Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Bawic się powiadasz hmmm:evil_lol::evil_lol: Ale i tak nie jest bardzo nachalny pod tym względem jak inne psy A ty często z nim jeździsz na wystawy? Na ilu już był? Ma jakieś osiągnięcia?[/quote] a ta tylko o wystawach : P byłam na trzech, 2xdosk. 1xbdb, złoty i brązowy medal, zw,mł:razz: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']Ja albo wet albo ochrona środowiska więc to drugie już mniej psiarskie, ale alteri kusi, podyplomówka też - dla rozwijania się;) myślałam jeszcze nad zootechniką i pracą w zoo nad układaniem zwierzątek do pokazów (ale to niestety nie w PL) i ułatwianie badań. frisbee jest czaaad Su też kocha:) Ja jestem centrum świata - mam żarcie i fajne zabawki:evilbat:[/quote] praca w zoo może być fajną pracą podczas studiów : P sprzątanie kupek po tygryskach itp:loveu::evil_lol::evil_lol: jakie masz dyski? moje competitiony już się nieco zjechały, jednak są miękkie i nie popękają tak jak te wcześniejsze darmowe:razz: mój w domciu dla sera i ucha świńskiego zrobi wszystko, tak samo na ulicy, na polu jakby mnie nie było:roll: chociaż i tak jest już dobrze ; ) Quote
WŁADCZYNI Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Mam CS pup bo Su wygodniej z małym dyskiem biegać. Ja raczej nie mam problemów, musi być odwoływalna żeby nie zeżrecć jakiegoś zwierzątka:evilbat: raczej myślałam nad uczeniem tygrysów że dotyk jest spooko, wypracowaniu możliwości pobierania krwi bez usypiania itd : p Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']a ta tylko o wystawach : P byłam na trzech, 2xdosk. 1xbdb, złoty i brązowy medal, zw,mł:razz:[/quote]:eviltong::eviltong: O to gratuluję Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']Mam CS pup bo Su wygodniej z małym dyskiem biegać. Ja raczej nie mam problemów, musi być odwoływalna żeby nie zeżrecć jakiegoś zwierzątka:evilbat: raczej myślałam nad uczeniem tygrysów że dotyk jest spooko, wypracowaniu możliwości pobierania krwi bez usypiania itd : p[/quote] ja też mam takie :razz: mój też zżera zwierzątka- myszki, łasice, zajączki...:roll: pomarzyć zawsze można:diabloti: [quote name='Izabela124.']:eviltong::eviltong: O to gratuluję[/quote] wiesz, szczerze mówiąc nie ma zbytnio czego... konkurencja marna, do tego Gram niezbyt posłuszny... Quote
WŁADCZYNI Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 miałam raczej na myśli inne psy i piszczące dzieci. Zwierzątek futerkowych nie wolno jej ruszać i prawie nam się to udaje - czasem jej się zdarza wyskok w stronę kota. Tak czy tak odwoływalna jest, a dziś nawet przeszła na pięknym równaj obok kota:cool3: nie, zobaczysz że jeszcze kiedyś pomiziam tygrysa i nie będzie to ostatnia rzecz jaką zrobię w życiu:diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']miałam raczej na myśli inne psy i piszczące dzieci. Zwierzątek futerkowych nie wolno jej ruszać i prawie nam się to udaje - czasem jej się zdarza wyskok w stronę kota. Tak czy tak odwoływalna jest, a dziś nawet przeszła na pięknym równaj obok kota:cool3: nie, zobaczysz że jeszcze kiedyś pomiziam tygrysa i nie będzie to ostatnia rzecz jaką zrobię w życiu:diabloti:[/quote] wiem wiem, ale do takich atrakcji Gramiego raczej nie ciągnie : P Gram nie ciągnie na smyczy, to jest dopiero osiągnięcie:evil_lol: do tego potrafi na równaj przejść spory kawałek patrząc mi w oczy : O to u niego dużo:razz: a mi chodziło o to, że pomarzyć można pracując w polskim zoo:razz: Quote
WŁADCZYNI Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ja też odkręcam/odkręciłam ciąganie ale mam obawy że pobyt z mamą zepsuje wszystko :shake: trudno odkręce jeszcze raz. [QUOTE]a mi chodziło o to, że pomarzyć można pracując w polskim zoo[/QUOTE] zobaczymy :evilbat: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']ja też odkręcam/odkręciłam ciąganie ale mam obawy że pobyt z mamą zepsuje wszystko :shake: trudno odkręce jeszcze raz. zobaczymy :evilbat:[/quote] ja odkręciłam bardzo łatwo- pies ciągnie=nigdzie nie idziemy. Żadnych smakołyków ani wydziwiania ;) zobaczymy : P Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='betty_labrador']czeloł paskudo![/quote] joł monster : P Quote
