Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kupiłam kilka dni temu wór kramy dla Czajki, a dzisiaj ktoś (przepraszam, ale nie pamiętam kto...:oops: masienka Ty pewnie wiesz?) przysłał kolejny :) za co bardzo serdecznie dziękujemy!

przy okazji dziękuję też za sprawdzenie tego domu, szkoda, że okazał się kiepski...

ech i Borys i Ela też czekają...

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wiem :razz: od Basi z Rzeszowa
i juz sie zbieraja pieniazki na nastepny worek bo niestety nie zanosi sie na to zeby mala szybko miala schron opuscic :shake: nie wiem co jest ale zadnego odzewu z tych ogloszen :shake: a ma i allegro i duzo innych ogloszen w necie.

A ta kobieta chciala psa do pilnowania:cool1: do tego jakiegos rasowego bo kundli nie lubi :cool1:

Posted

ukłony dla Basi z Rzeszowa:Rose:

tak myślę, że tego wterynaryjnego Royala to już nie musi chyba jeść i można kupić coś tańszego np z jagnięciną. Spytam weta jak długo powinna szamać tego royala.

a kobitka to powinna się puknąć w łeb i tyle i se postawić strach na wróble. Tylko taki rasowy

Posted

Madziek napisał(a):

Koduchaben baza chipów jest ogólnopolska,więc musiałabym obdzwonić wszystkie lecznice wokół Opola, a nie mam na to ani czasu nistety ani kasy...

no właśnie niestety tak nie jest - jak wszystko w naszym kraju i to jest skopane :shake: przy szukaniu Elma - sznaucerka który ma chip jego Pan znalazł kilka baz danych funkcjonujących w Polsce i nie współpracujących ze sobą :shock: szokujące prawda? ciężko mi było w to uwierzyć :shake: jak zbiorę linki do ich stron to Wam tu wstawię

• 2 weeks later...
Posted

tu na opolszczyźnie była akcja chipowania psów, właściciele mogli zachipować psy za darmo i baza, do której są wprowadzane jest jedna. Więc w sumie źle się wyraziłam z tym ogólnopolska, bo rzeczywiście tych baz w Polsce jest kilka...no, bez sensu.

masienka poproszę plakat, wersję czarno-białą ;-) ([email protected])

Posted

prawym przyciskiem na banerku i "kopiuj" a potem w Twoim profilu jest opcja "edytutj podpis" i tam "wklej" . Tylko nie wiem czy on Ci sie wklei z odsylaczem od razu. Sprobuj to zobaczymy :)

Posted

no to instrukcji czesc dalsza ;) tak jak i mi wytlumaczyli ;)

otworz sobie najlepiej dwa okna z dogomania. w jednym "edytuj podpis" a w drugim z watkiem Czajki. W tym pierwszym musisz zaznaczyc banerek i jest taka ikonka z jakby kula ziemska, jak klikniesz to wyskakuje dodatkowe okienko i tam musisz skopiowac sobie adres do watku i zapisz. Powinno dzialac :razz:

Posted

sliczna jestes niemozliwie :loveu: z tymi radarami to bys pasowala idelanie do mojej grubej :razz: jak nie znajdziesz domku dopoki ja nie wymienie TZta to...;)

Madziek, szczotkujecie psy czy ona jeszcze po prostu nie zrzuca wlosa? Wyglada super:loveu:

Posted

Madziek napisał(a):
masienka, Czajka radzi: wymień TZta ;-)

Przed tą sesją chyba wyszczotkowałam trochę suczydło ;-)

Staram sie jak moge :shake: ale sie przyczepil jako ten rzep psiego ogona :evil_lol: zajrzyj na gadu;)