Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny ..wielka prośba .. w lipcu / sierpien - z Szydłowca trafił do Pabianic czarny owczarek niemiecki .. wiece cos o nim? jak sie zachowuje???

on był bardzo wystraszony .. nawet nie zdązyłam mu zdjęc porobic bo go wywieżli ..

............... a ta Laura to tez z Szydłowca??

Posted

Laura chyba też jest z Szydłowca z tego co pamiętam, ale widzę, że na stronie nie jest napisane więc chyba jednak źle pamiętam:)
a nie wiem o którego ci chodzi owczarka. Ten czarny podpalany wydaje się być łagodny i przyjazny, a ten drugi czarny jak podchodzi się do krat to jak wścieklizna, szczerzy zębiska i skacze zawzięcie na kraty, ale pytałam sprzątaczy to ponoć ucieka do budy gdy wchodzą. Ja jeszcze nie odważyłam się z nim wyjść:):(

Posted

przy imieniu każdego psa jest w nawiasie napisane, które ma ogłoszenia. Ale dawno nie spisywałam w schronisku jakie psy poszły do adopcji, więc mam zaległości gdzieś z miesiąca, ale akurat z naszych psów nie ubyło za dużo, więc śmiało można robić ogłoszenia.

Posted

niekoniecznie w pierwszej kolejności. Rób jak uważasz.Kasia poporostu wstawiła nowe zdjęcia.

Kasia fotki miód malina:) ale to chyba nie wszystkie, tak? jednak co aparat to aparat... szkoda, że nie mamy cię na co dzień:( zaraz je podokładam do albumów
wydaje mi się, że Aga powinna mieć jeszcze jakieś nowsze zdjęcia Kofi, bo głowę bym dała, że miała robione

Posted

tych z 1 strony? musisz otworzyć link, nacisnąć zdjęcie które chcesz, kliknąć prawym i wybrać zapisz. I ono zapisze się gdzieś u ciebie na kompie. Tak samo jest z tymi tu co Kasia wstawiła, ale ja już jest wstawiłam do albumów tych na 1 stronie

Posted (edited)

Cieszę się, że foty się podobają. Wracam na święta 31, także niebawem też zawitam :) Nie mniej psiaki to mało wdzięczni modele, połowa zdjęć była do kosza ;p Uczą cierpliwości przynajmniej:)

Tu ostatnie dwa psiaki, których nie znam i nie mogę zlokalizować na stronie...

Numer 1

album: http://imageshack.us/g/1/9824833/

Numer 2

album http://imageshack.us/g/1/9824840/

Edited by kasia14
Posted

Racja, przecież wychodziłyśmy z Fafikiem! Kurcze, tak przytył, że teraz mi żadnego psa nie przypominał ze zdjęć a zapomniałam, że go wzięłyśmy w sobotę... ;p

Posted

Bandi nr 2 - od 7,5 lat w schronisku!!
Mimo wszystko wesoły, towarzyski pies. Nigdy nie wychodził... co to była za radość gdy wyleciał na wybieg, tyle trawy, tyle miejsca! Zgodny z innymi psami, łagodny, ale na obcych szczeka, nadaje się do pilnowania.