Arlene Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Psia karma, no tak. Tylko problem pojawia się, kiedy ktoś jest wege, jak np. ja :grins: Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='Arlene']Psia karma, no tak. Tylko problem pojawia się, kiedy ktoś jest wege, jak np. ja :grins:[/quote] No to trzeba skombinować karmę wegetariańską. :cool3: :lol: Quote
Mada:) Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Hę... To nikomu nie odpowiada moja pyszna woda, bądź jajocznica? :-( Pani Grażynko, ma Pani rację! Co te małolaty sobie myślą? Ja to już dawno śniłam sobie, a one jeszcze na dogo! :mad:Oj Wiki i Ola, nie ładnie!! :diabloti: Tyszanie a co powiecie na zdrowe odżywianie się podczas zlotu? Przywieziemy z 4 kg. marchewek i będziemy się obżerać do syta!! (Nie wiem tylko co Dawid i Łukasz na to... :evil_lol:) Quote
Izabela124. Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dziewczyny, chcecie w ząb? :mad: Obyś tylko nie piała tak jak zwykle. :evil_lol: [B]Izabela124[/B], serdecznie zapraszamy. :p A co do jedzonka, to weź chińskie zupki, to nie będzie problemu z gotowaniem. :evil_lol: Nie umrzesz, nie umrzesz, wszędzie będzie pełno psiej karmy. :cool3: :eviltong:[/quote]ja psiej karmy nie jem:eviltong: Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Arlene']Psia karma, no tak. Tylko problem pojawia się, kiedy ktoś jest wege, jak np. ja :grins:[/quote] Same wegetarianki no!:eviltong: Quote
baffi2 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='rose']Same wegetarianki no!:eviltong:[/quote] Jak narazie to chyba tylko 3 :eviltong: Quote
Junka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Heh zupki chińskie+ marchewki + alkohol= mieszanka wybuchowa :evil_lol: Quote
Mada:) Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='baffi2']Jak narazie to chyba tylko 3 :eviltong:[/quote] Ja prawie też, tzn. - semiwegetarianka! :eviltong: Quote
Rawa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Mada:)']Ja prawie też, tzn. - semiwegetarianka! :eviltong:[/QUOTE] I ja, i pani Grażynka :evil_lol: Tyska ekipa bogata w wege :evil_lol: Dziś Diana chciała przekopać park, więc ma doświadczenie, zaora ziemię w ośrodku i można będzie siać ziele... tfu... warzywa :diabloti: Quote
Mada:) Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Dianeczka']Dziś Diana chciała przekopać park, więc ma doświadczenie, zaora ziemię w ośrodku i można będzie siać ziele... tfu... warzywa :diabloti:[/quote] Jeee...!! To z głodu nie poumieramy!! :multi: Tylko... Zdąży coś wyrosnąć? :razz: Quote
Anecioreczek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 dowiedzcie jaki tam jest ankes kuchenny,bo jak cos ciekawego znajdzie to moze garnki wezme,albo chociaz patelnie:lol: Quote
komar Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 jak odwedzimy ośrodek weźmiemy kamery i zrobimy maly pokaz ośrodka w wersji filmowej i zdjęciowej:) Quote
Rawa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Tak jest przedstawiony na stronie ośrodka: [img]http://img181.imageshack.us/img181/3348/aneksjj3.png[/img] Napisano też, że jest tam kuchenka, lodówka, itd. Quote
Junka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 A jak kiełbaski upieczemy :D a dla naszych wegetarian (czy jak to sie pisze ) upieczemy marchewki :lol: Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Junka']A jak kiełbaski upieczemy :D a dla naszych wegetarian (czy jak to sie pisze ) upieczemy marchewki :lol:[/quote] A nie lepiej dla nas ziemniaczki, pyrki nasze poznańskie:eviltong: Quote
grazyna9915 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='baffi2']Jak narazie to chyba tylko 3 :eviltong:[/quote] Ja też nie jadam mięska. Quote
Junka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Może być :) Zreszta ja lubie ziemniaczki z ogniska :cool3: Quote
Rawa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Sałatkę z ziemniaków i marchwi ;] Oraz uprawionego ziela. Quote
Mada:) Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ziemniaczki z ogniska - mniam...!!! :loveu: Quote
Junka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Dianeczka']Sałatkę z ziemniaków i marchwi ;] Oraz uprawionego ziela.[/quote] A to ziele to w jakiej formie :cool3: Quote
Mada:) Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jak to jakiej? Trawa wysuszona - siano! :evil_lol: Quote
Rawa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Junka']A to ziele to w jakiej formie :cool3:[/QUOTE] Interpretacja dowolna :p Quote
rose Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Za wcześnie zaczęliśmy organizację tego zlotu, bo jeszcze tyle czasu do niego, a mi się już teraz chce jechać:eviltong: Prośba do Asi, mogłabyś nasz domek podzielić na dwa;) Po co mamy się gnieździć wszyscy w jednym jest tyle wolnych domków;) tym bardziej, że jeszcze z psami będziecie, więc więcej miejsca się przyda;) Do jednego domku wpisz mnie, Kare i Komara a do drugiego Was, jak Julia się zdecyduje to ją do nas dopiszesz;) Quote
Rawa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='rose']Za wcześnie zaczęliśmy organizację tego zlotu, bo jeszcze tyle czasu do niego, a mi się już teraz chce jechać:eviltong: [/QUOTE] U mnie podobnie... Ja to bym już mogła kupowac bilet i ruszać :cool1: Quote
Recommended Posts