Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dog_master'][B][COLOR=Green]Chciałabym Wam przypomnieć, że jest to forum publiczne i czytają je również dzieci, więc proszę, darujcie sobie podteksty erotyczne i chamstwo.

Przypominam również, że alkohol w Polsce dozwolony jest od lat 18.

[/COLOR][/B][/quote]
Gdzie tu były podteksty erotyczne? Chamstwo? Jakie chamstwo? A te biedne dzieci to niby takie niewinne? :evil_lol: Może niech rodzice pilnują co czytają ich dzieci...ja się tym zajmować nie zamierzam. A z tym alkoholem to już najlepsze... :grin:

[quote name='Viris']Przykre że dopiero teraz. Powinien go dostać wcześniej. Pozdrawiam.[/quote]

[quote name='Szamanka'][COLOR=DarkGreen][B]Bo dla recydywy nie ma zmiłuj się.[/B][/COLOR][/quote]
A mi jest przykro oglądać z boku jak zachowują się moderatorzy na tym forum. Widać było, że tylko szukacie punktu zaczepienia, żeby dać bana. Ale przykro mi bardzo, tym razem akurat powodu nie było :roll:

Żeby nie było, że nie na temat to miejsce i termin zlotu mi odpowiada :loveu:

Posted

[COLOR="DarkGreen"][B]Nie było powodu?? Chyba kpisz...

Z resztą koniec dyskusji nt. dlaczego wasz idol dostał bana. Baaaardzo długo na niego pracował. Nikt bana za darmo nie dostaje, więc przestańcie robić z nas hipokrytów - to nie decyzja jednej osoby, lecz całego grona moderatorów. Łatwo podpaść jednej osobie, ale żeby mieć na pieńku ze wszystkimi modami - to już trzeba mieć fantazję.

Życzę dalszej owocnej dyskusji na temat zlotu.[/B][/COLOR]

Posted

To chyba nie temat na te dyskusje:mad:

Proszę mnie wpisac na domek z psem:p:p:p na 99%
na 100% odpowiem gdy już będzie znana dokładna lokalizacja:p

Posted

[quote name='Szamanka'][COLOR=DarkGreen][B]Nie było powodu?? Chyba kpisz...

Z resztą koniec dyskusji nt. dlaczego wasz idol dostał bana. Baaaardzo długo na niego pracował. Nikt bana za darmo nie dostaje, więc przestańcie robić z nas hipokrytów - to nie decyzja jednej osoby, lecz całego grona moderatorów. Łatwo podpaść jednej osobie, ale żeby mieć na pieńku ze wszystkimi modami - to już trzeba mieć fantazję.

Życzę dalszej owocnej dyskusji na temat zlotu.[/B][/COLOR][/quote]
Nie, nie kpię. Cała sytuacja mnie śmieszy, ale nie do tego stopnia, żeby sobie z niej kpić...Poszukajcie na forum, a znajdziecie ciekawsze wpisy :p Dyskusję zakończę tym, że to żaden nasz idol. Więcej w tym temacie się nie wypowiadam, bo na zlot i tak nie jadę, ani zbytnio nie uczestniczę ostatnio w życiu towarzysko-dogomaniackim :roll:

Posted

Zasłaniacie się dziećmi na forum..
Więc dajcie ostrzeżenia wszystkim, którzy forsują Zlot Dogomaniaków, jako jedną, wielka popijawę i spotkanie, w którym to alkohol odgrywa główną rolę. Bo po przeczytaniu tego wątku, można dojść do wniosku, że jedzie się tam po to, żeby się zalać.
Co chwilę ktoś pyta o % - zastanowiliście się, jaką wizję zlotu promujecie wśród ludzi, którzy nigdy na nim nie byli?

