Unbelievable Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Dozia_13']Tinka a co to za sunia?[/QUOTE] to wyżeł weimarski- suczka mojego wujka ;) [quote name='infers1995']Starość czy choroba?:-([/QUOTE] wydaje mi się że choroba ze starości- tata powiedział mi tylko że miała krwotok zewnętrzny Quote
Doginka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No cóż, wszystkich nas to czeka[']['][']:-( Quote
Unbelievable Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 wszystkich ;) szczurzy [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090844.jpg[/IMG] on biega za frisbee :loveu: normalnie, na polu :loveu: nawet udaje mi się nim jego uwage odwrócić, ja nie wiem co się z tym psem dzieje:loveu: Quote
Bzikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Szczur ma minę pod tytułem 'co Ty, kur$& wiesz o zabijaniu...' :evil_lol::diabloti: Gratulujemy postępów ;) Quote
Bzikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 edit: POST SKOCZYŁ :angryy: Nie wiem w odniesieniu do czego :evil_lol: Taką ma minę a la Linda więc mi się skojarzyło :lol: Ja? :lol: Westik umie tylko rollerki :lol: Ale jak Grami łapie frisbee w powietrzu to może coś takiego, że biegniesz a on parę metrów jakby obok, rzucasz mu, on łapie, puszcza, znowu rzucasz itd - i biegniecie po takim jakby okręgu. Jeszcze są odbicia od ciała ale tego to za cholerę nie wiem jak się psa uczy. Poszukaj inspiracji na youtube, jakieś filmiki z freestyle czy coś. ;) Quote
Unbelievable Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Bzikowa']Szczur ma minę pod tytułem 'co Ty, kur$& wiesz o zabijaniu...' :evil_lol::diabloti: Gratulujemy postępów ;)[/QUOTE] to w odniesieniu do tej wronyco ją tam gdzieś widział? :evil_lol: dzięki, ale chyba na gratulacje jeszcze za szybko :cool3: jutro robimy dzień przerwy żeby się szczurzy nie znudził ;) masz pomysł na jakieś fajne figury do frisbee? bo skakanie przez nogę/kolano/rękę już opanowane a nie mam weny, w necie ciężko coś znaleźć Quote
bonsai_88 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 A może stanie słupka i łapanie frisbee do pyska [w sensie, że pies dalej stoi a ty mu do pyska łapiesz]? Skok z odbiciem od boku/brzucha/pleców? Najpierw pies musi ciebie obiec, a dopiero później rzucasz? pełno tego jest ;) Quote
Dozia_13 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Hejka...[url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090844.jpg:loveu::loveu::loveu:[/url] Ale ten Gramuś jest mądry:cool3: Trzeba kiedy iść na spacerek... ;) Quote
Illusion Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Tośka odbija się od mojego pasa/brzucha :lol::lol:, nie wiem jak ją nauczyć odbijania się od mojego boku, ale akurat odbijanie od w/w części ciała w sumie nie było takie trudne. Najpierw nauczyłam Tośkę wskakiwania na ręce, a potem, żeby nauczyć ją odbić od ciała po prostu jej nie łapałam :evil_lol:, a ona potem jakoś "automatycznie" się odbijała :lol::lol:. Quote
Doginka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Śliczna ta fotka Gramusia:loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='bonsai_88']A może stanie słupka i łapanie frisbee do pyska [w sensie, że pies dalej stoi a ty mu do pyska łapiesz]? Skok z odbiciem od boku/brzucha/pleców? Najpierw pies musi ciebie obiec, a dopiero później rzucasz? pełno tego jest ;)[/QUOTE] hm, tylko on się nie może utrzymać długo na tylnich łapach, a tę sztuczkę zna już koło 2 lat ;) odbijanie się ode mnie raczej nie, obieganie to nuuda :diabloti: [quote name='RCookie']Tośka odbija się od mojego pasa/brzucha :lol::lol:, nie wiem jak ją nauczyć odbijania się od mojego boku, ale akurat odbijanie od w/w części ciała w sumie nie było takie trudne. Najpierw nauczyłam Tośkę wskakiwania na ręce, a potem, żeby nauczyć ją odbić od ciała po prostu jej nie łapałam :evil_lol:, a ona potem jakoś "automatycznie" się odbijała :lol::lol:.