Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*Monia*']Przejdzie mu ;). U nas głupawka się właśnie skończyła i Shinulec ucieka tylko przed psami które chcą zobaczyć jej słonika. Dzisiaj z 15 minut spierdzielała ze słonikiem w paszczy :lol:.

Pokaż :razz:.
Stefanię również chętnie zobaczę :cool3:.

PS. W końcu jakoś w miarę dogo mi chodzi.[/QUOTE]
ale jemu to już 3 rok nie przechodzi ;)

może juro, jak mi się zechce podpiąć aparat do kompa :evil_lol: bo zdjęcia zrobiłam ;)

mi cały czas dobrze chodzi, posty się tylko długo wysyłają ale jak się kliknie raz to nic się nie dubluje...

[quote name='Kashdog']Ja wywnioskowałam, że też muszę zacząć chodzić na spacery z linką, więc nie jesteś sama :diabloti:
Ale linka tylko na spacery bez innych psów, bo nie mam serca jej nie spuścić gdy spotka jakiegoś psa, który ma ochotę się z nią pobawić i o dziwo w towarzystwie innych psów się lepiej słucha :roll:
Pokaż nam klateczkę :cool3: Bo ja też właśnie rozmyślam nad kupnem czegoś podobnego tylko nie wiem czy ma być ona z materiału czy ma to być kennel :evil_lol:
A Szczurzy pozuje podobnie do Fifki- ona też na śniegu zawsze z jedną łapą w górze[/QUOTE]
szczurzy z linką lata i z innymi psami :cool3:

jeżeli chcesz coś z czym będziesz jeździć to nie bierz metalowej one są strasznie ciężkie, z kolei plastiki się nie składają, ale też są wytrzymalsze... my mamy wszystkie 3 :diabloti: z tym że plastik już umiera (cały połamany) a metalowa jest żeby go zamknąć jak nas w domu nie ma, i jest rozmiaru mniej-więcej na aussika :evil_lol:
[quote name='Shel']No cóż... uciekania nie zazdrościmy.. ;) ale pięknych fotek tak :D[/QUOTE]
ale tu takich nie ma :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']Alez przypadek :p[/QUOTE]
czyżbyś coś insynuowała? :diabloti:
[quote name='Shel']Nie bądź taka skromna Pani Gramowa :P[/QUOTE]
jak sobie kupię nowy obiektyw, wtedo to dopiero będą zdjęcia :diabloti::evil_lol:

Posted

hehe ja teraz nikkora 55-200 kupuję, chciałam Tamrona, ale w nim AF mi nie będzie działał... Potem też stałkę planuję, ale też już bez AF, nie ma to jak aparat bez silniczka :(

Posted

[quote name='Shel']hehe ja teraz nikkora 55-200 kupuję, chciałam Tamrona, ale w nim AF mi nie będzie działał... Potem też stałkę planuję, ale też już bez AF, nie ma to jak aparat bez silniczka :([/QUOTE]

dlatego ja wolałam kupić używkę, żeby ten silniczek mieć ;)
a tamron jak za taką cenę ona prawdę całkiem fajny obiektyw, szczególnie przy małych ogniskowych

Posted

[quote name='Justa']Jak możesz mnie o to posądzać? Jakbyś mnie nie znała :][/QUOTE]

cóż, aussika raczej nie planuję : P ale co wybiorę to się w praniu okaże, za jakieś półtora roku najwcześniej ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']dlatego ja wolałam kupić używkę, żeby ten silniczek mieć ;)
a tamron jak za taką cenę ona prawdę całkiem fajny obiektyw, szczególnie przy małych ogniskowych[/QUOTE]
Ano ja chciałam d70, a trafiłam na d60 taniego i niestety ... Ale cóż, przeżyje to ajkoś. MOŻE :lol:

Posted

[quote name='Vini.']Aż sama sie dziwie, ze wczesniej mnie tu nie bylo :)
[/QUOTE]

a ja się nie dziwie, Ty do żadnych galerii nie zaglądasz ;P

Posted

[quote name='Shel']Ano ja chciałam d70, a trafiłam na d60 taniego i niestety ... Ale cóż, przeżyje to ajkoś. MOŻE :lol:[/QUOTE]
ja miałam okazję kupić d40+kit w fajnym stanie za 600 czy 700zł, czyli mniej niż połowę tego co zapłaciłam za d70 i tamrona, ale się nie zdecydowałam całe szczęście ;)

[quote name='Iza.']Martyna, stęskniłam się za Twoimi fotami ! Wstaw cos!:cool3:[/QUOTE]
nie mam nic :oops:
[quote name='Vini.']Aż sama sie dziwie, ze wczesniej mnie tu nie bylo :)
Witamy sie w galerii, proszę o buziaka dla Grama ode mnie xD I dołączam się do prośby Izy- fotki!

P.S. Ile Gram ma w szyi?;][/QUOTE]
no dziw się , dziw :evil_lol:

malutko, 30cm ;)

wiecie, że można porządnie powtórzyć dział z fizyki w godzinę? jestem z siebie dumna :evil_lol: i czuję się wypluta intelektualnie : P

Posted

Rozmowy o sprzęcie fotograficznym mnie dobijają :P

W całym swoim życiu nie uczyłam się fizyki przez godzinę także rispekt :D

Poka jakiegoś Szczura...

Posted

[quote name='Kashdog']Ale linka tylko na spacery bez innych psów, bo nie mam serca jej nie spuścić gdy spotka jakiegoś psa, który ma ochotę się z nią pobawić i o dziwo w towarzystwie innych psów się lepiej słucha :roll:[/QUOTE]
O, to nawet nie wiesz jak zazdroszcze... :roll:

Również dołączam się do próśb o fotki ;)

Posted

Ekhm, proszę mi tu nie obrażać mojego d40 :diabloti: Ale fakt faktem, że sama też poszłam na taniochę, bo nie planowałam szybkiego doboru nowego obiektywu (brak kasy). Stało się inaczej i teraz żałuję :P Ale nie jest tak źle, dorobię się kiedyś Sigmy 70-200mm 2.8 + czegoś krótszego i będzie git ;)

To ty planujesz drugiego piesa?? A dlaczego nie aussika, przecież aussie to świetne psy są? :cool3: [SIZE=1]Sama też planuje, za jakieś 10 lat :evil_lol:[/SIZE]

Posted

No ja kupiłam d60 + kit za prawie 1,5 tys ... ale nic nie umiałam innego znaleźć i mnie podkusiło eh..

Pokazuj teraz Szczurowatego :)

Posted

[quote name='Shel']No ja kupiłam d60 + kit za prawie 1,5 tys ... ale nic nie umiałam innego znaleźć i mnie podkusiło eh..
[/QUOTE]
Serio? Ja za nowego D80 z Nikkorem 18-105 płaciłam 2000zł.

Posted

Nowy d60 też tyle kosztuje ;-) No ale d80 też już nie produkują i jest ta sama sytuacja co z d70. Tzn jak szukałam to wpisywałam po prostu nikon, cena od do i git

Posted

Agata z tym planowanym psem to mam bardzo podobnie jak ty :evil_lol: [SIZE=1]Za jakieś 10 lat pewnie sie go dorobię [/SIZE]:diabloti:
Ja za nówke D90 z 18-105 zapłaciłam prawie 4000zł :roll: Teraz na jakieś tele zbieram, macie może jakieś pomysły :razz:?