Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

w gore kochana ty moja:loveu::loveu::loveu: pospaceruj troszke po pierwszej stronie. Ktos Cie musi w koncu wypatrzyc:loveu:

Kto pomoze w rozwieszaniu plakatow?? Przesle na maila

prosze... dajmy jej szanse:-(

Posted

no pewnie, że prześliczna :loveu:
Czajka może mieć około 10 lat, ale jest znacznie młodsza duchem ;-)
Stosunek do kotów mogę sprawdzić.
A karmę już zawsze powinna jeść taką dla alergoków. To nie musi już być karma weterynaryjna, może być taka ze sklepu zoologicznego, ale nie może zawierać kurczaka

Posted

To proszę sprawdzić stosunek do kotów, bo rozumiem , że do psów jest łagodna?
Pytam, bo może popracuję nad pewnym domkiem, ale muszę znać odpowiedź na powyższe pytania.
A jak u niej z ruchem, biega chętnie? nie ma problemu ze stawami?czy woli się wylegiwać?

Posted

szprotka a zdradzisz co to za domek?
postaram się sprawdzić koty jak najszybciej
do psów generalnie jest łagodna, ale może robić problemy przy misce
biega bardzo chętnie, ale ma niestety mało okazji. Więc w boksie się wyleguje. Na spacerach chce biegać, nosi patyki, skacze i bryka.

Posted

Nic nie mogę zdradzić bo domek zacznę urabiać dopiero jak się wyjaśni sprawa kotów-bo w hipotetycznym domku są już 4 hołubione koty i pies, ale niestety nic nie mogę obiecać.

Posted

na wszystkich haszczakowo malamucich watkach prosze o pomoc

Kto moze niech powiesi u siebie choc kilka ulotek BS. To bardzo wazne bo psow przybywajacych do adopcji jest kilka tygodniowo a chetnych moze 1-2 na dwa miesiace. :/ Pomozcie rozreklamowac serwis.

Posted

Czajka to juz chyba pomalutku powinna sie pakowac na wyjazd do Warszawy:lol::loveu:

Najprawdopodobniej na poczatku przyszlego tygodnia bedzie grzala juz doopke w swoim wlasnym domku :razz: mozna zaczac sciskac kciuki za podroz i aklimatyzacje ;)
Bedzie miala sprawdzony domek z mozliwoscia wyjscia do ogrodka i kochajaca Pancie:loveu: , ktora juz sie nie moze doczekac kiedy bedzie mogla po nia pojechac.