Unbelievable Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Bzikowa']To Ty chyba głodzisz tego swojego BIGLA! :mad::diabloti: Taki mizerniutki on... :evil_lol:[/quote] mizerniutki? on jest spasły : O ty chyba mizerniutkiego psa nie widziałaś : P Quote
Bzikowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Tinka:)']mizerniutki? on jest spasły : O ty chyba mizerniutkiego psa nie widziałaś : P[/quote] Ale do postury bigla mu daleko :cool3: Quote
Unbelievable Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Bzikowa']Ale do postury bigla mu daleko :cool3:[/quote] aaa, bo to od psełdochodofcy, rzeby taniej było:razz::diabloti: Quote
infers Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Tinka:)']aaa, bo to od psełdochodofcy, rzeby taniej było:razz::diabloti:[/QUOTE] Ja bym go jeszcze utuczył:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: Quote
Doginka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tak cichutko sobie nadrabiam:p:diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='agnethka']Tinka sio do szkoły :diabloti:[/quote] nie byłam : P alergia mnie złapała, jak zwykle... wczoraj wąchałam zapleśniały sok pomarańczowy, wystarczyło... bo uczulona na pleśń jestem, nie tylko na nią z resztą.:cool1: no i fryzjerka mnie wczoraj skrzywdziła:placz: miałam włosy do połowy pleców, a ta pinda miała mi ściąć 10-20cm, ścięła ze 40:placz: i to jeszcze tak strasznie, że przyszłam do domu i nie mogłam na siebie patrzeć, od razu związałam i upięłam spinkami, bo na górze mam z 5cm:cool1: pójdę jutro do innego fryzjera może mi poprawi żebym wyglądała jak człowiek bo się załamać idzie:placz: A teraz fotek straszna ilość w liczbie dwóch... nawet przy iso100 szumi jak cholera, więc jakoś okropna...:shake: pomijam to, że po ładowaniu cały dzień baterii, zrobieniu 15 zdjęć i zgraniu ich w ekspresowym tempie na kompa nawet nie zdążył obiektywu schować bo padł:cool1: namawiam rodziców na nowy aparat dla nich, będę podkradać...:roll: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070161.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070142.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='agnethka']to po co wąchałaś? :razz:[/quote] żeby kurna sprawdzić czy dobry:cool1: nie wiedziałam że od wąchania też mnie alergia bierze... Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 przyznaj się, że to tak specjalnie, żeby do szkoły nie iść :eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='agnethka']przyznaj się, że to tak specjalnie, żeby do szkoły nie iść :eviltong:[/quote] :placz::placz::placz: to nie ja :cool1: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Cześć :cool3: Zawsze mówiłam, ze fryzjerzy to zło :diabloti: Fryzjera bardziej się boję niż dentysty:evil_lol: Raz mnie kobieta skrzywdziła i będę miała już uraz do końca życia :placz::diabloti: A alergii współczuję. znam ten ból ;) Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='infers1995']Podkradać:p:eviltong:[/quote]:diabloti: [quote name='Iza.']Cześć :cool3: Zawsze mówiłam, ze fryzjerzy to zło :diabloti: Fryzjera bardziej się boję niż dentysty:evil_lol: Raz mnie kobieta skrzywdziła i będę miała już uraz do końca życia :placz::diabloti: A alergii współczuję. znam ten ból ;)[/quote] weź, załamana jestem:angryy: teraz będę mieć włosy trochę za ucho:placz: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)'] weź, załamana jestem:angryy: teraz będę mieć włosy trochę za ucho:placz:[/quote] Ja po tej tragicznej wizycie u fryzjera, ryczałam jak głupia, nawet zapłacić jej nie chciałam :evil_lol: Fryzjerzypo prostu nie rozumieją co się do nich mówi, ale inaczej rozumują pojecie końcówki :roll::eviltong: Quote
infers Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)']:diabloti: weź, załamana jestem:angryy: teraz będę mieć włosy trochę za ucho:placz:[/QUOTE] Nie płacz:loveu: będziesz miała nowy aparat:loveu::p Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Iza.']Ja po tej tragicznej wizycie u fryzjera, ryczałam jak głupia, nawet zapłacić jej nie chciałam :evil_lol: Fryzjerzypo prostu nie rozumieją co się do nich mówi, ale inaczej rozumują pojecie końcówki :roll::eviltong:[/quote] ja nie ryczłam, bom twarda baba:diabloti: ale mi się zbierało : P no a wycieniować to nie zrobic krótkie fryzury z długim pejsem z tyłu:mdleje: [quote name='infers1995']Nie płacz:loveu: będziesz miała nowy aparat:loveu::p[/quote] kiedy?:cool1: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)']ja nie ryczłam, bom twarda baba:diabloti: ale mi się zbierało : P no a wycieniować to nie zrobic krótkie fryzury z długim pejsem z tyłu:mdleje: [/quote] Ja też jest twarda, ale uwielbiam długie włosy :loveu::diabloti: Odkąd ścięłam w 2 klasie podstawówki to odchować nie mogę :shake: Miałam takie do psa i głupia ścięłam :placz::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Iza.']Ja też jest twarda, ale uwielbiam długie włosy :loveu::diabloti: Odkąd ścięłam w 2 klasie podstawówki to odchować nie mogę :shake: Miałam takie do psa i głupia ścięłam :placz::evil_lol:[/quote] ja miałam do komunii takie za ucho :evil_lol: w 1 klasie miałam 3cm:diabloti: a teraz miałam długie... i już nie mam... Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)']ja miałam do komunii takie za ucho :evil_lol: w 1 klasie miałam 3cm:diabloti: a teraz miałam długie... i już nie mam...[/quote] Jak to 3 cm ? :crazyeye::crazyeye: Odrosną :cool3: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Iza.']Jak to 3 cm ? :crazyeye::crazyeye: Odrosną :cool3:[/quote] no miałam takie, króciutkie :evil_lol: celem wzmocnienia, bom blondyna i strasznie mi się kołtunią:cool1: ale kiedy... a tak ogóle, to Gram jje... kupiłam mu brita i wżera aż miło:diabloti: mamy jeszcze bento kronen do wypróbowania:razz: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)']no miałam takie, króciutkie :evil_lol: celem wzmocnienia, bom blondyna i strasznie mi się kołtunią:cool1: ale kiedy... a tak ogóle, to Gram jje... kupiłam mu brita i wżera aż miło:diabloti: mamy jeszcze bento kronen do wypróbowania:razz:[/quote] Mi mama na takie króciutkie tez ścinała, ale tak 3-4 lata miałam :eviltong: Szybciej niż myślisz :cool3: No szpan, ciekawe jak długo :evil_lol::diabloti: Quote
infers Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Iza.']Jak to 3 cm ? :crazyeye::crazyeye: Odrosną :cool3:[/QUOTE] Kiedyś.... Ciekawe kiedy się zobaczymy droga siostro, nie mogę się doczekać:loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Iza.']Mi mama na takie króciutkie tez ścinała, ale tak 3-4 lata miałam :eviltong: Szybciej niż myślisz :cool3: No szpan, ciekawe jak długo :evil_lol::diabloti:[/quote] :evil_lol: oby :mdleje: zastanawiam się jeszcze czy nie iść dopiero jak mi odrosną do fryzjera czy już teraz... ciekawe:evil_lol: ale mamy tylko 1kg, może mu się nie znudzi : P [quote name='infers1995']Kiedyś.... Ciekawe kiedy się zobaczymy droga siostro, nie mogę się doczekać:loveu::diabloti:[/quote] ty już widziałeś lisie chytrusie:evil_lol: Quote
Recommended Posts