marta&fafel Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ano nakrecony, nakrecony... :cool3: mama to raczej kariery w tv nie zrobi xD tylko nie wiemy kiedy to bedzie wyemitowane... ale sie tu wiesci szybko rozchodza hehe Quote
Menrzuś Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='marta&fafel']ano nakrecony, nakrecony... :cool3: mama to raczej kariery w tv nie zrobi xD tylko nie wiemy kiedy to bedzie wyemitowane... ale sie tu wiesci szybko rozchodza hehe[/quote] To mama zapomniała języka? Trzeba było Ją zastąpić :eviltong: Mam nadzieję, że Was powiadomią o emisji Gonia ma wszędzie wtyki :evil_lol: Quote
marta&fafel Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Tak jak pisalam wczesniej dzisiaj bylismy u pani vet... I tak oto nasz kochany Fafelek okazal sie alergikiem xD mamy diete eliminacyjna :p No i pani sie dopatrzyla zapalenia uszow. Dostal: hexiderm na swoje uszka, na skore augumentin, tran i jodyne. No i szamponik septalan... Kontrolke mamy w nastepny piatek i powinno byc juz ok (bo nie bedzie juz zastrzykow hehe). Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Witaj w klubie alergików - wszystko co napisałaś znam dokładnie :p tylko że pewnie jeszcze nie wiesz na co jest uczulony. U nas ta dieta eliminacyjna się nie powiodła - na zbyt dużo jest uczulony. Po kilku akcjach sterydowych zdecydowaliśmy się na badanie określające na co jest uczulony - pół godziny czekania i wszystko było wiadome. Od tej pory unikamy alergenów i psiak żyje sobie spokojnie ;) Quote
malagos Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 U nasze Jessi ani dieta, ani wykrywanie alergenów nie wiele dalo i pies od 4 lat jest na sterydach i ochronie wątroby i nerek :shake: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='malagos']U nasze Jessi ani dieta, ani wykrywanie alergenów nie wiele dalo i pies od 4 lat jest na sterydach i ochronie wątroby i nerek :shake:[/quote] widać nie trafiliście na co jest uczulony. Mój jest uczulony na: 1. wołowinę i cielęcinę 2. a co za tym idzie na wyroby mleczne odkrowie 3. wieprzowinę 4. baraninę 5. roztocza i kurz domowy 6. jakieś grzyby występujące jesienią Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='marta&fafel']az strach czytac... xD[/quote] spoko - przynajmniej muszę utrzymywać szpitalną czystość w domu :evil_lol: no i kurczaka może wtrajać:lol:....i jagnięcinkę :-o Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A mój śp boxio ...jadł przez 3 mieszki kasze jaglaną wywar z warzywek i rybkę słodkowodną .....smrodek w chałupie przedni podczas gotowania ...do tego były zioła ...ale nie pamiętam jakie a pan wet homeopata wyjechał nam do Holandii ...a i jeszcze podawał Biostymine[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]A mój śp boxio ...jadł przez 3 mieszki kasze jaglaną wywar z warzywek i rybkę słodkowodną .....smrodek w chałupie przedni podczas gotowania ...do tego były zioła ...ale nie pamiętam jakie a pan wet homeopata wyjechał nam do Holandii ...a i jeszcze podawał Biostymine[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tylko jeszcze powiedz na co był uczulony Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Tylko jeszcze powiedz na co był uczulony[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ha ha ....z obserwacji ...bo testów niestety nie zdążyliśmy zrobić ...poza tym wet nam stanowczo odradzał ...ale nie ten homeo...tylko sterydowy :angryy:to na to co napisałeś ty .....i przez pewien czas kurak odpadał ...a sucha to tylko L&R ...aha i jeszcze kwitnące trawki :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ha ha ....z obserwacji ...bo testów niestety nie zdążyliśmy zrobić ...poza tym wet nam stanowczo odradzał ...ale nie ten homeo...tylko sterydowy :angryy:to na to co napisałeś ty .....i przez pewien czas kurak odpadał ...a sucha to tylko L&R ...aha i jeszcze kwitnące trawki :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Sterydowy odradzał, bo chciał zarobić.....przecież takie badania dzieciom sie wykonuje.....dalej nie będę komentował Na szczęście mój może jeść drób, a jeszcze jagnięcinkę, dziczyznę i królika. Z wiadomych przyczyn jada drób :lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Sterydowy odradzał, bo chciał zarobić.....przecież takie badania dzieciom sie wykonuje.....dalej nie będę komentował Na szczęście mój może jeść drób, a jeszcze jagnięcinkę, dziczyznę i królika. Z wiadomych przyczyn jada drób :lol:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]ano wiadomo ...fakt że to też było z 7 lat temu .....no ale juz robiono testy ...a że robi sie dzieckom to wiem ...sami syna oddaliśmy w rece oprawcówchcąc do domu sprowadzić zwierzeta :p[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=red]ano wiadomo ...fakt że to też było z 7 lat temu .....no ale juz robiono testy ...a że robi sie dzieckom to wiem ...sami syna oddaliśmy w rece oprawcówchcąc do domu sprowadzić zwierzeta :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] My trafiliśmy na wetkę, od której Argon każdy zastrzyk przyjmie i jeszcze Ją wyliże - wiedziała co zrobić, żeby psu pomóc, a nie żeby zarobić. A takich jest, wg mnie, coraz mniej. Quote
marta&fafel Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 "material o pieskach powinien byc dzis 18:50 a Polsacie. Nic na 100% ale daje znac. (...)" sms informacyjny, ktory podaje dalej dla zainteresowanych hehe Quote
Menrzuś Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Oglądało się....i wcale tak mama źle nie wyszła - krytyku za dychę :evil_lol: Quote
marta&fafel Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 a Fafel byl przed kotem Kaczynskiego :cool3: a czy ja cos mowilam, ze zle... ja tylko napisalam, ze kariery tam nie zrobi xD Quote
malagos Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nie umiem odnależć wątku o bokserach w potrzebie, tak była taka chudzina z guzkami na łapkach.... :oops: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='malagos']Nie umiem odnależć wątku o bokserach w potrzebie, tak była taka chudzina z guzkami na łapkach.... :oops:[/quote] Chodzi Ci o Sabę? Quote
Menrzuś Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='marta&fafel']a Fafel byl przed kotem Kaczynskiego :cool3: a czy ja cos mowilam, ze zle... ja tylko napisalam, ze kariery tam nie zrobi xD[/quote] Nooooo....i to jeszcze dłużej trwało niż prezydentowy reportaż :razz: Jeszcze dwa-trzy reportaże i własny program będzie mogła robić :lol: Quote
marta&fafel Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 jakie dwa, jakie trzy (?!) moze juz wystarczy- bo sie od Faflowych fanow nie odpedzimy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='marta&fafel']jakie dwa, jakie trzy (?!) moze juz wystarczy- bo sie od Faflowych fanow nie odpedzimy :evil_lol:[/quote] Ma szczęście, że adresu nie podali, ale nazwisko poszło w świat :p Pozdrów mamę Quote
marta&fafel Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 mama dziekuje i rowniez pozdrawia... (:angryy: <- to kazala wstawic nie wiedziec czemu xD) Quote
Menrzuś Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='marta&fafel']mama dziekuje i rowniez pozdrawia... (:angryy: <- to kazala wstawic nie wiedziec czemu xD)[/quote] ....a co....Fafel znowu narozrabiał, że jest :angryy: ? :diabloti: Quote
marta&fafel Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 gdzie tam Fafel przecie to aniol nie pies :p a raczej juz gwiazda :evil_lol: mama juz liczyla, ze jej nie pokaza a tu... niespodzianka haha Quote
Recommended Posts