Shel Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 No cóż... uciekania nie zazdrościmy.. ;) ale pięknych fotek tak :D Quote
Unbelievable Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='*Monia*']Przejdzie mu ;). U nas głupawka się właśnie skończyła i Shinulec ucieka tylko przed psami które chcą zobaczyć jej słonika. Dzisiaj z 15 minut spierdzielała ze słonikiem w paszczy :lol:. Pokaż :razz:. Stefanię również chętnie zobaczę :cool3:. PS. W końcu jakoś w miarę dogo mi chodzi.[/QUOTE] ale jemu to już 3 rok nie przechodzi ;) może juro, jak mi się zechce podpiąć aparat do kompa :evil_lol: bo zdjęcia zrobiłam ;) mi cały czas dobrze chodzi, posty się tylko długo wysyłają ale jak się kliknie raz to nic się nie dubluje... [quote name='Kashdog']Ja wywnioskowałam, że też muszę zacząć chodzić na spacery z linką, więc nie jesteś sama :diabloti: Ale linka tylko na spacery bez innych psów, bo nie mam serca jej nie spuścić gdy spotka jakiegoś psa, który ma ochotę się z nią pobawić i o dziwo w towarzystwie innych psów się lepiej słucha :roll: Pokaż nam klateczkę :cool3: Bo ja też właśnie rozmyślam nad kupnem czegoś podobnego tylko nie wiem czy ma być ona z materiału czy ma to być kennel :evil_lol: A Szczurzy pozuje podobnie do Fifki- ona też na śniegu zawsze z jedną łapą w górze[/QUOTE] szczurzy z linką lata i z innymi psami :cool3: jeżeli chcesz coś z czym będziesz jeździć to nie bierz metalowej one są strasznie ciężkie, z kolei plastiki się nie składają, ale też są wytrzymalsze... my mamy wszystkie 3 :diabloti: z tym że plastik już umiera (cały połamany) a metalowa jest żeby go zamknąć jak nas w domu nie ma, i jest rozmiaru mniej-więcej na aussika :evil_lol: [quote name='Shel']No cóż... uciekania nie zazdrościmy.. ;) ale pięknych fotek tak :D[/QUOTE] ale tu takich nie ma :evil_lol: Quote
Justa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Unbelievable'] i jest rozmiaru mniej-więcej na aussika :evil_lol:[/QUOTE] Alez przypadek :p Quote
Unbelievable Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Justa']Alez przypadek :p[/QUOTE] czyżbyś coś insynuowała? :diabloti: [quote name='Shel']Nie bądź taka skromna Pani Gramowa :P[/QUOTE] jak sobie kupię nowy obiektyw, wtedo to dopiero będą zdjęcia :diabloti::evil_lol: Quote
Shel Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 A jaki planujesz? A jaki teraz masz? Sorki ja nie w temacie... ;) Quote
Unbelievable Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Shel']A jaki planujesz? A jaki teraz masz? Sorki ja nie w temacie... ;)[/QUOTE] teraz mam tamrona 55-200, a planuję nikkora 35mm 1.8 :loveu: Quote
Shel Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 hehe ja teraz nikkora 55-200 kupuję, chciałam Tamrona, ale w nim AF mi nie będzie działał... Potem też stałkę planuję, ale też już bez AF, nie ma to jak aparat bez silniczka :( Quote
Unbelievable Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Shel']hehe ja teraz nikkora 55-200 kupuję, chciałam Tamrona, ale w nim AF mi nie będzie działał... Potem też stałkę planuję, ale też już bez AF, nie ma to jak aparat bez silniczka :([/QUOTE] dlatego ja wolałam kupić używkę, żeby ten silniczek mieć ;) a tamron jak za taką cenę ona prawdę całkiem fajny obiektyw, szczególnie przy małych ogniskowych Quote
Justa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Unbelievable']czyżbyś coś insynuowała? :diabloti:[/QUOTE] Jak możesz mnie o to posądzać? Jakbyś mnie nie znała :] Quote
Unbelievable Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Justa']Jak możesz mnie o to posądzać? Jakbyś mnie nie znała :][/QUOTE] cóż, aussika raczej nie planuję : P ale co wybiorę to się w praniu okaże, za jakieś półtora roku najwcześniej ;) Quote
Shel Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Unbelievable']dlatego ja wolałam kupić używkę, żeby ten silniczek mieć ;) a tamron jak za taką cenę ona prawdę całkiem fajny obiektyw, szczególnie przy małych ogniskowych[/QUOTE] Ano ja chciałam d70, a trafiłam na d60 taniego i niestety ... Ale cóż, przeżyje to ajkoś. MOŻE :lol: Quote
