Russellka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ehm : P Ale za co trzymać kciuki?? :lol: Bo ja to się zgubiłam w temacie :D Grami śliczny! :loveu: I wcale nie sierota :mad: :D Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Russellka']Ehm : P Ale za co trzymać kciuki?? :lol: Bo ja to się zgubiłam w temacie :D Grami śliczny! :loveu: I wcale nie sierota :mad: :D[/quote] jutro mam showcase(duży pokaz) i nie pamiętam wszytskich kroków, dodatkowo musimy się w trakcie przebrać, to będzie jakaś masakra:evil_lol: eee, nie znasz się, sirota : P Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1050005.jpg[/url] budziu, budziu, tiu, tiu, ti ti :evil_lol: :loveu: Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='akodirka'][URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1050005.jpg[/URL] budziu, budziu, tiu, tiu, ti ti :evil_lol: :loveu:[/quote] przyjedź ty kobieto, wymiziaj Grama i daj mi spokój :evil_lol::evil_lol: Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Tinka:)']przyjedź ty kobieto, wymiziaj Grama i daj mi spokój :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] nie, bo sie go boje :evil_lol: :eviltong: za takie cos, pewnie probowałby mnie zjesc :razz: Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='akodirka']nie, bo sie go boje :evil_lol: :eviltong: za takie cos, pewnie probowałby mnie zjesc :razz:[/quote] zagryzłby na śmierć :loveu: przecież napisałam że miałabym spokój : P Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Tinka:)']zagryzłby na śmierć :loveu: przecież napisałam że miałabym spokój : P[/QUOTE] no własnie, wole go tak na odleglość miziać - bezpieczniejsze i dla mnie i dla Grama (bo kto wie, czy by mi nie odbiło i nie zroziłabym to, co zrobil jakis dzieciak za granica astowi czy pitowi ktory go ugryzł :evil_lol: ) Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='akodirka']no własnie, wole go tak na odleglość miziać - bezpieczniejsze i dla mnie i dla Grama (bo kto wie, czy by mi nie odbiło i nie zroziłabym to, co zrobil jakis dzieciak za granica astowi czy pitowi ktory go ugryzł :evil_lol: )[/quote] jeso:evil_lol: co zrobił? Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Pies go ugryzł to ten ugryzł psa w szyje chyba :evil_lol: Quote
Mudik Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 też go ugryzł:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='akodirka']Pies go ugryzł to ten ugryzł psa w szyje chyba :evil_lol:[/quote] [quote name='Mudik']też go ugryzł:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]:mdleje::modla: akordika z dala od Grama:diabloti: edit: az sie wystraszyl i na kolana do mnie przyszedl, biedak :P Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Tinka:)']:mdleje::modla: akordika z dala od Grama:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego czesciej dawaj gramowe fotki :razz: Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='akodirka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego czesciej dawaj gramowe fotki :razz:[/quote] nie :diabloti: Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Tinka:)']nie :diabloti:[/QUOTE] co nie? co nie? jak by co to wszytsko bedzie na ciebie, ja lojalnie ostrzegałam :diabloti::razz: Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='akodirka']co nie? co nie? jak by co to wszytsko bedzie na ciebie, ja lojalnie ostrzegałam :diabloti::razz:[/quote] :evil_lol::evil_lol: dorwałam przed chwilą zdjęcia z warsztatów, jeso jaka ja gruba jestem, muszę schudnąć bo wyglądam jak świnia:placz: Quote
infers Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol: dorwałam przed chwilą zdjęcia z warsztatów, jeso jaka ja gruba jestem, muszę schudnąć bo wyglądam jak świnia:placz:[/quote] Widzę, że dochodzisz do konstruktywnych wniosków:diabloti: A z Leny to się śmiejesz, że żeber nie ma:eviltong: Tylko nie przesadź z odchudzaniem:eviltong: Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol: dorwałam przed chwilą zdjęcia z warsztatów, jeso jaka ja gruba jestem, muszę schudnąć bo wyglądam jak świnia:placz:[/QUOTE] ale swinia z ciebie, pewnie dla Grama nie dajesz jedzenia bo sama mu wyjadasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='infers1995']Widzę, że dochodzisz do konstruktywnych wniosków:diabloti: A z Leny to się śmiejesz, że żeber nie ma:eviltong: Tylko nie przesadź z odchudzaniem:eviltong:[/quote] u mnie z brzuchem jest dobrze, mam żebra! gorzej z dołem:diabloti: :placz::placz: [quote name='akodirka']ale swinia z ciebie, pewnie dla Grama nie dajesz jedzenia bo sama mu wyjadasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no ba : P Quote
Justa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol: dorwałam przed chwilą zdjęcia z warsztatów, jeso jaka ja gruba jestem, muszę schudnąć bo wyglądam jak świnia:placz:[/QUOTE] :mdleje: nie gruba jesteś a goopiutka !!! Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Justa']:mdleje: nie gruba jesteś a goopiutka !!![/quote] jeszcze mnie nie widziałaś! Quote
Justa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Tinka:)']jeszcze mnie nie widziałaś![/QUOTE] nie, ja tylko widzę tą wszechobecna manię.. Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Justa']nie, ja tylko widzę tą wszechobecna manię..[/quote] ja nie mam manii, naprawdę... jakbym była chudsza to wcale bym nie twierdziła że muszę schudnąć:roll: znam dziewczyny, które ważą 55kg i uważają się za grube, ja ważę dużo więcej Quote
akodirka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Tinka:)']ja nie mam manii, naprawdę... jakbym była chudsza to wcale bym nie twierdziła że muszę schudnąć:roll: znam dziewczyny, które ważą 55kg i uważają się za grube, ja ważę dużo więcej[/QUOTE] A ile masz wzrostu? :razz: Ja jestem nie duza i nieduzo waze, ale w niektorych miejscach moglabym miec mniej "tuszy" :evil_lol: . Quote
Justa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Tinka:)']ja nie mam manii, naprawdę... jakbym była chudsza to wcale bym nie twierdziła że muszę schudnąć:roll: znam dziewczyny, które ważą 55kg i uważają się za grube, ja ważę dużo więcej[/QUOTE] no właśnie, dla tych dziewczyn jest już za późno.. a to te 50 czy 60kg to jakiś wyznacznik jest? bo tak mówią gazety? telewizja? pokazy mody? tańczysz prawda? więc nie spodziewaj się, że będziesz mieć patykowate nogi, skoro są pewnie nieźle umięśnione ;) Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='akodirka']A ile masz wzrostu? :razz: Ja jestem nie duza i nieduzo waze, ale w niektorych miejscach moglabym miec mniej "tuszy" :evil_lol: .[/quote] prawie 170cm, 168-169 [quote name='Justa']no właśnie, dla tych dziewczyn jest już za późno.. a to te 50 czy 60kg to jakiś wyznacznik jest? bo tak mówią gazety? telewizja? pokazy mody? tańczysz prawda? więc nie spodziewaj się, że będziesz mieć patykowate nogi, skoro są pewnie nieźle umięśnione ;)[/quote] mięśnie jedno, tłuszczyk drugie:p bo chyba mi nie powiesz, że przy tych wystających kościach na biodrach są jakieś mięśnie:cool1: Quote
Recommended Posts