Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']ee nie lubię takiego czegoś

i też jestem porządna :diabloti:[/quote]
ja uwielbiam :loveu: to jest to, co tygryski lubią najbardziej :diabloti: :evil_lol::evil_lol:

gdzie? :roll: :cool1:

Posted

[quote name='smallpati']ja na razie żyje tylko step up'em dwóją :loveu: muzyką, filmem i tańcem i nic się nie liczy więcej :loveu::loveu:

ja zawsze jestem porządna, wątpisz? :cool3:[/quote]
step up 2 to niemalże kopia you got served, tyle, że bardziej komercyjna. Nie zaprzeczam, film mi się podoba, ale uwielbieniem nie pałam...

wątpię. :diabloti:

Posted

pff pełno jest takich kinowych kopii, ale czasami kopia lepsza od oryginału jest, nawet bardzo często tak jest ;) a jak dobry film to nie ważne skąd pomysł się wziął :evil_lol:

ja ubóstwiam step up 1 i 2, dirty dancing 1 i 2, honey, w rytmie hip-hopu 1 i 2, coyote ugly i inne filmy gdzie jest taniec :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='smallpati']pff pełno jest takich kinowych kopii, ale czasami kopia lepsza od oryginału jest, nawet bardzo często tak jest ;) a jak dobry film to nie ważne skąd pomysł się wziął :evil_lol:

ja ubóstwiam step up 1 i 2, dirty dancing 1 i 2, honey, w rytmie hip-hopu 1 i 2, coyote ugly i inne filmy gdzie jest taniec :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
bardziej podoba mi się you got served ;) w rytmie hip-hopu 1 jest o wiele lepsze od 2...

uhh, nic nie przebije Honey :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']a co do filmów- widział ktoś requiem for a dream? suuper, uwielbiam takie filmy :loveu::loveu:[/quote]

Mam soundtrucka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']bardziej podoba mi się you got served ;) w rytmie hip-hopu 1 jest o wiele lepsze od 2...

uhh, nic nie przebije Honey :loveu::loveu:[/quote]

mi się znacznie podoba 2 w rytmie hh niż jedynka, wole te nowsze filmy ;)

a przyznam się bez bicia że nie widziałam rewanżu :-( nawet nie wiedziałam o istnieniu tego filmu do teraz, ale nadrobię to ;)

hmm wole step up i save the last dance niż honey, ale też jest ok

[quote name='Tinka:)']a co do filmów- widział ktoś requiem for a dream? suuper, uwielbiam takie filmy :loveu::loveu:[/quote]

nie widziałam
ja jestem zawziętą fanką filmów amerykańskich :loveu: zwłaszcza komedii i komedii romantycznych, ale lubię też kostiumowe i historyczne filmy.
Dramaty,horrory, thillery nie dla mnie choć czasami z nudów zobaczę

Posted

[quote name='infers1995']Mam soundtrucka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
radzę nie oglądać przy rodzicach :diabloti: :evil_lol::evil_lol:

[quote name='smallpati']mi się znacznie podoba 2 w rytmie hh niż jedynka, wole te nowsze filmy ;)

a przyznam się bez bicia że nie widziałam rewanżu :-( nawet nie wiedziałam o istnieniu tego filmu do teraz, ale nadrobię to ;)

hmm wole step up i save the last dance niż honey, ale też jest ok

nie widziałam
ja jestem zawziętą fanką filmów amerykańskich :loveu: zwłaszcza komedii i komedii romantycznych, ale lubię też kostiumowe i historyczne filmy.
Dramaty,horrory, thillery nie dla mnie choć czasami z nudów zobaczę[/quote]Jezu, jak można nie znać you got served : O on jest zaraz po honey w moim rankingu :evil_lol::evil_lol:

nie lubię głupich komedii(chociaż oglądam, z nudów :evil_lol:), kostiumowych i historycznych nie cierpię po prostu... horrory są śmieszne, piły, I, II, III, IV są obrzydliwe, najlepszy jest i tak the ring II w wydaniu japońskim :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']preferujemy całkiem inne filmy ;)
ja kocham muzykę, historię i śmieszne romansidła no i je oglądam :loveu:[/quote]
ja wolę bardziej złożone, przy takich prostych po prostu się nudzę i wyłączam w połowie : P jak chcę coś głupiego to oglądam m jak miłość :diabloti: :evil_lol::evil_lol: albo desperatki :loveu::diabloti:

Posted

polskich filmow,seriali nie ogladam, albo rzadko.
To że lubie komedię to nie znaczy że lubie te kretyńskie typu american pie, takich nie lobię akurat.
A co do gotowych to wcale nie są głupie, też trzeba się nagłówkowac przy nich, np. kogo wyrwie Eddie, co znów zmaluje Suzan :evil_lol: albo z kim będzie miała romans Gabi :eviltong:

Posted

[quote name='smallpati']polskich filmow,seriali nie ogladam, albo rzadko.
To że lubie komedię to nie znaczy że lubie te kretyńskie typu american pie, takich nie lobię akurat.
A co do gotowych to wcale nie są głupie, też trzeba się nagłówkowac przy nich, np. kogo wyrwie Eddie, co znów zmaluje Suzan :evil_lol: albo z kim będzie miała romans Gabi :eviltong:[/quote]
albo kto zginie przez sztachetkę od płotu :diabloti: :evil_lol::evil_lol: dobre są, nie powiem :loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']albo kto zginie przez sztachetkę od płotu :diabloti: :evil_lol::evil_lol: dobre są, nie powiem :loveu:[/quote]

świetny serial :loveu: Gabi najlepsza jest

po za gotowymi oglądam jeszcze chirurgów, bez skazy (też o chirurgach) :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']ja oglądam tylko gotowe.. no dobra, csi też : P i dr.housa. i kości. :evil_lol::evil_lol:[/quote]

też oglądam dr. housa i kości :loveu::loveu::loveu:
i czasami ncsi :loveu:

Posted

[quote name='smallpati']świetny serial :loveu: Gabi najlepsza jest

po za gotowymi oglądam jeszcze chirurgów, bez skazy (też o chirurgach) :evil_lol:[/quote]
ja oglądam tylko gotowe.. no dobra, csi też : P i dr.housa. i kości. :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']ncsi jest lepszy od csi tylko zawsze późno leci, ale większość moich seriali leci późno wiec nie robi mi to różnicy ;)[/quote]
mi robi : P nie mam telewizora w pokoju u siebie ; )