Olusia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Fajnie Gramiemu w tym Viva Rogzie :loveu: Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']:loveu: :evil_lol::evil_lol: A tak w ogóle, to Gram miał dzisiaj wycieczkę-samowolkę po osiedlu:angryy::angryy: nie poszłam do szkoły, bo się przeziębiłam i z psem nie miałam siły nigdzie wyjść, więc go wypuściłam na ogród żeby sobie siknął i sprawdził stan obejścia:evil_lol: za 5min otwieram drzwi, wołam psa, a psa brak:cool1: wyglądam przez okno- bramka otwarta :mdleje: wcześniej sprawdzałam, zamknięta była... no to ja w niezwykle seksownej piżamce z kubusiem puchatkiem, wygrzana, prosto spod kołdry złapałam za smycz i poleciałam po debila.... na szczęście zatrzymał się w miejscy w którym się zawsze zatrzymuje, bo tam ludzie resztki dla bezdomnych psów zostawiają... od razu do mnie przyszedł na szczęście:multi: wróciłam, list był w skrzynce- listonosz znaczy:angryy: i nawet nie raczył powiadomić że mi pies zwiał:angryy:a taki fajy był, już go nie lubię:cool1:[/QUOTE] Za ser zapewne przyszedł:eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Olusia']Fajnie Gramiemu w tym Viva Rogzie :loveu:[/quote] pasuje do jego charakterku:diabloti::loveu::loveu: [quote name='infers1995']Za ser zapewne przyszedł:eviltong:[/quote] no a jak inaczej:evil_lol::evil_lol: Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Lena nad jeziorem jobla dostaje i nawiewa, gdzie indziej to do nogi przychodzi:cool1: Ale jak woda to koniec:mdleje: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='infers1995']Lena nad jeziorem jobla dostaje i nawiewa, gdzie indziej to do nogi przychodzi:cool1: Ale jak woda to koniec:mdleje:[/quote] Gram jak wszystko to koniec:diabloti: chociaż ostatnio zaczął się w miarę normalnie zachowywać:cool1: Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']Gram jak wszystko to koniec:diabloti: chociaż ostatnio zaczął się w miarę normalnie zachowywać:cool1:[/QUOTE] Jak byś go puściła na polu to by raczej nie wrócił:roll::cool1: Świniak ma już koniec wolności nad jeziorem, nadszedł czas linki:cool1: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='infers1995']Jak byś go puściła na polu to by raczej nie wrócił:roll::cool1: Świniak ma już koniec wolności nad jeziorem, nadszedł czas linki:cool1:[/quote] już raz wrócił- do fajnego odgłosu butelki:cool1: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070122.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070126.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070123.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070124.jpg[/IMG] Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070123.jpg[/url] Jak on w tym wygląda:mdleje: Odkupie od ciebie to obroże :P Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='infers1995'][URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070123.jpg[/URL] Jak on w tym wygląda:mdleje: Odkupie od ciebie to obroże :P[/quote] jak? : P sraj się:diabloti: to dla Irysa ;) Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070123.jpg[/url] bycza ta obroża:diabloti: jak dla Leny:P Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='LeCoyotte'][URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070123.jpg[/URL] bycza ta obroża:diabloti: jak dla Leny:P[/quote]\ ale nie wygląda w niej źle : P Lena chodzi w cieńszych:evil_lol: a ta jest dla Irysa;) Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']\ ale nie wygląda w niej źle : P Lena chodzi w cieńszych:evil_lol: a ta jest dla Irysa;)[/QUOTE] Irys to ten z dobermanem mix? Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='infers1995']Irys to ten z dobermanem mix?[/quote] tak:razz:;) Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']tak:razz:;)[/QUOTE] Strasznie umięśniony jest :P Quote
