Fusica Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Niki-lidka']wiesz ja tez nie mam pewnosci ze w sieprniu mi nic nie wypadnie...zawsze moze sie cos wydarzyc...ale zeby tak nagle wszystkim cos wypadalo akurat wtedy kiedy juz kase trzeba zaczac wplacac...ja sie wybieram, bardzo chce jechac ale mozliwe ze rtzeczywiscie mi cos wypadnie...ale kasa za moja miejscwoke bedzie juz zaplacona i nikt nei bedzie mial klopotu jak mi cos wypadnie...[/quote] Odnośnie mojej rezygnacji, to tak się niestety składa, że jestem osobą dorosłą i nie mam dwumiesięcznych wakacji. Kwestia finansowa nie miała żadnego wpływu na moją decyzję, natomiast zawodowa tak i właśnie dlatego rezygnuje już teraz, żeby nie robić zamieszania w ostatniej chwili. Zrezygnowałam w terminie, wyznaczonym przez was na ostateczne deklaracje i nie widzę tu powodów do dalszych dyskusji. Quote
goldenka245 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='bigos']bigos się zgadza:p[/quote] Ok, w takim razie prosimy o połączenie domku nr 3 i nr 5:diabloti: Quote
rose Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='orzech'][URL]http://animoto.com/play/09190b38e6386f29f6ab4e5bad064c08[/URL] mała reklama zlotu:D[/quote] Super reklama;) Trzeba to umieścić na pierwszej stronie, może kogoś zachęci:eviltong: Quote
Patikujek Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Fajowa reklama Orzech skoro tak ładnie filmiki stwarzasz to zrób jeszcze dłuższy:) Quote
Asia & Ginger Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]ludzie zaczęli rezygnować?[/B][/I] [I][B]wezmę namiot w razie czego :evil_lol:[/B][/I][/quote] Jak widać. :cool1: [quote name='bigos']bigos się zgadza:p[/quote] [quote name='Estera']Asiu w takim razie połącz nam domki :evil_lol: :loveu: A i ja Asi tłumaczyłam już co z moją zaliczką. Jadę na zlot o ile nie umrę do tego czasu :cool3:[/quote] W takim razie połączę domki. ;) [quote name='orzech'][URL]http://animoto.com/play/09190b38e6386f29f6ab4e5bad064c08[/URL] mała reklama zlotu:D[/quote] [B]Orzech[/B] nieźle Ci wyszła ta reklama. :cool3: [quote name='Fusica']Odnośnie mojej rezygnacji, to tak się niestety składa, że jestem osobą dorosłą i nie mam dwumiesięcznych wakacji. Kwestia finansowa nie miała żadnego wpływu na moją decyzję, natomiast zawodowa tak i właśnie dlatego rezygnuje już teraz, żeby nie robić zamieszania w ostatniej chwili. Zrezygnowałam w terminie, wyznaczonym przez was na ostateczne deklaracje i nie widzę tu powodów do dalszych dyskusji.[/quote] [B]Fusica[/B] przecież nikt nie dyskutuje na temat Twojej razygnacji. :roll: Przyjełam do wiadomości, wykreśliłam jak prosiłaś i na tym koniec. ;) [quote name='goldenka245']Ok, w takim razie prosimy o połączenie domku nr 3 i nr 5:diabloti:[/quote] Zaraz połączę. ;) [quote name='rose']Super reklama;) Trzeba to umieścić na pierwszej stronie, może kogoś zachęci:eviltong:[/quote] A wrzucę na pierwszą, a co! :cool3: :p [quote name='Patikujek']Fajowa reklama Orzech skoro tak ładnie filmiki stwarzasz to zrób jeszcze dłuższy:)[/quote] O popieram, popieram, dłuższa reklama by się przydała. :cool3: Quote
BORA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='marmara_19'] co do psow "lagodnych" skoro Twoj pies ugryzl Olka to lagodny nie jest wiec czemu go zabierasz?(wywnioskowalam to z postow tutaj, wiec moge tak myslec!) [/quote] :roflt: :roflt: :roflt:No padłam :evil_lol: Tak to jest jak ktoś pisze o czymś, o czym nie ma pojęcia. Gdzieś przeczytała o jakimś pogryzieniu, ale o co dokładnie chodziło to nie wie :shake: Jakby ktoś jeszcze nie wiedział: to były żarty, że Olka pogryzł groźny, 4 miesięczny szczeniak :diabloti: Ja mam taką zasadę, że jak nie wiem nic na dany temat to się nie wypowiadam i wielu osobom mogłabym poradzić korzystanie z tej zasady. A tak btw to mi się wydaje, że na zlot się nie wybierasz....ale jakoś strasznie dokładnie śledzisz ten temat :razz: P.S. Chyba nie widziała filmiku z Djuczkiem i Czipsem w roli głównej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czipsowa uważaj, bo Twój pies zostanie uznany za agresywnego :diabloti: Quote
marmara_19 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 jakbys czytala uwazniej to bys widziala co napisalam w nawiasie;/ a na zlot wyobraz sobie, ze sie wybieram.. o ile warunki pracy mi sie nie zmienia;/ jelsi moj post odebralas calkiem serio to juz Twoj problem;/ Quote
KaRa_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='marmara_19']jakbys czytala uwazniej to bys widziala co napisalam w nawiasie;/ a na zlot wyobraz sobie, ze sie wybieram.. o ile warunki pracy mi sie nie zmienia;/ jelsi moj post odebralas calkiem serio to juz Twoj problem;/[/quote] Tamten post da się wywnioskować na serio a nie z żartem:cool3:. No cóż mam agresywnego psa:lol::lol::lol::lol: Quote
Patikujek Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Mysmy się jeszcze na zywo wszyscy nie spotkali a tu już się nieciekawie robi:shake: Quote
