Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hę... To nikomu nie odpowiada moja pyszna woda, bądź jajocznica? :-(

Pani Grażynko, ma Pani rację! Co te małolaty sobie myślą? Ja to już dawno śniłam sobie, a one jeszcze na dogo! :mad:Oj Wiki i Ola, nie ładnie!! :diabloti:

Tyszanie a co powiecie na zdrowe odżywianie się podczas zlotu?
Przywieziemy z 4 kg. marchewek i będziemy się obżerać do syta!!
(Nie wiem tylko co Dawid i Łukasz na to... :evil_lol:)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Dziewczyny, chcecie w ząb? :mad:

Obyś tylko nie piała tak jak zwykle. :evil_lol:

[B]Izabela124[/B], serdecznie zapraszamy. :p
A co do jedzonka, to weź chińskie zupki, to nie będzie problemu z gotowaniem. :evil_lol:

Nie umrzesz, nie umrzesz, wszędzie będzie pełno psiej karmy. :cool3: :eviltong:[/quote]ja psiej karmy nie jem:eviltong:

Posted

[quote name='Arlene']Psia karma, no tak. Tylko problem pojawia się, kiedy ktoś jest wege, jak np. ja :grins:[/quote]

Same wegetarianki no!:eviltong:

Posted

[quote name='Mada:)']Ja prawie też, tzn. - semiwegetarianka! :eviltong:[/QUOTE]

I ja, i pani Grażynka :evil_lol: Tyska ekipa bogata w wege :evil_lol:
Dziś Diana chciała przekopać park, więc ma doświadczenie, zaora ziemię w ośrodku i można będzie siać ziele... tfu... warzywa :diabloti:

Posted

[quote name='Dianeczka']Dziś Diana chciała przekopać park, więc ma doświadczenie, zaora ziemię w ośrodku i można będzie siać ziele... tfu... warzywa :diabloti:[/quote]

Jeee...!! To z głodu nie poumieramy!! :multi: Tylko... Zdąży coś wyrosnąć? :razz:

Posted

Tak jest przedstawiony na stronie ośrodka:

[img]http://img181.imageshack.us/img181/3348/aneksjj3.png[/img]

Napisano też, że jest tam kuchenka, lodówka, itd.

Posted

[quote name='Junka']A jak kiełbaski upieczemy :D a dla naszych wegetarian (czy jak to sie pisze ) upieczemy marchewki :lol:[/quote]

A nie lepiej dla nas ziemniaczki, pyrki nasze poznańskie:eviltong:

Posted

Za wcześnie zaczęliśmy organizację tego zlotu, bo jeszcze tyle czasu do niego, a mi się już teraz chce jechać:eviltong:

Prośba do Asi, mogłabyś nasz domek podzielić na dwa;) Po co mamy się gnieździć wszyscy w jednym jest tyle wolnych domków;) tym bardziej, że jeszcze z psami będziecie, więc więcej miejsca się przyda;) Do jednego domku wpisz mnie, Kare i Komara a do drugiego Was, jak Julia się zdecyduje to ją do nas dopiszesz;)

Posted

[quote name='rose']Za wcześnie zaczęliśmy organizację tego zlotu, bo jeszcze tyle czasu do niego, a mi się już teraz chce jechać:eviltong:
[/QUOTE]

U mnie podobnie... Ja to bym już mogła kupowac bilet i ruszać :cool1: