Unbelievable Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='akodirka']faktycznie spaprane :evil_lol: daj lepiej jakies zdjęcie Grama... :mad: :diabloti: a tak w ogole to zaglosuj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-prosimy-o-glosy-na-karine-z-blp-105760/index342.html[/URL] Gram napewno chciałby, zebys zagłosowała :evil_lol:[/QUOTE] dzięki:loveu::evil_lol: nimo : P nie lubię głosować na krakvecie- bo to wybieranie które potrzebujące schronisko jest najbardziej potrzebujące :roll: Quote
akodirka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Tinka:)']dzięki:loveu::evil_lol: nimo : P nie lubię głosować na krakvecie- bo to wybieranie które potrzebujące schronisko jest najbardziej potrzebujące :roll:[/quote] i dniem i noca sluze pomoca :diabloti: no i gdzie ta fotka? :mad: z tego co sie orientuje to ta druga fundacja wygrywała juz wczesniej :razz: ale jak chcesz :P Quote
Unbelievable Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='akodirka']i dniem i noca sluze pomoca :diabloti: no i gdzie ta fotka? :mad: z tego co sie orientuje to ta druga fundacja wygrywała juz wczesniej :razz: ale jak chcesz :P[/QUOTE] tu : P [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090656.jpg[/IMG] no i wyszła rywalizacja pomiędzy dwiema- trochę to chore, nie uważasz? wyścig szczurów po kasę, nie dajmy tamtym bo oni już wygrali, a inni? oni już nie mają szansy :roll: szczur przechodzi samego siebie :angryy: dwa razy mi uciekł, zanim do mnie łaskawie przybiegnie to musi siknąć parę razy, obwąchać te miejsca paręnaście razy, poza tym chciał się bić z bogu ducha winnym jamnikiem bo jakaś suczka był za płotem, nigdy tak nie robił :roll::cool1: Quote
akodirka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Tinka:)']tu : P [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090656.jpg[/IMG] no i wyszła rywalizacja pomiędzy dwiema- trochę to chore, nie uważasz? wyścig szczurów po kasę, nie dajmy tamtym bo oni już wygrali, a inni? oni już nie mają szansy :roll: szczur przechodzi samego siebie :angryy: dwa razy mi uciekł, zanim do mnie łaskawie przybiegnie to musi siknąć parę razy, obwąchać te miejsca paręnaście razy, poza tym chciał się bić z bogu ducha winnym jamnikiem bo jakaś suczka był za płotem, nigdy tak nie robił :roll::cool1:[/quote] o jojku :loveu: ale śłiciak :loveu: puciu puciu, a dzi, dzi, dzi :loveu: zazwyczaj sa rywalizacje kazdym "konkursie", ale to jest "spokojna" rywalizacja, bo zebys zobaczyla co to sie dzialo kilka miesiecy temu, normalnie jedni wyzywali drugich na forum krakvetu... a admini prawie zerowa reakcja... co tam sie dzialo :P to jest glosowanie co miesiac i rozne fundacje czy schroniska dostaja... ale wydaje mi sie, ze nie powinno tak byc, ze np. jakies schronisko dostalo juz raz czy dwa razy pomoc z krakvetu a inne wogole... ale to sa skomplikowane realia :P haha, wykastrować go!! to jaby spotkał mojego kundla to by była jadka :evil_lol:(glupek maly wlazł mi własnie z mokrym podwoziem na łożko :/) Quote
Unbelievable Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='akodirka']o jojku :loveu: ale śłiciak :loveu: puciu puciu, a dzi, dzi, dzi :loveu: zazwyczaj sa rywalizacje kazdym "konkursie", ale to jest "spokojna" rywalizacja, bo zebys zobaczyla co to sie dzialo kilka miesiecy temu, normalnie jedni wyzywali drugich na forum krakvetu... a admini prawie zerowa reakcja... co tam sie dzialo :P to jest glosowanie co miesiac i rozne fundacje czy schroniska dostaja... ale wydaje mi sie, ze nie powinno tak byc, ze np. jakies schronisko dostalo juz raz czy dwa razy pomoc z krakvetu a inne wogole... ale to sa skomplikowane realia :P haha, wykastrować go!! to jaby spotkał mojego kundla to by była jadka :evil_lol:(glupek maly wlazł mi własnie z mokrym podwoziem na łożko :/)[/QUOTE] :shake: jasne, tylko mi się nie podoba to, że ktoś mówi: głosujemy na x bo y już wygrał! każdy powinien mieć swoje zdanie i żeby wszyscy mieli równe szanse... a o tym że były kłótnie to słyszałam : P jak się bardzo na niego wkurzę to w końcu straci jajca :cool1: Quote
Izuuus Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090656.jpg[/url] Grami :loveu: Quote
