albiemu Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 a mistrzostwo w hopaniu to Szpilka z Neczką mają ... ojjjj mają :D i za to dzięki wielkie dziewczyny!!! Jeszcze Talcott zaczyna Kizie za uszy ciągać na górę średnio mam wrażenie do kilkanaście minut :D Beciu ja wiem, że trochę wstyd Anuli tak na głowie wisieć ale przy okazji proszę poproś o Kiziulca i resztę Orzeszków ... poprosisz?? Neczka Ty też masz już chyba uprawnienia do różnych miejsc gdzie sie ogłasza ... ;) Quote
gagata Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='halcia']Zielony podejrzewam cie o maczanie palców w transporcie karmy dla Orzech.,bo nazwa miejscowosci skąd był ten pan cos mi mówi!:eviltong:Strasznie sie ciesze ,ze p.Artur ma dobry poczatek!:multi:Skąd jest p .N.Zietal?[/quote] Pan Norbert Ziętal jest z przemyskiego oddziału Nowin i to on pisał wiekszość artykułow o Waszym schronie i o Romie Quote
Neczka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='albiemu']Neczka Ty też masz już chyba uprawnienia do różnych miejsc gdzie sie ogłasza ... ;)[/quote] Kizię już ogłosiłam :) no chyba, że Anula zna jeszcze jakieś stronki ;) Quote
albiemu Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Neczka nie nadążam za Twoją pracowitością na wątkach kobieto :D!! Quote
halcia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Gagata wiem tylko zastanawiałam sie czy z Jarosławia czy Przemysla.My i tak szukamy kogoś zawzietego co pomoże gnębic UM Mielec o wiekszy teren dla schroniska.Tam 550 psów i 44ary.Namiary mieleckiej dziennikarki podałam,bo kazdy z dzien.trzyma sie chyba swojego terenu. Quote
gagata Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Halciu, on psy kocha i sam ma dwa, może zna kogoś i z Mielca... Quote
albiemu Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='gagata']Kasiuuuuu!!! PW!!!!!!!!![/quote] pędzę i juz odpisuję !!!!! :diabloti: Quote
gagata Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Słuchajcie, Weronika przed wyjazdem wiozła na sterylkę sukę pani Romy i ta suka zerwała sie jej ze smyczy (klatki nie mają...) Ona do dziś nie wróciła do Romy...Może trafiła do Was? Nieduża, brązowa, kudłata, wabi się Natasza. Jakby co, to dajcie znać... Quote
Neczka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A tak właściwie, to sunia uciekła jeszcze przed sobotą, bo nie pamiętam ? no i jest taka maleńka, coś jak pekinczyk czy raczej do kolana ? bo ostatnio była w schronisku nowa sunia, taka brązowa, kudłata maleńka... Quote
gagata Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Zaba ją zna...Jeśli to ona, to uważajcie, bo łazi po siatkach jak małpa...I Boszsz broń,żeby oddawać ją Romie - jej wystarczy wiadomośc,że z Nataszą wszystko ok.- przed chwila z nia rozmawiałam... Quote
gagata Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A wiecie, nowy kierownik i N.Zietal maja przywrócić do życia stronkę adopcyjną zwierzaków w Nowinach...Zeby tylko miasto się wywiązywało z obietnic ,bo kier. zrezygnuje..:shake: Quote
halcia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Matko,jakieś nowe wiesci?P.Artur wyglada na b. zdecydowanego człowieka,czyzby juz cos zaczynało szwankować?Nie strasz!To co ,jedna sunia samodzielnie bez formalności zmieniła miejsce pobytu,o który długi czas trwaja starania? Quote
Neczka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Żaba, zmieniłbyś to imię z "CZARNY PODPALANY" w końcu :eviltong: Kasiu, dzwoniłaś do tej zainteresowanej Pani ?:roll: Quote
gagata Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Halciu, nie denerwuj sie -pan Artur tyle sie zastanawiał,że pewnie i taką opcje przemyśleć musiał mnie głównie chodziło o tą adopcyjna stronke, bo ponoć wcześniej Nowiny tez wychodziły z taka propozycją, tylko nikt z szefostwa sary nie chciał z nimi gadać..:mad: Quote
albiemu Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Neczka'] Kasiu, dzwoniłaś do tej zainteresowanej Pani ?:roll:[/quote] Naturalnie, że tak :) - Pani jest zdecydowana pojechać w sobotę zobaczyć psiaka więc pasuej jakoś tak to zorganizować aby ktoś z nas tam był jak będzie ... nie ma się co cieszyć narazie - zwyczajnie chce się z psiakiem poznać .... Quote
SZPiLKA23 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ja nie dam rady bo Halina nie jedzie zreszta i tak chyba bym nie dała rady Quote
albiemu Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 cholercia to gorzej ... mnie też nie będzie .... Kudłata nie da rady ... Becia może ... ?? Beciu wiesz coś? Quote
SZPiLKA23 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Myslałam ze do piatku bedzie po remontach ale niestety co chwile wymyslaja cos nowego.....:mad::shake::placz: Quote
albiemu Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ok Szpilka jak się nie uda to się nie uda ... trzeba będzie schronisko uprzedzić i tyle. Pasuje aby mogła z psiakiem na spacer wyjść - no nic, coś z tym zrobimy na ile się da. Zielony a może Ty będziesz w sobotę?? Quote
SZPiLKA23 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Chyba poleciec nie wyjsc :D ja fruwałam :D:D:D Quote
albiemu Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 no wlasnie o to chodzi ... wiem, że ma dzieci - tłumaczyłam jak sprawy się mają, jednak sama chce pojechac i zobaczyć co jest bardzo logiczne i odpowiedzialne. Nigdy też nie wiadomo czy do soboty się np nie rozmyśli ... zobaczymy ...[IMG]http://img229.imageshack.us/img229/7057/p4270081ej7.jpg[/IMG] Quote
SZPiLKA23 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Trzymam za niego kciuki:p to pies jeszcze do ułozenia z lekkim ADHD:cool3: ale to w duzej mierze wynika z niewybiegania:shake: i braku kontatku z człowiekim ktorego nasz wielkopies uwielbia przytulac:diabloti::evil_lol: Quote
Neczka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Becia wyjeżdża na weekend, więc nie będzie mogła też pojechać:shake: Psinka, może się uda wreszcie:kciuki: ...to takie cudowne, wielkie stworzonko niesamowicie przyjazne:roll: Quote
albiemu Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 wiem Neczko, że przyjazne ... ale skaczące bez opanowania i nie znające swojej siły - przy dzieciach to kiepski pomysł - ja bardzo chce aby znalazł dom ale nie na chwile a na stale. Wbrew porywom serca logiczni musimy być. To kochany psiak ale ja uczciwie musiałam powiedzieć jak jest. Quote
Recommended Posts