[/QUOTE] ja nawet uczyć nie muszę, wystarczy że się poklepię w brzuch/uda to szczurzy wskakuje [B] Karolina[/B] no trzeba iść, trzeba :cool3: ja mam czas w piątek po 14.30 i w niedzielę [quote name='Doginka']Śliczna ta fotka Gramusia:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] grami śliczny to i fotka śliczna :evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 A moze w nasępnym tyg? Bo moja Elza okropnie wygląda i w następnym tyg będzie juz w miare normalna...:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='Dozia_13']A moze w nasępnym tyg? Bo moja Elza okropnie wygląda i w następnym tyg będzie juz w miare normalna...:evil_lol:[/QUOTE] czemu okropnie, co jej zrobiłaś? :evil_lol::evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Tinka:)']czemu okropnie, co jej zrobiłaś? :evil_lol::evil_lol:[/quote] Miałalekkie klopoty ze zdrowiem, ale już jest ok jeszcze musze isc do weta i ja wykompac ;) Quote
Iza. Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Czeeeść :loveu: Żyjecie ? :cool3: Co tam u Was ? Macie śnieg ? U nas mnóstwo, a ja głupia myślałam, ze już wiosna będzie :eviltong: Martyna dawaj jakieś fotki :eviltong: Quote
Ania :) Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [CENTER][I]Witamy po raz pierwszy :cool3: Gram jest śliczny [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090869.jpg[/url] :loveu: [/I][/CENTER] Quote
Olusia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090844.jpg[/url] Bossski :loveu: Do frisbee to przede wszystkim slalom między nogami do przodu i do tyłu, flipy, ukłony, obroty. Możliwości jest dużo, wystarczy przejrzeć filmy frizbowe na YT :) Quote
Unbelievable Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 To tu jeszcze ktoś zagląda? :mdleje: :evil_lol:[quote name='Iza.']Czeeeść :loveu: Żyjecie ? :cool3: Co tam u Was ? Macie śnieg ? U nas mnóstwo, a ja głupia myślałam, ze już wiosna będzie :eviltong: Martyna dawaj jakieś fotki :eviltong:[/QUOTE] :loveu: żyjemy : P ja niezbyt po piątkowej wywiadówce :evil_lol: mnie zaczyna denerwować te białe goo:diabloti: i nie chce mi się ze szczurem nigdzie łazić więc pół dnia biedny przesypia, bo jak zaczyna kombinować to pańcia krzyczy:evil_lol: wiosna? a co to?:razz: nimo fotek:evil_lol: nic mi sie nie cce, zupełnie : P [quote name='Ania :)'][CENTER][I]Witamy po raz pierwszy :cool3: Gram jest śliczny [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090869.jpg[/url] :loveu: [/I][/CENTER][/QUOTE] cześć :cool3: [quote name='Olusia'][url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090844.jpg[/url] Bossski :loveu: Do frisbee to przede wszystkim slalom między nogami do przodu i do tyłu, flipy, ukłony, obroty. Możliwości jest dużo, wystarczy przejrzeć filmy frizbowe na YT :)[/QUOTE] do przodu już mamy opanwany, teraz chyba zaczniemy robić do tyłu w takim razie :cool3: obroty też, nimi męczę szczura na 5min :loveu: Quote
