Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam do wzięcia udziału w konkursie na "Najlepszą przeróbkę i fotomontaż"

Regulamin konkursu:

[FONT=Verdana]Zgłoszenia i nominacje[/FONT]

[FONT=Verdana]1. Każdy może przedstawić zdjęcia do konkursu, dając maksymalnie 3 przeróbki[/FONT][FONT=Verdana]. Można nominować dzieła innych Dogomaniaków. Zdjęć nie trzeba przedstawiać na raz, mogą być dodawane stopniowo przez cały miesiąc.[/FONT]

[FONT=Verdana]2. Zdjęcia muszą być numerowane i opatrzone nickiem autora.
[/FONT]
[FONT=Verdana]3. Zdjęcia, które są niezgodne z regulaminem będą dyskwalifikowane. Max wielkość zdjęć to 640x640pix.
[/FONT]
[FONT=Verdana]4. [/FONT][FONT=Verdana]Nominacje przedstawiamy od 20 grudnia do północy 10 stycznia. Po tym terminie kandydatury nie będą przyjmowane.[/FONT]
[FONT=Verdana]

Glosowanie
[/FONT]
[FONT=Verdana]1. Głosujemy od północy 10 stycznia do północy 31 stycznia. Po tym terminie głosy nie będą przyjmowane. [/FONT]

[FONT=Verdana]2. Głosy wysyłamy do mnie na PW, podając w tytule nazwę konkursu, numer zdjęcia i punkty!!![/FONT]

[FONT=Verdana]3. Głosujecie na maksymalnie 3 zdjęcia - przyznając punktację od 1 do 5 punktów. [/FONT]Można przyznać kilku zdjęciom tę samą liczbę punktów.

[FONT=Verdana] 4. Nie głosujemy na zdjęcia, które sami nominowaliśmy![/FONT]

[FONT=Verdana]5. Głosować może każdy, nawet jeśli sam nie nominował żadnego zdjęcia.

[/FONT]Prośba!

1. Jeśli ktoś z Was chciałby usunąć lub zmienić zdjęcie - niech napisze o tym do mnie na PW. Zdjęcie są na bieżąco numerowane, więc wszelkie zmiany wprowadzane bez mojej wiedzy stworzą chaos w numeracji, co przy głosowaniu może wywołać nieporozumienia.

2. Usuwajcie proszę podpis pod swoim postem. Dzięki temu będzie przejrzyściej i czytelniej, a nam modom ułatwi to pracę.

[FONT=Verdana]W razie pytań zapraszam na PW;-)

[/FONT][FONT=Verdana] No to zaczynamy! [/FONT][FONT=Verdana] Życzymy udanej zabawy![/FONT]

Posted

5.
autor:drzalka
modelka:Lena
Tytuł: Moje oczko w głowie :loveu:

6.
Tytuł: Mhmm.. dobre :lol:

7.
Tytuł: Zamyślona..

Posted

15.
Autor: Aneta 25
Model:[FONT=Arial][SIZE=2] ALLADYN Krzyk Uwielbienia[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] Tytuł: Kartka Świateczna[/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][/FONT]

Posted

Nominowanie zakończone! Wybiła północ.

Teraz czas na kolejny etap - czyli głosowanie. Zasady:

[FONT=Verdana]1. Głosujemy do północy 31 stycznia. Po tym terminie głosy nie będą przyjmowane. [/FONT]

[FONT=Verdana]2. Głosy wysyłamy do mnie na PW, podając w tytule nazwę konkursu, a w treści numer zdjęcia i punkty!!![/FONT]

[FONT=Verdana]3. Głosujecie na maksymalnie 3 zdjęcia - przyznając punktację od 1 do 5 punktów. [/FONT]Można przyznać kilku zdjęciom tę samą liczbę punktów.

[FONT=Verdana] 4. Nie głosujemy na zdjęcia, które sami nominowaliśmy![/FONT]

[FONT=Verdana]5. Głosować może każdy, nawet jeśli sam nie nominował żadnego zdjęcia.

Zaczynamy!!
[/FONT]

Guest lola_62
Posted

15
Tytuł: "jak malowana"
Modelka: Hera
Autor: lola_62