Bowtruckle Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Iza.']Haaa, widzisz Martyna tylko jeden madry tu jest :diabloti::evil_lol:[/quote] :cool1: [FONT=Times New Roman]żeby od razu mądry...[/FONT] Quote
Matusz Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [COLOR=Navy][B]hej młoda, zmieniona :diabloti::loveu: [/B][/COLOR] Quote
Unbelievable Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Bowtruckle'][FONT=Times New Roman]a ja umiem i wymówić i powtórzyć twój nick[/FONT] :D[/QUOTE] chociaż jedna:cool1: [quote name='Bowtruckle']:cool1: [FONT=Times New Roman]żeby od razu mądry...[/FONT][/QUOTE] własnie, nie przesadzajmy:cool1: [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej młoda, zmieniona :diabloti::loveu: [/B][/COLOR][/QUOTE] cześć :loveu::multi: Quote
Iza. Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Bowtruckle']:cool1: [FONT=Times New Roman]żeby od razu mądry...[/FONT][/quote] zartowalam :diabloti: Quote
Bowtruckle Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 witamy rano :laugh2_2: :kiss_2: u nas dzisiaj był taki cudny grad, że nic nie było przez okno widać :razz: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 cześć dziś syscy :loveu::loveu: u nas taki faajny wiaterem wilgotny, ale cieplutko :loveu: dzisiaj mam zlot rodzinny, trzymajta kciuki żebym tam nie zeszła z nudów i miłego uśmiechania się do wszystkich ciotek, wujków, czy prawujków i innych takich, których w życiu na oczy nie widzialam:mdleje: w takich momentach żałuję, że mam taaaką wileką rodzinę...:cool1: Quote
Bowtruckle Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ha! u mnie sie spotykamy raz w tygodniu w niedziele i jest raptem siedem osób :cool1: Quote
infers Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Unbelievable']cześć dziś syscy :loveu::loveu: u nas taki faajny wiaterem wilgotny, ale cieplutko :loveu: dzisiaj mam zlot rodzinny, trzymajta kciuki żebym tam nie zeszła z nudów i miłego uśmiechania się do wszystkich ciotek, wujków, czy prawujków i innych takich, których w życiu na oczy nie widzialam:mdleje: w takich momentach żałuję, że mam taaaką wileką rodzinę...:cool1:[/QUOTE] Nie Ty jedna:cool1: Quote
cockermaister Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Witam ;) ślicznego masz psa :loveu::loveu: zapraszamy do nas :) Quote
Unbelievable Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Bowtruckle']ha! u mnie sie spotykamy raz w tygodniu w niedziele i jest raptem siedem osób :cool1:[/QUOTE] a u nas było >50, z czego większości nie pamiętam bądź w ogóle nie znam :cool1: ale całkiem fajnie było, szczególnie jak jakiś dziadek-nie-dziadek zaczął się przebierać w dziwne stroje :evil_lol: [quote name='infers']Nie Ty jedna:cool1:[/QUOTE] ty to nie narzekaj, nie masz tylu ludzi co ja :cool1: [quote name='cockermaister']Witam ;) ślicznego masz psa :loveu::loveu: zapraszamy do nas :)[/QUOTE] dzięki ;) [quote name='akodirka']anbyliwybul jedziesz jutro na piknik?[/QUOTE] jadę:multi: Quote
akodirka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Unbelievable'] jadę:multi:[/quote] a o której i do ktorej mniej wiecej bedziesz? bo moze uda mi sie wpasc :cool3: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Hej nie stworzony ludziu:loveu: cześć :razz: a o której i do ktorej mniej wiecej bedziesz? bo moze uda mi sie wpasc :cool3: nawet nie wiem o której mam autobus, muszę sprawdzić :evil_lol: 7, 7.25, 8, zobaczę na który zdążę ;) jedzie się +/- 1,5h, najlepiej zapisz sobie mój numer 60*******, puść mi sygnał, ja ci wyślę sms jak dojade do białego ;) Quote
akodirka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 jedz tym o 8 to dluzej sobie pospie :diabloti: jej, mam numer do anbeliwybel :cool3: :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='akodirka']jedz tym o 8 to dluzej sobie pospie :diabloti: jej, mam numer do anbeliwybel :cool3: :diabloti:[/QUOTE] tak, zostałaś wyróżniona :diabloti: zobaczymy o której się zwlokę :cool1: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_2895.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_2904.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_2907.jpg[/IMG] Eria, co to za stwór? [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_2962.jpg[/IMG] Quote
Feigned Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 oo. a ja jestem leń i dzisiaj nie pojechałam :evil_lol: Quote
eria Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 cześć [B][U]TINKA[/U][/B] :multi: ten stwór to świtezianka błyszcząca:loveu: kurde wszyscy je focą a ja nigdy na moich terenach ani jednego przedstawiciela nie spotkałam :placz: Quote
Unbelievable Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Vectra']i tak dla mnie będziesz Tinka :diabloti:[/QUOTE] jak dla wszystkich :evil_lol: [quote name='Pestka']Jakie kwiaty :D[/QUOTE] :loveu: [quote name='Feigned']oo. a ja jestem leń i dzisiaj nie pojechałam :evil_lol:[/QUOTE] nie ty jedna byłaś taki leń:diabloti: dogadałabyś się z akodirką:evil_lol: [quote name='eria']cześć [B][U]TINKA[/U][/B] :multi: ten stwór to świtezianka błyszcząca:loveu: kurde wszyscy je focą a ja nigdy na moich terenach ani jednego przedstawiciela nie spotkałam :placz:[/QUOTE] cześć :evil_lol::evil_lol: no ja akurat byłam na takim typowym zadoopiu, jeden sklep, 10 domów na krzyż :evil_lol: ale jakie widoki:loveu: tak myślałam, że jeszcze tego u ciebie nie widziałam:cool3: śliczne miała skrzydła:loveu: u mnie żadnych ważek nie ma, nawet koników polnych czy świerszczy, tylko pająki, motyle i kleszcze:cool1: Quote
Feigned Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Unbelievable']nie ty jedna byłaś taki leń:diabloti: dogadałabyś się z akodirką:evil_lol: [/quote] haha :diabloti: pewnie od września będę miała okazję :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Unbelievable'] nie ty jedna byłaś taki leń:diabloti: dogadałabyś się z akodirką:evil_lol: [/quote] ja jestem niewinna, słońce mnie wrobiło!:diabloti: u mnie ważki są, nad rzeką pod miastem :cool3: a dużo ludzi było na pikniku? Quote
Bzikowa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 piknik sripnik, nigdy tam nie dotrę, taki chyba mój los :eviltong: ale widziałam Twoje zdjęcia - :loveu: zwłaszcza szkocik! Quote
Recommended Posts