dzodzo Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='piechcia15']czy będzie zwrot kasy za paliwo za transpoert Beti do Gorzowa??[/quote] a jaki byłby koszt? Quote
modliszka84 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Pomocy dla jamnika Coriego!!! On teraz został przeniesiony do budy, do boksu zewnętrznego! Strasznie marznie... Quote
Kam Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 allegro RUMBY [URL="http://www.allegro.pl/item543877909_rumba_mala_suczynka_czeka_na_swojego_czlowieka.html"][B]TUTAJ[/B][/URL] Quote
piechcia15 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 nie mam pojęcia jaki koszt,ale tak z góry pytam jakby ktoś się pytał.Niestety jak narazie niemam nikogo:( Quote
Cieplutkaa. Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dziewczyny! Ja dzisiaj wyjeżdżam i będe mogła wznowic allegro. Zostały im jeszcze 4 dni ;) [CENTER]...... [/CENTER] [LEFT]Biedny Cori! Swoją drogą on ma tyle ogłoszeń, ze aż dziw, że żadnego odzewu:placz: A taki fajny pies... [/LEFT] Quote
dzodzo Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 z transportem Beti sie nie udało, natomiast mam dom stały dla dobermanki Aidy w niemczech,więc tym razem moze uda sie oba psiaki na czas przetransportowac, mam nadzieje Quote
modliszka84 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='dzodzo']z transportem Beti sie nie udało, natomiast mam dom stały dla dobermanki Aidy w niemczech,więc tym razem moze uda sie oba psiaki na czas przetransportowac, mam nadzieje[/quote] Dzodzo to może zarezerwuj dobcie na siebie w schronisku.... :roll: Bo boje sie że do tego czasu może się ktoś niepożądany zainteresować nią Quote
kasia14 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [B]Gracja[/B] - dodałam trochę opisu o niej samej ;) [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1815378_gracja_krolewska_pieknosc_znalazla_sie.html"]ale.gratka [/URL] Quote
piechcia15 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 myślę że niepożądany to się nikt nie trafi,przecież obojętnie gdzie ale bylyby znalazły dom,bez różnicy czy u nas czy w Niemczech.Myślę ze do schronu przychodzą tylko dobrz ludzie po psy....mam tylko taką nadzieję :p Quote
modliszka84 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='piechcia15']myślę że niepożądany to się nikt nie trafi,przecież obojętnie gdzie ale bylyby znalazły dom,bez różnicy czy u nas czy w Niemczech.Myślę ze do schronu przychodzą tylko dobrz ludzie po psy....mam tylko taką nadzieję :p[/quote] no nie sądze :cool1: Akurat bardzo dużo niepożądanych osób przychodzi do schroniska po psy i stawiam 95% że jeśli już by ją ktoś wziął to trafiłaby do budy... luzem z najlepszym wypadku. Poza tym - młoda suka, niewysterylizowana (!) to świetny kąsek żeby na niej zarobić :angryy: Jakby przychodzili tylko dobrzy ludzie po psy, to by one nie trafiały ponownie, nie stały na 1,5metrowych łańcuchach ani by ludzie nie podrzucali w workach szczeniaków pod schronisko... Quote
Madzik77 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Cori i Frotka/Psotka beda miały ogłoszeni ana stronie FUNDACJI KOCIA MAMA. Dodatkowo zostaną wraz z Maksem przedstwione wspólpracującej z Kocią Mamą niemieckiej fundacji ktora obecnie szuka małego psiaka. Nic oczywiście nie obiecuja ale.... Quote
Madzik77 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [URL]http://www.schronisko-pabianice.eu//images/rsgallery/original/2134.jpg[/URL] czy coś o tym psiaku wiecie? jest cien szansy dla psiaka w typie pudla. Quote
modliszka84 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Madzik77'][URL]http://www.schronisko-pabianice.eu//images/rsgallery/original/2134.jpg[/URL] czy coś o tym psiaku wiecie? jest cien szansy dla psiaka w typie pudla.[/quote] to jest duży pies, raczej w typie pudla olbrzyma (jesli cos takiego istnieje) albo jużaka Quote
