Asia & Ginger Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='dogomanka_']Ja tez bylam harcerka..;D Patrzcie...znalazlam fajny osrodeczek w Jankowie Dolnym: [URL]http://www.eholiday.pl/noclegi-8726.html[/URL] Tylko nic o psiakach nie pisze...ale mozna zadzwonic i sie zapytac..;P[/quote] Dzwoniłam już tam i pani kazała zadzwonić jeszcze raz pod koniec stycznia, bo mają się wyjaśnić jakieś sprawy z dzierżawą. :roll: Quote
rose Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja jestem za przedłużeniem zlotu:p Chyba nie będzie potrzeby się na dwa domki dzielić jeśli ma dodatkowe łóżko;) Weźmie się domek 5 os. do tego łóżko i będzie akurat:eviltong: Quote
komar Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 no ja jestem jak najbardziej za... i mysle ze zalioczka tez jest ok tylko komu trzeba by przeslac kase czy cos... no i po ile Quote
baffi2 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Asia & Ginger'][SIZE=4]Dzwoniłam dzisiaj do tego ośrodka i pani jak najbardziej się zgadza. [/SIZE] [SIZE=4]Termin 6 - 10 jest wolny. Ewentualnie możemy przedłużyć o 2 dni, tzn. 4-10 (poniedziałek-niedziela).[/SIZE] [SIZE=4]Jeśli chcemy wynająć cały ośrodek, musimy wpłacić zaliczkę 1000 zł do końca stycznia.[/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red][B]I teraz moja prośba o potwierdzanie domków i czy chcecie przedłużyć zlot o 2 dni?[/B][/COLOR][/SIZE] [/quote] [SIZE=5][COLOR=Red][B][COLOR=Magenta]Przedłużyć o 2 dni!!:multi: Wynajmujmy cały ośrodek[/COLOR]:multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
polciuaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Taaa.!Ja tez chce przedluzyc.!Tylko...ile to by wtedy kosztowalo.?;>;D Quote
baffi2 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [SIZE=3][B]Asia, może zaznaczysz w 1 poście na inny kolor kto już potwierdził:cool3: Ja potwierdzam swoją rezerwację[/B][/SIZE] :) Quote
AgaCzips Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='komar']no ja jestem jak najbardziej za... i mysle ze zalioczka tez jest ok tylko komu trzeba by przeslac kase czy cos... no i po ile[/quote] 1000zł:37 osób= 27zł z groszami na głowę [QUOTE]I teraz moja prośba o potwierdzanie domków i czy chcecie przedłużyć zlot o 2 dni?[/QUOTE] TAAAK!! [QUOTE]No ale sądzę, że chyba nie będą robić problemu, jak w jednym domku nas będzie trochę więcej:p[/QUOTE] Na pewno nie;) Zawsze mozna powiedzieć że jest sie w domku obok:evil_lol: Teraz to mi pozostaje wziąć mapę do ręki i sprawdzić jak daleko jest SO:evil_lol: Quote
rose Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='dogomanka_']Taaa.!Ja tez chce przedluzyc.!Tylko...ile to by wtedy kosztowalo.?;>;D[/quote] od poniedziałku do niedzieli czyli wychodzi 6 dób, wiec 660 zł do podziału w zależności ilu osobowy domek:p;) Quote
Paulina87 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 To ja moze dam stronki do miejscowości w których byłam na wakacjach i mogę polecić Kobyla Góra (duże jeziorko, lasy, ja mieszkałam w tych domkach 2 rodzinnych w jednym domku mogło spać około 11 osób) [URL]http://waldiqzaj.republika.pl/[/URL] [URL]http://www.kobyla.pl/[/URL] Powidz (też jeziorko) [URL]http://www.powidz.pl/index.php?go=sport_rec#noclegi[/URL] Quote
rose Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='AgaCzips']1000zł:37 osób= 27zł z groszami na głowę [/quote] Zanim tez 37 osób sie odezwie to chyba minie trochę czasu.. a my mamy tylko 3 dni.. wiec chyba będzie trzeba po więcej wyłożyć.. Quote
AgaCzips Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='rose']Zanim tez 37 osób sie odezwie to chyba minie trochę czasu.. a my mamy tylko 3 dni.. wiec chyba będzie trzeba po więcej wyłożyć..[/quote] w sumie też prawda:roll: Quote
baffi2 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='rose']Zanim tez 37 osób sie odezwie to chyba minie trochę czasu.. a my mamy tylko 3 dni.. wiec chyba będzie trzeba po więcej wyłożyć..[/quote] 43 osoby:eviltong: To może od razu zacząć wysyłać PW z opisaną sytuacja (jaki ośrodek, koszty itp. i z nr. konta żeby wpłacić np. po 30-40zł) Co wy na to?:cool3: Quote
Kida i Olo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='baffi2']43 osoby:eviltong:[/quote] Nie, 37 - od niedawna 38. Quote
rose Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kida i Olo']Nie, 37 - od niedawna 38.[/quote] Baffi liczyła z TZ'ami :eviltong: Quote
wiq Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 jest w Sierakowie jakaś woda? ;) nie ukrywam, że dla czarnych to priorytet :evil_lol: też chętnie przedłużę ;) Quote
AgaCzips Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='wiq']jest w Sierakowie jakaś woda? ;) [/quote] lasy woda...;) Quote
Kida i Olo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='rose']Baffi liczyła z TZ'ami :eviltong:[/quote] TZ'ami i osobą wychodzi 44 :eviltong:. Quote
rose Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='dogomanka_']A mozna jutro osttecznie sie zapisac.?[/quote] Chyba tak bo w ciągu 3 dni trzeba zrobić rezerwacje.. Quote
rose Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kida i Olo']TZ'ami i osobą wychodzi 44 :eviltong:.[/quote] To ja już nie wiem jak ona liczyła:eviltong: Quote
baffi2 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='rose']To ja już nie wiem jak ona liczyła:eviltong:[/quote] Cytat: Napisał [B]Asia & Ginger[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9239470#post9239470"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] No to trochę statystyki: Na domki zapisało się 35 osób + 7 os. tow. = 42 os. Na namioty 3 - 4 osoby Psów będzie ok. 35 - 37 :cool3: Quote
Kida i Olo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ale po poście Asi zapisały się jeszcze jakieś osoby :eviltong:. Quote
baffi2 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kida i Olo']Ale po poście Asi zapisały się jeszcze jakieś osoby :eviltong:.[/quote] No to ja już się pogubiłam:oops::eviltong: Co z wpłatami i rezerwacją? Quote
wiq Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='AgaCzips']lasy woda...;)[/quote] prawidłowo:cool3: a jak z opłatą za namioty? Quote
ewelinabuck Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [B]Asiu mozesz mnie wykreslic ze zlotu??:-(niestety ale ten termin zbiegl sie z czyms innym duzo wazniejszym i przepraszam ale nie bede mogla sie pojawic:-([/B] [B]jak cos to moze wpadne na dwa dni pod namiot[/B] Quote
Recommended Posts