Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ej mam pytanko. Czy u Ciebie też się zwalił obraz rusellowego forum? Bo u mnie na biało jest wszystko i to co można kliknąć jest po lewej stronie napisane czarnymi literami w kolumnie :hmmmm:?

Posted

[quote name='Russellka']Cześć Szczury :evil_lol: Ja chce nowe fotki szczura :diabloti: I chce filmik ze szczurem i frisbee w roli głównej :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Russellka']Ej mam pytanko. Czy u Ciebie też się zwalił obraz rusellowego forum? Bo u mnie na biało jest wszystko i to co można kliknąć jest po lewej stronie napisane czarnymi literami w kolumnie :hmmmm:?[/QUOTE]

pisałam posta i oczywiście go nie ma:angryy:

od dzisiaj szczurzy znowu na lince i znowu ''leczymy''- tym razem agresję terytorialną... cóż...

forum russellowe mi działa:razz: może zobacz na innej przeglądarce ;)

Posted

[quote name='Russellka']hmmm dziwne, a jaką masz przeglądarkę? :hmmmm:
Jak się objawia szczurzemu ta agresja?[/QUOTE]
operę mam;)

jeżeli idzie jakiś człowiek polem na którym ćwiczymy- do tej pory było to 3 facetow- szczeka na nich biegając dookoła, bardziej ze strachu niż chcąc coś zrobić, no ale problem jest... po jakimś czasie się odwołuje, przybiega po smakołyka i leci dalej- chwała szelkom, inaczej bym go nie złapała...
[quote name='Chantell']a jakie szuczki umie Gram? :D[/QUOTE]
dużo umie:diabloti: ulubione to na pewno obrociki(prawo i lewo), daj głos, do tyłu i piąteczka : P

Posted

[quote name='Unbelievable']operę mam;)

jeżeli idzie jakiś człowiek polem na którym ćwiczymy- do tej pory było to 3 facetow- szczeka na nich biegając dookoła, bardziej ze strachu niż chcąc coś zrobić, no ale problem jest... po jakimś czasie się odwołuje, przybiega po smakołyka i leci dalej- chwała szelkom, inaczej bym go nie złapała...
[/quote]

U mnie na operze też kiedyś działało ale teraz mam Mozille :eviltong: trzeba sobie ściągnąć opere :p
I jak go "leczysz"? Pytam tak z ciekawości ;)

Posted

[quote name='Chantell']a wypiszesz wszystko? :D[/QUOTE]
chyba mi się nie chce :evil_lol: za dużo : P
[quote name='Russellka']U mnie na operze też kiedyś działało ale teraz mam Mozille :eviltong: trzeba sobie ściągnąć opere :p
I jak go "leczysz"? Pytam tak z ciekawości ;)[/QUOTE]
widać trzeba :diabloti: jak masz explorera sprawdź na nim najpierw ;)
jeszcze nie mam pojęcia jak to zrobię :shake:

Kashdog- ale to nie jest jak się wystraszy, tylko na zasadzie ''wyjdź stąd bo to moje''

Posted

Może poproś jakiegoś znajomego co by z tobą poszedł a spacer, spotkajcie się na miejscu, tylko tak, żeby Gram nie widział. Kiedy będziesz szła z nim na smyczy posadź go i skup na sobie. Jak jest spokojny to go nagradzaj. W pewnym momencie niech zza jakiegoś drzewa[U] niedaleko was[/U] wyjdzie twój znajomy. Jesli Gram będzie nadal spokojny to nagródź go jakąś super-extra nagrodą, coś co on strasznie kocha i niech znajomy podejdzie do Grama (najlepiej żeby Gram znał go bardzo dobrze i bardzo go lubił) i tak zwiększajcie odległość... drzew i krzaczorów. Może wyjdzie ;)
Ściągnęłam opere i jest git :diabloti:

Posted

Miło było panią poznać pani Martyno :eviltong:
Mam nadzieję, że się nie zanudziłaś na śmierć[SIZE=1] i że cyknęłaś jakiegoś Bza [/SIZE]:lol:
A kiedy się zmyłaś? Bo nie zarejestrowałam tego momentu w ferworze walki...

Co do agresji terytorialnej to Bez też wykazuje jej oznaki, ale on chyba ma każdy możliwy rodzaj agresji :eviltong: Ale akurat tym się nie bardzo przejmuję, u nas gorzej z zagryzaniem dla sportu...

Posted

Cześć Martyno i Gramie :loveu::lol:

Nie zazdroszczę agresji, moja tez miewa przejawy tego, ale ja jakoś nie umiem z tym walczyć po prostu nie chodzę z nią tam gdzie mogą być ludzi ;)

A powiedz mi jak Twój bezjajeczny Gram reaguje na psy z jajami ? :evil_lol:
Ma jakiś problem w tego typu relacjach ?
Tak z czystej ciekawości sie pytam :eviltong:

Posted

[quote name='Russellka']Może poproś jakiegoś znajomego co by z tobą poszedł a spacer, spotkajcie się na miejscu, tylko tak, żeby Gram nie widział. Kiedy będziesz szła z nim na smyczy posadź go i skup na sobie. Jak jest spokojny to go nagradzaj. W pewnym momencie niech zza jakiegoś drzewa[U] niedaleko was[/U] wyjdzie twój znajomy. Jesli Gram będzie nadal spokojny to nagródź go jakąś super-extra nagrodą, coś co on strasznie kocha i niech znajomy podejdzie do Grama (najlepiej żeby Gram znał go bardzo dobrze i bardzo go lubił) i tak zwiększajcie odległość... drzew i krzaczorów. Może wyjdzie ;)
Ściągnęłam opere i jest git :diabloti:[/QUOTE]
nad takim rozwiązaniem już myślałam TYLKO wydaje mi się że on poczuje że to ktoś kogo on zna ;) a wszyscy moi znajomi którzy by na to poszli znają go już : P
[quote name='Bzikowa']Miło było panią poznać pani Martyno :eviltong:
Mam nadzieję, że się nie zanudziłaś na śmierć[SIZE=1] i że cyknęłaś jakiegoś Bza [/SIZE]:lol:
A kiedy się zmyłaś? Bo nie zarejestrowałam tego momentu w ferworze walki...

