Usia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja tez przebrnełam ale tylko 20 -od ostatniej wizyty i stwierdzam ze ten temat jest całkowicie po czesci off czyli tylko czasem mowa jest o zlocie, ale chyba własnie o to chodzi aby mozna było teraz juz sie poznac pogadac ;) co do Olka cóz ja miałam mało okazji widziec go na forum -> ale jest wyjatkowym człowiekiem i tyle,albo sie go lubi albo nienawidzi :p Chce powiedziec ze towarzystwa do domku tez nie mam :cool3: jakies propozycje ?? :razz: Quote
Usia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Niki-lidka']dojedz do wawy...stamtad ona bierze autokar i zbiera wszytskich z wschodniej i centralnej Polski:diabloti:[/QUOTE] a ja z wawy... wiec gdzie miejsce spotkania :p Fur sie ucieszy :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Ja z południowej to się załapię?? :evil_lol:[/quote] ja ze wsch-pld...i jade do wawy...jedz do wawy ...fur cie stamtad zabierze....jak narazie jedziemy: Fur z TZtem i ja z kolega...oraz cztery sporawe psy (sznaucer olbrzymi, CCtka,labradorka i wilczarka:cool3:)...wszyscy sie pomiescimy hehe Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Niki-lidka']ja ze wsch-pld...i jade do wawy...jedz do wawy ...fur cie stamtad zabierze....jak narazie jedziemy: Fur z TZtem i ja z kolega...oraz cztery sporawe psy (sznaucer olbrzymi, CCtka,labradorka i wilczarka:cool3:)...wszyscy sie pomiescimy hehe[/quote] To może autobus :evil_lol: Quote
Usia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Niki to ja z wami :p ja wezme mamuta i bedzie wesołe autko :cool1: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Usia']Niki to ja z wami :p ja wezme mamuta i bedzie wesołe autko :cool1:[/quote] Wesoły autobus :evil_lol: i będziemy sobie śpiewać jak dzieci na koloniach gdzie strumyk płynie z wolna :diabloti: Quote
furciaczek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Usia']a ja z wawy... wiec gdzie miejsce spotkania :p Fur sie ucieszy :evil_lol:[/quote] Ciesze sie jak cholercia:diabloti: [quote name='Luzia&Funia']To może autobus :evil_lol:[/quote] No chyba sie przyda:evil_lol: [quote name='Usia']Niki to ja z wami :p ja wezme mamuta i bedzie wesołe autko :cool1:[/quote] Chyba busa zeczywiscie wynajme:evil_lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Czyli zahaczysz o Tarnobrzeg?? :razz: :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']No nareszcie :evil_lol: Muszę się z dumą pochwalić że przebrnęłam przez całe 90 stron i jestem z siebie dumna :cool3: No ale do rzeczy :evil_lol:[/quote] :-o Podziwiam Cię za to. :cool3: Pewnie zajęło Ci to mnóstwo czasu. :lol: [quote name='Luzia&Funia']Po pierwsze podziwiam Cię Asiu że odważyłaś się wziąć na swoje barki odpowiedzialność za zlot i jego organizacje :cool3: Jesteś super :multi:[/quote] Dziękuję bardzo. :loveu: Ale muszę przyznać, że Olek mnie trochę do tego namówił. :cool3: :evil_lol: [quote name='Luzia&Funia']Tak zacznijmy od terminu... Hmm... Więc ze wszystkich zaproponowanych ten jest zdecydowanie... Najlepszy :razz:[/quote] Cieszę się, że i Tobie termin odpowiada. :multi: [quote name='Luzia&Funia']Co jeszcze no kurde u mnie z dojazdem cienkawo bo okolice w które planujecie się wybrać są oddalone od Tarnobrzega o minimum 400 km :lol: Ale cóż to za odległość jeśli na jej końcu poznam tak wspaniałych ludzi :multi:[/quote] Brawo! :klacz: Wszyscy powinni tak do podchodzić do sprawy. :cool3: :p [quote name='Luzia&Funia']Więc jak na razie tak na 90% [SIZE=1](nie wiem jak z pracą będzie na wakacje u mnie)[/SIZE] to proszę zapisać [B]ja+pies [/B][SIZE=1](chyba że jej cieczka wypadnie:shake:)[/SIZE][B] +domek :cool3:[/B][/quote] Już zapisuję. :p [quote name='Luzia&Funia']No i to będzie chyba tyle dziękuję za uwagę :evil_lol: A właśnie Fur to jak tak wszystkich wozisz to może i po mnie wpadniesz? :diabloti:[/quote] Fur pisała, ze lubi podróżować, to pewnie nie bedzie miała nic przeciwko. :eviltong: :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Asia & Ginger']:-o Podziwiam Cię za to. :cool3: Pewnie zajęło Ci to mnóstwo czasu. :lol:[/quote] E tam musiałam wiedzieć co i jak żeby głupich pytań nie zadawać ;) Oj mnóstwo mnóstwo :evil_lol: 3 dni nadrabiałam po "kawałku" :evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']Dziękuję bardzo. :loveu: Ale muszę przyznać, że Olek mnie trochę do tego namówił. :cool3: :evil_lol:[/quote] Nie ma za co :loveu: No to dziękuje również Twojej lewej ręce :cool3: [quote name='Asia & Ginger']Cieszę się, że i Tobie termin odpowiada. :multi:[/quote] Ja też bo w pewnym momencie już się bałam że zostanie zmieniony :cool3: [quote name='Asia & Ginger']Brawo! :klacz: Wszyscy powinni tak do podchodzić do sprawy. :cool3: :p[/quote] No wiesz raz do roku można zaszaleć a co cały czas mam w tej dziurze siedzieć :cool3: [quote name='Asia & Ginger']Już zapisuję. :p[/quote] OK tylko wiesz na razie to tak na 90% jest :shake: [quote name='Asia & Ginger']Fur pisała, ze lubi podróżować, to pewnie nie bedzie miała nic przeciwko. :eviltong: :evil_lol:[/quote] Fur nie ma innego wyjścia :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Usia nadal nie masz chetnych na domek?? bo moze ja z tztem sie zdecydujemy na domek:evil_lol: Quote
Usia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Marta_Ares']Usia nadal nie masz chetnych na domek?? bo moze ja z tztem sie zdecydujemy na domek:evil_lol:[/QUOTE] Ja jestem zawsze chetna... do wszystkiego :evil_lol::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 a na domek trzeba sie do marca zdecydowac??? Quote
Kincia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ooo w Wielkopolsce to super :D Ale i tak lepiej by bylo w łódzkim:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 lepiej to by bylo gdzie indziej dla kazdego....ale jest jeden zlot w jednym miejscu...chyba, ze zrobimy sobie taki objazdowy hehe ale wtedy to Fur musi naprawde wynajac ten autobus:):):) Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Niki-lidka']lepiej to by bylo gdzie indziej dla kazdego....ale jest jeden zlot w jednym miejscu...chyba, ze zrobimy sobie taki objazdowy hehe ale wtedy to Fur musi naprawde wynajac ten autobus:):):)[/quote] Może lepiej od razu samolot :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ale helikopterem bedzie miala wiecej mozliwosci do londowania :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Jeżeli będzie w Wielkopolsce to ja na 100% mogę jechać. Najlepiej jak najbliżej Wągrowca - Skoków :eviltong: Dopiszcie mnie - bez psa, domek. Ale do tego czasu będe miała juz psa;] Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Jestem ciekawa jaki będzie najliczniejszy przedział wiekowy;) Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Niki-lidka']dojedz do wawy...stamtad ona bierze autokar i zbiera wszytskich z wschodniej i centralnej Polski:diabloti:[/quote] to ja również się dołączam! :diabloti: Quote
komar Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ja tam jestem ciekawy który domek będzie miał największą średnią wiekową:D mam nadzieje że domki beda wieeelo osobowe;P Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='komar']ja tam jestem ciekawy który domek będzie miał największą średnią wiekową:D mam nadzieje że domki beda wieeelo osobowe;P[/quote] Nasz będzie miał największą średnia wiekowa:evil_lol:I nasz bedzie domkiem przywódczym :diabloti: Quote
Kincia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='komar']ja tam jestem ciekawy który domek będzie miał największą średnią wiekową:D mam nadzieje że domki beda wieeelo osobowe;P[/quote] Napewno nie w moj :diabloti: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Kincia']Napewno nie w moj :diabloti:[/quote] Kochana my o tym decydujemy:diabloti::diabloti::diabloti:radze nie podpadac :lol::lol::lol::diabloti:gdzie ile osób :D Quote
Recommended Posts