Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

No wygląda to ciekawie...:loveu:

[B] EDIT:[/B]
Chociaż nie do końca...
17-18 maja odbywa się (dawno temu!) ogłoszone seminarium z Emilie Prytz. O ile wiem, to jedyne tak ciekawe seminarium obi w tym roku. Pewnie się strasznie narażę, ale robienie w tym samym czasie zawodów jest nie fair.... :-(

Posted

[quote name='Davie']No wygląda to ciekawie...:loveu:

[B] EDIT:[/B]
Chociaż nie do końca...
17-18 maja odbywa się (dawno temu!) ogłoszone seminarium z Emilie Prytz. O ile wiem, to jedyne tak ciekawe seminarium obi w tym roku. Pewnie się strasznie narażę, ale robienie w tym samym czasie zawodów jest nie fair.... :-([/quote]
a nbie da sie ich przelozyc??

• 2 weeks later...
Posted

Mnie ciekawi czy ZK, chciał podnieść rangę zawodów, czy wyeliminować psy bez rodowodu. Chodzi mi o Mistrzostwa Mazowsza i Pomorza i czy będą mogły tam startowac bezpapierowe? Może ktoś wie?

Posted

[quote name='Leon']Mnie ciekawi czy ZK, chciał podnieść rangę zawodów, czy wyeliminować psy bez rodowodu. Chodzi mi o Mistrzostwa Mazowsza i Pomorza i czy będą mogły tam startowac bezpapierowe? Może ktoś wie?[/quote]
ja nie wiem ale jetem rowniez ciekawa:cool3:

Posted

Miejmy nadzieję, że tak:
"...W egzaminach, zawodach i szkoleniu we wszystkich dyscyplinach mogą brać udział wszystkie psy – z rodowodami i bez. Warunkiem jest członkowstwo właściciela i przewodnika w ZKwP. Nie dotyczy to imprez : Mistrzostwa Polski , międzynarodowych pod patronatem FCI oraz wyścigów chartów, w których uczestniczyć można tylko z psami rodowodowymi."

Posted

Ja odpowiem za siebie: w Mistrzostwach Mazowsza [U]będą mogły [/U]wziąść udział psy bez papierów. Wg. regulaminu tylko w Mistrz. Polski nie mogą brać udziału i ja się tego trzymam.
17-18.05. zawodów w Wawie nie będzie (z tego co mi wiadomo zostały odwołne ze względu na zawody w Wwie tydzień wcześniej, a nie na seminarium, bo chyba o nim nie wiedzą :roll: ).

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='cedra']witam, do kiedy trzeba wyslac zgloszenie na zawody we wroclawiu? i u kogo? Bedziemy startowac pierwszy raz...[/quote]
ja niestesty nie poradze ale do tych zaodow jest jeszcze czas wiec powinno byc ogloszenie na forum ze sa i tam jest podane do kiedy sie zglaszac

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='ewka i haker']fajnie macie bo tam mieszkacie
a ja poznan;/
nawet jak bym jechala pociagiem to nie wiem co dalej..[/quote]

nie martw sie, ja aktualnie mieszkam w Dabrowie Gorniczej, czyli jakies 220km od Wroclawia, ale jakos damy rade:)
a na lipiec planujemy warszawe, ale to juz z noclegiem w hotelu...