Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='baffi2']Fajnie że nie będę jedyną wegetarianką na zlocie :multi: :cool3:[/quote]

znaczy się, że już są dwie osoby, którym bedę mogła podkradać jedzonko :evil_lol::diabloti:

Posted

co do planika to ja wezme swój taki mały wiec zawsze i w warunkach polowych na dłuuuższych spacerkach moge użyczyć do ugotowania sobie czegos:D... co do pakowania by sie pomieścić w pociągu:
1. nie brać zbędnych rzeczy:P
2. nie brac masy jedzenia (bo na miejscu i tak sie kupi)
3. jakoś dacie rade:D

hmm... i to chyba tyle dobrych rad Wujka Grzesia:D

Posted

[quote name='Mysia_']znaczy się, że już są dwie osoby, którym bedę mogła podkradać jedzonko :evil_lol::diabloti:[/quote]

Mi raczej nie będzie czego podkradać:evil_lol:

Posted

[quote name='baffi2']Fajnie że nie będę jedyną wegetarianką na zlocie :multi: :cool3:[/QUOTE]

Ja myślę, ze wegetarian będzie całe mnóstwo :razz:

Posted

[quote name='komar']co do planika to ja wezme swój taki mały wiec zawsze i w warunkach polowych na dłuuuższych spacerkach moge użyczyć do ugotowania sobie czegos:D... co do pakowania by sie pomieścić w pociągu:
1. nie brać zbędnych rzeczy:P
2. nie brac masy jedzenia (bo na miejscu i tak sie kupi)
3. jakoś dacie rade:D

hmm... i to chyba tyle dobrych rad Wujka Grzesia:D[/quote]

Ależ ja zawsze biorę tylko i wyłącznie niezbędne rzeczy :lol:
Jakbym nie wzieła masy jedzenia to bym umarła z głodu w drodze na zlot :evil_lol:
Pewno, że damy radę :cool1:

Posted

[quote name='monita']Jakjest z domkiem dla trzech osób - narazie nikt się nie zapisał na taki - czy istnieje możliwość załapania się później ?? :roll:[/quote]

Do końca marca jest czas;)

Posted

[quote name='Mysia_']
O tragaża Paulinko się nie martw :evil_lol: Jest taki jeden co Ci napewno pomoże :diabloti: W końcu narzeczony, nie? :cool3:[/quote]

Tyle, że ten narzeczony musialby przyjechac do mnie dzien wczesniej, wpakowac mnie do pociagu i wypakować. :evil_lol: Nie wiem czy pojdzie na taki układ ;)

Posted

[quote name='Paulina87']Tyle, że ten narzeczony musialby przyjechac do mnie dzien wczesniej, wpakowac mnie do pociagu i wypakować. :evil_lol: Nie wiem czy pojdzie na taki układ ;)[/quote]

A czy ów narzeczony nie zabiera się czasem z Komarem?;)

Posted

[quote name='Paulina87']Tyle, że ten narzeczony musialby przyjechac do mnie dzien wczesniej, wpakowac mnie do pociagu i wypakować. :evil_lol: Nie wiem czy pojdzie na taki układ ;)[/quote]

jak kocha to napewno :lol::lol::lol:

Posted

[QUOTE]To był najlepszy zlot ze wszystkich. :multi:
Najfajniejsi ludzie na nim byli. Oczywiście pomijając właściciela sex namiotu :grin:[/QUOTE]

[COLOR=DarkGreen][B]Pagaj sex namiotu nie zapomnę:diabloti:
Ale to juz było i nie wróci więcej....
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Pagaj sex namiotu nie zapomnę:diabloti:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]Ale to juz było i nie wróci więcej....[/COLOR][/B]
[/quote]

bardzo prosze o wtajemiczenie tych niewtajemniczonych :lol: Bo to bardzo ciekawy temat :evil_lol:
Tylko nie wiem co tu robi to straszne słowo na s :shake::eviltong: W końcu na forum są dzieci :diabloti:

Posted

Ja ja ogólnie standardowo przypominam,że na zlot jada łagode psy do ludzi i zwierząt:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A co do dań obiadowych to ja bede napewno na zlocie eksperymentować:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Ja ja ogólnie standardowo przypominam,że na zlot jada łagode psy do ludzi i zwierząt:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A co do dań obiadowych to ja bede napewno na zlocie eksperymentować:evil_lol:[/quote]

Ale straty spalonego domku Ty ponosisz:eviltong: