Dozia_13 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A no widze widze... Mi kiedyś ktoś ukradł z bloga Elzy fotki i założył drugi tylko Elza nazywała sie jakaś Stella czy jakoś tak i nie chciała jeść, mniej więcej wiedziałam kto to zrobił:mad:[URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090638.jpg[/URL] Słodki:loveu::loveu: Quote
Doginka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090463.jpg[/url] Wcale tego nie zepsółaś;):loveu: Quote
Bzikowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Całe szczęście, że westik taki brzyydal, nikt go repem nie zrobi :evil_lol: [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090638.jpg[/url] słodziak, tylko mu się nos rozjechał troszeczkę:eviltong: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Doginka'][url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090463.jpg[/url] Wcale tego nie zepsółaś;):loveu:[/QUOTE] jak nie jak tak :diabloti: ratowane peesem :cool1: [quote name='Bzikowa']Całe szczęście, że westik taki brzyydal, nikt go repem nie zrobi :evil_lol: [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090638.jpg[/url] słodziak, tylko mu się nos rozjechał troszeczkę:eviltong:[/QUOTE] gram też brzydal i mu się przydarzyło :evil_lol: rozjechał? niieee, szczury takie wielkie nochale mają :diabloti: [B]Karolina,[/B] tacy są ludzie, nic się na to nie poradzi ;) Quote
akodirka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 biedny Gram na filmiku :mad: glodzilas go tydzien, a potem, zeby skakal po jedzenie :shake: ludzka mentalnosc... naprawde... pff... jak tak mozna wogole... :roll: haha, żarcik, taki mój, nieudany troche, zresztą jak większość moich :evil_lol: budzi, bu, tiu, tiu tiu, a pu pu pu :loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='akodirka']biedny Gram na filmiku :mad: glodzilas go tydzien, a potem, zeby skakal po jedzenie :shake: ludzka mentalnosc... naprawde... pff... jak tak mozna wogole... :roll: haha, żarcik, taki mój, nieudany troche, zresztą jak większość moich :evil_lol: budzi, bu, tiu, tiu tiu, a pu pu pu :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] no, i chyba nic więcej dodawać do tego nie trzeba :evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [CENTER]:multi::multi::multi:[SIZE=4]Cześć:multi::multi::multi:[/SIZE][/CENTER] Quote
Unbelievable Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Dozia_13'][CENTER]:multi::multi::multi:[SIZE=4]Cześć:multi::multi::multi:[/SIZE][/CENTER][/QUOTE] witam :cool3: [quote name='Izabela124.']Daj jakieś fotki :razz:[/QUOTE] nimo : P Quote
Izabela124. Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Tinka:)'] nimo : P[/quote]To zrób :razz::eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Tinka:)']idę zaraz na spacer ale nie ma słońca więc nie wiem co z tego wyjdzie ;)[/quote]Ja tysz dzis na spacerku trochę pofociłam :cool3: To czekam na fotki spacerkowe :lol: Quote
Unbelievable Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Izabela124.']To zrób :razz::eviltong:[/QUOTE] idę zaraz na spacer ale nie ma słońca więc nie wiem co z tego wyjdzie ;) Quote
akodirka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Tinka:)']idę zaraz na spacer ale nie ma słońca więc nie wiem co z tego wyjdzie ;)[/quote] uwazaj bo zimno jest :diabloti: my wrocilismy i malo co nie zamarzlismy a siuski leczace na drzewa tez prawie w locie zamarzaly :cool3: Quote
Dozia_13 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Tinka jak wróce maja być foteczki mus przymus...:diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='akodirka']uwazaj bo zimno jest :diabloti: my wrocilismy i malo co nie zamarzlismy a siuski leczace na drzewa tez prawie w locie zamarzaly :cool3:[/QUOTE] byłam z gramem obciąć pazury... później miałam iść na pole, ale tutaj tak wieje że no way, gram też doopką trząsł więc w sumie nigdzie nie poslziśmy :evil_lol: [quote name='Dozia_13']Tinka jak wróce maja być foteczki mus przymus...:diabloti:[/QUOTE] nie będzie :diabloti::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 U nas było odwrotnie, mi odmarzły kończyny a pies w ogóle jakby mrozu nie poczuł :roll: w ogóle wtf, pańcia, czemu wracamy a Ty klniesz jak szalona:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Bzikowa']U nas było odwrotnie, mi odmarzły kończyny a pies w ogóle jakby mrozu nie poczuł :roll: w ogóle wtf, pańcia, czemu wracamy a Ty klniesz jak szalona:evil_lol:[/QUOTE] ja chyba zaraz pójdę na chwilę, za jakimś płotem się schowam i poćwiczę z nim przywołanie : P Quote
akodirka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Martyna, sory za te wiatry, mowilam wczoraj wszystkim, żeby psu bigosu nie dawac... ale nikt jak zwykle mnie nie sluchal... :shake: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Czeee :sweetCyb: Jak się miewa nasz ulubiony jack? :cool3: nie pozamarzaliście jeszcze? :razz: [B]akodirka[/B] :crazyeye: :roflt: Quote
Unbelievable Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='akodirka']Martyna, sory za te wiatry, mowilam wczoraj wszystkim, żeby psu bigosu nie dawac... ale nikt jak zwykle mnie nie sluchal... :shake:[/QUOTE] niezły ma... zasięg :evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']Czeee :sweetCyb: Jak się miewa nasz ulubiony jack? :cool3: nie pozamarzaliście jeszcze? :razz: [B]akodirka[/B] :crazyeye: :roflt:[/QUOTE] wasz ulubiony jack żyje :evil_lol: dalej wkurza swoją panią :evil_lol: i tak sobie żyjemy w pelnej symbiozie :diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Oto jest, bardzo wyczekiwana Gramofotka :diabloti: obrazuje ona sposób spania, który jest nazywany ''fotkowym grzbietowym''. Charakteryzuje się on Próbami spania stylem grzbietowym z usiłowaniem zakrycia swoich intymnych części(często dość nieudolnym,jak na prezentowanym przykładzie). Łatwo go pomylić ze stylem półgrzbietowym, jednak różnią się one wkładanym wysiłkiem w przejście w dany styl oraz wyraźnie widocznymi narządami rozrodczymi w stylu półgrzbietowym. [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090820.jpg[/IMG] grami był dzisiaj grzeczny :loveu: nawet zjadając ciastko ze stolu zostawił jedno dla mnie :loveu: Quote
infers Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 grzebietowy[SIZE=3][B]®,[SIZE=2]półgrzbietowy[/SIZE][/B][B]®:mad::diabloti:[/B][/SIZE] Quote
Unbelievable Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='infers1995']grzebietowy[SIZE=3][B]®,[SIZE=2]półgrzbietowy[/SIZE][/B][B]®:mad::diabloti:[/B][/SIZE][/QUOTE] ale fotkowy grzbietowy jest mój :diabloti: Quote
akodirka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 elagancki, kulturalny, gustowny, całkiem sympatyczny :diabloti: edyt: a tam z tyłu to chyba zimowe futro Gramofona lezy :diabloti: Quote
Recommended Posts