betty_labrador Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Tinka:)']angielski dodatkowy, a w przyszłym roku FCE :roll: miał być w tym ale wolałam się więcej nauczyć. Jutro koło 18 pokaz, trzymać kciuki... tata fotograf mojego kolegi będzie zdjęcia robił :loveu:[/QUOTE] jak nie zapomne bede trzymac :P Quote
Unbelievable Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='betty_labrador']Martynka zwatpila :P[/quote] spadówa : P [quote name='betty_labrador']jak nie zapomne bede trzymac :P[/quote] już ja ci przypomnę :razz::diabloti: [quote name='Kati16']Witajcie :multi:[/quote] czeeść! aparatu dalej brak :placz: a jeździli przed chwilą paczkowozem :cool1: Quote
Unbelievable Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 patrzcie co przed chwilą przyszło :loveu::loveu: [img]http://images32.fotosik.pl/275/4a83c8f3752785e4.jpg[/img] [img]http://images27.fotosik.pl/224/8781161932bf61cc.jpg[/img] tu z zenkiem [img]http://images31.fotosik.pl/275/21b4fb1442ecbefe.jpg[/img] [img]http://images30.fotosik.pl/225/6784a7890dbd7dd2.jpg[/img] i sam zenek [img]http://images24.fotosik.pl/225/4ba7ea3ee6510161.jpg[/img] Quote
Unbelievable Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='smallpati']no proszę :cool3: to analog jest tak? ja też będę kupować lustrzankę ale cyfrową jak wrócę z Danii :diabloti::evil_lol:[/quote] analog ; ) kolejna :razz: Quote
NightQueen Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 no proszę :cool3: to analog jest tak? ja też będę kupować lustrzankę ale cyfrową jak wrócę z Danii :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 coś nie trzymaliście kciuków :cool3: Quote
NightQueen Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 co kolejna? nie mam lustrzanki, mam tylko dwa kompakty :diabloti::evil_lol: przecież nie obiecałam że będę trzymać kciuki, miałam się opalać ale nie było ładnego słońca :placz: za to rysowałam sobie ;) jak było? Quote
Unbelievable Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='smallpati']co kolejna? nie mam lustrzanki, mam tylko dwa kompakty :diabloti::evil_lol: przecież nie obiecałam że będę trzymać kciuki, miałam się opalać ale nie było ładnego słońca :placz: za to rysowałam sobie ;) jak było?[/quote] ale kolejna lustro kupuje : P strasznie modne toto ostatnio... :mad::mad: mogłaś chociaż Gramcia porysować :evil_lol: za szybko house zaczęłam, poza tym scena miała 7m długości, 3m były do tańczenia a mamy 5-7 linii :cool1: jednym słowem ścisk. [SIZE=1]po pokazie było fajniej : P xD[/SIZE] Quote
NightQueen Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 no to nie fajnie :( bez sensu jeest jak tańczy się na małej sali Ja już lustrzankę dawno planowałam, ale chcę taką droższą więc na to musiałam poczekać. Teraz tylko zależy na ile pojade do Danii, jak na 2 miesiące to kupie nikona i soczewkę za ponad 4000zł :diabloti: a jak na miesiąc to będzie nikon d80 i sigma pewnie :roll: dobre i to, już się doczekać nie mogę :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='smallpati']no to nie fajnie :( bez sensu jeest jak tańczy się na małej sali Ja już lustrzankę dawno planowałam, ale chcę taką droższą więc na to musiałam poczekać. Teraz tylko zależy na ile pojade do Danii, jak na 2 miesiące to kupie nikona i soczewkę za ponad 4000zł :diabloti: a jak na miesiąc to będzie nikon d80 i sigma pewnie :roll: dobre i to, już się doczekać nie mogę :loveu:[/quote] strasznie niefajnie... :roll: po co ci soczewka za 4000zł? :razz: i skąd ty taką wytrzaśniesz :evil_lol: nikon d80 i jasna sigma/nikkor to marzenie : O Quote
NightQueen Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 nie soczewka za 4000 tylko nikon d80 plus soczewka daje 4000 :evil_lol: chciałabym Tamrona, ale to zależy od funduszy ;) Quote
Unbelievable Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='smallpati']nie soczewka za 4000 tylko nikon d80 plus soczewka daje 4000 :evil_lol: chciałabym Tamrona, ale to zależy od funduszy ;)[/quote] to nie soczewka tylko obiektyw :evil_lol::evil_lol: soczewki to są przeciw promieniom UV :cool1: tamrony są przecież gorsze od nikkorów i sigmy :razz: Quote
NightQueen Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 wiem że to nie soczewka tylko obiektyw, ale już mi mózg nie pracuje, bo uczyłam się cały dzień filozofii :placz::placz: czy ja wiem czy gorszy? wydaje mi się że lepszy, zresztą Bbeta mi go poleciła, a po oglądaniu jej zdjęć stwierdzam że wie co mówi ;) Jeszcze się zastanowię i popytam Quote
Unbelievable Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='smallpati']wiem że to nie soczewka tylko obiektyw, ale już mi mózg nie pracuje, bo uczyłam się cały dzień filozofii :placz::placz: czy ja wiem czy gorszy? wydaje mi się że lepszy, zresztą Bbeta mi go poleciła, a po oglądaniu jej zdjęć stwierdzam że wie co mówi ;) Jeszcze się zastanowię i popytam[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: myślałam że ty na turystyce jesteś :razz: no w sumie zależy jaki tamron :razz: Quote
NightQueen Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: myślałam że ty na turystyce jesteś :razz: no w sumie zależy jaki tamron :razz:[/quote] bo jestem na turystyce, ale filozofia to podobno matka nauk więc praktycznie wszędzie się jej uczą, na każdych studiach :roll: myślałam o Tamron 17-50mm f2/8 Quote
Unbelievable Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='smallpati']bo jestem na turystyce, ale filozofia to podobno matka nauk więc praktycznie wszędzie się jej uczą, na każdych studiach :roll: myślałam o Tamron 17-50mm f2/8[/quote] bezsens... :cool1::roll: nie orientuję sie w obiektywach : P Quote
infers Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Tinka:)']ale kolejna lustro kupuje : P strasznie modne toto ostatnio... :mad::mad: mogłaś chociaż Gramcia porysować :evil_lol: za szybko house zaczęłam, poza tym scena miała 7m długości, 3m były do tańczenia a mamy 5-7 linii :cool1: jednym słowem ścisk. [SIZE=1]po pokazie było fajniej : P xD[/SIZE][/quote] A co robiliście po pokazie:cool3::cool3: Quote
NightQueen Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Tinka:)']bezsens... :cool1::roll: nie orientuję sie w obiektywach : P[/quote] to jak się nie orientujesz to czemu gadasz że najlepszy jest nikkor i sigma jak nie znasz innych :razz: kozo :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='infers1995']A co robiliście po pokazie:cool3::cool3:[/quote] nie twoja sprawa :diabloti: :evil_lol::evil_lol: [quote name='smallpati']to jak się nie orientujesz to czemu gadasz że najlepszy jest nikkor i sigma jak nie znasz innych :razz: kozo :eviltong:[/quote] nie orientuję się w modelach, rodzajach, długościach, szerokościach, wysokościach, jasnościach itd wszystkich obiektywów które można dostać : P bo mi to niepotrzebne po postu. Moge powiedzieć które filmy są stosunkowo najlepsze, bo tyle wiem, ale wiem też, że np. jakiś tamron może być o wiele lepszy od nikkora i to normalne ; ) Quote
Unbelievable Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 oficjalnie oświadczam iż tego psa zmęczyć się nie da :angryy: od 18 do 20 jeździłam z nim na rowerze. jak najszybciej mogłam. W pewnym momencie język ciągnął mi się już po ziemi i zatrzymałam sie żeby się napić, a ten skubaniec na mnie z miną ''mamusiu, czemu już nie jedziesz'' ? dzizas krajst:grab: Ja poległam na kanapie a ten skubaniec przynosi mi zabawkę... mam go dość, zabierzcie go ode mniiieeee :placz::placz::placz::diabloti: poza tym wywołałam film : P Quote
Mudik Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Tinka:)']oficjalnie oświadczam iż tego psa zmęczyć się nie da :angryy: od 18 do 20 jeździłam z nim na rowerze. jak najszybciej mogłam. W pewnym momencie język ciągnął mi się już po ziemi i zatrzymałam sie żeby się napić, a ten skubaniec na mnie z miną ''mamusiu, czemu już nie jedziesz'' ? dzizas krajst:grab: Ja poległam na kanapie a ten skubaniec przynosi mi zabawkę... mam go dość, zabierzcie go ode mniiieeee :placz::placz::placz::diabloti: poza tym wywołałam film : P[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie miała baba kłopotu wzieła sobie Grama:lol::lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Mudik']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie miała baba kłopotu wzieła sobie Grama:lol::lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] żebyś wiedziała :evil_lol: on moje spokojnie duponakanapoleżące życie w ruinę zamienił :placz: :diabloti: Quote
Mudik Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja często nie mam jak wybiegać Deliego w dzień i wieczorem zazwyczaj utknięta jestem przy kompie co robi wtedy Deli?? włazi na kolana ,na klawiature po koleii znosi kolejne zabawki, jak to nie pomaga to biega w kółko zabijajać zabawkę, drapie po rękach i dotąd zaczepia ,aż rusze tyłek na dwór, wtedy zaczyna się zagryzanie babci(biedna Sikra:diabloti:) Quote
Recommended Posts