Posted

[quote name='Saint']Zasłaniacie się dziećmi na forum..
Więc dajcie ostrzeżenia wszystkim, którzy forsują Zlot Dogomaniaków, jako jedną, wielka popijawę i spotkanie, w którym to alkohol odgrywa główną rolę. Bo po przeczytaniu tego wątku, można dojść do wniosku, że jedzie się tam po to, żeby się zalać.
Co chwilę ktoś pyta o % - zastanowiliście się, jaką wizję zlotu promujecie wśród ludzi, którzy nigdy na nim nie byli?[/quote]
Przepraszam, że się wtrącę po raz ostatni. Ale o co chodzi? Bo ja trochę nie rozumiem...:shake: Kto się zasłania dziećmi? Jakie ostrzeżenia?

Wydaje mi się, że na zlocie nigdy nie byłeś, to się może nie wypowiadaj. Nikt nie promuje żadnej takiej wizji zlotu...kto nie chce nie jedzie, kto nie chce nie pije. Nikt nikogo do niczego nie zmusza!!!! A po co jest ten zlot? Ja się pytam, po co? Bo mi się wydaje, że po to aby wyjechać z psem, odpocząć, pozwolić psu pobawić się z innymi psami, nie ukrywam też, że po to, aby wypić z fajnymi ludźmi :diabloti: Ja wszystko rozumiem, tylko nie rozumiem co miał wnieść do tego tematu Twój post....

Posted

Już tłumaczę.
Otóż gdzieś nie dalej jak godzinę temu przeczytałem, że Olek dostał bana za brak kultury, a forum czytają dzieci etc.

będę chciał, będę się wypowiadał.
Nikt takiej wizji zlotu nie promuje?
To przeczytaj może ten wątek jeszcze raz, tak trochę stojąc 'z boku' - i wtedy zobaczysz i zrozumiesz.

Post był raczej ironicznie i sarkastycznie kierowany do Modów, którzy to w dość dziwnych okolicznościach dali Olkowi bana.
I przecież to Wasza sprawa co tam robicie, nikt tu nikogo nie krytykuje - raczej ukazuje brak konsekwencji w pewnym postępowaniu.

rozumiesz?

Posted

ja nigdy nie bylam na zlocie...i nie mam wizji ze to jest jedna wielka popijawa choc czytam tutejsze posty...tylko, ze podstawowa sprawa...ja jestem dorosla i mam pojecie o swiecie....moze nie wszyscy tak maja...
pomyslcie logicznie, kazdy przyjezzda z psem niektorzy z dwoma...i wszyscy sie napili i leza w rowie...a co z psami?
no bez jaj noooo....

Posted

[quote name='Saint']Już tłumaczę.
Otóż gdzieś nie dalej jak godzinę temu przeczytałem, że Olek dostał bana za brak kultury, a forum czytają dzieci etc.

będę chciał, będę się wypowiadał.
Nikt takiej wizji zlotu nie promuje?
To przeczytaj może ten wątek jeszcze raz, tak trochę stojąc 'z boku' - i wtedy zobaczysz i zrozumiesz.

Post był raczej ironicznie i sarkastycznie kierowany do Modów, którzy to w dość dziwnych okolicznościach dali Olkowi bana.
I przecież to Wasza sprawa co tam robicie, nikt tu nikogo nie krytykuje - raczej ukazuje brak konsekwencji w pewnym postępowaniu.

rozumiesz?[/quote]
Ok, rozumiem. Nie chcę się z Tobą kłócić :cool3:
Nie potrafię do tego podejść z boku, bo byłam z tymi ludźmi na zlocie i wiem, że to co piszą czasami jest w żartach, a czasami to prawda. Powiem tak: w opisach wygląda to gorzej niż było, ale nieważne :evil_lol:

Mam propozycję dla organizatorów. Otóż: żeby nie sprowadzać dzieci i młodzieży na złą drogę najlepiej byłoby pozwolić jechać na zlot osobom, które mają conajmniej 18 lat, hhehehehehe :p Wyjątkiem jest Chipsowa :loveu:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja jestem dorosla i mam pojecie o swiecie....[/quote]

tak się składa, że akurat nie masz przed sobą chłopczyka w wieku 13 lat..

nie mówię, że tak jest. ale że niekiedy można tak odczuć czytając niektóre posty, że cel zlotu jest jeden..

mało mnie obchodzi co na tym zlocie się dzieje, już pisałem, ale widzę, że trzeba powtórzyć:

I przecież to Wasza sprawa co tam robicie, nikt tu nikogo nie krytykuje - raczej ukazuje brak konsekwencji w pewnym postępowaniu

ironia, sarkazm.
ironia, sarkazm.
nikt nikogo nie krytykuje, nie chce się z nikim kłócić.
ironia, sarkazm.

teraz wszystko jasne?

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja nigdy nie bylam na zlocie...i nie mam wizji ze to jest jedna wielka popijawa choc czytam tutejsze posty...tylko, ze podstawowa sprawa...ja jestem dorosla i mam pojecie o swiecie....moze nie wszyscy tak maja...
pomyslcie logicznie, kazdy przyjezzda z psem niektorzy z dwoma...i wszyscy sie napili i leza w rowie...a co z psami?
no bez jaj noooo....[/quote]

bez przesady! z resztą! każdy jest pełnoletni (myślę) i bierze odpowiedzialność za siebie i za psa! Nie chcesz-nie pijesz! albo mniej

A co do olka - to ona ma po prostu cięty język! zawsze taki był! albo to ktoś akcepuje albo nie:eviltong:

Wolałabym żeby takich dyskusji nie bylo w temacie zlotowym bo to moze przyczynić się do rezygnacji niektórych uczestników! A po co? Im nas więcej tym lepiej:p

Posted

[quote name='Saint']
ironia, sarkazm.
ironia, sarkazm.
nikt nikogo nie krytykuje, nie chce się z nikim kłócić.
ironia, sarkazm.

teraz wszystko jasne?[/quote]
zrozumiano panie Saint:diabloti:
[quote name='bigos']bez przesady! z resztą! każdy jest pełnoletni (myślę) i bierze odpowiedzialność za siebie i za psa! Nie chcesz-nie pijesz! albo mniej [/quote]

no mi dokladnie o to samo chodzilo
nie bylam na zlocie, ale ja odbieram to jak chec spotkania sie w wiekszym gronie z psami...odpoczynek...a alkohol...no coz kazdy odpowiada za siebie i tyle...
jesli ten watek ukazeuje zlot jako popijawe to niby po co nam tam psy? przeciez beda tylko przeszkadzac jak bedziemy zalani w trupa hehe
a tak powaznie,to zgadzam sie ze te dyskusje do niczego nie prowadza...
asia podejla sie oragizancji zlotu...chyba wszystkim nam zalezy aby sie spotkac razem z naszymi podopiecznymi, poznac sie w realu i milo spedzic czas...

Posted

A ja teraz napisze żeby nikt się nie pomylił,bo wszystko z tym alkoholem tyczyło się źle danego bana użytkownikowi Oleq18.

Otóż ja byłam dwa razy na zlocie i jak pisałam zycie tam wygląda tak,że każdy robio to coc chce, przeważnie do 10tej się spało później śniadanie na podwórku bądź w domku później spacerek z psem dłuższy, poźniej siedział się troche dochodziło południe znów spacery z psami, do sklepu czy na wycieczki i jak ktoś chciał wieczorem pił, a jak nie to nie. A że teraz będzie zlot nad jeziorem to tez więcej atrakcji i dla ludzi i dla psów wiec nudzić się nie będzie.
A w ogóle pisałam na początku,że osoby nieletnie nie piją procentów, chyba że rodzic pozwoli i da zgode ale my odpowiedzialności za to nie bierzemy. I znów pisze,że zlot nad jeziorem będzie wiec nie nalezy sie spijac trzeba miec umiar bo jeszcze ktos wejdze do wody i bóg wie co się stanie.\Jedizemy odpoczywać a nie robić problemy;)Pijemy z umiarem jak w tatym roku, osoby pelnoletnie nie kupuja alkoholu nieletnim itp

Posted

[quote name='BORA']Żeby nie było, że nie na temat to miejsce i termin zlotu mi odpowiada :loveu:[/quote]
Co z tego, że Ci odpowiada, skoro nie chcesz jechać? :placz: :mad: :evil_lol: :eviltong:

[quote name='bigos']To chyba nie temat na te dyskusje:mad:

Proszę mnie wpisac na domek z psem:p:p:p na 99%
na 100% odpowiem gdy już będzie znana dokładna lokalizacja:p[/quote]
Już Cię zapisuję. ;)

[quote name='Saint']Zasłaniacie się dziećmi na forum..
Co chwilę ktoś pyta o % - zastanowiliście się, jaką wizję zlotu promujecie wśród ludzi, którzy nigdy na nim nie byli?[/quote]
Kto jak kto, ale to właśnie Olek pisał, że osoby niepełnoletnie mają mieć zgodę rodziców na przyjazd na zlot i ewentualne picie alkoholu.

I nie wiem, czy zauważyliście, ale to właśnie osoby niepełnoletnie są najbardziej zainteresowane obecnością % na zlocie. :eviltong:
Jak sobie kupią, to bedą miały.
Ja za nikim chodzić i sprawdzać, czy ma alkohol nie zamierzam. :shake:

[quote name='BORA']Mam propozycję dla organizatorów. Otóż: żeby nie sprowadzać dzieci i młodzieży na złą drogę najlepiej byłoby pozwolić jechać na zlot osobom, które mają conajmniej 18 lat, hhehehehehe :p Wyjątkiem jest Chipsowa :loveu:[/quote]
Czipsowa, jakby ktoś nie wiedział na zlotach nie pije i nikt ją do tego nie zmusza. :cool3:
Nie chcesz, nie pijesz. :razz:
Zresztą dlaczego picie alkoholu, kojarzy się od razu z upiciem się?
Przecież wtedy nie bylibyśmy w stanie zapanować nad psami.

[quote name='bigos']Wolałabym żeby takich dyskusji nie bylo w temacie zlotowym bo to moze przyczynić się do rezygnacji niektórych uczestników! A po co? Im nas więcej tym lepiej:p[/quote]
Dokładnie. Im więcej tym lepiej. :p

[quote name='Niki-lidka']nie bylam na zlocie, ale ja odbieram to jak chec spotkania sie w wiekszym gronie z psami...odpoczynek...a alkohol...no coz kazdy odpowiada za siebie i tyle...
jesli ten watek ukazeuje zlot jako popijawe to niby po co nam tam psy? przeciez beda tylko przeszkadzac jak bedziemy zalani w trupa hehe
a tak powaznie,to zgadzam sie ze te dyskusje do niczego nie prowadza...
asia podejla sie oragizancji zlotu...chyba wszystkim nam zalezy aby sie spotkac razem z naszymi podopiecznymi, poznac sie w realu i milo spedzic czas...[/quote]
I to jest własnie sedno sprawy. :p

[quote name='Kincia']A to wszystko zaczeło sie przeze mnie :diabloti::cool1:[/quote]
Poniekąd. :mad:
;)

[quote name='KaRa_']A ja teraz napisze żeby nikt się nie pomylił,bo wszystko z tym alkoholem tyczyło się źle danego bana użytkownikowi Oleq18.

Otóż ja byłam dwa razy na zlocie i jak pisałam zycie tam wygląda tak,że każdy robio to coc chce, przeważnie do 10tej się spało później śniadanie na podwórku bądź w domku później spacerek z psem dłuższy, poźniej siedział się troche dochodziło południe znów spacery z psami, do sklepu czy na wycieczki i jak ktoś chciał wieczorem pił, a jak nie to nie. A że teraz będzie zlot nad jeziorem to tez więcej atrakcji i dla ludzi i dla psów wiec nudzić się nie będzie.
A w ogóle pisałam na początku,że osoby nieletnie nie piją procentów, chyba że rodzic pozwoli i da zgode ale my odpowiedzialności za to nie bierzemy. I znów pisze,że zlot nad jeziorem będzie wiec nie nalezy sie spijac trzeba miec umiar bo jeszcze ktos wejdze do wody i bóg wie co się stanie.\Jedizemy odpoczywać a nie robić problemy;)Pijemy z umiarem jak w tatym roku, osoby pelnoletnie nie kupuja alkoholu nieletnim itp[/quote]
Dokładnie. :p

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Co z tego, że Ci odpowiada, skoro nie chcesz jechać? :placz: :mad: :evil_lol: :eviltong:
[/quote]
Się jeszcze zobaczy :eviltong:
Ale wiesz nie chce jechać, bo tam może dzieci jakieś będą, a ja coś nie tak powiem, albo 3 piwka sobie wypije :crazyeye: I może jakieś dzieci będą mnie prosiły, żeby im % kupić :diabloti: a ja wtedy będę musiała :mad: hehehehhe

A tak serio Asiu-sister moja, to nie jest tak, że ja nie chcę...ale na dzień dzisiejszy nie mogę napisać, że będę, a jak nie jestem w 100% pewna to wolę się nie zapisywać. Jeżeli się okażę, że mogę to już pewnie będzie za późno, bo nie będzie dla mnie miejsca w domku :placz: Chyba, że mnie na podłodze upchniecie :evil_lol:

Posted

Grunt to czytanie ze zrozumieniem i taktowne ironie :thumbs:

ustalono już dokładniej gdzie ten zlot?
albo chociaż jakie miejsca są brane pod uwagę? :p

Posted

[quote name='Saint']Grunt to czytanie ze zrozumieniem i taktowne ironie :thumbs:
[/quote]
Jeżeli to do mnie to nie życzę sobie tego typu uwag. Nie znasz mnie i nie masz prawa oceniać.

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Czipsowa, jakby ktoś nie wiedział na zlotach nie pije i nikt ją do tego nie zmusza. :cool3:
[/quote]

mnie w to proszę nie mieszać:eviltong:

[quote name='Bora']
Jeżeli się okażę, że mogę to już pewnie będzie za późno, bo nie będzie dla mnie miejsca w domku :placz: Chyba, że mnie na podłodze upchniecie :evil_lol:
[/QUOTE]

posunę Ci się:cool3:- tylko masz przyjechać:mad::eviltong:

Posted

[quote name='AgaCzips']posunę Ci się:cool3:- tylko masz przyjechać:mad::eviltong:[/quote]
Z Tobą łoże mogę dzielić (ups, dzieci :evil_lol:) :lol: Bo z Asią to się nie da. Ginger twardo jej broni :D :diabloti:

Posted

[quote name='Saint']A czy ja Ciebie oceniam? :cool1:
Bora chyba troszkę uprzedzona jesteś do mnie nie wiedzieć dlaczego :eviltong: :razz:[/quote]
Piszesz taktowne ironie tuż pod moim postem :p, które jakąś tam ocenę w sobie zawierają ;)

Nie jestem uprzedzona, ale zauważyłam, że się porozumieć nie potrafimy. Nie wiedzieć dlaczego :eviltong: ale podejrzewam, że albo nie wyrażasz się dostatecznie jasno, albo to ja się czegoś doszukuje (ale jak mam się nie doszukiwać, jak piszesz coś pod moim postem....) :diabloti:

Posted

Bo odebrałem to jako ironię pod moim adresem, a wychodząc z założenia, że zrozumiałaś co miał na celu mój post, to była to zbędna złośliwość :eviltong:
ale może to ja się czegoś jednak doszukuję tylko :eviltong:

ja tam grzeczny, miły i uprzejmy jestem - i skromny przede wszystkim :razz: