Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='akodirka']elagancki, kulturalny, gustowny, całkiem sympatyczny :diabloti:

edyt:
a tam z tyłu to chyba zimowe futro Gramofona lezy :diabloti:[/QUOTE]
i co najważniejsze- śpiący :evil_lol:

niieee, to z siostry:razz:

Klaudia- czemu nie : P

Posted

No popatrz pani, pełna kultura :diabloti: Westik się nie rozdrabnia... jaja nie wierzchu i nie ma przebacz :evil_lol:

Aaa jakie to posłanko fajowskie, czy to po prostu poduszka ? :cool3:

Posted

[quote name='Bzikowa']No popatrz pani, pełna kultura :diabloti: Westik się nie rozdrabnia... jaja nie wierzchu i nie ma przebacz :evil_lol:

Aaa jakie to posłanko fajowskie, czy to po prostu poduszka ? :cool3:[/QUOTE]

co wy tak wszyscy naraz zaczęliście pisać? :evil_lol:

szczurzy też, akurat taką pozycje przybrał :diabloti:

posłanko to nie dość, że moja stara poduszka to jeszcze "powleczona" moją nienoszoną koszulą nocną :evil_lol:

Posted

[QUOTE]Klaudia- czemu nie : P [/QUOTE]

Wiesz , z założenia to jest GALERIA , a GALERIA to z założenia miejsce gdzie umieszcza się zdjęcia :diabloti: zdjęciA , a nie jedno zdjęciE raz na parę dni :eviltong:

(sama tak obecnie robię , ale to się wytnie :evil_lol:)

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Wiesz , z założenia to jest GALERIA , a GALERIA to z założenia miejsce gdzie umieszcza się zdjęcia :diabloti: zdjęciA , a nie jedno zdjęciE raz na parę dni :eviltong:

(sama tak obecnie robię , ale to się wytnie :evil_lol:)[/QUOTE]
i jeszcze marudzisz? : P
jak jutro będzie jakaś sensowna pogoda to wezmę aparat:razz: chyba, że szczurzy znowu zacznie humory odwalać :cool1:

[quote name='Bzikowa']A tak nam się wszystkim zebrało na Gramiszcza.:diabloti:

koszulka nocna, ohhh co za poświęcenie! :loveu::lol:[/QUOTE]
:loveu:

prawda? : P :evil_lol:

Posted

Moja sucz preferuje styl "wgnieceniowy", częścią wgniecioną jest zazwyczaj głowa, a przedmiotem wgniatanym... co się jej nawinie :lol:.
Jakie to ciastka Gram zeżarł? :evil_lol: Moja mama twierdząca, że ona nigdy, przenigdy Tośki nie dokarmia ostatnio dawała jej ciastka kokosowe i orzechowe :mdleje:. Oczywiście Tośka pożerała je z prędkością światła, a jak kupiłam jej wcześniej ok. 1kg ciastek dla psów to tylko powąchać raczyła :mad:.

Posted

[quote name='RCookie']Moja sucz preferuje styl "wgnieceniowy", częścią wgniecioną jest zazwyczaj głowa, a przedmiotem wgniatanym... co się jej nawinie :lol:.
Jakie to ciastka Gram zeżarł? :evil_lol: Moja mama twierdząca, że ona nigdy, przenigdy Tośki nie dokarmia ostatnio dawała jej ciastka kokosowe i orzechowe :mdleje:. Oczywiście Tośka pożerała je z prędkością światła, a jak kupiłam jej wcześniej ok. 1kg ciastek dla psów to tylko powąchać raczyła :mad:.[/QUOTE]
szczurzy jeszcze czasem zasypia napastliwogłaskającym, czyli za wszelką cenę chce żeby go głaskać :evil_lol:

jedne ciastko, bo położyłam dwa i drugie zostawił :razz: to było coś jak pieguski tyle że lepsze:loveu:
no tak, nie dokarmia :evil_lol::evil_lol: moja mama raczej nie daje, chyba że jak coś spadnie to szczuruś jest nadwornym odkurzaczem :evil_lol: bardziej ja mu coś daje jak sępi : P ale jemu przytycie nie grozi

Posted

Chcę więcej śpiącego szczura! :loveu:

Ja w domu toczę batalię o niedokarmianie Bezisława.. Bo potem ma sr...kę albo rzyga pół nocy a ja się zastanawiam co takiego zeżarł :wallbash:
A oczywiście jak tylko mnie nie ma to pieskowi ktoś serka da kawałek, albo szyneczki bo on 'taki głodny'. A karmy znaleźć pasującej mu nie mogę :cool1:

Posted

edit: post skoczył przed post Owieczki

Ta... :roll:
Najbardziej kocham takie rozmowy (występują: ja, brat):
-NIE KARM KUR#$ TEGO PSA, NIE DAWAJ MU SERA!
-Wyluzuj, TO JEST PIES, nic mu nie będzie! Bezik, serek? Serek ? Chcesz serka?
-<gleba> :flaming:

przepraszamy Tinka za offtop:lol:

Posted

przez szczurzego wszystko przelatuje, raz tylko miał nadmiar fekaliów:diabloti: jak mu dałam kocią saszetkę :evil_lol: no i ewentualnie żyganko jak się czymś zapcha, ale i tak najlepsze są zielone kupki :loveu::loveu::evil_lol:

no i szczurzy nie robi wszystkich sztuczek u każdego, niektóre tylko robi jak ja mu każę :evil_lol:

Posted

haha, u mnie jest podobnie, tyle, że ja walcze o to, żeby kota nie karmili :diabloti:
zawsze jest tak, ktos otwiera lodówke to zaraz kot sie zrywa to ja wrzeszcze "nie karmić kotów!" a zaraz slysze, "ja go nie karmie" za chwile slysze mlaskanie(kota) i wtedy ja sie zrywam i biegne do kuchni i pilnuje zeby nic nie jadl :shake: albo co to sie dzieje, kiedy jest kurczak w domu.... musze za wszystkimi chodzic do kuchni i patrzec, czy nigdy kosci nie podkladają :shake: na dodatek sam kot w tym uczestniczy... zje troche swojego zarcia, pozniej biegnie wyłudzać, a jak ktos skonczy jesc to biegnie dokonczyc swoje... kanalia mała...

albo jak juz cos dostanie kiedy nie widzialam i rzyga albo gowna nie wiadomo jakie to jeszcze mi wmawiają, że to od suchej karmy... tyle ze rzyga jakimis kawalkami szynki czy kosci, albo mowia, że jakby jakdł wszystko, to by wytworzył przeciwciała i by nic mu nie bylo :shake: :roll: żal, że tak powiem

a zielone kupale sa po watróbkach u nas :diabloti:

Posted

[quote name='akodirka']albo jak juz cos dostanie kiedy nie widzialam i rzyga albo gowna nie wiadomo jakie to jeszcze mi wmawiają, że to od suchej karmy... tyle ze rzyga jakimis kawalkami szynki czy kosci, albo mowia, że [B]jakby jakdł wszystko, to by wytworzył przeciwciała[/B] i by nic mu nie bylo :shake: :roll: żal, że tak powiem

a zielone kupale sa po watróbkach u nas :diabloti:[/QUOTE]
:roflt:

fuu, zgniłą wątróbką? psa? takim RARYTASEM? :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']:roflt:

fuu, zgniłą wątróbką? psa? takim RARYTASEM? :diabloti:[/quote]

albo, kiedys psy wszystko jadly i nic im nie bylo, wtedy zazwyczaj odpowiadam, ze to nie jest pies, wiec mu dawac nie mozna :diabloti:

jaką zgnila? od swiezej ugotowanej :cool3:

Posted

[quote name='akodirka']albo, kiedys psy wszystko jadly i nic im nie bylo, wtedy zazwyczaj odpowiadam, ze to nie jest pies, wiec mu dawac nie mozna :diabloti:

jaką zgnila? bo swiezej ugotowanej :cool3:[/QUOTE]

:evil_lol:

taką pyyycha:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='RCookie']To mój ojciec pokazuje sucz żarcie i każe wykonywać jej jakąś komendę, przy czym powtarza ją 10 tys. razy, ale Toś się go nie słucha :loveu: :evil_lol:.[/QUOTE]

wredota :evil_lol::evil_lol:

mam zdjęcia, chcecie?