Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgaCzips']no ładnie będę w domku z samymi emerytami:shake:

a tą robotę to mają zaklepaną chłopcy z sylwestra:evil_lol:[/quote]

Ja wiem, że w tym roku odchodzi w zapomnienie moje naście.. ale żeby od razu emeryt:mad::mad::mad:

Posted

Ośrodek bardzo podobny do tego w którym ja byłam w Spale. Położenie domków jak i ich wygląd są bardzo podobne. Jedyne co je różni to to, że w Spale w domkach nie ma łazienki.

Tak wyglądały domki w spale
[URL]http://www.mojeeldorado.nxs.pl/[/URL]

Posted

Dobrze,że w tym roku płaskie domki bo moje psy miały problemy w wejściem na górę bo Delta z połowy schodów skakała a Duke wchodził dobre 5min:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Dobrze,że w tym roku płaskie domki bo moje psy miały problemy w wejściem na górę bo Delta z połowy schodów skakała a Duke wchodził dobre 5min:evil_lol:[/quote]

Ja też nie lubię takich stromych schodów:evil_lol: Kara wiesz dlaczego:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Ja też nie lubię takich stromych schodów:evil_lol: Kara wiesz dlaczego:evil_lol:[/quote]

Bo nie tylko psy spadają z tych schodów:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']Aniu ode mnie też osobiście kaskę otrzymasz[/quote]
Chesz Ani ta kase na zocie przekazac?;)

A co do weekedu co pisałaś kiedyś to kiepsko to widzę,bo najprawdopodobniej mnie nie będzie.

Posted

Ja mam pytania
1. Czy mogę zaklepać jeden dwu osobowy pokoik ?
2. Czy za psa też trzeba z góry czy przy przyjeździe ?
3. Czy ja mogę wpłacić ze swojego konta a mój TZ ze swojego, wtedy podamy po prostu te samą nazwę użytkownika ok ? :razz:

Czekam na odpowiedź ;)

Posted

[quote name='Herspri']Ja mam pytania
3. Czy ja mogę wpłacić ze swojego konta a mój TZ ze swojego, wtedy podamy po prostu te samą nazwę użytkownika ok ? :razz:

Czekam na odpowiedź ;)[/quote]

Możemy jeszcze dwa pokoje wynająć ( pokoje nie pokoje w domkach) bo możemy je wynjąć a nie musimy, albo poprostu do domku w jednym pokoju;)
Wydaje mi się,że przy przyjezdzuie chyba,że Asia pobierze już opłatę wraz z całkowitą sumą za wynajem ale wątpię bo nie wiadomo czy jednak ktoś weźmie psa czy nie i ile;)A zapłacić możesz tylko do końca stycznia zbieramy pieniądze;)

Posted

[quote name='Herspri']W takim razie

Herspri + TZ + 1 psiak + domek czy tam pokój 2 osobowy ;)

zaliczka 50 zł do końca lutego si ?[/quote]

do końca stycznia;) i od osoby tyle, wiec jak dwie osoby to 100zl

No i na zlot jedynie psiaki łagodne mogą jechać, nie mogą rzuczać się na psy bo akurat nie lubią typu onkowego, czy bullowego czy jeszcze coś tam. Tylko i wyłącznie łagodne psy

Posted

[quote name='Herspri']Ja mam pytania

Czekam na odpowiedź ;)[/quote]
Ad 1. Pokoik? tzn. pokoik w budynku czy pokoik w domku? (bo w budynku też są 2 pokoiki 2 osobowe, ale myślę, że lepiej w domku, wśród dogomaniaków). Domki są 2 pokojowe, z łazienką i aneksem kuchennym.
Ad. 2. Za psiaki płacimy dopiero na zlocie.
Ad. 3. Oczywiscie, że możecie zapłacić z różnych kont, ale pod jednym nickiem. ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj szkoda, że nie załapałam się w zeszłym roku na zlot w Morsku...

Tym razem za daleko na podróż z psem, znów będziemy Was oglądać na zdjęciach... ;)[/quote]
Szkoda, szkoda, z Bielska i ze Śląska jedzie trochę osób. :cool3:

Posted

Pinczerko nie gadaj to tylko trochę 5 godzin drogi, ja też jadę z psem i to pociągiem koszty podróży są żadne bo razem z dopłatą za psa jakieś 25zł ;)
Zastanów się jeszcze :razz:

Posted

[quote name='Herspri']Pinczerko nie gadaj to tylko trochę 5 godzin drogi, ja też jadę z psem i to pociągiem koszty podróży są żadne bo razem z dopłatą za psa jakieś 25zł ;)
Zastanów się jeszcze :razz:[/quote]
I takie myślenie bardzo mi się podoba. :loveu:

Posted

[quote name='Herspri']Pinczerko nie gadaj to tylko trochę 5 godzin drogi, ja też jadę z psem i to pociągiem koszty podróży są żadne bo razem z dopłatą za psa jakieś 25zł ;)
Zastanów się jeszcze :razz:[/quote]

Bez psa to już nie ta sama zabawa :)

Pinczer jest spokojny w samochodzie, PKS i PKP odpada - jest taki panikarz, że nie wsadziłabym go do pociągu... :evil_lol:

Ale obiecuję się jeszcze to dokładnie pomyśleć - jakby się zebrała jakaś mocna grupa z BB i okolic... ;) :razz:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bez psa to już nie ta sama zabawa :)

Pinczer jest spokojny w samochodzie, PKS i PKP odpada - jest taki panikarz, że nie wsadziłabym go do pociągu... :evil_lol:

Ale obiecuję się jeszcze to dokładnie pomyśleć - jakby się zebrała jakaś mocna grupa z BB i okolic... ;) :razz:[/quote]
Zajrzyj na pierwszą stronę, tam jest napisane kto jedzie i skąd. ;)
Popytaj, może akurat ktoś będzie jechał samochodem i mogłabyś się zabrać. :cool3:

Posted

Mam pytanie - czy można zarezerwować cały domek czteroosobowy na dwie noce (pt-so i so-n)?
I jeśli tak, to cena wyniosłaby 240 zł? (za dobę domek kosztuje 120 zł)