eria Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 mam pytanie- czy jest możliwość 'odwiedzenia' zlotu ? w sensie że np przyjadę w jeden dzień rano z kumpelą i psami i zostaniemy do wieczora, bez noclegu ? Quote
KaRa_ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='eria']mam pytanie- czy jest możliwość 'odwiedzenia' zlotu ? w sensie że np przyjadę w jeden dzień rano z kumpelą i psami i zostaniemy do wieczora, bez noclegu ?[/quote] Tak jest możliwość, ale bardziej by Ci się opłacało zabrać namiot bo byś miała kawał jazdy Quote
eria Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 właśnie spojrzałam na mapę -odpada :shake: :-(zwłaszcza dlatego że to nie ja byłabym kierowcą ;) może kiedyś zorganizujecie zlot gdziesk bliżej :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='eria']właśnie spojrzałam na mapę -odpada :shake: :-(zwłaszcza dlatego że to nie ja byłabym kierowcą ;) może kiedyś zorganizujecie zlot gdziesk bliżej :evil_lol:[/quote] miałaś przed 5lat w miare blisko zlot:evil_lol: Quote
eria Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 no własnie a mnie się zlotu zachciało akurat teraz jak jest daleko :diabloti::evil_lol: Quote
Junka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Zlot powiadacie :) Bardzo fajnie :) Ja bym sie z Junką wybrała tylko pod namiocik i nie wiem czy na pewno do kiedy trzeba sie zgłosić?? Quote
rose Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='Junka']Zlot powiadacie :) Bardzo fajnie :) Ja bym sie z Junką wybrała tylko pod namiocik i nie wiem czy na pewno do kiedy trzeba sie zgłosić??[/quote] Jeśli pod namiot to możesz przed samym zlotem;) Quote
Junka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Tak to bomba :) Bałam się że nie zdąże uzbierać kasy na pobyt i dojazd a z Wawy to nie wiem jak dojade :/ bede się tukła pociagami mam nadzieje, że jakies autobusy to tam dojeżdzają :) To ja się już mogę zgłosić :D Tylko wpłata będzie poźniej Quote
rose Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='Junka']Tak to bomba :) Bałam się że nie zdąże uzbierać kasy na pobyt i dojazd a z Wawy to nie wiem jak dojade :/ bede się tukła pociagami mam nadzieje, że jakies autobusy to tam dojeżdzają :) To ja się już mogę zgłosić :D Tylko wpłata będzie poźniej[/quote] A jeśli chodzi o pieniądze, to namiotowicze płacą na miejscu;) Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='Junka']aha to juz wogole super :)[/quote] jak wynajmiesz busa to ciebie z wawy zabierzemy:):):) Quote
Mysia_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='eria']no własnie a mnie się zlotu zachciało akurat teraz jak jest daleko :diabloti::evil_lol:[/quote] Eria :mad: Zobacz ile ślązaków jedzie, a Tobie za daleko? :mad: Quote
eria Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 do mnie jest 3 przystanki autobusem już za daleko :diabloti: Quote
monita Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Eeee ... nikt z mojej okolicy nie jedzie :shake: Quote
Asia & Ginger Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='monita']Eeee ... nikt z mojej okolicy nie jedzie :shake:[/quote] A Śląsk to nie okolice Krakowa? :cool3: Quote
marmara_19 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 troche nie.. np od Gliwic to jakeis 100km... od kato ok 70-80... wiec kawaleczek jest;p Quote
Asia & Ginger Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='marmara_19']troche nie.. np od Gliwic to jakeis 100km... od kato ok 70-80... wiec kawaleczek jest;p[/quote] Cśśś... :eviltong: Quote
marmara_19 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 okropna platna autostrada z jednym pasem glebokich kolein suuper sie jedzie;p hahahaha tu remoncik, tam oplata, prawy pas koleiny, ze mneijsyzm autem hmm ciezej sie jedzie.. itp itd:D zyc nie umierac;p ale godz i jest sie w G-ce;p Quote
00000 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='komar']no to kiedyś tam pisałem o stworzeniu dłuższego filmiku ze zlotu:-) padło na zlot nr 2 bo... bo tak:-) [/quote] [quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Komar filmik rewelacyjny:diabloti: Stare dobre czasy:multi:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkgreen]Fajny był ten zlocik :evil_lol:[/COLOR][/B] [/quote] To był najlepszy zlot ze wszystkich. :multi: Najfajniejsi ludzie na nim byli. Oczywiście pomijając właściciela sex namiotu :grin: Komar - filmik super! :lol: Quote
monita Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Yyyy ... to co wyprawiacie na tych zlotach :diabloti: Co to za sex namioty ;) Quote
Junka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Niki-lidka']jak wynajmiesz busa to ciebie z wawy zabierzemy:):):)[/quote] Heh jak to bo nie rozumiem aluzji z tym busem?? :oops: Ja bym się chetnie z kimś z wawy zabrała :lol: Quote
Usia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Z wawy ja jade i jeszcze kilka osob z tego co pamietam :D Quote
Asia & Ginger Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='Usia']Z wawy ja jade i jeszcze kilka osob z tego co pamietam :D[/quote] [B]Usia[/B], dobrze Cię widzieć. Co z zaliczką? :cool3: Quote
Usia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 wiedzialam ze sobie przypomnisz :eviltong: Quote
rose Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Usia']wiedzialam ze sobie przypomnisz :eviltong:[/quote] No więc.. Co z zaliczka? Prawie wszyscy już zapłacili, a jak ktoś nie zapłacił to się usprawiedliwił.. W Twoim przypadku chyba nie było żadnego usprawiedliwienia.. To, że nie zapłaciłaś to trochę nie fair w stosunku do innych, którzy wywiązali sie z umowy.. Quote
Recommended Posts