piechcia15 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 narazie jest to świeży nabytek, więc nikt z nim nie wychodził, ale przez kraty był bardzo agresywny i nie dało się podejśc do klatki, pokazywał wtedy swoje pełne ale za to bielusieńkie uzębienie! Po zbębach wydaje się być młodym psem. Ale mam jakieś takie przeczucie co do niego, że będzie z niego zwierzę:) trzeba dac mu tylko czas i okazać serce... Quote
Madzik77 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ktos sie pytał czy jest jakis pudel, ni eokreślił sie co do wielkości. A pudle sa rózne. Jak bedziecie i cos sie uda dowiedziec to dajcie znac. Jak na razie wyslalam tre foty schroniskowe. Quote
dzodzo Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 sa pudle królewskie-ogromne jak na pudla, mniej więcej wyskosci owczarka niemieckiego, mialam kiedys -straszny dominator i determinator:evil_lol:nie polecam osobie ktora myśli o piesku do pieszczenia!!!!! ale to jest na bank juzak a nie pudel, a juzak to juz wogóle specyficzna rasa Quote
modliszka84 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dzodzo - widziałam na stronie Hundehilfe Polen że w lutym chca zabrac Beti (tą niby corgi). Nie wiesz może czy ma to coś wspólnego z Dobermann Nothilfe? Quote
dzodzo Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 raczej nie...Beti wysylalam do Dobermann Nothilfe,oni chcieli ja zabrać-więc chyba niezaleznie się nią zainteresowały dwie fundacje? Quote
piechcia15 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 niestety mam przykrą wiadomość:( Jużak jest już po drugiej stronie tęczy :( został uśpiony, ponieważ był bardzo agresywny i nie dało sie nawet posprzątać w jego klatce,nie można było mu dac miski z jedzeniem bo niechciał jej oddać i nikogo nie wpuszczał do boksu dlatego tak się potoczyły jego losy a nie inaczej :( przyro no ale cóż poradzić...czasu się nie cofnie, szkoda tylko że moje przypuszczenia co do niego się nie spradziły :(:placz: Quote
piechcia15 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Beti była dzisiaj bardzo smutna,z budy wogóle wyjść nie chciała,a Uszatka została dziś wysterylizowana i pare innych psiaków.to takie nowinki z dnia dzisiejszego:lol: Quote
piechcia15 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 aha koniecznie trzeba zamieścić ogłoszenia dla psiaka z nr 2125. Dziś wyszłyśmy z nim na spacer, wyczesałyśmy go i okazał się fantastycznym wesołym spokojnym psiakiem,bardzoooo sympatyczny, pchał sie na ręcę (myśląc chyba że jest lekkim szczeniakiem) :lol: Quote
modliszka84 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Przykro z powodu jużaka :-( Taki młody pies... :shake: Foksterierka jest jeszcze? Co możecie o niej powiedzieć, bo dostałam maila w jej sprawie i nie wiem co odpisać. Kasia, może Tobie prześlę tego maila :cool3: ? Quote
kasia14 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='modliszka84'] Foksterierka jest jeszcze? Co możecie o niej powiedzieć, bo dostałam maila w jej sprawie i nie wiem co odpisać. Kasia, może Tobie prześlę tego maila :cool3: ?[/quote] OK;) zdjęcia spacerowiczów będą wieczorkiem Quote
piechcia15 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Foxi dzisiaj widziałam,więc jest jeszcze,ale nie wiem jaka jest. Widziałam tylko tyle ze jest żywiołowa i toczyła "wojnę" z Azorem przez ścianę :) Quote
kasia14 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Zdjęcia owczarka 2125 Lotusa [URL]http://www.dogomania.pl/forum/11741255-post112.html[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/11741270-post113.html[/URL] Quote
Recommended Posts