Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='akodirka']faktycznie spaprane :evil_lol:

daj lepiej jakies zdjęcie Grama... :mad: :diabloti:

a tak w ogole to zaglosuj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-prosimy-o-glosy-na-karine-z-blp-105760/index342.html[/URL]
Gram napewno chciałby, zebys zagłosowała :evil_lol:[/QUOTE]

dzięki:loveu::evil_lol:

nimo : P

nie lubię głosować na krakvecie- bo to wybieranie które potrzebujące schronisko jest najbardziej potrzebujące :roll:

Posted

[quote name='Tinka:)']dzięki:loveu::evil_lol:

nimo : P

nie lubię głosować na krakvecie- bo to wybieranie które potrzebujące schronisko jest najbardziej potrzebujące :roll:[/quote]

i dniem i noca sluze pomoca :diabloti:

no i gdzie ta fotka? :mad:

z tego co sie orientuje to ta druga fundacja wygrywała juz wczesniej :razz: ale jak chcesz :P

Posted

[quote name='akodirka']i dniem i noca sluze pomoca :diabloti:

no i gdzie ta fotka? :mad:

z tego co sie orientuje to ta druga fundacja wygrywała juz wczesniej :razz: ale jak chcesz :P[/QUOTE]

tu : P
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090656.jpg[/IMG]

no i wyszła rywalizacja pomiędzy dwiema- trochę to chore, nie uważasz? wyścig szczurów po kasę, nie dajmy tamtym bo oni już wygrali, a inni? oni już nie mają szansy :roll:

szczur przechodzi samego siebie :angryy: dwa razy mi uciekł, zanim do mnie łaskawie przybiegnie to musi siknąć parę razy, obwąchać te miejsca paręnaście razy, poza tym chciał się bić z bogu ducha winnym jamnikiem bo jakaś suczka był za płotem, nigdy tak nie robił :roll::cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']tu : P
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090656.jpg[/IMG]

no i wyszła rywalizacja pomiędzy dwiema- trochę to chore, nie uważasz? wyścig szczurów po kasę, nie dajmy tamtym bo oni już wygrali, a inni? oni już nie mają szansy :roll:

szczur przechodzi samego siebie :angryy: dwa razy mi uciekł, zanim do mnie łaskawie przybiegnie to musi siknąć parę razy, obwąchać te miejsca paręnaście razy, poza tym chciał się bić z bogu ducha winnym jamnikiem bo jakaś suczka był za płotem, nigdy tak nie robił :roll::cool1:[/quote]

o jojku :loveu: ale śłiciak :loveu: puciu puciu, a dzi, dzi, dzi :loveu:

zazwyczaj sa rywalizacje kazdym "konkursie", ale to jest "spokojna" rywalizacja, bo zebys zobaczyla co to sie dzialo kilka miesiecy temu, normalnie jedni wyzywali drugich na forum krakvetu... a admini prawie zerowa reakcja... co tam sie dzialo :P to jest glosowanie co miesiac i rozne fundacje czy schroniska dostaja... ale wydaje mi sie, ze nie powinno tak byc, ze np. jakies schronisko dostalo juz raz czy dwa razy pomoc z krakvetu a inne wogole... ale to sa skomplikowane realia :P

haha, wykastrować go!! to jaby spotkał mojego kundla to by była jadka :evil_lol:(glupek maly wlazł mi własnie z mokrym podwoziem na łożko :/)

Posted

[quote name='akodirka']o jojku :loveu: ale śłiciak :loveu: puciu puciu, a dzi, dzi, dzi :loveu:

zazwyczaj sa rywalizacje kazdym "konkursie", ale to jest "spokojna" rywalizacja, bo zebys zobaczyla co to sie dzialo kilka miesiecy temu, normalnie jedni wyzywali drugich na forum krakvetu... a admini prawie zerowa reakcja... co tam sie dzialo :P to jest glosowanie co miesiac i rozne fundacje czy schroniska dostaja... ale wydaje mi sie, ze nie powinno tak byc, ze np. jakies schronisko dostalo juz raz czy dwa razy pomoc z krakvetu a inne wogole... ale to sa skomplikowane realia :P

