Russellka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ej mam pytanko. Czy u Ciebie też się zwalił obraz rusellowego forum? Bo u mnie na biało jest wszystko i to co można kliknąć jest po lewej stronie napisane czarnymi literami w kolumnie :hmmmm:? Quote
Unbelievable Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Russellka']Cześć Szczury :evil_lol: Ja chce nowe fotki szczura :diabloti: I chce filmik ze szczurem i frisbee w roli głównej :loveu:[/QUOTE] [quote name='Russellka']Ej mam pytanko. Czy u Ciebie też się zwalił obraz rusellowego forum? Bo u mnie na biało jest wszystko i to co można kliknąć jest po lewej stronie napisane czarnymi literami w kolumnie :hmmmm:?[/QUOTE] pisałam posta i oczywiście go nie ma:angryy: od dzisiaj szczurzy znowu na lince i znowu ''leczymy''- tym razem agresję terytorialną... cóż... forum russellowe mi działa:razz: może zobacz na innej przeglądarce ;) Quote
Russellka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 hmmm dziwne, a jaką masz przeglądarkę? :hmmmm: Jak się objawia szczurzemu ta agresja? Quote
Unbelievable Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Russellka']hmmm dziwne, a jaką masz przeglądarkę? :hmmmm: Jak się objawia szczurzemu ta agresja?[/QUOTE] operę mam;) jeżeli idzie jakiś człowiek polem na którym ćwiczymy- do tej pory było to 3 facetow- szczeka na nich biegając dookoła, bardziej ze strachu niż chcąc coś zrobić, no ale problem jest... po jakimś czasie się odwołuje, przybiega po smakołyka i leci dalej- chwała szelkom, inaczej bym go nie złapała... [quote name='Chantell']a jakie szuczki umie Gram? :D[/QUOTE] dużo umie:diabloti: ulubione to na pewno obrociki(prawo i lewo), daj głos, do tyłu i piąteczka : P Quote
Russellka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Unbelievable']operę mam;) jeżeli idzie jakiś człowiek polem na którym ćwiczymy- do tej pory było to 3 facetow- szczeka na nich biegając dookoła, bardziej ze strachu niż chcąc coś zrobić, no ale problem jest... po jakimś czasie się odwołuje, przybiega po smakołyka i leci dalej- chwała szelkom, inaczej bym go nie złapała... [/quote] U mnie na operze też kiedyś działało ale teraz mam Mozille :eviltong: trzeba sobie ściągnąć opere :p I jak go "leczysz"? Pytam tak z ciekawości ;) Quote
Kashdog Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ja z Fifką mam to samo. Gdy zobaczy faceta, który wyłania się ze krzaków zaczyna szczekać ze strachu :roll: Quote
Unbelievable Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Chantell']a wypiszesz wszystko? :D[/QUOTE] chyba mi się nie chce :evil_lol: za dużo : P [quote name='Russellka']U mnie na operze też kiedyś działało ale teraz mam Mozille :eviltong: trzeba sobie ściągnąć opere :p I jak go "leczysz"? Pytam tak z ciekawości ;)[/QUOTE] widać trzeba :diabloti: jak masz explorera sprawdź na nim najpierw ;) jeszcze nie mam pojęcia jak to zrobię :shake: Kashdog- ale to nie jest jak się wystraszy, tylko na zasadzie ''wyjdź stąd bo to moje'' Quote
Russellka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Może poproś jakiegoś znajomego co by z tobą poszedł a spacer, spotkajcie się na miejscu, tylko tak, żeby Gram nie widział. Kiedy będziesz szła z nim na smyczy posadź go i skup na sobie. Jak jest spokojny to go nagradzaj. W pewnym momencie niech zza jakiegoś drzewa[U] niedaleko was[/U] wyjdzie twój znajomy. Jesli Gram będzie nadal spokojny to nagródź go jakąś super-extra nagrodą, coś co on strasznie kocha i niech znajomy podejdzie do Grama (najlepiej żeby Gram znał go bardzo dobrze i bardzo go lubił) i tak zwiększajcie odległość... drzew i krzaczorów. Może wyjdzie ;) Ściągnęłam opere i jest git :diabloti: Quote
