Agnieszka Co. Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 ocelot napisał(a):Rudzielec to takie wyzwanie? Jak prawdziwy spaniel (to psy myśliwskie - płochacze - w ich naturze leży przeszukanie wszystkich krzaczków na spacerze w jak najszybszym tępie, metodą kluczenia slalomem), a on w dodatku ponad tydzień nie był na spacerze. Skumulowana energia - i na to muszę się przygotować :lol: Quote
ocelot Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 No to faktycznie wulkan energii czeka;) Quote
Agnieszka Co. Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Dobry pomysł :lol: kto za kim będzie się ślizgał Ja już mam pewniaka :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Proszę mi tu nie demonizować cockerków. :-x ;) Quote
Hund Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 A czy wśród miłościków cocerków nie ma zainteresowania naszym ??? Quote
Asia & Ginger Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Hund napisał(a):A czy wśród miłościków cocerków nie ma zainteresowania naszym ??? Niestety nie... :-( Quote
Hund Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 POTRZEBNA OSOBA NA WIZYTĘ PRZEDADOPCYJNĄ Z OKOLICY LEŻAJSKA !!!!!! Quote
Asia & Ginger Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Hund']POTRZEBNA OSOBA NA WIZYTĘ PRZEDADOPCYJNĄ Z OKOLICY LEŻAJSKA !!!!!! Poszukam później na forum spanielowym, bo teraz coś mi się nie otwiera. :mad: A z dogo to jedynie chyba ktoś z Rzeszowa by się znalazł: Cambel&Megi drzalka ewatr g_o_n_i_a Iwona1984 jostra psiulka Quote
Hund Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ok jutro się tym zajmę, dzięki za kandydatów ,jeśli ktos będzie bezpośrednio z Leżajska to proszę dajcie znać. Quote
Asia & Ginger Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Z Leżajska znalazłam na dogo tylko jedną osobę, ale ma tylko kilka postów. Z okolicznych miejscowości również po 1-2 osoby i też się nie udzielają na dogo. Tylko z Rzeszowa jest trochę zaufanych osób. :cool3: Chyba, że ktoś nie ma w profilu wpisane skąd jest. :roll: Może tytuł by zmienić, że potrzebna osoba do sprawdzenia domku w Leżajsku. ;) Quote
Hund Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Tak przydaŁoby się zmienić tytuŁ. Rudy byŁ dziś na spacerze z Agnieszka Co ma rozwalony krwawiący ogonek :( Quote
Asia & Ginger Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Hund napisał(a):Tak przydaŁoby się zmienić tytuŁ. Rudy byŁ dziś na spacerze z Agnieszka Co ma rozwalony krwawiący ogonek :( A od czego to? :-o :-( Quote
Agnieszka Co. Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Rudy jest teraz zamknięty w małym drewnianym boksie, gdy macha ogonem to wali nim po budzie i ścianach. Całe ściany są pomazane krwią :-(. Na końcu ogonka ma zdartą skórę na powierzchni ok 1 cm i trchę krwawi. Niestety pracownicy odmówili przeniesienia go do innego kojca - nie ma miejsca :shake:. Rudy na spacerze był wspaniały. Trochę ciągnął, ale momentami zwalniał. Reagował na mnie, a nawet przybiegł się potulić - wywalił się do góry łapkami podstawiając brzuch do glaskania. Niestety był bardzo smutny gdy musiał wrócić do kojca i widział jak inne psy wychodzą. Pozwolił powyciągać sobie szwagry z uszu - nie protestował na ciągnięcie za włosy. Quote
Agnieszka Co. Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 A oto dowód, że Rudemu nie tylko gonitwy w głowie :loveu: Quote
ocelot Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Strasznie dużo śniegu u Was. Biedny Rudzielec Quote
Hund Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Śnieg to nic ale mróz :(:(:( do tej pory jest mi zimno tak przemarzŁam a co dopiero psiaki :(:(:( Quote
Agnieszka Co. Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Tak mi się wydaje, że gdyby nie mróz to Rudy by sobie nie rozwalił ogona. Pewnie ma mrozzem znieczulony. Quote
Asia & Ginger Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Biedulek z tego Rudego... :-( A co z tym domkiem w Leżajsku? :roll: Quote
Recommended Posts