haha, wykastrować go!! to jaby spotkał mojego kundla to by była jadka :evil_lol:(glupek maly wlazł mi własnie z mokrym podwoziem na łożko :/)[/QUOTE]
:shake:

jasne, tylko mi się nie podoba to, że ktoś mówi: głosujemy na x bo y już wygrał! każdy powinien mieć swoje zdanie i żeby wszyscy mieli równe szanse... a o tym że były kłótnie to słyszałam : P

jak się bardzo na niego wkurzę to w końcu straci jajca :cool1:

Posted

[quote name='Bzikowa']Odjajcz Grama. :cool1:

[url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090656.jpg[/url] łojeeeeeeeeeeejuuuuuu:loveu::diabloti:[/QUOTE]
- jak mu się odetnie jajca to nie będzie sikał na wszystko
-ty chyba nie wiesz co ty mówisz bo to nie jest prawda
:mdleje:

:loveu:

Posted

coś w powietrzu - suka też leje jak opętana na różne krzaki:mad: Tylko że ja już nie mam jej co wyciąć, poszukam jakiegoś kursu 'jak stać się prawdziwą suczką' bo ona chyba nie wie jakiej jest płci.:shake:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']coś w powietrzu - suka też leje jak opętana na różne krzaki:mad: Tylko że ja już nie mam jej co wyciąć, poszukam jakiegoś kursu 'jak stać się prawdziwą suczką' bo ona chyba nie wie jakiej jest płci.:shake:[/quote]

Moja sucz też tak robi, ale dopiero będzie pozbawiana pewnych wewnętrznych części ciała :evil_lol:.

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']coś w powietrzu - suka też leje jak opętana na różne krzaki:mad: Tylko że ja już nie mam jej co wyciąć, poszukam jakiegoś kursu 'jak stać się prawdziwą suczką' bo ona chyba nie wie jakiej jest płci.:shake:[/QUOTE]
szczurek z kolei bardziej jak panienka się zachowuję, chyba że mu hormony na leb wpadną : P
[quote name='RCookie']Moja sucz też tak robi, ale dopiero będzie pozbawiana pewnych wewnętrznych części ciała :evil_lol:.[/QUOTE]

wszystko przed nią :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']kto tu coś odjajcza bez mojej wiedzy :evil_lol:

co tam młoda? jak się mieszka w nowym domku?[/QUOTE]

nikt się jeszcze nie odjajcza : P

spoko sie mieszka, przyzwyczaiłam sie już : P trochę jak w jakimś buszu(stadko ok. stu ''czarnych, czyli gawronów czy cośtam : P odpoczywa za płotem, prawie jakby śniegu nie było i ziemią się ruszała :evil_lol:)

Posted

[quote name='smallpati']to jak będziecie odjajczac to zdajcie znać :diabloti::evil_lol:

U mnie z ruszająca ziemią przed blokiem jest podobnie, ptaszki siedzą na ziemi tylko wtedy kiedy Moli jest w domku, bo ona je pogania :diabloti:
Planujesz 2 psa :cool3:[/QUOTE]
:evil_lol:

przyjemny widok :evil_lol::evil_lol:
a czemu pytasz? :razz:

Posted

to jak będziecie odjajczac to zdajcie znać :diabloti::evil_lol:

U mnie z ruszająca ziemią przed blokiem jest podobnie, ptaszki siedzą na ziemi tylko wtedy kiedy Moli jest w domku, bo ona je pogania :diabloti:
Planujesz 2 psa :cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']A w Łomży to możemy iśc na spacerek jak wrócę do bursy:eviltong::eviltong:[/QUOTE]
to zawsze możemy :evil_lol:
[quote name='Dozia_13']Hej po przerwie...:multi: Co u was słychać? Jak Gramuś się ma?[/QUOTE]

cześć :cool3:
Grami został dzisiaj wykąpany końcu i jest jak pluszaczek :loveu: