LeCoyotte Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Tinka:)'] mi się też marzy przyciąć, ale na takim zdjęciu to se mogę : P[/QUOTE] trzeba było myśleć przed, a nie po:eviltong: analogi nie wybaczają: P Quote
Unbelievable Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='LeCoyotte']trzeba było myśleć przed, a nie po:eviltong: analogi nie wybaczają: P[/quote] nie miałam jak, bo zaraz była głowa drugiej osoby:evil_lol: mam jeszcze jedno fajne zdjęcie ale cholera kadr do niczego, też inaczej nie dałam rady bo ludzie siedzieli :shake: uroki siedzenia między 50-cioma innymi osobami : P Quote
akodirka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Tinka:)']co mi dasz? :loveu: nawet się na forum agility zalogowałam :evil_lol: tata ma mi zrobić hopki, slalom mam w przygotowaniu:cool3:[/QUOTE] yyy... dam, kilo[B]gram[/B] truskawek :evil_lol: To jeszcze zostaly palisada, kladka, hustawka, skok w dal, tunele (raczej sie z drewienka nie zrobi :diabloti: ) :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='akodirka']yyy... dam, kilo[B]gram[/B] truskawek :evil_lol: To jeszcze zostaly palisada, kladka, hustawka, skok w dal, tunele (raczej sie z drewienka nie zrobi :diabloti: ) :evil_lol:[/quote] truskawki fuu, kwaśne:razz: wolę czereśnie ; P e tam, dla chcącego nic trudnego :evil_lol::evil_lol: Quote
akodirka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Tinka:)']truskawki fuu, kwaśne:razz: wolę czereśnie ; P e tam, dla chcącego nic trudnego :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] nie ma czersni, sa tylko truskawki :mad: to tak jak z dojezdzaniem na plac :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='akodirka']nie ma czersni, sa tylko truskawki :mad: to tak jak z dojezdzaniem na plac :evil_lol:[/quote] :placz::placz: sama ser plac niedługo zrobię! :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Tinka:)']:placz::placz: sama ser plac niedługo zrobię! :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze Ci tak, to przez to, ze tak malo zdjec Grama dajesz :diabloti: zycze powodzenia :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='akodirka']Dobrze Ci tak, to przez to, ze tak malo zdjec Grama dajesz :diabloti: zycze powodzenia :evil_lol:[/quote] phi:cool1: dzięki :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Przyszłam się wkręcić w rozmowę, bo nudno mi trochę :P Quote
Unbelievable Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='betty_labrador']wlasnie dobrze Ci tak!!!![/quote] :placz::placz::placz: Quote
akodirka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Iza13']Przyszłam się wkręcić w rozmowę, bo nudno mi trochę :P[/QUOTE] a przynioslas wiertarke albo wkretarke? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='akodirka']a przynioslas wiertarke albo wkretarke? :evil_lol:[/quote] ewentualnie jakiegoś świdra doziemnego jak w bajkach czasem mają :razz: Quote
Iza. Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='akodirka']a przynioslas wiertarke albo wkretarke? :evil_lol:[/quote] Wkrętarkę mam tylko akumulatorek się ładuje :razz: [quote name='Tinka:)']ewentualnie jakiegoś świdra doziemnego jak w bajkach czasem mają :razz:[/quote] Ooo jakie bajki oglądasz ? :PP Moja ulubiona to smerfy i muminki :P Quote
betty_labrador Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 TY nie rycz Martynko tylko bierz sie za siebie :P jka tez ja tez kocham smerfy i muminki! (to nie zoofilia :P ) a Martyna pewnie oglada pscołke maje ! Quote
Unbelievable Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='betty_labrador']TY nie rycz Martynko tylko bierz sie za siebie :P jka tez ja tez kocham smerfy i muminki! (to nie zoofilia :P ) a Martyna pewnie oglada pscołke maje ![/quote] jestem załamana, nie mogę :placz::evil_lol: dżizas... :roll: może załóżcie jakiś fanklub :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Tinka:)'] dżizas... :roll: może załóżcie jakiś fanklub :evil_lol:[/quote] To nie jest zły pomysł :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Iza13']To nie jest zły pomysł :diabloti:[/quote] no, to dajecie dziewczynki:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Tinka:)']no, to dajecie dziewczynki:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/quote] Muszę czekać na betty, sama nic nie zrobię :diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 to jaki plan funclubu serialowych zwierzaczkow? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='betty_labrador']to jaki plan funclubu serialowych zwierzaczkow? :diabloti:[/quote] mnie pytasz? :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Tinka:)']mnie pytasz? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] tak Ciebie, w koncu jestes fanka pscołki Maji!! :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='betty_labrador']tak Ciebie, w koncu jestes fanka pscołki Maji!! :diabloti:[/quote] to nie ja, to Izka:cool1: Quote
Tepes Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [COLOR=Blue]Ale przecież Maja jest fajna:D[/COLOR] Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Tinka:)']to nie ja, to Izka:cool1:[/quote] Co Ty mi wmawiasz :mad: Nie lubię Mai :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts