Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Russellka']Ehm : P Ale za co trzymać kciuki?? :lol: Bo ja to się zgubiłam w temacie :D
Grami śliczny! :loveu: I wcale nie sierota :mad: :D[/quote]
jutro mam showcase(duży pokaz) i nie pamiętam wszytskich kroków, dodatkowo musimy się w trakcie przebrać, to będzie jakaś masakra:evil_lol:

eee, nie znasz się, sirota : P

Posted

[quote name='akodirka'][URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1050005.jpg[/URL]

budziu, budziu, tiu, tiu, ti ti :evil_lol: :loveu:[/quote]
przyjedź ty kobieto, wymiziaj Grama i daj mi spokój :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']przyjedź ty kobieto, wymiziaj Grama i daj mi spokój :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

nie, bo sie go boje :evil_lol: :eviltong: za takie cos, pewnie probowałby mnie zjesc :razz:

Posted

[quote name='akodirka']nie, bo sie go boje :evil_lol: :eviltong: za takie cos, pewnie probowałby mnie zjesc :razz:[/quote]
zagryzłby na śmierć :loveu:
przecież napisałam że miałabym spokój : P

Posted

[quote name='Tinka:)']zagryzłby na śmierć :loveu:
przecież napisałam że miałabym spokój : P[/QUOTE]

no własnie, wole go tak na odleglość miziać - bezpieczniejsze i dla mnie i dla Grama (bo kto wie, czy by mi nie odbiło i nie zroziłabym to, co zrobil jakis dzieciak za granica astowi czy pitowi ktory go ugryzł :evil_lol: )

Posted

[quote name='akodirka']no własnie, wole go tak na odleglość miziać - bezpieczniejsze i dla mnie i dla Grama (bo kto wie, czy by mi nie odbiło i nie zroziłabym to, co zrobil jakis dzieciak za granica astowi czy pitowi ktory go ugryzł :evil_lol: )[/quote]
jeso:evil_lol: co zrobił?

Posted

[quote name='akodirka']Pies go ugryzł to ten ugryzł psa w szyje chyba :evil_lol:[/quote]

[quote name='Mudik']też go ugryzł:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]:mdleje::modla:

akordika z dala od Grama:diabloti:

edit: az sie wystraszyl i na kolana do mnie przyszedl, biedak :P

Posted

[quote name='akodirka']co nie? co nie? jak by co to wszytsko bedzie na ciebie, ja lojalnie ostrzegałam :diabloti::razz:[/quote]
:evil_lol::evil_lol:

dorwałam przed chwilą zdjęcia z warsztatów, jeso jaka ja gruba jestem, muszę schudnąć bo wyglądam jak świnia:placz:

Posted

[quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol:

dorwałam przed chwilą zdjęcia z warsztatów, jeso jaka ja gruba jestem, muszę schudnąć bo wyglądam jak świnia:placz:[/quote]

Widzę, że dochodzisz do konstruktywnych wniosków:diabloti:
A z Leny to się śmiejesz, że żeber nie ma:eviltong:

Tylko nie przesadź z odchudzaniem:eviltong:

Posted

dorwałam przed chwilą zdjęcia z warsztatów, jeso jaka ja gruba jestem, muszę schudnąć bo wyglądam jak świnia:placz:[/QUOTE]

ale swinia z ciebie, pewnie dla Grama nie dajesz jedzenia bo sama mu wyjadasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='infers1995']Widzę, że dochodzisz do konstruktywnych wniosków:diabloti:
A z Leny to się śmiejesz, że żeber nie ma:eviltong:

Tylko nie przesadź z odchudzaniem:eviltong:[/quote]
u mnie z brzuchem jest dobrze, mam żebra! gorzej z dołem:diabloti:

:placz::placz:

[quote name='akodirka']ale swinia z ciebie, pewnie dla Grama nie dajesz jedzenia bo sama mu wyjadasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no ba : P

Posted

dorwałam przed chwilą zdjęcia z warsztatów, jeso jaka ja gruba jestem, muszę schudnąć bo wyglądam jak świnia:placz:[/QUOTE]

:mdleje:
nie gruba jesteś a goopiutka !!!

Posted

[quote name='Justa']nie, ja tylko widzę tą wszechobecna manię..[/quote]
ja nie mam manii, naprawdę... jakbym była chudsza to wcale bym nie twierdziła że muszę schudnąć:roll: znam dziewczyny, które ważą 55kg i uważają się za grube, ja ważę dużo więcej

Posted

[quote name='Tinka:)']ja nie mam manii, naprawdę... jakbym była chudsza to wcale bym nie twierdziła że muszę schudnąć:roll: znam dziewczyny, które ważą 55kg i uważają się za grube, ja ważę dużo więcej[/QUOTE]

A ile masz wzrostu? :razz:
Ja jestem nie duza i nieduzo waze, ale w niektorych miejscach moglabym miec mniej "tuszy" :evil_lol: .

Posted

[quote name='Tinka:)']ja nie mam manii, naprawdę... jakbym była chudsza to wcale bym nie twierdziła że muszę schudnąć:roll: znam dziewczyny, które ważą 55kg i uważają się za grube, ja ważę dużo więcej[/QUOTE]

no właśnie, dla tych dziewczyn jest już za późno..
a to te 50 czy 60kg to jakiś wyznacznik jest?
bo tak mówią gazety? telewizja? pokazy mody?
tańczysz prawda? więc nie spodziewaj się, że będziesz mieć patykowate nogi, skoro są pewnie nieźle umięśnione ;)

Posted

[quote name='akodirka']A ile masz wzrostu? :razz:
Ja jestem nie duza i nieduzo waze, ale w niektorych miejscach moglabym miec mniej "tuszy" :evil_lol: .[/quote]
prawie 170cm, 168-169

[quote name='Justa']no właśnie, dla tych dziewczyn jest już za późno..
a to te 50 czy 60kg to jakiś wyznacznik jest?
bo tak mówią gazety? telewizja? pokazy mody?
tańczysz prawda? więc nie spodziewaj się, że będziesz mieć patykowate nogi, skoro są pewnie nieźle umięśnione ;)[/quote]
mięśnie jedno, tłuszczyk drugie:p bo chyba mi nie powiesz, że przy tych wystających kościach na biodrach są jakieś mięśnie:cool1: