furciaczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='goldenka245']Fur jedzie:multi::multi::multi::multi::loveu:[/quote] A co?? mam nie jechac??:evil_lol::eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 czesc Fur:):):) jedziesz z jednym i drugim? to ja uciekam:) Quote
goldenka245 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='furciaczek']A co?? mam nie jechac??:evil_lol::eviltong:[/quote] Moje bejb numer któryśtam jedzie:multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Przy okazji przywieziesz mi Amor amor z londynu:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='goldenka245']Moje bejb numer któryśtam jedzie:multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Przy okazji przywieziesz mi Amor amor z londynu:diabloti:[/quote] fuuuuu............:eviltong: Quote
goldenka245 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']fuuuuu............:eviltong:[/quote] Jakie fuu ?;p Quote
furciaczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']czesc Fur:):):) jedziesz z jednym i drugim? to ja uciekam:)[/quote] Tak z dwoma jade...i TZ na dokladke:diabloti::lol: Po pobycie w hotelu nie sa juz takie ciete na inne psy i nie powinny robic problemow:) [quote name='goldenka245']Moje bejb numer któryśtam jedzie:multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Przy okazji przywieziesz mi Amor amor z londynu:diabloti:[/quote] Zapomnialam na smierc:oops: Quote
goldenka245 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='furciaczek'] Zapomnialam na smierc:oops:[/quote] Jak będą tańsze niż w PL to moiżesz mi kupić i przywieźc a ja Ci zapłacxe ;D Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 goldenka...a ty ile km bedziesz miec do przejechania? Quote
goldenka245 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']goldenka...a ty ile km bedziesz miec do przejechania?[/quote] A nie wiem... dosc daleko ;P Tak jakbym z Bielska jechała :D Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='furciaczek']Tak z dwoma jade...i TZ na dokladke:diabloti::lol: Po pobycie w hotelu nie sa juz takie ciete na inne psy i nie powinny robic problemow:) [/quote] to ja swojego tez dam do hotelu...akurat do sierpnia posiedzi:cool3: Quote
basia bonnie Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='goldenka245']A nie wiem... dosc daleko ;P Tak jakbym z Bielska jechała :D[/quote] dokładnie mamy 391,3 km:evil_lol:;) Quote
goldenka245 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='basia bonnie']dokładnie mamy 391,3 km:evil_lol:;)[/quote] lalalala:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Może mnie tata zawiezie... :P Quote
furciaczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='basia bonnie']dokładnie mamy 391,3 km:evil_lol:;)[/quote] A chcesz wiedziec ile ja mam:eviltong::evil_lol: Niki wysylaj Tima do hotelu ja chce go wymiziac:loveu: Quote
basia bonnie Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='furciaczek']A chcesz wiedziec ile ja mam:eviltong::evil_lol: [/quote] kceee:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Fur gdzie ty dokladnie mieszkasz w polsce oczywiscie pytam, bo w londynie wiem, pierwsza w prawo potem w lewo...juz sie nie zgubie wiecej:) Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='diabelkowa']Niki jedz!!!!!![/quote] hehe ale ja bez psa bede zdolowana a jak pojade z psem to ty stracisz swojego:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Będzie gorzej niż źle[/quote] oki...nie zrobie tobie tego i nie pojade:eviltong: Quote
diabelkowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Niki mialysmy robic walki psow ... a Ty co ? Quote
orzech Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Witam Orzech + Osoba + pies + domek Moj pies reflektuje na Boszkowo, lub inna miejscowosc z jeziorkiem... Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='diabelkowa']Niki mialysmy robic walki psow ... a Ty co ?[/quote] to ile ma twoj loganek w klebie? do brzucha mojemu siegnie?:eviltong: Quote
furciaczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']oki...nie zrobie tobie tego i nie pojade:eviltong:[/quote] Pojedziesz jak nie to juz Ci mowilam co:diabloti: Quote
Recommended Posts