Bzikowa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Miło było panią poznać pani Martyno :eviltong: Mam nadzieję, że się nie zanudziłaś na śmierć[SIZE=1] i że cyknęłaś jakiegoś Bza [/SIZE]:lol: A kiedy się zmyłaś? Bo nie zarejestrowałam tego momentu w ferworze walki... Co do agresji terytorialnej to Bez też wykazuje jej oznaki, ale on chyba ma każdy możliwy rodzaj agresji :eviltong: Ale akurat tym się nie bardzo przejmuję, u nas gorzej z zagryzaniem dla sportu... Quote
Iza. Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Cześć Martyno i Gramie :loveu::lol: Nie zazdroszczę agresji, moja tez miewa przejawy tego, ale ja jakoś nie umiem z tym walczyć po prostu nie chodzę z nią tam gdzie mogą być ludzi ;) A powiedz mi jak Twój bezjajeczny Gram reaguje na psy z jajami ? :evil_lol: Ma jakiś problem w tego typu relacjach ? Tak z czystej ciekawości sie pytam :eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Russellka']Może poproś jakiegoś znajomego co by z tobą poszedł a spacer, spotkajcie się na miejscu, tylko tak, żeby Gram nie widział. Kiedy będziesz szła z nim na smyczy posadź go i skup na sobie. Jak jest spokojny to go nagradzaj. W pewnym momencie niech zza jakiegoś drzewa[U] niedaleko was[/U] wyjdzie twój znajomy. Jesli Gram będzie nadal spokojny to nagródź go jakąś super-extra nagrodą, coś co on strasznie kocha i niech znajomy podejdzie do Grama (najlepiej żeby Gram znał go bardzo dobrze i bardzo go lubił) i tak zwiększajcie odległość... drzew i krzaczorów. Może wyjdzie ;) Ściągnęłam opere i jest git :diabloti:[/QUOTE] nad takim rozwiązaniem już myślałam TYLKO wydaje mi się że on poczuje że to ktoś kogo on zna ;) a wszyscy moi znajomi którzy by na to poszli znają go już : P [quote name='Bzikowa']Miło było panią poznać pani Martyno :eviltong: Mam nadzieję, że się nie zanudziłaś na śmierć[SIZE=1] i że cyknęłaś jakiegoś Bza [/SIZE]:lol: A kiedy się zmyłaś? Bo nie zarejestrowałam tego momentu w ferworze walki... Co do agresji terytorialnej to Bez też wykazuje jej oznaki, ale on chyba ma każdy możliwy rodzaj agresji :eviltong: Ale akurat tym się nie bardzo przejmuję, u nas gorzej z zagryzaniem dla sportu...[/QUOTE] bez cyknięty, tylko aparat dalej w torbie, boję się rezultatów tego cykania :evil_lol: a zmyłam się koło 17 chyba, nie mogłam cie znaleźć :razz: zagryzania dla sportu sczzur akurat jeszcze! nie uskutecznia:evil_lol: [quote name='Iza.']Cześć Martyno i Gramie :loveu::lol: Nie zazdroszczę agresji, moja tez miewa przejawy tego, ale ja jakoś nie umiem z tym walczyć po prostu nie chodzę z nią tam gdzie mogą być ludzi ;) A powiedz mi jak Twój bezjajeczny Gram reaguje na psy z jajami ? :evil_lol: Ma jakiś problem w tego typu relacjach ? Tak z czystej ciekawości sie pytam :eviltong:[/QUOTE] hejkaaa :loveu::loveu::loveu::evil_lol: ja mam pole za płotem, następne sensowne(i też ze sporą ilością ludzi, niestety) mam jakiś kilomert dalej:cool1: nie wiem jeszcze:roll: tutaj żadko chodzą psy, a jak chodzą- styczności z nimi nie ma : P [quote name='Chantell']noo wypisz! nie dam Ci spokoju![/QUOTE] połaź po galerii, powinnaś coś znaleźć, jakieś filmiki np. : P Quote
Chantell Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Lol2 xD mam przeglądnąć 500 stron!? ty się słyszysz? xD! Quote
Bzikowa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Unbelievable'] bez cyknięty, tylko aparat dalej w torbie, boję się rezultatów tego cykania :evil_lol: a zmyłam się koło 17 chyba, nie mogłam cie znaleźć :razz: [/quote] otwieraj torbę i dawaj beza!:mad: A nie mogłaś mnie znaleźć bo już było rozdanie nagród pewnie i trzeba było to wszystko ogarnąć ;):eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Chantell, ja jeżeli zaczynam oglądać czyjąć galerię to oglądam wszystko a nie tylko ostatnie strony, tak samo z zaległościami- wszystko bez wyjątku. Poza tym wypisywanie tych wszystkich sztuczek tez czasu trochę zajmuje- miej szacunek;) [quote name='Bzikowa']otwieraj torbę i dawaj beza!:mad: A nie mogłaś mnie znaleźć bo już było rozdanie nagród pewnie i trzeba było to wszystko ogarnąć ;):eviltong:[/QUOTE] już lecę :loveu::evil_lol: chyba jeszcze cośtam biegało:hmmmm: Quote
Russellka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 To jak poleciałaś po aparat to sobacz czy też nie ma jakichś fotek szczura z frisbee :loveu: Quote
Unbelievable Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Russellka']To jak poleciałaś po aparat to sobacz czy też nie ma jakichś fotek szczura z frisbee :loveu:[/QUOTE] mam tylko jedno- jak się w sztefena wpatruje : P a z frisbee znowu doopa, bo mokro i księciunio na mokrej trawce nic robić nie będzie :shake::roll: Quote
Chantell Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 no ok, ale 500 stron to przesada xD zaległe czytam, ale ja może pojawiłam się u was w 450 stonie xD Quote
Russellka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Unbelievable']mam tylko jedno- jak się w sztefena wpatruje : P a z frisbee znowu doopa, bo mokro i księciunio na mokrej trawce nic robić nie będzie :shake::roll:[/quote] Osz to księciunio :evil_lol: Mojemu ziomowi to wisi czy trawa jest mokra czy nie :eviltong: No ale:lol: - ona ma szorstką sierść, może Gramciowi jest zimno i się nie chce biedaczek spocić, co by nie zachorować :evil_lol: To daj Sztefena, dobre zdjęcie nie jest złe:p Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Chantell']no ok, ale 500 stron to przesada xD zaległe czytam, ale ja może pojawiłam się u was w 450 stonie xD[/QUOTE] cóż, nie chcesz, to wiedzieć nie będziesz : P [quote name='Russellka']Osz to księciunio :evil_lol: Mojemu ziomowi to wisi czy trawa jest mokra czy nie :eviltong: No ale:lol: - ona ma szorstką sierść, może Gramciowi jest zimno i się nie chce biedaczek spocić, co by nie zachorować :evil_lol: To daj Sztefena, dobre zdjęcie nie jest złe:p Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :eviltong:[/QUOTE] szczurzy to zmarźluch jest ;) muszę mu ubranko jakieś kupić:cool1: szczurzy jełop [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5733.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5737.jpg[/IMG] sztefen alpinista [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5829.jpg[/IMG] a tak to wygląda jak się sztefenem zajmuję:diabloti: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5835.jpg[/IMG] Quote
Feigned Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 jaki wpatrzony :cool3: pewnie chciał zjeść Sztefena :diabloti: Quote
Doginka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Sztefcia doształa gęsziej szkórki:crazyeye::evil_lol: [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5829.jpg[/url] Quote
Illusion Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Feigned']jaki wpatrzony :cool3: pewnie chciał zjeść Sztefena :diabloti:[/quote] A Ty ciągle o jedzeniu, może on chciał się razem z nim wspinać? :eviltong: Tworzyliby świetny zespół :evil_lol:. Naprawdę zastanawiasz się nad wdziankiem dla Szczurzego? Kup mu różowy sweterek, będzie do rogza pasować :loveu: :evil_lol:. Quote
Recommended Posts