Iza. Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Tinka:)']fajnie, nie?:loveu::evil_lol: [/quote] Słiiitaśnie :loveu::loveu::diabloti: Quote
agnethka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Tinka:)'] chcęęęę i poszłam już:diabloti:[/quote] suuuuuuuuuuuuper :diabloti: tylko się ekipy nie wystrasz :evil_lol: nie wiem dlaczego, ale niektórzy znajomi mnie nie odwiedzają :roll: mówią, że daleko mieszkam..... Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Iza13']Słiiitaśnie :loveu::loveu::diabloti:[/quote]:evil_lol: ty w czarnej białostockiej mieszkasz, prawda?:evil_lol: [quote name='agnethka']suuuuuuuuuuuuper :diabloti: tylko się ekipy nie wystrasz :evil_lol: nie wiem dlaczego, ale niektórzy znajomi mnie nie odwiedzają :roll: mówią, że daleko mieszkam.....[/quote] postaram się:razz: moi znajomi jak ich do domu zapraszam mówią tylko, żebym psa nie wypuszczała:diabloti: Quote
Iza. Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol: ty w czarnej białostockiej mieszkasz, prawda?:evil_lol: moi znajomi jak ich do domu zapraszam mówią tylko, żebym psa nie wypuszczała:diabloti:[/quote] Noo :diabloti: 22 km od Białegostoku :eviltong: No nie mów , ze się Gramika słodziaczka boją :shake::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Iza13']Noo :diabloti: 22 km od Białegostoku :eviltong: No nie mów , ze się Gramika słodziaczka boją :shake::diabloti:[/quote] szpoko, może mnie przywiozą:diabloti: boją się:evil_lol: jego napadów adhd jak ktoś przyjdzie do domu, bo się przecież z tym kimś koniecznie pobawić trzeba:razz: Quote
Justa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ja jak przychodzą znajomi to pecjalnie galę wypuszczam :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Justa']ja jak przychodzą znajomi to pecjalnie galę wypuszczam :cool3:[/quote] ja Grama też:evil_lol: a co to, jak nie lubią to niech nie przychodzą:cool1: Quote
agnethka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 u nas nawet nie są zamykane - no poza Kaflem, który mieszka w kojcu :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Tinka:)']szpoko, może mnie przywiozą:diabloti: boją się:evil_lol: jego napadów adhd jak ktoś przyjdzie do domu, bo się przecież z tym kimś koniecznie pobawić trzeba:razz:[/quote] No to dopsze :cool3::diabloti: Chyba nieco przesadzają :shake::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='agnethka']u nas nawet nie są zamykane - no poza Kaflem, który mieszka w kojcu :evil_lol:[/quote] mój Gram musi być zamykany jak nikogo nie ma w domu, bo jest włączony alarm;) ale jakoś strasznie nie narzeka- idzie z chęcią do kennela, tylko że jak jest sam i to wszędzie, nie tylko w kennelu, to nawet jego ulubionego świńskiego ucha nie ruszy... [quote name='Iza13']No to dopsze :cool3::diabloti: Chyba nieco przesadzają :shake::evil_lol:[/quote] powiem ci że oni nie przesadzają:evil_lol: najśmieszniej jest jak Gram robi procę- mamy jakieś 10-20m od kuchni do kanapy w salonie, po linii prostej- lepiej na tej kanapie nie siadać bo jak się Gram rozpędzi biegnąc z kuchni, odbije od drugiej kanapy, która stoi w trakcie tej linii prostej i skoczy na tą pierwszą to boli jak cholera:loveu::diabloti: a i jeszcze skoczyć potrafi tak, że dosięga do twarzy- przecież on się tylko pobawić chce:shake: nie mówiąc już o tym, że nikt to mnie do domu w rajstopach nie przychodzi, sami domyślcie się dlaczego:evil_lol: Quote
ariss Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dzień dobry,dawno mnie ni9e było ale jestem i już się nie odczepie:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Russellka']Gdzie zdjęcia szczura? :diabloti:[/quote] maaam! tylko obrobię, i w ogóle zgram bo nie wiem czy cokolwiek się nadaje : P Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Na dobranoc ; ) [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1060747.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='gassira']Dzień dobry,dawno mnie ni9e było ale jestem i już się nie odczepie:evil_lol:[/quote] wybacz, nie zauważyłam:oops: jak chcesz, to sie nie odczepiaj, mi tam pasuje:cool3: [quote name='agnethka']jaki uroczy rozbójnik :loveu::diabloti:[/quote] czasem:loveu::evil_lol: Quote
infers Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 żeś się wysiliła...:diabloti::mad: aż 1 zdjęcie:roll: Quote
Unbelievable Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='infers1995']żeś się wysiliła...:diabloti::mad: aż 1 zdjęcie:roll:[/quote] ale jest:razz: [quote name='agnethka']a gdzie foto na dzień dobry? :mad:[/quote] zaraz zrobię : P może:diabloti: Quote
Russellka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='infers1995']żeś się wysiliła...:diabloti::mad: aż 1 zdjęcie:roll:[/quote] bierze przykład ze mnie :evil_lol: Słodki szczuro-Gramosław :loveu: Te niewinne ocki :loveu: Quote
infers Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Martyna! Twój pies zepsuł mojego psa!!!:angryy: Wczoraj przejechaliśmy na rowerze ok, 10 km, a ona się nie zmęczyła:placz::placz::placz::razz:. Potem jeszcze dopiero kilkanaście aportów i padła, boję się pomyśleć co będzie dzisiaj:cool1:. Quote
Unbelievable Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='infers1995']Martyna! Twój pies zepsuł mojego psa!!!:angryy: Wczoraj przejechaliśmy na rowerze ok, 10 km, a ona się nie zmęczyła:placz::placz::placz::razz:. Potem jeszcze dopiero kilkanaście aportów i padła, boję się pomyśleć co będzie dzisiaj:cool1:.[/quote] ale fajnie:loveu::loveu::evil_lol: Quote
infers Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Tinka:)']ale fajnie:loveu::loveu::evil_lol:[/quote] Przynajmniej masz już kogoś kto czuje ten sam ból:diabloti:. Quote
ariss Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ejjjjjjjjj,gdzie fotki:mad:ja tu wchodze sobie pooglądać a tu nic:mad: Quote
Recommended Posts