Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam pytanie- czy jest możliwość 'odwiedzenia' zlotu ? w sensie że np przyjadę w jeden dzień rano z kumpelą i psami i zostaniemy do wieczora, bez noclegu ?

Posted

[quote name='eria']mam pytanie- czy jest możliwość 'odwiedzenia' zlotu ? w sensie że np przyjadę w jeden dzień rano z kumpelą i psami i zostaniemy do wieczora, bez noclegu ?[/quote]
Tak jest możliwość, ale bardziej by Ci się opłacało zabrać namiot bo byś miała kawał jazdy

Posted

właśnie spojrzałam na mapę -odpada :shake: :-(zwłaszcza dlatego że to nie ja byłabym kierowcą ;)
może kiedyś zorganizujecie zlot gdziesk bliżej :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']właśnie spojrzałam na mapę -odpada :shake: :-(zwłaszcza dlatego że to nie ja byłabym kierowcą ;)
może kiedyś zorganizujecie zlot gdziesk bliżej :evil_lol:[/quote]
miałaś przed 5lat w miare blisko zlot:evil_lol:

Posted

[quote name='Junka']Zlot powiadacie :) Bardzo fajnie :) Ja bym sie z Junką wybrała tylko pod namiocik i nie wiem czy na pewno do kiedy trzeba sie zgłosić??[/quote]

Jeśli pod namiot to możesz przed samym zlotem;)

Posted

Tak to bomba :) Bałam się że nie zdąże uzbierać kasy na pobyt i dojazd a z Wawy to nie wiem jak dojade :/ bede się tukła pociagami mam nadzieje, że jakies autobusy to tam dojeżdzają :) To ja się już mogę zgłosić :D Tylko wpłata będzie poźniej

Posted

[quote name='Junka']Tak to bomba :) Bałam się że nie zdąże uzbierać kasy na pobyt i dojazd a z Wawy to nie wiem jak dojade :/ bede się tukła pociagami mam nadzieje, że jakies autobusy to tam dojeżdzają :) To ja się już mogę zgłosić :D Tylko wpłata będzie poźniej[/quote]

A jeśli chodzi o pieniądze, to namiotowicze płacą na miejscu;)

Posted

[quote name='eria']no własnie a mnie się zlotu zachciało akurat teraz jak jest daleko :diabloti::evil_lol:[/quote]

Eria :mad: Zobacz ile ślązaków jedzie, a Tobie za daleko? :mad:

Posted

okropna platna autostrada z jednym pasem glebokich kolein suuper sie jedzie;p hahahaha tu remoncik, tam oplata, prawy pas koleiny, ze mneijsyzm autem hmm ciezej sie jedzie.. itp itd:D zyc nie umierac;p ale godz i jest sie w G-ce;p

Posted

[quote name='komar']no to kiedyś tam pisałem o stworzeniu dłuższego filmiku ze zlotu:-) padło na zlot nr 2 bo... bo tak:-)
[/quote]

[quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Komar filmik rewelacyjny:diabloti: Stare dobre czasy:multi:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]Fajny był ten zlocik :evil_lol:[/COLOR][/B]
[/quote]
To był najlepszy zlot ze wszystkich. :multi:
Najfajniejsi ludzie na nim byli. Oczywiście pomijając właściciela sex namiotu :grin:

Komar - filmik super! :lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']jak wynajmiesz busa to ciebie z wawy zabierzemy:):):)[/quote]
Heh jak to bo nie rozumiem aluzji z tym busem?? :oops: Ja bym się chetnie z kimś z wawy zabrała :lol:

Posted

[quote name='Usia']wiedzialam ze sobie przypomnisz :eviltong:[/quote]

No więc.. Co z zaliczka? Prawie wszyscy już zapłacili, a jak ktoś nie zapłacił to się usprawiedliwił.. W Twoim przypadku chyba nie było żadnego usprawiedliwienia.. To, że nie zapłaciłaś to trochę nie fair w stosunku do innych, którzy wywiązali sie z umowy..