Bzikowa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wy tu gadu gadu a zdjęć nima :shake: :eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='Bzikowa']Wy tu gadu gadu a zdjęć nima :shake: :eviltong::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] i nie bedzie, hie hie :diabloti: Quote
akodirka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 A może by tak kuwa jakieś zdjęcie? :mad: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='akodirka']A może by tak kuwa jakieś zdjęcie? :mad: :evil_lol:[/QUOTE] mam tylko filmik jak szczurzy zjada całą miskę żarcia :diabloti: Quote
akodirka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 o kuwa, filmiki gdzies po kątach kuwa chowa, dawaj go tu... kuwa :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='akodirka']o kuwa, filmiki gdzies po kątach kuwa chowa, dawaj go tu... kuwa :evil_lol:[/QUOTE] ale to nudne :evil_lol: z dedykacją na Cinusia, co się zawsze śmiał z Grama że nie chce jeść:diabloti: [url=http://s303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/?action=view¤t=MOV00408.flv]MOV00408.flv video by martyna2196 - Photobucket[/url] Quote
Unbelievable Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Taaak, też mi sie podoba, do tego stopnia, że prawie spałam jak go nagrywałam! :mdleje: Quote
akodirka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='infers1995']Czego kuwa klniesz?:cool1::eviltong:[/quote] Ja kuwa klne? :mad: :cool1: Dość ciekawy filmik, niejaki Gram świetnie wcielił się w role psychopatycznie wygłodniałego i mlaskającego psa. Ujęcie i nadanie takiego światłocienia świetnie trzyma w napięciu i okazuje emocje. Film ciekawy na popołudniowe wieczory, polecam, akodirka. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='akodirka']Ja kuwa klne? :mad: :cool1: Dość ciekawy filmik, niejaki Gram świetnie wcielił się w role psychopatycznie wygłodniałego i mlaskającego psa. Ujęcie i nadanie takiego światłocienia świetnie trzyma w napięciu i okazuje emocje. Film ciekawy na popołudniowe wieczory, polecam, akodirka. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] posikałam się ze śmiechu..........................i z tego napięcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='akodirka']Ja kuwa klne? :mad: :cool1: Dość ciekawy filmik, niejaki Gram świetnie wcielił się w role psychopatycznie wygłodniałego i mlaskającego psa. Ujęcie i nadanie takiego światłocienia świetnie trzyma w napięciu i okazuje emocje. Film ciekawy na popołudniowe wieczory, polecam, akodirka. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] jak to marcin lubi pytać... co ty ćpałaś?!:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Wbrew pozorom monotonni chrupania i mlaskania, film rzeczywiście trzyma w napięciu. A ostatnie słowo lektora "Grami" to już była przesada... można zawału dostać. Wnioskuję o Oscara. Chyba nie zaprzeczycie:diabloti: Quote
Bzikowa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ja już słyszę to 'and the winner is...' :evil_lol::cool3: Quote
Infortune. Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Cóż za przemyślany scenariusz :evil_lol: Quote
akodirka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Doginka']posikałam się ze śmiechu..........................i z tego napięcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a widzicie, czasem i cos smiecznego uda mi sie powiedziec :evil_lol: [quote name='Tinka:)']jak to marcin lubi pytać... co ty ćpałaś?!:diabloti:[/quote] to dziwne, ale dzisiaj juz druga osoba mnie o to pyta :shake: :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Cieszę się na wasze komentarze, iż bardzo starałam się aby film było kolebką nowego gatunku filmów na świecie, filmów tak ciekawych, że wszyscy będą na nich usypiac- film monotonistyczny lub kołysankowy. Z przykrością stwierdzam, iż egzemplarze tego filmu są ograniczone, gdyż jest to wydanie eksklusif z udziałem wielmożnego Grama z Doliny Narwii, który stał się jednocześnie głównym bohaterem, ale nie chciał być od razu na szczycie z tego powodu iż jest bardzo wstydliwy. Z poważaniem, manadżer mistera Grama, Marthyna. Quote
infers Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Brak nagłówka, akapitów, daty! ndst,cinuś Quote
Unbelievable Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='infers1995']Brak nagłówka, akapitów, daty! ndst,cinuś[/QUOTE] ciekawe czy z angielskiego byś sprawdził :evil_lol: akurat piszę :diabloti: Quote
Apbt_sól Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ale je i je i je... :evil_lol: cos dlugo je :evil_lol: W zyciu nie widzialam zeby pies tye jadl a taki maly , chyba cos sciemniasz :evil_lol::cool3: Quote
Unbelievable Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Apbt_sól']ale je i je i je... :evil_lol: cos dlugo je :evil_lol: W zyciu nie widzialam zeby pies tye jadl a taki maly , chyba cos sciemniasz :evil_lol::cool3:[/QUOTE] to dużo? : O szczurzy na tym nie tyje, ba, żebra mu wystają nie mówiąc o kręgosłupie... Quote
betty_labrador Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Tinka:)']to dużo? : O szczurzy na tym nie tyje, ba, żebra mu wystają nie mówiąc o kręgosłupie...[/quote] wdał sie w pańcie :eviltong: kiedy martinko przyjedziesz ponownie odwiedzic moj sklepik jako stała klientka? aha dzis byla u mnie Twoja girl :P :razz: Quote
Unbelievable Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='betty_labrador']wdał sie w pańcie :eviltong: kiedy martinko przyjedziesz ponownie odwiedzic moj sklepik jako stała klientka? aha dzis byla u mnie Twoja girl :P :razz:[/QUOTE] jakby się we mnie wdał wyglądałby jak kiełbasa :evil_lol: no właśnie pinda nawet mi nie powiedziała że będzie w wawie :mad: Grami ma kolejne półrodzeństwo :loveu: 7 braciszków i siostrzyczek, ale nie wiem czego ile bo moja siostra nie wpadła na to żeby zapytać :mdleje: ale zdjęcie widziała- dużo białego mają ;) Quote
Recommended Posts