Co do agresji terytorialnej to Bez też wykazuje jej oznaki, ale on chyba ma każdy możliwy rodzaj agresji :eviltong: Ale akurat tym się nie bardzo przejmuję, u nas gorzej z zagryzaniem dla sportu...[/QUOTE]
bez cyknięty, tylko aparat dalej w torbie, boję się rezultatów tego cykania :evil_lol:
a zmyłam się koło 17 chyba, nie mogłam cie znaleźć :razz:

zagryzania dla sportu sczzur akurat jeszcze! nie uskutecznia:evil_lol:
[quote name='Iza.']Cześć Martyno i Gramie :loveu::lol:

Nie zazdroszczę agresji, moja tez miewa przejawy tego, ale ja jakoś nie umiem z tym walczyć po prostu nie chodzę z nią tam gdzie mogą być ludzi ;)

A powiedz mi jak Twój bezjajeczny Gram reaguje na psy z jajami ? :evil_lol:
Ma jakiś problem w tego typu relacjach ?
Tak z czystej ciekawości sie pytam :eviltong:[/QUOTE]
hejkaaa :loveu::loveu::loveu::evil_lol:

ja mam pole za płotem, następne sensowne(i też ze sporą ilością ludzi, niestety) mam jakiś kilomert dalej:cool1:

nie wiem jeszcze:roll: tutaj żadko chodzą psy, a jak chodzą- styczności z nimi nie ma : P

[quote name='Chantell']noo wypisz! nie dam Ci spokoju![/QUOTE]
połaź po galerii, powinnaś coś znaleźć, jakieś filmiki np. : P

Posted

[quote name='Unbelievable']
bez cyknięty, tylko aparat dalej w torbie, boję się rezultatów tego cykania :evil_lol:
a zmyłam się koło 17 chyba, nie mogłam cie znaleźć :razz:
[/quote]

otwieraj torbę i dawaj beza!:mad:

A nie mogłaś mnie znaleźć bo już było rozdanie nagród pewnie i trzeba było to wszystko ogarnąć ;):eviltong:

Posted

Chantell, ja jeżeli zaczynam oglądać czyjąć galerię to oglądam wszystko a nie tylko ostatnie strony, tak samo z zaległościami- wszystko bez wyjątku. Poza tym wypisywanie tych wszystkich sztuczek tez czasu trochę zajmuje- miej szacunek;)
[quote name='Bzikowa']otwieraj torbę i dawaj beza!:mad:

A nie mogłaś mnie znaleźć bo już było rozdanie nagród pewnie i trzeba było to wszystko ogarnąć ;):eviltong:[/QUOTE]
już lecę :loveu::evil_lol:

chyba jeszcze cośtam biegało:hmmmm:

Posted

[quote name='Russellka']To jak poleciałaś po aparat to sobacz czy też nie ma jakichś fotek szczura z frisbee :loveu:[/QUOTE]

mam tylko jedno- jak się w sztefena wpatruje : P

a z frisbee znowu doopa, bo mokro i księciunio na mokrej trawce nic robić nie będzie :shake::roll:

Posted

[quote name='Unbelievable']mam tylko jedno- jak się w sztefena wpatruje : P

a z frisbee znowu doopa, bo mokro i księciunio na mokrej trawce nic robić nie będzie :shake::roll:[/quote]
Osz to księciunio :evil_lol: Mojemu ziomowi to wisi czy trawa jest mokra czy nie :eviltong:
No ale:lol: - ona ma szorstką sierść, może Gramciowi jest zimno i się nie chce biedaczek spocić, co by nie zachorować :evil_lol: To daj Sztefena, dobre zdjęcie nie jest złe:p Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :eviltong:

Posted

[quote name='Chantell']no ok, ale 500 stron to przesada xD zaległe czytam, ale ja może pojawiłam się u was w 450 stonie xD[/QUOTE]
cóż, nie chcesz, to wiedzieć nie będziesz : P
[quote name='Russellka']Osz to księciunio :evil_lol: Mojemu ziomowi to wisi czy trawa jest mokra czy nie :eviltong:
No ale:lol: - ona ma szorstką sierść, może Gramciowi jest zimno i się nie chce biedaczek spocić, co by nie zachorować :evil_lol: To daj Sztefena, dobre zdjęcie nie jest złe:p Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :eviltong:[/QUOTE]
szczurzy to zmarźluch jest ;) muszę mu ubranko jakieś kupić:cool1:
szczurzy jełop
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5733.jpg[/IMG]

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5737.jpg[/IMG]

sztefen alpinista
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5829.jpg[/IMG]

a tak to wygląda jak się sztefenem zajmuję:diabloti:
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5835.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Feigned']jaki wpatrzony :cool3:
pewnie chciał zjeść Sztefena :diabloti:[/quote]

A Ty ciągle o jedzeniu, może on chciał się razem z nim wspinać? :eviltong: Tworzyliby świetny zespół :evil_lol:.

Naprawdę zastanawiasz się nad wdziankiem dla Szczurzego? Kup mu różowy sweterek, będzie do rogza pasować :loveu: :evil_lol:.