Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=Navy][B]:loveu:Wszystkiego najlepszego:loveu:

:tort::new-bday::tort:
[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Navy][B]:BIG:[/B][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]

Posted

Dziękować Wam nie będę bo to nie moje urodziny, ale Grami na pewno się ucieszył :loveu:

[quote name='betty_labrador']ooo a byly moze male likaony?!! ??
[/quote]
żdanych likaonów nie widziałam....:roll:
[quote name='infers1995']Kiedy z Leną moge wbijać na impreze Grama???:cool3:[/quote] już : P

Posted

[quote name='Tinka:)']Dziękować Wam nie będę bo to nie moje urodziny, ale Grami na pewno się ucieszył :loveu:

żdanych likaonów nie widziałam....:roll:
już : P[/QUOTE]

to gdzie wy laziliscie? a moze myslalas ze to Hieny? :eviltong:

a Irbisy czyli pantery sniezne widzialas?

Posted

[quote name='betty_labrador']to gdzie wy laziliscie? a moze myslalas ze to Hieny? :eviltong:

a Irbisy czyli pantery sniezne widzialas?[/quote]
jak doszliśmy do słoni skończył mi się film w aparacie. Chcąc zmienić wyjęłam drugi ale źle go założyłam, jak chciałam otworzyć pokrywę i włożyć jeszcze raz to się zwinął:angryy: no i byłam ogólnie wkurzona sama na siebie więc na zwierzaki nie patrzyłam : P humor poprawił mi się przy koniach kogośtam, takie ładne były i pogłaskać sie dały:loveu: ale to było już pod koniec :razz:

z kotów widziałam tylko takie małe w cętki, geparda, lwa i jeszcze coś w cętki, tylko duże :razz: ja to się znam na tych zwierzętach :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']konia przewalskiego!! widzialas napewno. Eeee to Wy calego zoo nie obeszliscie!! a byliscie przy placu zabawa dla dzieci?[/quote]
właśnie właśnie :cool3: fajne były, jeden miał ranę między oczami:-(

byliśmy:razz: i na pewno nie obeszliśmy bo by nam dnia nie starczyło : P

Posted

[quote name='Tinka:)']właśnie właśnie :cool3: fajne były, jeden miał ranę między oczami:-(

byliśmy:razz: i na pewno nie obeszliśmy bo by nam dnia nie starczyło : P[/QUOTE]

ciekawe od czego :roll:

no nie!! jak moglas nie zobaczyc moich likaonkow :placz: one sa wlasnie zaraz za placem zabaw !! :roll:

Posted

[quote name='betty_labrador']ciekawe od czego :roll:

no nie!! jak moglas nie zobaczyc moich likaonkow :placz: one sa wlasnie zaraz za placem zabaw !! :roll:[/quote]
nie wiem, ale nie była duża:razz:

ja byłam już skupiona na samochodzie i zakupach :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']nie wiem, ale nie była duża:razz:

ja byłam już skupiona na samochodzie i zakupach :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

goldenka tez byla niedawno w tym zoo i tez tam nie poszli! chamstwo :P

a wilka grzywiastego chociaz widzialas?:cool1:

Posted

[quote name='betty_labrador']goldenka tez byla niedawno w tym zoo i tez tam nie poszli! chamstwo :P

a wilka grzywiastego chociaz widzialas?:cool1:[/quote]
:evil_lol::evil_lol:

żadnych psowatych nie widziałam :cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol:

żadnych psowatych nie widziałam :cool1:[/QUOTE]

kłamiesz!!!!!!!! :> no tak za duzo psow tam nie ma :cool1: ale wilki grzywiaste (teraz ostał sie jeden) sa przed gepardami!!!!

Posted

[quote name='betty_labrador']dziekuje sekretarzowi za informacje :D a Ty nie poszedles? :>[/quote]

Sekretarzowi:cool3::cool3:
Nie wiesz, tak te 120km do Łomży to trochę daleko:cool3::cool3::cool1:
Ale w piątek się spotkamy, pieski sobie troszkie poganiają, Grami mój tor agility wypróbuje:razz: