Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Kati16'][CENTER]ja będę kciuki trzymać :thumbs:[/CENTER] [/quote] jedna porządna :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']ee nie lubię takiego czegoś i też jestem porządna :diabloti:[/quote] ja uwielbiam :loveu: to jest to, co tygryski lubią najbardziej :diabloti: :evil_lol::evil_lol: gdzie? :roll: :cool1: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ja na razie żyje tylko step up'em dwóją :loveu: muzyką, filmem i tańcem i nic się nie liczy więcej :loveu::loveu: ja zawsze jestem porządna, wątpisz? :cool3: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']ja na razie żyje tylko step up'em dwóją :loveu: muzyką, filmem i tańcem i nic się nie liczy więcej :loveu::loveu: ja zawsze jestem porządna, wątpisz? :cool3:[/quote] step up 2 to niemalże kopia you got served, tyle, że bardziej komercyjna. Nie zaprzeczam, film mi się podoba, ale uwielbieniem nie pałam... wątpię. :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 pff pełno jest takich kinowych kopii, ale czasami kopia lepsza od oryginału jest, nawet bardzo często tak jest ;) a jak dobry film to nie ważne skąd pomysł się wziął :evil_lol: ja ubóstwiam step up 1 i 2, dirty dancing 1 i 2, honey, w rytmie hip-hopu 1 i 2, coyote ugly i inne filmy gdzie jest taniec :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']pff pełno jest takich kinowych kopii, ale czasami kopia lepsza od oryginału jest, nawet bardzo często tak jest ;) a jak dobry film to nie ważne skąd pomysł się wziął :evil_lol: ja ubóstwiam step up 1 i 2, dirty dancing 1 i 2, honey, w rytmie hip-hopu 1 i 2, coyote ugly i inne filmy gdzie jest taniec :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] bardziej podoba mi się you got served ;) w rytmie hip-hopu 1 jest o wiele lepsze od 2... uhh, nic nie przebije Honey :loveu::loveu: Quote
LadyK Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Tinka:)'] uhh, nic nie przebije Honey :loveu::loveu:[/QUOTE] zgadzam się! :loveu::loveu::loveu: Quote
infers Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Tinka:)']a co do filmów- widział ktoś requiem for a dream? suuper, uwielbiam takie filmy :loveu::loveu:[/quote] Mam soundtrucka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Tinka:)']bardziej podoba mi się you got served ;) w rytmie hip-hopu 1 jest o wiele lepsze od 2... uhh, nic nie przebije Honey :loveu::loveu:[/quote] mi się znacznie podoba 2 w rytmie hh niż jedynka, wole te nowsze filmy ;) a przyznam się bez bicia że nie widziałam rewanżu :-( nawet nie wiedziałam o istnieniu tego filmu do teraz, ale nadrobię to ;) hmm wole step up i save the last dance niż honey, ale też jest ok [quote name='Tinka:)']a co do filmów- widział ktoś requiem for a dream? suuper, uwielbiam takie filmy :loveu::loveu:[/quote] nie widziałam ja jestem zawziętą fanką filmów amerykańskich :loveu: zwłaszcza komedii i komedii romantycznych, ale lubię też kostiumowe i historyczne filmy. Dramaty,horrory, thillery nie dla mnie choć czasami z nudów zobaczę Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Kati16']zgadzam się! :loveu::loveu::loveu:[/quote] a co do filmów- widział ktoś requiem for a dream? suuper, uwielbiam takie filmy :loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 preferujemy całkiem inne filmy ;) ja kocham muzykę, historię i śmieszne romansidła no i je oglądam :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='infers1995']Mam soundtrucka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] radzę nie oglądać przy rodzicach :diabloti: :evil_lol::evil_lol: [quote name='smallpati']mi się znacznie podoba 2 w rytmie hh niż jedynka, wole te nowsze filmy ;) a przyznam się bez bicia że nie widziałam