Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tą sobote jak miło:) A godzina? Osobiście wole albo przed 12 albo koło 15 Jeżeli będzie ciepło to w południe mój pies nie wytrzyma... Kolejna sprawa: co z tym szkoleniem? No i ciągle za bardzo nie wiem, w którym miejscu...

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do Eli się wprosimy ;x Mnie pasuje Sobota ale będe wtedy z Michałem no i mam nadzieję że pogoda dopisze, myślę że popołudnie byłoby najlepsze ;) A ze szkoleniem to możemy spróbować :D

Posted

Oki. Będe musiała przygotować mięśnie ramion na niezły uciąg;) Zanim dojdziemy to mogą mi ręce odpaść;)
A proponuje poćwiczyć luźną smycz! To dla mnie najważniejsze:)

Posted

Przepraszam Was bardzo, ale my nie będziemy:( Marley znowu ma nadwyrężony mięsień i nie chce pogarszać. Ale może za tydzień. Przepraszam jeszcze raz.

Posted

w takim razie nici ze spotkania, Norina nie ma, Marleya nie będzie więc Elu jeśli będzie ładna pogoda to może przelotem wpadniemy na plotki ;) Chyba że się będzie chmurzyć... , zresztą dam Ci znać sms'em około południa ok ?

A Marleykowi szybkiego powrotu do formy życzę :)

Posted

Samturia jak chcesz to wpadnij do nas. Ja może za nidługo pojade do Jastrzębia to możemy się spotkać, ale jeszcze nie wiem kiedy:(

Cieszyniacy czy pasuje wam ta sobota?

Posted

Ja bardziej bym była za piątkiem bo w sobotę mam ( z resztą Ela chyba też się wybiera :eviltong: ) do obskoczenia schronisko . Chyba że w sobotę późniejszym popołudniem ;)