Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lorien:)']Wychodzi na to, że wraz z virginią dotrzemy chyba najpóźniej na zlot, gdyż wyjeżdżamy samochodem z Bydgoszczy dopiero około godziny 16.00, bo wcześniej nie mamy samochodu...:roll: Jak to będzie z miejscami rozbicia namiotów? Znajdzie się dla nas jakiś "skrawek" :evil_lol:?[/quote]

Spoko zadbamy żeby dla Was parę metrów pozostało ;)

Posted

[URL]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/a3b82428.jpg[/URL]
a o to ja :grins:
Mam tylko troszkę nierozczesane wlosy, ale to szczegół :)

Posted

[quote name='KaRa_']Ja będę na miejscu pewnie ok 19-20 wtedy zacznie się imprezka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

A ja o 15 :evil_lol: jutro:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_']Ja będę na miejscu pewnie ok 19-20 wtedy zacznie się imprezka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Tak tak znając Wasze tempo i organizacje będziecie przed 22:evil_lol: i ja do tego czasu zdążę wszystko opróżnić:diabloti:

Posted

[quote name='rose']Tak tak znając Wasze tempo i organizacje będziecie przed 22:evil_lol: i ja do tego czasu zdążę wszystko opróżnić:diabloti:[/quote]
spoko będę Komara poganiać:evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']my bedziemy w poniedziałek pewnie ok.13-14 moze wczesniej:):)[/quote]
Ja pewnie też w takich godzinach;)
A wyjeżdżam o 3 w nocy:diabloti:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']oo:) to troche ci zajmie dojazd... ja mam godzinę może półtorej ode mnie jazdy[/quote]
Godzina drogi jeśli pojedziesz dąbrowskiego ;)

Posted

[quote name='Rawa']Nie wiem czy ktoś wklejał czy nie, ale teraz wszyscy biorą do ręki telefon
i wbijają numery telefonu wraz z adresami:

1. Usługi weterynaryjno-hodowlane. Lekarz weterynarii Piotr Sawicki.[INDENT][B]Adres:[/B] ul. Ogrodowa 24a; 64-410 Sieraków[/INDENT]

[INDENT][B]Telefon:[/B] (061) 295-20-64[/INDENT]

[INDENT][B]Godziny otwarcia:[/B] całodobowa.[/INDENT]

[INDENT][COLOR=red]Brak możliwości płacenia kartą płatniczą.[/COLOR][/INDENT]

2. Gabinet weterynaryjny. Bogdan Cegiełka.

[INDENT][B]Adres:[/B] ul. Szkolna 3; 64-412 Chrzypsko Wielkie[/INDENT]

[INDENT][B]Telefon:[/B] (061) 295-14-00[/INDENT]

[INDENT][B]Godziny otwarcia:[/B]
[LIST]
[*]poniedziałek-piątek: od 8:00 do 15:00
[*]sobota: od 8:00 do 12:00[/LIST][COLOR=red]Brak możliwości płacenia kartą płatniczą.[/COLOR][/quote]

[/INDENT]O dzięki, właśnie miałam się brać za szukanie, bo ciągle zapominam. :evil_lol:

To tak długo masz zamiar robić zakupy?! :-o

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']oo:) to troche ci zajmie dojazd... ja mam godzinę może półtorej ode mnie jazdy[/quote]

Ok 1,5 :evil_lol: godzinę masz do Pniew :cool3:
A nie bo ty ze Swarzędza to chyba z 2 :D

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']do poznania mam jakies 10-20 minut:evil_lol:[/quote]
ale zanim przez Poznań przejedziesz to minie z 30-40 min :D

Ja mam ok 20-30 min do Sierakowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Lorien:)']Wychodzi na to, że wraz z virginią dotrzemy chyba najpóźniej na zlot, gdyż wyjeżdżamy samochodem z Bydgoszczy dopiero około godziny 16.00, bo wcześniej nie mamy samochodu...:roll: Jak to będzie z miejscami rozbicia namiotów? Znajdzie się dla nas jakiś "skrawek" :evil_lol:?[/quote]

Zmiana planów. Wyjeżdżamy jutro około 15.00:evil_lol:;)

Posted

[quote name='Okamia'][COLOR=red][FONT=Arial Black][SIZE=4]Uwaga!!! Zaczęło lać u mnie :angryy: czyli w Sierakowie też pewnie pada :shake::mad:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[quote name='komar']u mnie też zaczeły chmurki przeciekać;P

Czyli w Sierakowie pewnie pogoda "Barowa":P[/quote]
[quote name='komar']ale patrząc na prognoze (ICM) to jutro ma byc spoko;P gorzej w poniedzialek;P[/quote]
U mnie już lać przestało. :multi:

Nie wiem, czy ktoś zauwałył, ale to już 800 stron OFFa! :cool3: :multi: :evil_lol:
Za OFF! :beerchug: :drink1: :drinking:

Posted

:beerchug: za offa:evil_lol:

Asiu mam pytanie:eviltong: kiedy mam zapłacić za ten nasz domek? tzn za ta jutrzejszą noc? od razu jak przyjadę czy powiedzieć ze jak Ty przyjedziesz to wszystko uregulujemy?