Unbelievable Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Mudik'][FONT=Verdana]ja często nie mam jak wybiegać Deliego w dzień i wieczorem zazwyczaj utknięta jestem przy kompie co robi wtedy Deli??[/FONT] włazi na kolana ,na klawiature po koleii znosi kolejne zabawki, jak to nie pomaga to biega w kółko zabijajać zabawkę, drapie po rękach i dotąd zaczepia ,aż rusze tyłek na dwór, wtedy zaczyna się zagryzanie babci(biedna Sikra:diabloti:)[/quote] Grami lubi łapać różne przedmioty i biegać z nimi, żeby go ganiać. Ale mam nową metodę, pryskam go wodą jak coś złapie. Działa :razz: a wieczorem zazwyczaj zasypia bo wie, że już nie ma co liczyć na spacerek ; p najśmieszniej jest jak gram sie frustruje... zaczyna szczekać :evil_lol: Grami nigdy nie szczeka. Quote
betty_labrador Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Tinka:)']oficjalnie oświadczam iż tego psa zmęczyć się nie da :angryy: od 18 do 20 jeździłam z nim na rowerze. jak najszybciej mogłam. W pewnym momencie język ciągnął mi się już po ziemi i zatrzymałam sie żeby się napić, a ten skubaniec na mnie z miną ''mamusiu, czemu już nie jedziesz'' ? dzizas krajst:grab: Ja poległam na kanapie a ten skubaniec przynosi mi zabawkę... mam go dość, zabierzcie go ode mniiieeee :placz::placz::placz::diabloti: poza tym wywołałam film : P[/QUOTE] hahahahaha !! teraz sie usmialam niezle :D Quote
LadyK Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [CENTER]To zamontuj sobie silnik do rowera to się nie będziesz męczyć :D Będziecie wtedy cały dzień jeździć :D[/CENTER] Quote
infers Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Martyno! Ty po prostu zakup sobie taki model psa [url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Charcik_w%C5%82oski[/url] Wypuściłabyś je na 2h na dwór i spokój:loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='betty_labrador']hahahahaha !! teraz sie usmialam niezle [/quote] w tym nie ma absolutnie nic śmiesznego : P [quote name='Kati16'][CENTER]To zamontuj sobie silnik do rowera to się nie będziesz męczyć :D Będziecie wtedy cały dzień jeździć :D[/CENTER] [/quote] silnik by się popsuł : P [quote name='infers1995']Martyno! Ty po prostu zakup sobie taki model psa [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Charcik_w%C5%82oski[/URL] Wypuściłabyś je na 2h na dwór i spokój:loveu:[/quote] też tak myślałam :evil_lol::evil_lol: (wkurza mnie te 10 grafik... ) Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 trzymajta kciuki jutro za mnie:roll::razz: Quote
Mudik Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 oki ,nie wiem za co ale będę trzymać (przez sen, bpo zaraz sie kładę ,zasypiam i rano mam trening na 8 mą:roll::diabloti:) Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Mudik']oki ,nie wiem za co ale będę trzymać (przez sen, bpo zaraz sie kładę ,zasypiam i rano mam trening na 8 mą:roll::diabloti:)[/quote] trzymaj, chociaż ty jedna :razz: :cool1: ja na szczęście mam czas do 10 :multi: Quote
infers Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Martyna ma 1 miejsce w turnieju!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='Kati16'][CENTER]Dzieńdoberek :multi:[/CENTER] [/quote] cześć :loveu::loveu: [quote name='infers1995']Martyna ma 1 miejsce w turnieju!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] dzisiaj to mnie nawet chemia nie zniszczy :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 chciałam wstawić fotki, ale nie ma dla kogo:mad::mad::cool1: Quote
Iza. Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 No jak to nie masz dla kogo :roll::diabloti: Ja jestem :eviltong: Quote
infers Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Tinka:)']chciałam wstawić fotki, ale nie ma dla kogo:mad::mad::cool1:[/quote] Możesz dla mnie wstawić:evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Iza13']No jak to nie masz dla kogo :roll::diabloti: Ja jestem :eviltong:[/quote] to pisz coś : P a nie ciiisza :placz: [quote name='infers1995']Możesz dla mnie wstawić:evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti:[/quote] ty to tylko ty : P Quote
Iza. Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Tinka:)']to pisz coś : P a nie ciiisza :placz: [/quote] Tosz napisałam :diabloti: Dobra możesz już dawać foty :P Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Iza13']Tosz napisałam :diabloti: Dobra możesz już dawać foty :P[/quote] jak się upomniałam :diabloti: nie mogę :mad: Quote
Iza. Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Tinka:)']jak się upomniałam :diabloti: nie mogę :mad:[/quote] Wcześniej miałam napisać, ale z piesą wychodziłam :diabloti: Możesz, możesz ja Ci pozwalam :P Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Iza13']Wcześniej miałam napisać, ale z piesą wychodziłam :diabloti: Możesz, możesz ja Ci pozwalam :P[/quote] jasne jasneee :diabloti: oh, dzięki ci :evil_lol: Quote
kate89 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ja tez ci Tinka pozwalam na wklejenie nowych fotek ;) byłybyśmy bardzo wdzięczne a i oko nasze pocieszone napewno :) pozdróffki tak przy okazji Quote
Iza. Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Tinka:)']jasne jasneee :diabloti: oh, dzięki ci :evil_lol:[/quote] No serio :mad::diabloti: Musiałam z psem sie pobawić, piłeczkę jej rzucałam :P Ależ nie ma za co :cool3: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='kate89']ja tez ci Tinka pozwalam na wklejenie nowych fotek ;) byłybyśmy bardzo wdzięczne a i oko nasze pocieszone napewno :) pozdróffki tak przy okazji[/quote] dzięki :evil_lol: ło :cool3: może wrzucę jak mnie męczyć na gg przestaną : P [quote name='Iza13']No serio :mad::diabloti: Musiałam z psem sie pobawić, piłeczkę jej rzucałam :P Ależ nie ma za co :cool3:[/quote] i tak nie wierzę :diabloti::evil_lol: ta? : P Quote
Iza. Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Tinka:)'] i tak nie wierzę :diabloti::evil_lol: ta? : P[/quote] Phi nie to nie :shake::diabloti: Jeśli uważasz, ze jest to ja nie mam nic przeciwko temu :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Iza13']Phi nie to nie :shake::diabloti: Jeśli uważasz, ze jest to ja nie mam nic przeciwko temu :evil_lol:[/quote] : P nie ma :diabloti: Quote
Iza. Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Tinka:)'] nie ma :diabloti:[/quote] Ale Ty nie zdecydowana jesteś :roll::diabloti: Gdzie te fotki ?!:mad: Quote
Recommended Posts