Mada:) Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Eee... no macie rację! Zgłodniałam od tej patelni :evil_lol:, chyba coś zobie zjem... Quote
Mysia_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jedz, jedz, nie będę sama :lol: A tak w ogóle kobietki z Tych ;) byłyście na mini zlocie u Wandul? Bo made chyba kojarzę :roll: Quote
Mysia_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Mada:)']A no ja byłam! :razz:[/quote] ahhh, ta moja niezawodna pamięć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='rose'] serwujesz może dania wegetariańskie?:eviltong:[/quote] Fajnie że nie będę jedyną wegetarianką na zlocie :multi: :cool3: Quote
rose Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='baffi2']Fajnie że nie będę jedyną wegetarianką na zlocie :multi: :cool3:[/quote] Fajnie, że ja jedyną nie będę:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='baffi2']Fajnie że nie będę jedyną wegetarianką na zlocie :multi: :cool3:[/quote] znaczy się, że już są dwie osoby, którym bedę mogła podkradać jedzonko :evil_lol::diabloti: Quote
komar Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 co do planika to ja wezme swój taki mały wiec zawsze i w warunkach polowych na dłuuuższych spacerkach moge użyczyć do ugotowania sobie czegos:D... co do pakowania by sie pomieścić w pociągu: 1. nie brać zbędnych rzeczy:P 2. nie brac masy jedzenia (bo na miejscu i tak sie kupi) 3. jakoś dacie rade:D hmm... i to chyba tyle dobrych rad Wujka Grzesia:D Quote
rose Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Mysia_']znaczy się, że już są dwie osoby, którym bedę mogła podkradać jedzonko :evil_lol::diabloti:[/quote] Mi raczej nie będzie czego podkradać:evil_lol: Quote
Rawa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='baffi2']Fajnie że nie będę jedyną wegetarianką na zlocie :multi: :cool3:[/QUOTE] Ja myślę, ze wegetarian będzie całe mnóstwo :razz: Quote
monita Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jakjest z domkiem dla trzech osób - narazie nikt się nie zapisał na taki - czy istnieje możliwość załapania się później ?? :roll: Quote
Mysia_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='komar']co do planika to ja wezme swój taki mały wiec zawsze i w warunkach polowych na dłuuuższych spacerkach moge użyczyć do ugotowania sobie czegos:D... co do pakowania by sie pomieścić w pociągu: 1. nie brać zbędnych rzeczy:P 2. nie brac masy jedzenia (bo na miejscu i tak sie kupi) 3. jakoś dacie rade:D hmm... i to chyba tyle dobrych rad Wujka Grzesia:D[/quote] Ależ ja zawsze biorę tylko i wyłącznie niezbędne rzeczy :lol: Jakbym nie wzieła masy jedzenia to bym umarła z głodu w drodze na zlot :evil_lol: Pewno, że damy radę :cool1: Quote
rose Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='monita']Jakjest z domkiem dla trzech osób - narazie nikt się nie zapisał na taki - czy istnieje możliwość załapania się później ?? :roll:[/quote] Do końca marca jest czas;) Quote
Mysia_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='rose']Mi raczej nie będzie czego podkradać:evil_lol:[/quote] qrka, to tak jak ze mną :evil_lol: A już miałam nadzieje :lol: Quote
Paulina87 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Mysia_'] O tragaża Paulinko się nie martw :evil_lol: Jest taki jeden co Ci napewno pomoże :diabloti: W końcu narzeczony, nie? :cool3:[/quote] Tyle, że ten narzeczony musialby przyjechac do mnie dzien wczesniej, wpakowac mnie do pociagu i wypakować. :evil_lol: Nie wiem czy pojdzie na taki układ ;) Quote
Asia & Ginger Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='monita']Ufff ... to jeszcze sporo czasu :p[/quote] Przypomnę tylko, że domki 3-osobowe są tylko 2. ;) Quote
rose Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Paulina87']Tyle, że ten narzeczony musialby przyjechac do mnie dzien wczesniej, wpakowac mnie do pociagu i wypakować. :evil_lol: Nie wiem czy pojdzie na taki układ ;)[/quote] A czy ów narzeczony nie zabiera się czasem z Komarem?;) Quote
Mysia_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Paulina87']Tyle, że ten narzeczony musialby przyjechac do mnie dzien wczesniej, wpakowac mnie do pociagu i wypakować. :evil_lol: Nie wiem czy pojdzie na taki układ ;)[/quote] jak kocha to napewno :lol::lol::lol: Quote
Paulina87 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Z Komarem? A tego to już nie wiem, to już musi sie któryś z nich wypowiedzieć :cool3:, ale jak kocha to pojedzie ze mną :evil_lol: Quote
komar Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='rose']A czy ów narzeczony nie zabiera się czasem z Komarem?;)[/quote] a to kto z kim jak i gdzie to sie poźniej ustali;P Quote
Agga Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [QUOTE]To był najlepszy zlot ze wszystkich. :multi: Najfajniejsi ludzie na nim byli. Oczywiście pomijając właściciela sex namiotu :grin:[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B]Pagaj sex namiotu nie zapomnę:diabloti: Ale to juz było i nie wróci więcej.... [/B][/COLOR] Quote
Mysia_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Pagaj sex namiotu nie zapomnę:diabloti:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkgreen]Ale to juz było i nie wróci więcej....[/COLOR][/B] [/quote] bardzo prosze o wtajemiczenie tych niewtajemniczonych :lol: Bo to bardzo ciekawy temat :evil_lol: Tylko nie wiem co tu robi to straszne słowo na s :shake::eviltong: W końcu na forum są dzieci :diabloti: Quote
KaRa_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja ja ogólnie standardowo przypominam,że na zlot jada łagode psy do ludzi i zwierząt:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co do dań obiadowych to ja bede napewno na zlocie eksperymentować:evil_lol: Quote
rose Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='KaRa_']Ja ja ogólnie standardowo przypominam,że na zlot jada łagode psy do ludzi i zwierząt:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co do dań obiadowych to ja bede napewno na zlocie eksperymentować:evil_lol:[/quote] Ale straty spalonego domku Ty ponosisz:eviltong: Quote
Recommended Posts