betty_labrador Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 jak sie dzionek pani M zaczal? :razz: juz Cie Gramik wycienczyl? Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='betty_labrador']jak sie dzionek pani M zaczal? :razz: juz Cie Gramik wycienczyl?[/quote] Grami zdążył zrobić kopkę na środku trawnika a ja dopiero wstałam :diabloti: a teraz jadem do miasta:razz: Quote
betty_labrador Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Tinka:)']Grami zdążył zrobić kopkę na środku trawnika a ja dopiero wstałam :diabloti: a teraz jadem do miasta:razz:[/QUOTE] wow to niesamowity prezencik dla swojej nieustajacej pomocy pani :lol: jedziesz bez Grama? :placz: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='betty_labrador']wow to niesamowity prezencik dla swojej nieustajacej pomocy pani :lol: jedziesz bez Grama? :placz:[/quote] :evil_lol::evil_lol: a jak wrócę muszę to sprzątnąć:cool1: bez Grama, muszę papiery do szkoły złożyć, na pocztę iść, do spożywczego iii tak dalej :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol: a jak wrócę muszę to sprzątnąć:cool1: bez Grama, muszę papiery do szkoły złożyć, na pocztę iść, do spożywczego iii tak dalej :evil_lol:[/QUOTE] musisz? :razz: to rozkaz bo Gram zagryzie! no to gram Ci sie pozniej odwdzieczy!! :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='betty_labrador']musisz? :razz: to rozkaz bo Gram zagryzie! no to gram Ci sie pozniej odwdzieczy!! :diabloti:[/quote] mnie? prędzej TO zagryzie:evil_lol::evil_lol: nie odwdzięczył się:razz: tylko kombinuje co by tu zrobić żebym się z nim pobawiła : P Quote
betty_labrador Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 jakie TO zagryzie? :P co Ty opowiadasz chlopcze? :cool3: hehe to sie pobaw a nie sie znecasz psycho-fizycznie nad biednym niechcianym piesulkiem! bić to kazdy potrafi (psa):mad: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='betty_labrador']jakie TO zagryzie? :P co Ty opowiadasz chlopcze? :cool3: hehe to sie pobaw a nie sie znecasz psycho-fizycznie nad biednym niechcianym piesulkiem! bić to kazdy potrafi (psa):mad:[/quote] sam jesteś chłopiec!:cool1: e tam, taka zabawa mu się też podoba:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ja dziefcynka! Tys chlopiec :P a w ogole znalazlas juz jakies zajecie dla niego by szybciej rozladowac psiaka? czy nadal jedziesz 5 godzin rowerem a on tylko nabiera energii? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='betty_labrador']ja dziefcynka! Tys chlopiec :P a w ogole znalazlas juz jakies zajecie dla niego by szybciej rozladowac psiaka? czy nadal jedziesz 5 godzin rowerem a on tylko nabiera energii? :diabloti:[/quote] phi:cool1: najlepiej jest wypuścić go na dwór, jak jest ciepło, sam się męczy :evil_lol::evil_lol: niieee, nie znalazłam, mam frisbee ale po parunastu rzutach już mu się nie chce... Do tego on nie rozumie, że jak rzuciłam mu pierwsze i złapał to żeby złapać drugie trzeba puścić te pierwsze :evil_lol: Quote
infers Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Tinka:)']phi:cool1: najlepiej jest wypuścić go na dwór, jak jest ciepło, sam się męczy :evil_lol::evil_lol: niieee, nie znalazłam, mam frisbee ale po parunastu rzutach już mu się nie chce... Do tego on nie rozumie, że jak rzuciłam mu pierwsze i złapał to żeby złapać drugie trzeba puścić te pierwsze :evil_lol:[/quote] Entelegentne stworzenie z tego Grama;):loveu::loveu::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='infers1995']Entelegentne stworzenie z tego Grama;):loveu::loveu::evil_lol:[/quote] zaczyna powoli łapać OCB :evil_lol::evil_lol: cinuś, zgłoś się jak będziesz chciał nowe frisbee kupować :cool3: nasze CSy wyglądają już jak weterani :evil_lol: myślę, że jeszcze z miesiąc przeżyją :razz: Quote
Justa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Tinka:)']Do tego on nie rozumie, że jak rzuciłam mu pierwsze i złapał to żeby złapać drugie trzeba puścić te pierwsze :evil_lol:[/QUOTE] On jest po prostu ambitny :p Quote
Recommended Posts