SZPiLKA23 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Miśka białe kudłajstwo strasznie słodziuchne i kochane pakowało sie na kolanka az z budy spadło :D Quote
Miśka84 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Kudłata']Miśka czy chodzi Wam o bezdomnego psiaka takiego mniej więcej wielkości wilczura? Rudy podpalany? Ale jeżeli piszesz, że do niego strzelali to chyba ten. Z koleżanką polujemy na niego od maja. Od razu piszę, że po siatce chodzi jak kot :evil_lol:. [/quote] To jest taki większy piesek. Podobny do colli tylko ma krótką sierść. Kolor... taki jasno brązowy, kremowy i ma białe wstawki Coś takiego... Quote
weronika1 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='alysia']a co sie dzieje z zabka. W ogole go tu nie widac ani nie slychac ostatnio?[/quote] Ja też go nie widzę ani nie słyszę , :lol:ciepło się zrobiło , może bocian go nie złapał:lol: Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 sporo straszej .... dziękuję Kudlata za wstawiennictwo! Miska ja tez się zakochalam w tej białej cudowności, ale Gucio slepi mi przez ramię na monitor a cwaniak już litery składa więc muszę uważać co piszę :) Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='weronika1']Ja też go nie widzę ani nie słyszę , :lol:ciepło się zrobiło , może bocian go nie złapał:lol:[/quote] To w takim razie gdzieś w ciągu ostatnich dwóch dni musiało się tak stać :evil_lol: Quote
Kudłata Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Miśka czy chodzi Wam o bezdomnego psiaka takiego mniej więcej wielkości wilczura? Rudy podpalany? Ale jeżeli piszesz, że do niego strzelali to chyba ten. Z koleżanką polujemy na niego od maja. Od razu piszę, że po siatce chodzi jak kot :evil_lol:. Neczka trochę kultury w rozmowie by nie zaszkodziło. Odzywki w stylu "powiedziała co wiedziała" pasują do koleżanki z klasy, a nie do starszej od siebie osoby. Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Asiek jutro masz czas - jakieś morele prosiły o nasze wstawiennictwo???? Co tam Szpilek jeszcze? Udało sie jeszcze jakieś zdjęcia zrobić - był czas na to? Quote
SZPiLKA23 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Zdjęcia juz na watkach, czasu mało, pomagałyśmy Kasi w roznoszeniu wody bo była sama na zmianie- chociaz tyle mogłysmy.. Nie ma duzo nowych psiaków (na szczęście) schronisko nadal w przebudowie. Trzeba zrobić zorganizowana akcje focenia psow bo na stronce nadal wielu brakuje Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Zdjęcia juz na watkach, czasu mało, pomagałyśmy Kasi w roznoszeniu wody bo była sama na zmianie- chociaz tyle mogłysmy[/quote] w kilka osob zawsze szybciej, sprawniej ... super :) Pani Kasi to juz wieki jak nie widziałam ... bardzo ciepła osoba. Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='SZPiLKA23'] Nie ma duzo nowych psiaków (na szczęście) schronisko nadal w przebudowie. Trzeba zrobić zorganizowana akcje focenia psow bo na stronce nadal wielu brakuje[/quote] Aparat narazie trzymaj u siebie. Ja zdjęć juz narobiłam prywatnych teraz ważniejsze sprawy ... mam nadzieję nie padniesz finansowo przez kupowanie baterii do tego wyjadacza ... Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Majuska - negatyw i pozytyw ;) - ciężko tylko będzie o negatywa, obydwoje cudowni ... Chociaż z tego co Miśka pisze, Mikser podpada dzisiaj :) ma nową zabawę - Miśka pod szafą :D heheh Quote
SZPiLKA23 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='albiemu']Aparat narazie trzymaj u siebie. Ja zdjęć juz narobiłam prywatnych teraz ważniejsze sprawy ... mam nadzieję nie padniesz finansowo przez kupowanie baterii do tego wyjadacza ...[/quote] Dzieki, aparat sie przydaje bo moj to juz ledwo dycha:shake: nooo bateryjki bestia zżera ale zdjecia tobi super:loveu: [quote name='majuska']Miśka a może mu dziewuche dobierzesz??;) Nie mów , że nie pasują do siebie: Black & White[/quote] Popieram :multi::evil_lol::diabloti: Quote
majuska Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Miśka84']O nieeeeeeeeee Jakie cudo:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No zakochałam się!!! Dobrze, że Mikser tego nie czyta:roll:[/quote] Miśka a może mu dziewuche dobierzesz??;) Nie mów , że nie pasują do siebie: Black & White Quote
elmira Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Dzieki, aparat sie przydaje bo moj to juz ledwo dycha:shake:[B] nooo bateryjki bestia zżera ale[/B] zdjecia tobi super:loveu: Popieram :multi::evil_lol::diabloti:[/quote] Szpilka, a moze akumulatorki z ładowarka kupicie. Jednorazowo wiekszy wydatek, ale szybko się zwraca. Quote
MagdaH Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Dzisiaj..... [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images39.fotosik.pl/155/3edfb3798b3ec026.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images40.fotosik.pl/154/c7e2bf462de55da9.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images41.fotosik.pl/155/b0b26a40594805f0.jpg[/IMG][/URL][/quote] A to białe puchate, mocno Czesiowate to kto????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: To chłopczyk czy dziewczynka? Wielkości Iroczesia, czy innej? Ile ma lat? Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='elmira']Szpilka, a moze akumulatorki z ładowarka kupicie. Jednorazowo wiekszy wydatek, ale szybko się zwraca.[/quote] elmira - mialam ale kotom posmakowało ... Szpilka kup proszę ja oddam Ci kasę ... :) Quote
majuska Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='MagdaH']A to białe puchate, mocno Czesiowate to kto????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: To chłopczyk czy dziewczynka? Wielkości Iroczesia, czy innej? Ile ma lat?[/quote] To suczka, młodziutka, jeszcze nie ma roku, z tego co mi wiadomo doświadczyła wiele złego do tej pory i jest przestraszona w schronie:-( Quote
SZPiLKA23 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='elmira']Szpilka, a moze akumulatorki z ładowarka kupicie. Jednorazowo wiekszy wydatek, ale szybko się zwraca.[/quote] No własnie musze kupic akumulatorki bo moje juz padły i mało nie spaliły mi torebki ;) Kas dam rade;) Quote
MagdaH Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/schronisko-w-tychach-pilnie-potrzebne-osoby-do-roznoszenia-psich-ulotek-63722/index263.html#post12592135[/url] Baby sorry za off, ale może coś zaradzicie. Nasza Grażynka ma problem ze schroniskowym profilem n-k...im bardziej poznaję ludzi, tym mocniej kocham zwierzęta...(przeczytałam to w czyimś podpisie i absolutnie się zgadzam) Quote
SZPiLKA23 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Zdjęcia juz na watkach, czasu mało, [COLOR=Red][B]pomagałyśmy Kasi w roznoszeniu wody bo była sama na zmianie- chociaz tyle mogłysmy..[/B][/COLOR] [...][/quote] Wytłuszczone słowa napisałam od tak bo porostu pomogłyśmy dolewać wody .... Niedługo po wpisie zadzwonił do mnie zdenerwowany kierownik... Neczka skontaktowała sie z nim i powiedziała ze napisałam ze psy nie miały wody(co jest bzdura bo ja ja tylko wymieniałam i ew. dolewałam)... przez to Kasia (pracownica) może stracić prace i to chyba bardzo dobitnie obrazuje kto bruździ i szuka, maci i nakreca ale to przeszło wszystko MAM DOŚĆ.... Orzeszków nie zostawie bo serce by mi chyba pękło, ale coraz mniej chce miec wspólnego z osobami ktore sie nimi zajmuja... Przerycze pewnie cała noc z żalu, nie wyobrażam sobie zeby ktos przez takie cos stracił prace- Neczka miej satysfakcje Quote
Neczka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nie mają sensu tu moje wypowiedzi, bo itak jest kilka osób, które lepiej ode mnie wiedzą, co ja myślę i co ja robię. Tym czasem żegnam, a te kilka osób niech dalej przekazuje, co mi się dziś przyśniło. Quote
Recommended Posts