rose Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Bora, Bora jedz na zlot z nami, ale na cały tydzień;) Jak widzisz ludzie nam sie zaczęli wykruszać:placz: Dzielimy się na 2 domki, więc miejsce dla Ciebie będzie;) Quote
Patikujek Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 No właśnie Aga jedź :loveu: Ciocia się za Torcią stęskniła Quote
rose Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Goldenka masz na imię Lucyna? Jeśli tak to dostałam Twoja zaliczkę, nie ma w tytule nicku, więc pytam;) Quote
BBeta Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Jak mi inny wyjazd w tym czasie nie wyskoczy to postaram się wpaść pod namiot chociaż na pare dni ;) Dużo osób zrezygnowało, zlot się jeszcze nawet nie rozpoczął, a już się kłótnie zaczynają - normalnie jechać się odechciewa :shake: :diabloti: Quote
BORA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='marmara_19']jakbys czytala uwazniej to bys widziala co napisalam w nawiasie;/ a na zlot wyobraz sobie, ze sie wybieram.. o ile warunki pracy mi sie nie zmienia;/ jelsi moj post odebralas calkiem serio to juz Twoj problem;/[/quote] No cóż, widać mamy inne poczucie humoru :roll: [quote name='KaRa_']Tamten post da się wywnioskować na serio a nie z żartem:cool3:. No cóż mam agresywnego psa:lol::lol::lol::lol:[/quote] No właśnie widać, że sporo osób odebrało to na serio.... Nie przejmuj się Kara, Duke jeszcze wyjdzie na psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='rose']Bora, Bora jedz na zlot z nami, ale na cały tydzień;) Jak widzisz ludzie nam sie zaczęli wykruszać:placz: Dzielimy się na 2 domki, więc miejsce dla Ciebie będzie;)[/quote] [quote name='Patikujek']No właśnie Aga jedź :loveu: Ciocia się za Torcią stęskniła[/quote] Dziewczyny :loveu: :calus: Myślę nad tym cały czas. Nie zapisałam się, bo ja jak się zapisuje to znaczy, że jadę na 100%, a że 100% pewności nie mam to się nie zapisuje. Jakbym się zdecydowała to raczej do końca marca, na pewno nie teraz ;) Quote
baffi2 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='rose']Goldenka masz na imię Lucyna? Jeśli tak to dostałam Twoja zaliczkę, nie ma w tytule nicku, więc pytam;)[/quote] Goldenka245 ma na imię Karolina... ;) Quote
rose Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='baffi2']Goldenka245 ma na imię Karolina... ;)[/quote] A to może płaciła z mamy konta..? Quote
basia bonnie Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='rose']A to może płaciła z mamy konta..?[/quote] mama goldenki ma na imię Lucyna :) Quote
rose Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='basia bonnie']mama goldenki ma na imię Lucyna :)[/quote] To w takim razie, wysyłała pieniądze z konta mamy;) Asiu zaznacz Goldenke245 na różowo;) Quote
Asia & Ginger Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='komar']ja ze zlotu to cały filmik zrobie:D[/quote] To może najpierw w ramach ćwiczeń zrób filmik z zeszłych zlotów. :cool3: [quote name='Patikujek']Mysmy się jeszcze na zywo wszyscy nie spotkali a tu już się nieciekawie robi:shake:[/quote] Nooo... :lol: [quote name='rose']Bora, Bora jedz na zlot z nami, ale na cały tydzień;) Jak widzisz ludzie nam sie zaczęli wykruszać:placz: Dzielimy się na 2 domki, więc miejsce dla Ciebie będzie;)[/quote] [quote name='Patikujek']No właśnie Aga jedź :loveu: Ciocia się za Torcią stęskniła[/quote] [B]Borcia[/B], sis Ty moja, jedź, bo jak nie to... :mad: :evil_lol: [quote name='BBeta']Jak mi inny wyjazd w tym czasie nie wyskoczy to postaram się wpaść pod namiot chociaż na pare dni ;) Dużo osób zrezygnowało, zlot się jeszcze nawet nie rozpoczął, a już się kłótnie zaczynają - normalnie jechać się odechciewa :shake: :diabloti:[/quote] Zapewniam Cię, że na zlocie jest znacznie przyjemniej. :cool3: :lol: :evil_lol: [quote name='rose']To w takim razie, wysyłała pieniądze z konta mamy;) Asiu zaznacz Goldenke245 na różowo;)[/quote] Zmienię Goldenkę w różową panienkę. :lol: :evil_lol: Quote
BBeta Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Zapewniam Cię, że na zlocie jest znacznie przyjemniej. :cool3: :lol: :evil_lol:[/QUOTE] Nie byłabym tego taka pewna :diabloti: Quote
KaRa_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='BBeta']Nie byłabym tego taka pewna :diabloti:[/quote] Jest,jest super na zlocie;) miło i sympatycznie zawsze ludzie się dobierają tak,że dogadują się i zwierzaki;)no i jest przezabawnie:multi: Quote
rose Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Zmienię Goldenkę w różową panienkę. :lol: :evil_lol:[/quote] Widzę, że zaczęłaś rymować:evil_lol: zazdrościsz mi:eviltong: Quote
Paulina87 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='orzech'][URL]http://animoto.com/play/09190b38e6386f29f6ab4e5bad064c08[/URL] mała reklama zlotu:D[/quote] Nie wiedziałam, że mam takiego zdolnego narzeczonego :loveu: No ale to na razie nie reklama a pokaz z 4 zlotu. Musisz to bardziej dopracować. Quote
Recommended Posts