Iza. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Martyna, stęskniłam się za Twoimi fotami ! Wstaw cos!:cool3: Quote
MakeBelieve Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Aż sama sie dziwie, ze wczesniej mnie tu nie bylo :) Witamy sie w galerii, proszę o buziaka dla Grama ode mnie xD I dołączam się do prośby Izy- fotki! P.S. Ile Gram ma w szyi?;] Quote
Iza. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Vini.']Aż sama sie dziwie, ze wczesniej mnie tu nie bylo :) [/QUOTE] a ja się nie dziwie, Ty do żadnych galerii nie zaglądasz ;P Quote
Unbelievable Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Shel']Ano ja chciałam d70, a trafiłam na d60 taniego i niestety ... Ale cóż, przeżyje to ajkoś. MOŻE :lol:[/QUOTE] ja miałam okazję kupić d40+kit w fajnym stanie za 600 czy 700zł, czyli mniej niż połowę tego co zapłaciłam za d70 i tamrona, ale się nie zdecydowałam całe szczęście ;) [quote name='Iza.']Martyna, stęskniłam się za Twoimi fotami ! Wstaw cos!:cool3:[/QUOTE] nie mam nic :oops: [quote name='Vini.']Aż sama sie dziwie, ze wczesniej mnie tu nie bylo :) Witamy sie w galerii, proszę o buziaka dla Grama ode mnie xD I dołączam się do prośby Izy- fotki! P.S. Ile Gram ma w szyi?;][/QUOTE] no dziw się , dziw :evil_lol: malutko, 30cm ;) wiecie, że można porządnie powtórzyć dział z fizyki w godzinę? jestem z siebie dumna :evil_lol: i czuję się wypluta intelektualnie : P Quote
Bzikowa Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Rozmowy o sprzęcie fotograficznym mnie dobijają :P W całym swoim życiu nie uczyłam się fizyki przez godzinę także rispekt :D Poka jakiegoś Szczura... Quote
Doginka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Bzikowa']... Poka jakiegoś Szczura...[/QUOTE] U mnie są szczury:lol: [B]Unbelie...coś tam coś tam[/B], poka szczurzego:loveu: Quote
Pestka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Kashdog']Ale linka tylko na spacery bez innych psów, bo nie mam serca jej nie spuścić gdy spotka jakiegoś psa, który ma ochotę się z nią pobawić i o dziwo w towarzystwie innych psów się lepiej słucha :roll:[/QUOTE] O, to nawet nie wiesz jak zazdroszcze... :roll: Również dołączam się do próśb o fotki ;) Quote
brjagata Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ekhm, proszę mi tu nie obrażać mojego d40 :diabloti: Ale fakt faktem, że sama też poszłam na taniochę, bo nie planowałam szybkiego doboru nowego obiektywu (brak kasy). Stało się inaczej i teraz żałuję :P Ale nie jest tak źle, dorobię się kiedyś Sigmy 70-200mm 2.8 + czegoś krótszego i będzie git ;) To ty planujesz drugiego piesa?? A dlaczego nie aussika, przecież aussie to świetne psy są? :cool3: [SIZE=1]Sama też planuje, za jakieś 10 lat :evil_lol:[/SIZE] Quote
Shel Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 No ja kupiłam d60 + kit za prawie 1,5 tys ... ale nic nie umiałam innego znaleźć i mnie podkusiło eh.. Pokazuj teraz Szczurowatego :) Quote
Infortune. Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Shel']No ja kupiłam d60 + kit za prawie 1,5 tys ... ale nic nie umiałam innego znaleźć i mnie podkusiło eh.. [/QUOTE] Serio? Ja za nowego D80 z Nikkorem 18-105 płaciłam 2000zł. Quote
Shel Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Nowy d60 też tyle kosztuje ;-) No ale d80 też już nie produkują i jest ta sama sytuacja co z d70. Tzn jak szukałam to wpisywałam po prostu nikon, cena od do i git Quote
Kashdog Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Agata z tym planowanym psem to mam bardzo podobnie jak ty :evil_lol: [SIZE=1]Za jakieś 10 lat pewnie sie go dorobię [/SIZE]:diabloti: Ja za nówke D90 z 18-105 zapłaciłam prawie 4000zł :roll: Teraz na jakieś tele zbieram, macie może jakieś pomysły :razz:? Quote
Recommended Posts