Ulaa Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Ada-jeje napisał(a):A kto udzieli ci takiej odpowiedzi? :crazyeye: Może wet, po zdiagnozowaniu? Quote
Ada-jeje Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Niestety ale ja bylam przeciez z sunia u weta i nilt nie jest w stanie okreslic jak dlugo sunia pozyje, do tego trzeba brac pod uwage ze sunia przezywa ogromny steres przechodzac z rak do rak, w tym przypadku jej choroba postepuje szybciej jak powiedziala Ania wetka. Quote
rotek_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ale trzeba mieć na uwadze ze małe psieki żyją z reguły dużo dłużej niż psiaki większych ras. najgorszy jest ten nowotwór..... ale to chyab jeszcze nie wyrok Quote
hanek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Bardzo mnie przygnębia sprawa Pusi. Ona się tak mocno przywiązała do pani Ani:shake: Dzisiaj gdy Pusia u mnie była, to miałam cały czas wrażenie, że robię jej jakąś krzywdę, tak bardzo tęskniła. Nie wyobrażam sobie co będzie dalej... Quote
Ada-jeje Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jej los rozstrzygnie sie w przyszlym tygodniu jak wroci pani wetka z urlopu. Quote
Ulaa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Pusiu :-(:-(:-( [*] [*]] [*] Pusi nie dało się uratować.... Jej choroba był już zbyt daleko posunięta :-( Quote
rotek_ Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 zobaczyłam tytuł i zamurowało mnie:shake::-( Pusiu dla Ciebie [*] [*] [*]:-( Quote
dorixx Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 :-(:-(:-( w każdym razie chciałyśmy dla Niej dobrze i napewno odchodząc dobrze o tym Pusia wiedziała. Nie będzie biedulka już cierpieć. Żegnaj Pusiu [*] Quote
Ulaa Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Sunia nie doczekala domu.One tez maja ku temu ogromne "szanse" :-(dwa stare psy do supeinia szukaja tymczasow: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104394 Quote
Ulaa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Sunia nie doczekala domu.One tez maja ku temu ogromne "szanse" :-(dwa stare psy do supeinia szukaja tymczasow: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104394 Halo halo... Pomocy... ja niestety nie mam już możliwości przyjąc kolejnego tymczasa :-( Quote
Recommended Posts