Czarna_Owieczka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Nie wiem co się dzieje i o kim mowa, ale ok. Podoba mi się ta szeroka obróżka, ja chcę taką, tylko z pudelami :loveu: :lol: No nic, poczekam, może kiedyś pojawią się u nas takie ładne obróżki jak za granicą :cool3: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka'] No nic, poczekam, może kiedyś pojawią się u nas takie ładne obróżki jak za granicą :cool3:[/QUOTE] Łomża jest za granicą?:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='infers1995']Strasznie umięśniony jest :P[/quote] strasznie umięśniony:evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']Nie wiem co się dzieje i o kim mowa, ale ok. Podoba mi się ta szeroka obróżka, ja chcę taką, tylko z pudelami :loveu: :lol: No nic, poczekam, może kiedyś pojawią się u nas takie ładne obróżki jak za granicą :cool3:[/quote] może to i lepiej : P kiedyś tu o nim pisałam, nie chce mi się znowu 3zł coś, biedronka : P :loveu: ty siedź cicho z tymi obróżkami : P [quote name='LeCoyotte']Łomża jest za granicą?:evil_lol:[/quote] za granicą powiatu łomża : P Quote
Czarna_Owieczka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='LeCoyotte']Łomża jest za granicą?:evil_lol:[/quote] obróżki z NY :loveu: dałam gdzieś tam link w temacie obrożowo-szelkowo-smyczowym na dogo :eviltong: [quote name='Tinka:)'] może to i lepiej : P kiedyś tu o nim pisałam, nie chce mi się znowu 3zł coś, biedronka : P :loveu: ty siedź cicho z tymi obróżkami : P[/quote] e tam biedronka, wolę moje zoologi, nigdy nie wychodzę z nich z pustymi rękoma :cool1: miałam manię na obroże, później na zabawki a teraz mnie nosi na nowe posłanko, bo tez musiałaś pokazać taki fajne w temacie legowiskowo-posłankowym :cool3: :obrazic: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']e tam biedronka, wolę moje zoologi, nigdy nie wychodzę z nich z pustymi rękoma :cool1: miałam manię na obroże, później na zabawki a teraz mnie nosi na nowe posłanko, bo tez musiałaś pokazać taki fajne w temacie legowiskowo-posłankowym :cool3: :obrazic:[/quote] ja nie kupuję u mnie w zoologach bo u cioci z lupinów i rogzów nie ma nic na Grama, a reszta nuudne : P posłanko super:loveu: ale Gram chyba będzie spał u mnie na fotelu i tak, uznałam że narazie jemu legowisko niepotrzebne : P Quote
Czarna_Owieczka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']ja nie kupuję u mnie w zoologach bo u cioci z lupinów i rogzów nie ma nic na Grama, a reszta nuudne : P posłanko super:loveu: ale Gram chyba będzie spał u mnie na fotelu i tak, uznałam że narazie jemu legowisko niepotrzebne : P[/quote] Też bym chciała mieć cioteńke od lupinów :loveu: na mojego zawsze się coś znajdzie, rozmiar uniwersalny :cool3: mi i tak niedługo pewnie przejdzie z tym posłankiem, Blakuń ma wielki gąbczasty materacyk, własnoręcznie robiony :razz: na nim poduchy koce, zabawki, panicz i jego królestwo :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Też bym chciała mieć cioteńke od lupinów :loveu: na mojego zawsze się coś znajdzie, rozmiar uniwersalny :cool3: mi i tak niedługo pewnie przejdzie z tym posłankiem, Blakuń ma wielki gąbczasty materacyk, własnoręcznie robiony :razz: na nim poduchy koce, zabawki, panicz i jego królestwo :loveu:[/quote] ja mam fajną cioteńkę:diabloti::loveu: zobacz jakie fajne, kolory różne, mięciutkie:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Justa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']a taki fajy był, już go nie lubię:cool1:[/QUOTE] on cię chciał ujrzeć w tej seksownej piżamce - mówie ci ! :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Justa']on cię chciał ujrzeć w tej seksownej piżamce - mówie ci ! :diabloti:[/quote] ty, rzeczywiście:razz: ale... skąd wiedział?:mad: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']ja mam fajną cioteńkę:diabloti::loveu: zobacz jakie fajne, kolory różne, mięciutkie:loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote] :cool1: nie kuś :eviltong: idę sobie, jestem przeziębiona, chce mi się spać :cool3: Quote
Justa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']ty, rzeczywiście:razz: ale... skąd wiedział?:mad:[/QUOTE] podglądał cie jak sie przebierałaś :diabloti: Quote
Recommended Posts