betty_labrador Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ooo a byly moze male likaony?!! ?? super wszystkiego najlepsiejszego dla kochanego GRAMIKA!!!!!!!! :drink1: Quote
Matusz Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [CENTER][SIZE=4][COLOR=Navy][B]:loveu:Wszystkiego najlepszego:loveu: :tort::new-bday::tort: [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Navy][B]:BIG:[/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
LeCoyotte Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Tinka:)'] [B][SIZE=6]Grami ma już 2 latka :loveu:[/SIZE][/B][/QUOTE] wszystkiego najlepsiego!!:cool1: Quote
infers Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Kiedy z Leną moge wbijać na impreze Grama???:cool3: Quote
Tepes Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [COLOR=Blue]Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!![/COLOR] Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Dziękować Wam nie będę bo to nie moje urodziny, ale Grami na pewno się ucieszył :loveu: [quote name='betty_labrador']ooo a byly moze male likaony?!! ?? [/quote] żdanych likaonów nie widziałam....:roll: [quote name='infers1995']Kiedy z Leną moge wbijać na impreze Grama???:cool3:[/quote] już : P Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Tinka:)']Dziękować Wam nie będę bo to nie moje urodziny, ale Grami na pewno się ucieszył :loveu: żdanych likaonów nie widziałam....:roll: już : P[/QUOTE] to gdzie wy laziliscie? a moze myslalas ze to Hieny? :eviltong: a Irbisy czyli pantery sniezne widzialas? Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='betty_labrador']to gdzie wy laziliscie? a moze myslalas ze to Hieny? :eviltong: a Irbisy czyli pantery sniezne widzialas?[/quote] jak doszliśmy do słoni skończył mi się film w aparacie. Chcąc zmienić wyjęłam drugi ale źle go założyłam, jak chciałam otworzyć pokrywę i włożyć jeszcze raz to się zwinął:angryy: no i byłam ogólnie wkurzona sama na siebie więc na zwierzaki nie patrzyłam : P humor poprawił mi się przy koniach kogośtam, takie ładne były i pogłaskać sie dały:loveu: ale to było już pod koniec :razz: z kotów widziałam tylko takie małe w cętki, geparda, lwa i jeszcze coś w cętki, tylko duże :razz: ja to się znam na tych zwierzętach :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 konia przewalskiego!! widzialas napewno. Eeee to Wy calego zoo nie obeszliscie!! a byliscie przy placu zabawa dla dzieci? Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='betty_labrador']konia przewalskiego!! widzialas napewno. Eeee to Wy calego zoo nie obeszliscie!! a byliscie przy placu zabawa dla dzieci?[/quote] właśnie właśnie :cool3: fajne były, jeden miał ranę między oczami:-( byliśmy:razz: i na pewno nie obeszliśmy bo by nam dnia nie starczyło : P Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Tinka:)']właśnie właśnie :cool3: fajne były, jeden miał ranę między oczami:-( byliśmy:razz: i na pewno nie obeszliśmy bo by nam dnia nie starczyło : P[/QUOTE] ciekawe od czego :roll: no nie!! jak moglas nie zobaczyc moich likaonkow :placz: one sa wlasnie zaraz za placem zabaw !! :roll: Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='betty_labrador']ciekawe od czego :roll: no nie!! jak moglas nie zobaczyc moich likaonkow :placz: one sa wlasnie zaraz za placem zabaw !! :roll:[/quote] nie wiem, ale nie była duża:razz: ja byłam już skupiona na samochodzie i zakupach :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Tinka:)']nie wiem, ale nie była duża:razz: ja byłam już skupiona na samochodzie i zakupach :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] goldenka tez byla niedawno w tym zoo i tez tam nie poszli! chamstwo :P a wilka grzywiastego chociaz widzialas?:cool1: Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='betty_labrador']goldenka tez byla niedawno w tym zoo i tez tam nie poszli! chamstwo :P a wilka grzywiastego chociaz widzialas?:cool1:[/quote] :evil_lol::evil_lol: żadnych psowatych nie widziałam :cool1: Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='betty_labrador']kłamiesz!!!!!!!! :> no tak za duzo psow tam nie ma :cool1: ale wilki grzywiaste (teraz ostał sie jeden) sa przed gepardami!!!![/quote] i tak nie widziałam :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol: żadnych psowatych nie widziałam :cool1:[/QUOTE] kłamiesz!!!!!!!! :> no tak za duzo psow tam nie ma :cool1: ale wilki grzywiaste (teraz ostał sie jeden) sa przed gepardami!!!! Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 no wlasnie widze ze se hopaja :roll: o takiego nie widzialas? [IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0c/ZooManedWolf.jpg/240px-ZooManedWolf.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Tinka:)']nie widziałam:shake:[/QUOTE] to zle :P dasz zdjecia tych zwierzat co cykalas? Quote
infers Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='betty_labrador']to zle :P dasz zdjecia tych zwierzat co cykalas?[/quote] Później da foty, teraz na spacera poszła:razz: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='infers1995']Później da foty, teraz na spacera poszła:razz:[/QUOTE] dziekuje sekretarzowi za informacje :D a Ty nie poszedles? :> Quote
infers Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='betty_labrador']dziekuje sekretarzowi za informacje :D a Ty nie poszedles? :>[/quote] Sekretarzowi:cool3::cool3: Nie wiesz, tak te 120km do Łomży to trochę daleko:cool3::cool3::cool1: Ale w piątek się spotkamy, pieski sobie troszkie poganiają, Grami mój tor agility wypróbuje:razz: Quote
Recommended Posts