KaRa_ Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Lorien:)']Wychodzi na to, że wraz z virginią dotrzemy chyba najpóźniej na zlot, gdyż wyjeżdżamy samochodem z Bydgoszczy dopiero około godziny 16.00, bo wcześniej nie mamy samochodu...:roll: Jak to będzie z miejscami rozbicia namiotów? Znajdzie się dla nas jakiś "skrawek" :evil_lol:?[/quote] Spoko zadbamy żeby dla Was parę metrów pozostało ;) Quote
Rahl Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [URL]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/a3b82428.jpg[/URL] a o to ja :grins: Mam tylko troszkę nierozczesane wlosy, ale to szczegół :) Quote
KaRa_ Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ja będę na miejscu pewnie ok 19-20 wtedy zacznie się imprezka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='KaRa_']Ja będę na miejscu pewnie ok 19-20 wtedy zacznie się imprezka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] A ja o 15 :evil_lol: jutro:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
KaRa_ Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Okamia']A ja o 15 :evil_lol: jutro:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] ja też jutro:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 my bedziemy w poniedziałek pewnie ok.13-14 moze wczesniej:):) Quote
rose Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='KaRa_']Ja będę na miejscu pewnie ok 19-20 wtedy zacznie się imprezka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Tak tak znając Wasze tempo i organizacje będziecie przed 22:evil_lol: i ja do tego czasu zdążę wszystko opróżnić:diabloti: Quote
KaRa_ Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='rose']Tak tak znając Wasze tempo i organizacje będziecie przed 22:evil_lol: i ja do tego czasu zdążę wszystko opróżnić:diabloti:[/quote] spoko będę Komara poganiać:evil_lol: Quote
komar Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ale to ty Kara zakupy bedziesz robic a nie ja;P Quote
Magot Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']my bedziemy w poniedziałek pewnie ok.13-14 moze wczesniej:):)[/quote] Ja pewnie też w takich godzinach;) A wyjeżdżam o 3 w nocy:diabloti: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 oo:) to troche ci zajmie dojazd... ja mam godzinę może półtorej ode mnie jazdy Quote
KaRa_ Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']oo:) to troche ci zajmie dojazd... ja mam godzinę może półtorej ode mnie jazdy[/quote] Godzina drogi jeśli pojedziesz dąbrowskiego ;) Quote
Asia & Ginger Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Rawa']Nie wiem czy ktoś wklejał czy nie, ale teraz wszyscy biorą do ręki telefon i wbijają numery telefonu wraz z adresami: 1. Usługi weterynaryjno-hodowlane. Lekarz weterynarii Piotr Sawicki.[INDENT][B]Adres:[/B] ul. Ogrodowa 24a; 64-410 Sieraków[/INDENT] [INDENT][B]Telefon:[/B] (061) 295-20-64[/INDENT] [INDENT][B]Godziny otwarcia:[/B] całodobowa.[/INDENT] [INDENT][COLOR=red]Brak możliwości płacenia kartą płatniczą.[/COLOR][/INDENT] 2. Gabinet weterynaryjny. Bogdan Cegiełka. [INDENT][B]Adres:[/B] ul. Szkolna 3; 64-412 Chrzypsko Wielkie[/INDENT] [INDENT][B]Telefon:[/B] (061) 295-14-00[/INDENT] [INDENT][B]Godziny otwarcia:[/B] [LIST] [*]poniedziałek-piątek: od 8:00 do 15:00 [*]sobota: od 8:00 do 12:00[/LIST][COLOR=red]Brak możliwości płacenia kartą płatniczą.[/COLOR][/quote] [/INDENT]O dzięki, właśnie miałam się brać za szukanie, bo ciągle zapominam. :evil_lol: [quote name='KaRa_']Ja będę na miejscu pewnie ok 19-20 wtedy zacznie się imprezka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To tak długo masz zamiar robić zakupy?! :-o Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='KaRa_']Godzina drogi jeśli pojedziesz dąbrowskiego ;)[/quote] a to juz zależy od mojego taty:) i czy przez poznan bedą korki... Quote
Okamia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']oo:) to troche ci zajmie dojazd... ja mam godzinę może półtorej ode mnie jazdy[/quote] Ok 1,5 :evil_lol: godzinę masz do Pniew :cool3: A nie bo ty ze Swarzędza to chyba z 2 :D Quote
Okamia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']do poznania mam jakies 10-20 minut:evil_lol:[/quote] ale zanim przez Poznań przejedziesz to minie z 30-40 min :D Ja mam ok 20-30 min do Sierakowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lorien:) Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Lorien:)']Wychodzi na to, że wraz z virginią dotrzemy chyba najpóźniej na zlot, gdyż wyjeżdżamy samochodem z Bydgoszczy dopiero około godziny 16.00, bo wcześniej nie mamy samochodu...:roll: Jak to będzie z miejscami rozbicia namiotów? Znajdzie się dla nas jakiś "skrawek" :evil_lol:?[/quote] Zmiana planów. Wyjeżdżamy jutro około 15.00:evil_lol:;) Quote
Okamia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [COLOR=Red][FONT=Arial Black][SIZE=4]Uwaga!!! Zaczęło lać u mnie :angryy: czyli w Sierakowie też pewnie pada :shake::mad:[/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
komar Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 u mnie też zaczeły chmurki przeciekać;P Czyli w Sierakowie pewnie pogoda "Barowa":P Quote
komar Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ale patrząc na prognoze (ICM) to jutro ma byc spoko;P gorzej w poniedzialek;P Quote
Asia & Ginger Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Okamia'][COLOR=red][FONT=Arial Black][SIZE=4]Uwaga!!! Zaczęło lać u mnie :angryy: czyli w Sierakowie też pewnie pada :shake::mad:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='komar']u mnie też zaczeły chmurki przeciekać;P Czyli w Sierakowie pewnie pogoda "Barowa":P[/quote] [quote name='komar']ale patrząc na prognoze (ICM) to jutro ma byc spoko;P gorzej w poniedzialek;P[/quote] U mnie już lać przestało. :multi: Nie wiem, czy ktoś zauwałył, ale to już 800 stron OFFa! :cool3: :multi: :evil_lol: Za OFF! :beerchug: :drink1: :drinking: Quote
rose Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 :beerchug: za offa:evil_lol: Asiu mam pytanie:eviltong: kiedy mam zapłacić za ten nasz domek? tzn za ta jutrzejszą noc? od razu jak przyjadę czy powiedzieć ze jak Ty przyjedziesz to wszystko uregulujemy? Quote
KaRa_ Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Kochani zlotowicze:evil_lol: Pamiętajcie by zabrać ze sobą odpowiednią ilość jedzenia dla psów by Wam czasem nie zabrakło;). Quote
Recommended Posts