Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Milam na mysli kupic kojec dla fundacji i miec na stanie, ktory mozna na poczatek pozyczyc nowej rodzinie, ale tylko pozyczyc bo napewno nie jest to ostatni piesek ktorym opiekuje sie fundacja i szuka mu domku docelowego.

Posted

Bazarek na kojec mozna robic, choc ja juz wylozylam pieniazki 147 zl. z przesylka i kojec jest juz w DT razem z sunia. Niestety po wizycie u weta sprawa z sunia nie wyglada ciekawie, sunia ma nowotwor sutkow i musi byc poddana operacji, najpierw jedna strona a po kilku miesiacach druga strona do wyciecia. Wetka nie daje jednak gwrancji czy to jest nowotwor lagodny czy tez zlosliwy.

Posted

Kto pomoze w srode dn. 02.01. 08, i da suni DT na 7 godzin od 8.00 do 15.00. Pani ania idzie do pracy a sunia nie moza zostac sama na tyle godzin bo nie dosc ze skuczy przez caly ten czas i sasiedzi sie oburzaja to nie utrzyma siku. Ja niestety musze jechac po Abi do Cieszyna.

Posted

Spytam mamy TZ-ta. Jeśli się nigdzie tego dnia nie wybiera, to napewno się zgodzi. Jutro rano będę wiedzieć. Ale na wszelki wypadek szukajcie dalej.

Posted

Tak wiec Pusie staruszke dzis zabrala do siebie hanek, :lol: a kto przygarnie Pusie od przyszlego tygodnia od srody? Pani Ania wyjezdza na tydzien a po operacji jak mi powiedziala tez nie jest w stanie zajmowac sie staruszka.

Posted

Pusia się bardzo przywiązała do pani Ani, a pani Ania do Pusi.

Bidulka nie chciała ze mną iść. Po przyjeździe do domu długo siedziała przy drzwiach wyjściowych, a po spacerku jak się zorientowała, gdzie wraca to nie chciała wchodzić do mieszkania. Teraz mam ją na kolanach, chwilowo się uspokoiła.

Gdy Pusia popłakiwała przy drzwiach, Beryś też cichutko popiskiwał, i tak sobie oba skuczały;)

Pusia wlazła na Berysia;)