Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dozia_13']Tinka a co to za sunia?[/QUOTE]
to wyżeł weimarski- suczka mojego wujka ;)
[quote name='infers1995']Starość czy choroba?:-([/QUOTE]

wydaje mi się że choroba ze starości- tata powiedział mi tylko że miała krwotok zewnętrzny

Posted

wszystkich ;)

szczurzy
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090844.jpg[/IMG]
on biega za frisbee :loveu: normalnie, na polu :loveu: nawet udaje mi się nim jego uwage odwrócić, ja nie wiem co się z tym psem dzieje:loveu:

Posted

edit: POST SKOCZYŁ :angryy:

Nie wiem w odniesieniu do czego :evil_lol: Taką ma minę a la Linda więc mi się skojarzyło :lol:

Ja? :lol: Westik umie tylko rollerki :lol:
Ale jak Grami łapie frisbee w powietrzu to może coś takiego, że biegniesz a on parę metrów jakby obok, rzucasz mu, on łapie, puszcza, znowu rzucasz itd - i biegniecie po takim jakby okręgu.
Jeszcze są odbicia od ciała ale tego to za cholerę nie wiem jak się psa uczy.

Poszukaj inspiracji na youtube, jakieś filmiki z freestyle czy coś. ;)

Posted

[quote name='Bzikowa']Szczur ma minę pod tytułem 'co Ty, kur$& wiesz o zabijaniu...' :evil_lol::diabloti:

Gratulujemy postępów ;)[/QUOTE]
to w odniesieniu do tej wronyco ją tam gdzieś widział? :evil_lol:

dzięki, ale chyba na gratulacje jeszcze za szybko :cool3: jutro robimy dzień przerwy żeby się szczurzy nie znudził ;) masz pomysł na jakieś fajne figury do frisbee? bo skakanie przez nogę/kolano/rękę już opanowane a nie mam weny, w necie ciężko coś znaleźć

Posted

A może stanie słupka i łapanie frisbee do pyska [w sensie, że pies dalej stoi a ty mu do pyska łapiesz]? Skok z odbiciem od boku/brzucha/pleców? Najpierw pies musi ciebie obiec, a dopiero później rzucasz? pełno tego jest ;)

Posted

Hejka...[url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090844.jpg:loveu::loveu::loveu:[/url] Ale ten Gramuś jest mądry:cool3: Trzeba kiedy iść na spacerek... ;)

Posted

Tośka odbija się od mojego pasa/brzucha :lol::lol:, nie wiem jak ją nauczyć odbijania się od mojego boku, ale akurat odbijanie od w/w części ciała w sumie nie było takie trudne. Najpierw nauczyłam Tośkę wskakiwania na ręce, a potem, żeby nauczyć ją odbić od ciała po prostu jej nie łapałam :evil_lol:, a ona potem jakoś "automatycznie" się odbijała :lol::lol:.

Posted

[quote name='bonsai_88']A może stanie słupka i łapanie frisbee do pyska [w sensie, że pies dalej stoi a ty mu do pyska łapiesz]? Skok z odbiciem od boku/brzucha/pleców? Najpierw pies musi ciebie obiec, a dopiero później rzucasz? pełno tego jest ;)[/QUOTE]

hm, tylko on się nie może utrzymać długo na tylnich łapach, a tę sztuczkę zna już koło 2 lat ;) odbijanie się ode mnie raczej nie, obieganie to nuuda :diabloti:
[quote name='RCookie']Tośka odbija się od mojego pasa/brzucha :lol::lol:, nie wiem jak ją nauczyć odbijania się od mojego boku, ale akurat odbijanie od w/w części ciała w sumie nie było takie trudne. Najpierw nauczyłam Tośkę wskakiwania na ręce, a potem, żeby nauczyć ją odbić od ciała po prostu jej nie łapałam :evil_lol:, a ona potem jakoś "automatycznie" się odbijała :lol::lol:.[/QUOTE]

ja nawet uczyć nie muszę, wystarczy że się poklepię w brzuch/uda to szczurzy wskakuje
[B]
Karolina[/B] no trzeba iść, trzeba :cool3: ja mam czas w piątek po 14.30 i w niedzielę
[quote name='Doginka']Śliczna ta fotka Gramusia:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

grami śliczny to i fotka śliczna :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']czemu okropnie, co jej zrobiłaś? :evil_lol::evil_lol:[/quote]
Miałalekkie klopoty ze zdrowiem, ale już jest ok jeszcze musze isc do weta i ja wykompac ;)

Posted

Czeeeść :loveu:

Żyjecie ? :cool3:
Co tam u Was ?
Macie śnieg ? U nas mnóstwo, a ja głupia myślałam, ze już wiosna będzie :eviltong:

Martyna dawaj jakieś fotki :eviltong:

Posted

[url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090844.jpg[/url]
Bossski :loveu:

Do frisbee to przede wszystkim slalom między nogami do przodu i do tyłu, flipy, ukłony, obroty. Możliwości jest dużo, wystarczy przejrzeć filmy frizbowe na YT :)

Posted

To tu jeszcze ktoś zagląda? :mdleje: :evil_lol:[quote name='Iza.']Czeeeść :loveu:

Żyjecie ? :cool3:
Co tam u Was ?
Macie śnieg ? U nas mnóstwo, a ja głupia myślałam, ze już wiosna będzie :eviltong:

Martyna dawaj jakieś fotki :eviltong:[/QUOTE]