Iza. Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Tinka:)']To tu jeszcze ktoś zagląda? :mdleje: :evil_lol: :loveu: żyjemy : P ja niezbyt po piątkowej wywiadówce :evil_lol: mnie zaczyna denerwować te białe goo:diabloti: i nie chce mi się ze szczurem nigdzie łazić więc pół dnia biedny przesypia, bo jak zaczyna kombinować to pańcia krzyczy:evil_lol: wiosna? a co to?:razz: nimo fotek:evil_lol: nic mi sie nie cce, zupełnie : P [/quote] Tylko wierni podglądacze :evil_lol: Aż tak źle ? U mnie wywiadówka 18 :placz: Ja tez mam już dosc tego śniegu :PP Ake Ty niedobra jesteś :mad: Bidnego Gramusia nawet na spacerek nie chcesz zabrać :evil_lol: Jak jeszcze trochę śnieg popada to chyba tez zapomnę co to wiosna :evil_lol: Czyżbyś miała depresję jesienną tfu zimową ? :cool3: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='Iza.']Tylko wierni podglądacze :evil_lol: Aż tak źle ? U mnie wywiadówka 18 :placz: Ja tez mam już dosc tego śniegu :PP Ake Ty niedobra jesteś :mad: Bidnego Gramusia nawet na spacerek nie chcesz zabrać :evil_lol: Jak jeszcze trochę śnieg popada to chyba tez zapomnę co to wiosna :evil_lol: Czyżbyś miała depresję jesienną tfu zimową ? :cool3:[/QUOTE] tak taaak :diabloti: ale ty na pewno nie masz ocen jak ja(i nawet nie pytaj jakie : P) jestem, jestem :diabloti: wychodzimy na 15min dookoła domu(czyt. na pole), se ćwiczymy przywołanko, szczurzy się wypróżni, parę razy mu rzucę frisbee i idziemy do domu bomi wszystko odmarza przez ten okropny wiatr :mdleje: i tak codziennie po szkole i wieczorem:cool1: szkoda mi go : P ale za to prawie go nauczyłam zamykania drzwi nosem :evil_lol: niieee, po prostu jest zimno a ja raczej ciepło- i słońco- lubna:eviltong: Quote
Iza. Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Tinka:)']tak taaak :diabloti: ale ty na pewno nie masz ocen jak ja(i nawet nie pytaj jakie : P) jestem, jestem :diabloti: wychodzimy na 15min dookoła domu(czyt. na pole), se ćwiczymy przywołanko, szczurzy się wypróżni, parę razy mu rzucę frisbee i idziemy do domu bomi wszystko odmarza przez ten okropny wiatr :mdleje: i tak codziennie po szkole i wieczorem:cool1: szkoda mi go : P ale za to prawie go nauczyłam zamykania drzwi nosem :evil_lol: niieee, po prostu jest zimno a ja raczej ciepło- i słońco- lubna:eviltong:[/quote] No tak :evil_lol: No nie wiem, ja pewnie mam gorsze :evil_lol: uff dobrze, ze go chociaż na siku wypuszczasz :diabloti: A no to chyba, ze tak, już zaczynałam się o Ciebie martwic :loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='Iza.']No tak :evil_lol: No nie wiem, ja pewnie mam gorsze :evil_lol: uff dobrze, ze go chociaż na siku wypuszczasz :diabloti: A no to chyba, ze tak, już zaczynałam się o Ciebie martwic :loveu::diabloti:[/QUOTE] oj, nie masz, na pewno :evil_lol: nie? dobra jestem:diabloti: ale za to rano go siostra wyprowadza : P ee, nie ma co depresji łapać jak za oknem taaaki piękny, mokry, topniejący, blotny śniezek:loveu::cool1: Quote
Iza. Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Tinka:)']oj, nie masz, na pewno :evil_lol: nie? dobra jestem:diabloti: ale za to rano go siostra wyprowadza : P ee, nie ma co depresji łapać jak za oknem taaaki piękny, mokry, topniejący, blotny śniezek:loveu::cool1:[/quote] nie byłabym tego taka pewna :evil_lol: taaa cudowna jesteś :loveu::diabloti: dobrze, że masz siostry :evil_lol: A u mnie się nie topi :cool3: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='Iza.']nie byłabym tego taka pewna :evil_lol: taaa cudowna jesteś :loveu::diabloti: dobrze, że masz siostry :evil_lol: A u mnie się nie topi :cool3:[/QUOTE] ja jestem :evil_lol: też się cieszę :evil_lol: często też jeszcze jedna, młodsza, wychodzi z nim jak wróci ze szkoły:evil_lol: u mnie też narazie nie, czuję to w nosie:diabloti: bo jak sie topi to kicham:mdleje: Quote
Recommended Posts