Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Niki-lidka']przepraszam:(
ja mam takie sklonnosci...ze tez jeszcze za to banna nie dostalam...kwestia czasu:(
odezwe sie jak bede miala cos do powiedzenia na temat zlotu:([/quote]
Niki, to nie tyczyło sie tylko Ciebie. ;)
Piszę ogólnie do wszystkich.
Chodzi mi o to, żeby nie pisać tu o głupotach, bo później jak ktoś zajrzy na wątek, to się nie połapie. Strasznie dużo będzie musiał przeczytać, zanim znajdzie informacje, które go interesują.

Najważniejsze info umieszczę oczywiście na pierwszej stronie, ale to dopiero jutro. ;)

Posted

[quote name='Axusia']Mamuśka - moja mama :cool3:
Ma ktoś coś do niej ? :roll: :-o :-(
Spokojnie nie jest 80 letnia kobitą co jeździ na wozku .. ma tylko 48 lat :roll:[/quote]
Chciałam się po prostu upewnić, czy dobrze myślę. ;)
Mama nadzieję, że Twoja mama jest wyluzowana. :cool3: :evil_lol:

Posted

Nie będzie sprawiać problemów ;)
Jest "spoko" - tak twierdza moi znajomi :lol:
Nie chce jej zostawiac w domu. Miałyśmy gdzies jechać razem na wakacje to pomyślałam, ze na zlot ją wezme :oops:;)

Posted

Asia weź oprócz Boszkowa pod uwagę Karpicko (koło Wolsztyna). Tez jest nad jeziorem, niedaleko, a dużo mniej ludzi..;) Ale samo Boszkowo też jest świetne, chociaz ja wolałam jak w dzieciństwie tam jeździłam, teraz tam się zrobił strraszny spęd:evil_lol:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Asia weź oprócz Boszkowa pod uwagę Karpicko (koło Wolsztyna). Tez jest nad jeziorem, niedaleko, a dużo mniej ludzi..;) Ale samo Boszkowo też jest świetne, chociaz ja wolałam jak w dzieciństwie tam jeździłam, teraz tam się zrobił strraszny spęd:evil_lol:[/quote]
Ulv, dzięki za podpowiedź. :p Przejrzę oferty ośrodków. :p
Ja jeżdżę do Boszkowa co roku w wakacje, nawet po kilka razy, także jestem dość zorientowana, co się tam dzieje.
Ilość ludzi zależy w dużej mierze od tego, po której stronie jeziora się jest.
Najbardziej oblegane strony jeziora to plaża główna (po prawej), plaża Pudełkowo (na dole po prawej) i Starkowo (na górze po prawej).
Im bardziej na lewo, tym tłumy mniejsze. ;)

Posted

Proszę-nie gadajcie o głupotach, ale o zlocie...ledwo przebrnęłam :cool3: a co to będzie jak narobicie 100 stron a nie 22 w większości offu? :roll:

Posted

[I][B]hmm a ja mam jeszcze jedno pytanie...
czy suczki z cieczkami również mogą jechać?bo wiecie słuchanie słuchaniem,ale pies za instynktem już może polecieć...:shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]hmm a ja mam jeszcze jedno pytanie...
czy suczki z cieczkami również mogą jechać?bo wiecie słuchanie słuchaniem,ale pies za instynktem już może polecieć...:shake:[/B][/I][/QUOTE]

raczej nikt nie będzie tak niekumaty żeby przyjechać na zlot gdzie jest tyle psów z cieknąca suką bo wiadomo jak to sie skończyć może-pomijam już wiecznie nakręcone i rozbuchane testosteronem samce...

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]hmm a ja mam jeszcze jedno pytanie...
czy suczki z cieczkami również mogą jechać?bo wiecie słuchanie słuchaniem,ale pies za instynktem już może polecieć...:shake:[/B][/I][/quote]

Chyba nikt nie jest na tyle głupi by brać suczke z cieczką na taki zlot, gdzie pełno samców będzie;)

I jeszcze raz podkreślam ŁAGODNE psy co ma się do nich jakąś pewność, ja bym nie chciała żeby mojego psa coś pogryzło czy coś;).

furciaczek kiedyś poczytywałam Twojego bloga i wydaje mi się,tak jak ja zrozumiałam,że Prezesik do najłagodniejszych nie należy chociaż też nie do najagresywniejszych;)

Posted

[quote name='KaRa_']Chyba nikt nie jest na tyle głupi by brać suczke z cieczką na taki zlot, gdzie pełno samców będzie;)
[/quote]
[I][B]no mam nadzieję :)
a jak wygląda sprawa z kąpielą psów w jeziorku?można normalnie? czy będą się burzyć ?[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]no mam nadzieję :)
a jak wygląda sprawa z kąpielą psów w jeziorku?można normalnie? czy będą się burzyć ?[/B][/I][/quote]
A ja nie wiem jak ja tam byłam to bez psa i jako kilkuletnie dziecko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pewnie Asia wie więcej na ten temat

Posted

[quote name='KaRa_']A ja nie wiem jak ja tam byłam to bez psa i jako kilkuletnie dziecko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pewnie Asia wie więcej na ten temat[/quote]
[I][B]Bo jak tam jest jeziorko ale pies nie może w nim pływać to my nie jedziemy...bo nie będę patrzyła jak Brutus się męczy patrząc na nie :shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Bo jak tam jest jeziorko ale pies nie może w nim pływać to my nie jedziemy...bo nie będę patrzyła jak Brutus się męczy patrząc na nie :shake:[/B][/I][/quote]

Myślisz,że Asia szukałaby specjalnie jezsiora takiego gdzie psy by nie mogły się kąpać??ona chce jak najlepiej a nie jak najgorzej:shake:

Posted

chcialam zauwazyc ze nawet lagodnemu psu moze cos odpierdzielic i danego osobnika po prostu nie bedzie lubil i koniec

Moja mama sie cieszy ze jade na zlot bo bedzie mogla jechac wreszcie sam na sam gdzies z tata ^^