Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Russellka']Nooo avek piekny :loveu: A Martyna się włamie na wystaaawe! :eviltong:[/quote]
:loveu::loveu:

tylko nie mów nikomu:cool3:

[quote name='Mudik']to ja tez wspolwinna bo napisalam jak to zrobic:evil_lol::evil_lol:[/quote]
haaa, napędzasz(:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) mnie do złego : P

Posted

[quote name='Tinka:)']cześć Justy:loveu:

Grami zagryzł długopis:loveu: na śmierć:loveu: i milion malucieńkich części, cobym miała zabawę:loveu::angryy:[/QUOTE]

haha :p grzeczny piesek :loveu:

Posted

no wlasnie roznie to jest z tym wjesciem. ja jak przyszlam w lipcu w dzien ktory nie wystawialam psa, pan wymyslil ze mnie nie wpusci bo dopiero jutro mam prawo wejsc czyli w dzien wystawiania. ja sie zdziwilam i nie ustapilam, az poszedl do sekretariatu i sie nie spytal o to pań czy moge wejsc-odpowiedzialy ze moge oczywiscie w kazdy dzien wejsc :lol: to poszedl zmieszany :eviltong: no i ksiazeczke tez mi weterynarz sprawdzil. ale pamietam ze czasem tak bylo ze wchodzilam a weterynarza ani slychu ani widu :p no a ze kundla widzialam sporych rozmiarow to w ogole wszystko moze sie zdarzyc. Ale nie chce mowic na 100% ze Was wpuszcza choc miejmy nadzieje ze tak. Jednak nie trzeba ustepowac od razu :]

Posted

[quote name='Justa']haha :p grzeczny piesek :loveu:[/quote]
kochany:loveu:
po godzinie roweru kurrrna:angryy: podobno jak pies ma trochę wysiłku fizycznego to robi się grzeczny, akurat:cool1:

[quote name='betty_labrador']no wlasnie roznie to jest z tym wjesciem. ja jak przyszlam w lipcu w dzien ktory nie wystawialam psa, pan wymyslil ze mnie nie wpusci bo dopiero jutro mam prawo wejsc czyli w dzien wystawiania. ja sie zdziwilam i nie ustapilam, az poszedl do sekretariatu i sie nie spytal o to pań czy moge wejsc-odpowiedzialy ze moge oczywiscie w kazdy dzien wejsc :lol: to poszedl zmieszany :eviltong: no i ksiazeczke tez mi weterynarz sprawdzil. ale pamietam ze czasem tak bylo ze wchodzilam a weterynarza ani slychu ani widu :p no a ze kundla widzialam sporych rozmiarow to w ogole wszystko moze sie zdarzyc. Ale nie chce mowic na 100% ze Was wpuszcza choc miejmy nadzieje ze tak. Jednak nie trzeba ustepowac od razu :][/quote]
jak nie wpuszczą to założymy z Justą Klan Nie Wpuszczonych Na Wystawę, w skrócie KNWNW:razz::diabloti:
chyba że psa nie bierzesz:cool1:

Posted

[quote name='Mudik']Ale możecie przecież wejsć "tajnym wejściem" ?:roll::roll::eviltong:[/quote]
a jak go już nie ma? : P

[quote name='infers1995']Jakiż piękny avek droga siostro:p[/quote]
bo mój:diabloti:

EDIT:
nie tylko mój jest goopi:
[U][url]http://images25.fotosik.pl/214/6d8b5c2d53e53007.jpg[/url][/U]
:evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']kochany:loveu:
po godzinie roweru kurrrna:angryy: podobno jak pies ma trochę wysiłku fizycznego to robi się grzeczny, akurat:cool1:

jak nie wpuszczą to założymy z Justą Klan Nie Wpuszczonych Na Wystawę, w skrócie KNWNW:razz::diabloti:
chyba że psa nie bierzesz:cool1:[/QUOTE]

wiesz no, TROCHĘ wysiłku to pojęcie względne :cool3:

hehe. ales wymyśliła :cool1:
ja jednak galiny chyba nie wezme bo złapała jakąs infekcję :-(

Posted

swoją drogą ja też BAAARDZO chętnie bym sie włamała :> Bo ja swojego jednojajecznego nie zgłosze, a chcialam z nim iść coby jakieś szalki czy coś poogladać :cool3: mówicie o tym tajemnym wejściu "od tylca" tak? bo ja mieszkam 5 minut piechotą od Gwardii ;) tylko, że 13ego moge na wystawe...

Posted

[quote name='Tinka:)']Justa wiesz, zauważyłam :evil_lol: jeszcze tydzień do wystawy, wyzdrowieje ; )[/QUOTE]

może i wyzdrowieje, ale nie chcę, żeby znów coś złapała - a duże skupiska psów temu sprzyjają.
ja się będę panoszyć z Toscą :cool1::diabloti: prawda Beatko? :eviltong:

Posted

[quote name='grrrond']Avatar super :cool1:

swoją drogą ja też BAAARDZO chętnie bym sie włamała :> Bo ja swojego jednojajecznego nie zgłosze, a chcialam z nim iść coby jakieś szalki czy coś poogladać :cool3: mówicie o tym tajemnym wejściu "od tylca" tak? bo ja mieszkam 5 minut piechotą od Gwardii ;) tylko, że 13ego moge na wystawe...[/quote]
źle? : P :loveu:

ha, znowu mam się z kim włamać:multi::evil_lol:
ja też jeżeli będę to 13;)

[quote name='Justa']może i wyzdrowieje, ale nie chcę, żeby znów coś złapała - a duże skupiska psów temu sprzyjają.
ja się będę panoszyć z Toscą :cool1::diabloti: prawda Beatko? :eviltong:[/quote]
rozumiem:razz:

a Grama szaleńca nie chcesz?:placz:

Posted

[SIZE=1]Uff, w końcu się do waszej galerii dokopałam...[/SIZE]

Czemuś nie mówiła, że chcesz więcej zdjęć, przesłałabym ci wcześniej !:mad:
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/6552/obraz943mv4.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img501.imageshack.us/img501/8461/obraz947uk0.jpg[/IMG][/URL]][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/9510/obraz959sh2.jpg[/IMG][/URL]
[SIZE=1](reszta za chwilę, bo imageshack się focha, sory jeśli są powtórki...)[/SIZE]

Ogólnie Gramik to baardzo fajne dziecko jest, tylko trochę nieszczęśliwe :lol: Wygłaszcz go porządnie ode mnie !
No i miło było was w końcu poznać :)

Posted

[quote name='Lived'][SIZE=1]Uff, w końcu się do waszej galerii dokopałam...[/SIZE]

Czemuś nie mówiła, że chcesz więcej zdjęć, przesłałabym ci wcześniej !:mad:

]
[SIZE=1](reszta za chwilę, bo imageshack się focha, sory jeśli są powtórki...)[/SIZE]

Ogólnie Gramik to baardzo fajne dziecko jest, tylko trochę nieszczęśliwe :lol: Wygłaszcz go porządnie ode mnie !
No i miło było was w końcu poznać :)[/quote]
A któż to się odezwał w końcu : P:evil_lol:

to oni chcą, ja wiem jak mój pies wygląda:diabloti::evil_lol::evil_lol:
dziękuję;)

Taaak, nieszczęśliwe, biedne i bite:diabloti:
z wygłaskaniem nie będzie problemu : P
będziesz w warszawie?:razz:

Posted

[QUOTE]to oni chcą, ja wiem jak mój pies wygląda:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Z moich zdjęć siłą rzeczy i tak byś się nie dowiedziała, ale nie chcesz na pamiątkę ? :evil_lol: (to wstawiać czy nie ??)
[QUOTE]
Taaak, nieszczęśliwe, biedne i bite:diabloti:[/QUOTE]
Coś w tym jest, skoro większość osób głaszczących Grama próbowało go pocieszyć ;> (co niekiedy było baardzo zabawne :evil_lol::evil_lol:)

[QUOTE]będziesz w warszawie?:razz:[/QUOTE]
Chciałabym, ale muszę na początku wymyślić jakiś pretekst, gdzie wychodzę. Musi być na tyle dobry, żeby rodzice to kupili, a to nie takie łatwe- na dcdc (ognisko klasowe:diabloti:) mnie nie puścili...:cool1:

Posted

[quote name='Lived']Z moich zdjęć siłą rzeczy i tak byś się nie dowiedziała, ale nie chcesz na pamiątkę ? :evil_lol: (to wstawiać czy nie ??)

Coś w tym jest, skoro większość osób głaszczących Grama próbowało go pocieszyć ;> (co niekiedy było baardzo zabawne :evil_lol::evil_lol:)

Chciałabym, ale muszę na początku wymyślić jakiś pretekst, gdzie wychodzę. Musi być na tyle dobry, żeby rodzice to kupili, a to nie takie łatwe- na dcdc (ognisko klasowe:diabloti:) mnie nie puścili...:cool1:[/quote]
wstawiaj, wstawiaj :cool3::cool3:

wszyscy którzy głaskali Grama go pocieszali:diabloti:

może jakiś biwak? albo co? : P

Posted

[quote name='infers1995']Tak Gramuś najgorsza bida na całej dogomanii:-(:evil_lol::diabloti:.[/quote]
prawda?:placz:
na dodatek jest jeszcze CHUDY co sprzyja jego nieszczęściu:placz:

[quote name='betty_labrador']powtarzasz sie ze zdjeciami mala :diabloti: :P[/quote]
to nie ja! : P

znowu głupio wyszło- nie jadę do warszawy:roll::cool1: jadę z rodzicami nad morze, czego też bardzo chciałam ale wolałabym do warszawy...ehh, coś ta warszawa szczęśliwa dla mnie nie jest:cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']
znowu głupio wyszło- nie jadę do warszawy:roll::cool1: jadę z rodzicami nad morze, czego też bardzo chciałam ale wolałabym do warszawy...ehh, coś ta warszawa szczęśliwa dla mnie nie jest:cool1:[/QUOTE]

CO ?!?!?!?!!? :placz::placz::placz: