Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='akodirka']o kuwa, filmiki gdzies po kątach kuwa chowa, dawaj go tu... kuwa :evil_lol:[/QUOTE]

ale to nudne :evil_lol:

z dedykacją na Cinusia, co się zawsze śmiał z Grama że nie chce jeść:diabloti:
[url=http://s303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/?action=view&current=MOV00408.flv]MOV00408.flv video by martyna2196 - Photobucket[/url]

Posted

[quote name='infers1995']Czego kuwa klniesz?:cool1::eviltong:[/quote]

Ja kuwa klne? :mad: :cool1:

Dość ciekawy filmik, niejaki Gram świetnie wcielił się w role psychopatycznie wygłodniałego i mlaskającego psa. Ujęcie i nadanie takiego światłocienia świetnie trzyma w napięciu i okazuje emocje. Film ciekawy na popołudniowe wieczory, polecam, akodirka.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='akodirka']Ja kuwa klne? :mad: :cool1:

Dość ciekawy filmik, niejaki Gram świetnie wcielił się w role psychopatycznie wygłodniałego i mlaskającego psa. Ujęcie i nadanie takiego światłocienia świetnie trzyma w napięciu i okazuje emocje. Film ciekawy na popołudniowe wieczory, polecam, akodirka.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
posikałam się ze śmiechu..........................i z tego napięcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='akodirka']Ja kuwa klne? :mad: :cool1:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

jak to marcin lubi pytać... co ty ćpałaś?!:diabloti:

Posted

Wbrew pozorom monotonni chrupania i mlaskania, film rzeczywiście trzyma w napięciu. A ostatnie słowo lektora "Grami" to już była przesada... można zawału dostać. Wnioskuję o Oscara. Chyba nie zaprzeczycie:diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']posikałam się ze śmiechu..........................i z tego napięcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
a widzicie, czasem i cos smiecznego uda mi sie powiedziec :evil_lol:

[quote name='Tinka:)']jak to marcin lubi pytać... co ty ćpałaś?!:diabloti:[/quote]
to dziwne, ale dzisiaj juz druga osoba mnie o to pyta :shake: :diabloti::evil_lol:

Posted

Cieszę się na wasze komentarze, iż bardzo starałam się aby film było kolebką nowego gatunku filmów na świecie, filmów tak ciekawych, że wszyscy będą na nich usypiac- film monotonistyczny lub kołysankowy. Z przykrością stwierdzam, iż egzemplarze tego filmu są ograniczone, gdyż jest to wydanie eksklusif z udziałem wielmożnego Grama z Doliny Narwii, który stał się jednocześnie głównym bohaterem, ale nie chciał być od razu na szczycie z tego powodu iż jest bardzo wstydliwy.

Z poważaniem,
manadżer mistera Grama,
Marthyna.

Posted

[quote name='Apbt_sól']ale je i je i je... :evil_lol:

cos dlugo je :evil_lol:
W zyciu nie widzialam zeby pies tye jadl a taki maly , chyba cos sciemniasz :evil_lol::cool3:[/QUOTE]

to dużo? : O szczurzy na tym nie tyje, ba, żebra mu wystają nie mówiąc o kręgosłupie...

Posted

[quote name='Tinka:)']to dużo? : O szczurzy na tym nie tyje, ba, żebra mu wystają nie mówiąc o kręgosłupie...[/quote]

wdał sie w pańcie :eviltong:

kiedy martinko przyjedziesz ponownie odwiedzic moj sklepik jako stała klientka? aha dzis byla u mnie Twoja girl :P :razz:

Posted

[quote name='betty_labrador']wdał sie w pańcie :eviltong:

kiedy martinko przyjedziesz ponownie odwiedzic moj sklepik jako stała klientka? aha dzis byla u mnie Twoja girl :P :razz:[/QUOTE]

jakby się we mnie wdał wyglądałby jak kiełbasa :evil_lol:

no właśnie pinda nawet mi nie powiedziała że będzie w wawie :mad:

Grami ma kolejne półrodzeństwo :loveu: 7 braciszków i siostrzyczek, ale nie wiem czego ile bo moja siostra nie wpadła na to żeby zapytać :mdleje: ale zdjęcie widziała- dużo białego mają ;)