Dozia_13 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Hej...:multi: No wiesz co nie dać filmiku...:shake: To dawaj foty wzamian:razz: Quote
Unbelievable Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Dozia_13 napisał(a):Hej...:multi: No wiesz co nie dać filmiku...:shake: To dawaj foty wzamian:razz: nimo fot :diabloti: Russellka napisał(a):A nie umiesz grzebać w koszu? :eviltong: nie :evil_lol::evil_lol: wzwaliam w telefonie, kompa nawet nie widziały ;) Quote
infers Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Szelki + smycz dla szczurka - pełne (576451841) - Aukcje internetowe Allegro perfecto dla Gramcia:loveu: Quote
Kisses Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Wiesz co... Ja bym ciała zobaczyć talerz i 'białe coś' :nonono2: Quote
Unbelievable Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='infers1995']Szelki + smycz dla szczurka - pełne (576451841) - Aukcje internetowe Allegro perfecto dla Gramcia:loveu: ale kolory wysyłają losowo, a nie wszystkie będą na księcia pasować :shake: [quote name='Kisses_xox']Wiesz co... Ja bym ciała zobaczyć talerz i 'białe coś' :nonono2: talerz: białe coś: :evilbat: a tak na serio- zdjęcia są na drugim kompie i nie chce mi się tam iść : P ale obiecuję, że się poprawię, pewnie nawet już niedługo :diabloti: Quote
basia bonnie Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Tinka:) napisał(a): :evilbat: a tak na serio- zdjęcia są na drugim kompie i nie chce mi się tam iść : P ale obiecuję, że się poprawię, pewnie nawet już niedługo :diabloti: Idź,idź,bo będzie bicie :mad: Ah no i Martynciu moja SŁODKA:loveu: bo widzisz, śniegu już ni ma.. a na moim banerku jest !:splat:trzeba to koniecznie zmienić! czyż nie? :cool3: :diabloti::loveu: Quote
Unbelievable Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 basia bonnie napisał(a):Idź,idź,bo będzie bicie :mad: Ah no i Martynciu moja SŁODKA:loveu: bo widzisz, śniegu już ni ma.. a na moim banerku jest !:splat:trzeba to koniecznie zmienić! czyż nie? :cool3: :diabloti::loveu: a powiem ci, że myślałam o tym ostatnio, tylko z powodu mojego nieukrywanego wiecznego lenia :evil_lol: uznałam, że zaczekam aż się sama zgłosisz : P A tak w ogóle to znowu szczura miałam pochwalić :cool3::cool3: chodzimy już na lince tylko i wyłącznie 10m, mogę go nakręcić na bieganie a on się słucha :mdleje: odbiega czasem nawet 100m ale powącha i zaraz wraca:loveu: jutro za to pewnie mu odbije i nie wróci :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Tinka:) napisał(a):a powiem ci, że myślałam o tym ostatnio, tylko z powodu mojego nieukrywanego wiecznego lenia :evil_lol: uznałam, że zaczekam aż się sama zgłosisz : P A tak w ogóle to znowu szczura miałam pochwalić :cool3::cool3: chodzimy już na lince tylko i wyłącznie 10m, mogę go nakręcić na bieganie a on się słucha :mdleje: odbiega czasem nawet 100m ale powącha i zaraz wraca:loveu: jutro za to pewnie mu odbije i nie wróci :evil_lol: Oh, myślisz o mnie :loveu: też mam takiego lenia, więc luz :evil_lol: Klik smakołyk :diabloti::diabloti: Bravo:multi::evil_lol::evil_lol: Quote
Kisses Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Teraz mi płać za 'odślinienie' monitora, bo jadłam i zobaczyłam 'talerz' i 'białe coś' :diabloti: A w ogóle to talerz wygląda bardziej jak miska, czy coś :lol: Poprawiaj, poprawiaj Muszę Ci podziękować, bo przez to bezmyślne patrzenie na Twój podpis o czasowniku wbiło mi się to do głowy ^^ Quote
Russellka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 No podpis jest faktycznie tak głupi, że aż dobry :evilbat: Apropos mojego podpisu - widzisz, zima już minęła (chciaż ma wrócić w środę...) a mój podpis jest aktualny :evil_lol::loveu::evil_lol: Bo to się trzeba wyrazać jasno dla Martyny :shake: Daj zdjęcia Grama z frisbee bo będzie łomot :mad::cool3: Quote
klaudia&Manta Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Nie wiedziałam że twój pies mieszka 'na rolce ' :diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Kisses_xox']Teraz mi płać za 'odślinienie' monitora, bo jadłam i zobaczyłam 'talerz' i 'białe coś' :diabloti: A w ogóle to talerz wygląda bardziej jak miska, czy coś :lol: Poprawiaj, poprawiaj Muszę Ci podziękować, bo przez to bezmyślne patrzenie na Twój podpis o czasowniku wbiło mi się to do głowy ^^ i że niby JA mam płacić TOBIE za oślinienie TWOJEGO monitora? [quote name='Russellka']No podpis jest faktycznie tak głupi, że aż dobry :evilbat: Apropos mojego podpisu - widzisz, zima już minęła (chciaż ma wrócić w środę...) a mój podpis jest aktualny :evil_lol::loveu::evil_lol: Bo to się trzeba wyrazać jasno dla Martyny :shake: Daj zdjęcia Grama z frisbee bo będzie łomot :mad::cool3: dzięki? :razz::evil_lol: u mnie już leży 5cm śniegu, wczoraj rano padało :roll: espeszjali for ju- [quote name='infers1995']chętnie popatrzę jak ją bijecie:evilbat: ten to tylko o jednym :roll: Klaudia- ja też nie :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 No nareszcie :evil_lol: Jaki uradowany z życia szczur! :evil_lol::loveu: Quote
Kisses Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Tinka:) napisał(a):i że niby JA mam płacić TOBIE za oślinienie TWOJEGO monitora? Albo daj mi 'białe coś' to sobie wytrę :evil_lol: Łiii, szczuras z frisbee :loveu: Quote
Dozia_13 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 A u mnie deszcz padał, a sniegu wogole nie ma...:multi: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1100166.jpg Jaki szczurzy uradowany;) Quote
akodirka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 o, Wielmozny Gramon ma zmieniony tytuł(?) i nawet zdjecia jakies jest :loveu: :cool3: a tak w ogole to dzieki za piątke :diabloti: Quote
Russellka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Łaaaał dedykacja dla mnie :diabloti::loveu: Gramciu super! Łapie już w powietrzu? :razz: Quote
Unbelievable Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Bzikowa']No nareszcie :evil_lol: Jaki uradowany z życia szczur! :evil_lol::loveu: :evil_lol: [quote name='Kisses_xox']Albo daj mi 'białe coś' to sobie wytrę :evil_lol: Łiii, szczuras z frisbee :loveu: pff, sama se weź :diabloti: [quote name='Dozia_13']A u mnie deszcz padał, a sniegu wogole nie ma...:multi: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1100166.jpg Jaki szczurzy uradowany;) no chyba dzisiaj już jest :cool1: [quote name='akodirka']o, Wielmozny Gramon ma zmieniony tytuł(?) i nawet zdjecia jakies jest :loveu: :cool3: a tak w ogole to dzieki za piątke :diabloti: tak, a to dlatego, że wszyscy na niego szczurzy mówią :evil_lol: ależ proszzz bardzo : P [quote name='Russellka']Łaaaał dedykacja dla mnie :diabloti::loveu: Gramciu super! Łapie już w powietrzu? :razz: :loveu: łapie jak mu dobrze rzucę:cool1: bo żeby złapał musi mieć prosto do pyska- jeszcze nie zczaił, że trzeba szybko biegać :mdleje: Quote
Russellka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A no to fajnie :diabloti: Bo pamiętaaaasz? :evil_lol::loveu: Quote
Unbelievable Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Russellka napisał(a):A no to fajnie :diabloti: Bo pamiętaaaasz? :evil_lol::loveu: pamiętam : P Quote
Bzikowa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Specjalnie jest szcurzy a nie szczurzy ? :evil_lol::eviltong: Quote
Unbelievable Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Mudik']Grami frizbowiec:multi::multi::multi::loveu: frizbowiec to trochę zbyt szumna nazwa jak na jego poczynania :evil_lol: [quote name='Bzikowa']Specjalnie jest szcurzy a nie szczurzy ? :evil_lol::eviltong: nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale niech już będzie :diabloti: Quote
Recommended Posts