rewanżu :-( nawet nie wiedziałam o istnieniu tego filmu do teraz, ale nadrobię to ;) hmm wole step up i save the last dance niż honey, ale też jest ok nie widziałam ja jestem zawziętą fanką filmów amerykańskich :loveu: zwłaszcza komedii i komedii romantycznych, ale lubię też kostiumowe i historyczne filmy. Dramaty,horrory, thillery nie dla mnie choć czasami z nudów zobaczę[/quote]Jezu, jak można nie znać you got served : O on jest zaraz po honey w moim rankingu :evil_lol::evil_lol: nie lubię głupich komedii(chociaż oglądam, z nudów :evil_lol:), kostiumowych i historycznych nie cierpię po prostu... horrory są śmieszne, piły, I, II, III, IV są obrzydliwe, najlepszy jest i tak the ring II w wydaniu japońskim :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']preferujemy całkiem inne filmy ;) ja kocham muzykę, historię i śmieszne romansidła no i je oglądam :loveu:[/quote] ja wolę bardziej złożone, przy takich prostych po prostu się nudzę i wyłączam w połowie : P jak chcę coś głupiego to oglądam m jak miłość :diabloti: :evil_lol::evil_lol: albo desperatki :loveu::diabloti: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 polskich filmow,seriali nie ogladam, albo rzadko. To że lubie komedię to nie znaczy że lubie te kretyńskie typu american pie, takich nie lobię akurat. A co do gotowych to wcale nie są głupie, też trzeba się nagłówkowac przy nich, np. kogo wyrwie Eddie, co znów zmaluje Suzan :evil_lol: albo z kim będzie miała romans Gabi :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']polskich filmow,seriali nie ogladam, albo rzadko. To że lubie komedię to nie znaczy że lubie te kretyńskie typu american pie, takich nie lobię akurat. A co do gotowych to wcale nie są głupie, też trzeba się nagłówkowac przy nich, np. kogo wyrwie Eddie, co znów zmaluje Suzan :evil_lol: albo z kim będzie miała romans Gabi :eviltong:[/quote] albo kto zginie przez sztachetkę od płotu :diabloti: :evil_lol::evil_lol: dobre są, nie powiem :loveu: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Tinka:)']albo kto zginie przez sztachetkę od płotu :diabloti: :evil_lol::evil_lol: dobre są, nie powiem :loveu:[/quote] świetny serial :loveu: Gabi najlepsza jest po za gotowymi oglądam jeszcze chirurgów, bez skazy (też o chirurgach) :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Tinka:)']ja oglądam tylko gotowe.. no dobra, csi też : P i dr.housa. i kości. :evil_lol::evil_lol:[/quote] też oglądam dr. housa i kości :loveu::loveu::loveu: i czasami ncsi :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']świetny serial :loveu: Gabi najlepsza jest po za gotowymi oglądam jeszcze chirurgów, bez skazy (też o chirurgach) :evil_lol:[/quote] ja oglądam tylko gotowe.. no dobra, csi też : P i dr.housa. i kości. :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']też oglądam dr. housa i kości :loveu::loveu::loveu: i czasami ncsi :loveu:[/quote] ncsi nie widziałam :cool1: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ncsi jest lepszy od csi tylko zawsze późno leci, ale większość moich seriali leci późno wiec nie robi mi to różnicy ;) Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Tinka:)']mi robi : P nie mam telewizora w pokoju u siebie ; )[/quote] a ja mam :diabloti: :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']ncsi jest lepszy od csi tylko zawsze późno leci, ale większość moich seriali leci późno wiec nie robi mi to różnicy ;)[/quote] mi robi : P nie mam telewizora w pokoju u siebie ; ) Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']a ja mam :diabloti: :eviltong:[/quote] komputera też nie mam :cool1: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']komputer też mam w pokoju :diabloti:[/quote]:cool1::cool1: Quote
Recommended Posts