Bzikowa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Odjajcz Grama. :cool1: [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090656.jpg[/url] łojeeeeeeeeeeejuuuuuu:loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Bzikowa']Odjajcz Grama. :cool1: [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090656.jpg[/url] łojeeeeeeeeeeejuuuuuu:loveu::diabloti:[/QUOTE] - jak mu się odetnie jajca to nie będzie sikał na wszystko -ty chyba nie wiesz co ty mówisz bo to nie jest prawda :mdleje: :loveu: Quote
WŁADCZYNI Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 coś w powietrzu - suka też leje jak opętana na różne krzaki:mad: Tylko że ja już nie mam jej co wyciąć, poszukam jakiegoś kursu 'jak stać się prawdziwą suczką' bo ona chyba nie wie jakiej jest płci.:shake: Quote
Illusion Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='WŁADCZYNI']coś w powietrzu - suka też leje jak opętana na różne krzaki:mad: Tylko że ja już nie mam jej co wyciąć, poszukam jakiegoś kursu 'jak stać się prawdziwą suczką' bo ona chyba nie wie jakiej jest płci.:shake:[/quote] Moja sucz też tak robi, ale dopiero będzie pozbawiana pewnych wewnętrznych części ciała :evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='WŁADCZYNI']coś w powietrzu - suka też leje jak opętana na różne krzaki:mad: Tylko że ja już nie mam jej co wyciąć, poszukam jakiegoś kursu 'jak stać się prawdziwą suczką' bo ona chyba nie wie jakiej jest płci.:shake:[/QUOTE] szczurek z kolei bardziej jak panienka się zachowuję, chyba że mu hormony na leb wpadną : P [quote name='RCookie']Moja sucz też tak robi, ale dopiero będzie pozbawiana pewnych wewnętrznych części ciała :evil_lol:.[/QUOTE] wszystko przed nią :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Izabela124.']Przyszłam was odwiedzic:multi:[/QUOTE] przyjechać tez miałaś, na spacer :diabloti: dziewczyny, musimy się jakoś zgrać w końcu :mad: Quote
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 kto tu coś odjajcza bez mojej wiedzy :evil_lol: co tam młoda? jak się mieszka w nowym domku? Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='smallpati']kto tu coś odjajcza bez mojej wiedzy :evil_lol: co tam młoda? jak się mieszka w nowym domku?[/QUOTE] nikt się jeszcze nie odjajcza : P spoko sie mieszka, przyzwyczaiłam sie już : P trochę jak w jakimś buszu(stadko ok. stu ''czarnych, czyli gawronów czy cośtam : P odpoczywa za płotem, prawie jakby śniegu nie było i ziemią się ruszała :evil_lol:) Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='smallpati']to jak będziecie odjajczac to zdajcie znać :diabloti::evil_lol: U mnie z ruszająca ziemią przed blokiem jest podobnie, ptaszki siedzą na ziemi tylko wtedy kiedy Moli jest w domku, bo ona je pogania :diabloti: Planujesz 2 psa :cool3:[/QUOTE] :evil_lol: przyjemny widok :evil_lol::evil_lol: a czemu pytasz? :razz: Quote
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 to jak będziecie odjajczac to zdajcie znać :diabloti::evil_lol: U mnie z ruszająca ziemią przed blokiem jest podobnie, ptaszki siedzą na ziemi tylko wtedy kiedy Moli jest w domku, bo ona je pogania :diabloti: Planujesz 2 psa :cool3: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [QUOTE]przyjechać tez miałaś, na spacer :diabloti:[/QUOTE]Ty przyjedz do mnie:diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Izabela124.']Ty przyjedz do mnie:diabloti:[/QUOTE] za daleko mieszkasz :diabloti::evil_lol: poza tym to miało być u mnie, w łomży :mad: Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='smallpati']chętnie pomogę przy obcinaniu :diabloti::evil_lol: bom ciekawa :evil_lol:[/QUOTE] sadystka :diabloti: sobie obtnij :diabloti: ciekawośc to pierwszy stopień do piekła : P Quote
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Tinka:)']:evil_lol: przyjemny widok :evil_lol::evil_lol: a czemu pytasz? :razz:[/quote] chętnie pomogę przy obcinaniu :diabloti::evil_lol: bom ciekawa :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Tinka:)']za daleko mieszkasz :diabloti::evil_lol: poza tym to miało być u mnie, w łomży :mad:[/quote]A w Łomży to możemy iśc na spacerek jak wrócę do bursy:eviltong::eviltong: Quote
Dozia_13 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Hej po przerwie...:multi: Co u was słychać? Jak Gramuś się ma? Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Izabela124.']A w Łomży to możemy iśc na spacerek jak wrócę do bursy:eviltong::eviltong:[/QUOTE] to zawsze możemy :evil_lol: [quote name='Dozia_13']Hej po przerwie...:multi: Co u was słychać? Jak Gramuś się ma?[/QUOTE] cześć :cool3: Grami został dzisiaj wykąpany końcu i jest jak pluszaczek :loveu: Quote
Recommended Posts