:loveu:
żyjemy : P ja niezbyt po piątkowej wywiadówce :evil_lol:
mnie zaczyna denerwować te białe goo:diabloti: i nie chce mi się ze szczurem nigdzie łazić więc pół dnia biedny przesypia, bo jak zaczyna kombinować to pańcia krzyczy:evil_lol: wiosna? a co to?:razz:

nimo fotek:evil_lol: nic mi sie nie cce, zupełnie : P
[quote name='Ania :)'][CENTER][I]Witamy po raz pierwszy :cool3:
Gram jest śliczny
[url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090869.jpg[/url] :loveu:
[/I][/CENTER][/QUOTE]
cześć :cool3:
[quote name='Olusia'][url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090844.jpg[/url]
Bossski :loveu:

Do frisbee to przede wszystkim slalom między nogami do przodu i do tyłu, flipy, ukłony, obroty. Możliwości jest dużo, wystarczy przejrzeć filmy frizbowe na YT :)[/QUOTE]

do przodu już mamy opanwany, teraz chyba zaczniemy robić do tyłu w takim razie :cool3: obroty też, nimi męczę szczura na 5min :loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']To tu jeszcze ktoś zagląda? :mdleje: :evil_lol:

:loveu:
żyjemy : P ja niezbyt po piątkowej wywiadówce :evil_lol:
mnie zaczyna denerwować te białe goo:diabloti: i nie chce mi się ze szczurem nigdzie łazić więc pół dnia biedny przesypia, bo jak zaczyna kombinować to pańcia krzyczy:evil_lol: wiosna? a co to?:razz:

nimo fotek:evil_lol: nic mi sie nie cce, zupełnie : P
[/quote]

Tylko wierni podglądacze :evil_lol:

Aż tak źle ? U mnie wywiadówka 18 :placz:
Ja tez mam już dosc tego śniegu :PP
Ake Ty niedobra jesteś :mad: Bidnego Gramusia nawet na spacerek nie chcesz zabrać :evil_lol:
Jak jeszcze trochę śnieg popada to chyba tez zapomnę co to wiosna :evil_lol:

Czyżbyś miała depresję jesienną tfu zimową ? :cool3:

Posted

[quote name='Iza.']Tylko wierni podglądacze :evil_lol:

Aż tak źle ? U mnie wywiadówka 18 :placz:
Ja tez mam już dosc tego śniegu :PP
Ake Ty niedobra jesteś :mad: Bidnego Gramusia nawet na spacerek nie chcesz zabrać :evil_lol:
Jak jeszcze trochę śnieg popada to chyba tez zapomnę co to wiosna :evil_lol:

Czyżbyś miała depresję jesienną tfu zimową ? :cool3:[/QUOTE]

tak taaak :diabloti:

ale ty na pewno nie masz ocen jak ja(i nawet nie pytaj jakie : P)
jestem, jestem :diabloti: wychodzimy na 15min dookoła domu(czyt. na pole), se ćwiczymy przywołanko, szczurzy się wypróżni, parę razy mu rzucę frisbee i idziemy do domu bomi wszystko odmarza przez ten okropny wiatr :mdleje: i tak codziennie po szkole i wieczorem:cool1: szkoda mi go : P ale za to prawie go nauczyłam zamykania drzwi nosem :evil_lol:

niieee, po prostu jest zimno a ja raczej ciepło- i słońco- lubna:eviltong:

Posted

[quote name='Tinka:)']tak taaak :diabloti:

ale ty na pewno nie masz ocen jak ja(i nawet nie pytaj jakie : P)
jestem, jestem :diabloti: wychodzimy na 15min dookoła domu(czyt. na pole), se ćwiczymy przywołanko, szczurzy się wypróżni, parę razy mu rzucę frisbee i idziemy do domu bomi wszystko odmarza przez ten okropny wiatr :mdleje: i tak codziennie po szkole i wieczorem:cool1: szkoda mi go : P ale za to prawie go nauczyłam zamykania drzwi nosem :evil_lol:

niieee, po prostu jest zimno a ja raczej ciepło- i słońco- lubna:eviltong:[/quote]

No tak :evil_lol:
No nie wiem, ja pewnie mam gorsze :evil_lol:
uff dobrze, ze go chociaż na siku wypuszczasz :diabloti:

A no to chyba, ze tak, już zaczynałam się o Ciebie martwic :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']No tak :evil_lol:
No nie wiem, ja pewnie mam gorsze :evil_lol:
uff dobrze, ze go chociaż na siku wypuszczasz :diabloti:

A no to chyba, ze tak, już zaczynałam się o Ciebie martwic :loveu::diabloti:[/QUOTE]

oj, nie masz, na pewno :evil_lol:
nie? dobra jestem:diabloti: ale za to rano go siostra wyprowadza : P

ee, nie ma co depresji łapać jak za oknem taaaki piękny, mokry, topniejący, blotny śniezek:loveu::cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']oj, nie masz, na pewno :evil_lol:
nie? dobra jestem:diabloti: ale za to rano go siostra wyprowadza : P

ee, nie ma co depresji łapać jak za oknem taaaki piękny, mokry, topniejący, blotny śniezek:loveu::cool1:[/quote]

nie byłabym tego taka pewna :evil_lol:
taaa cudowna jesteś :loveu::diabloti: dobrze, że masz siostry :evil_lol:

A u mnie się nie topi :cool3:

Posted

[quote name='Iza.']nie byłabym tego taka pewna :evil_lol:
taaa cudowna jesteś :loveu::diabloti: dobrze, że masz siostry :evil_lol:

A u mnie się nie topi :cool3:[/QUOTE]
ja jestem :evil_lol:
też się cieszę :evil_lol: często też jeszcze jedna, młodsza, wychodzi z nim jak wróci ze szkoły:evil_lol:

u mnie też narazie nie, czuję to w nosie:diabloti: bo jak sie topi to kicham:mdleje: