Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']No tak :lol: A przynajmniej mam taką nadzieję :cool3:[/quote]
To juz nie jestes z nami w domku? To nam sie calkiem domek rozpada...

Posted

[quote name='M&T']to kto z was będzie juz w niedzielę? :hmmmm: [Karolinko, kochana, wiem, że ty będziesz już wtedy xD[/quote]
O jaką Karolinkę chodzi? :cool3:

[quote name='Mada:)']Być może tyska ekipa wybierze się na zlot już z soboty na niedzielę, ale to narazie tylko takie przypuszczenia. Wieczorem chyba dam ostateczną odpowiedź.

[B]Czy jeśli zdecydujemy się na ten dzień dłużej, to od której godziny domek dla nas byłby wolny? Na miejscu bylibyśmy wczesnym ranem...[/B]
[B]Do domku będzie nas 5 osób.[/B][/quote]
To czekam w takim razie na decyzję. ;)

[quote name='M&T']To chyba trzeba wynająć 2 domki bo nas też chyba 5 będzie :eviltong:[/quote]

[quote name='rose']Ja też Jedziemy?:evil_lol:

I mam takie jeszcze pytanko ile osób w niedziele jedzie? Bo ja z Sandrą też bym pojechała, bo nie wiem czy w samochodzie byśmy się pomieścili wszyscy, a tak to moja siostra nas zawiezie trzeba zadzwonić do ośrodka i im dać znać tak Asiu?[/quote]
Dzwoniłam, zamówiłam na razie 2 domki (dla Was i M&T i reszty) i pokój 1-osobowy (dla mamy Asi&gordonisko), ale jakby coś, to mogę jeszcze domówić. ;)

[quote name='Karilka']A my? A my?

Szukam ciapąga z soboty na niedziele albo na niedziele ale na razie najfajniejszy jest w poniedziałek- do Wronek
(a tam cos jeździ do Sierakowa?:roll:)[/quote]
Do Sierakowa pociągi niestety nie jeżdżą. :shake:

[quote name='Karilka']Czy SIERAKÓW RYNEK jest daleko od ....naszego el dorado?
Albo SIERAKÓW OŚRODEK ZDROWIA
Lub też SIERAKÓW WYB. cokolwiek znaczy to WYB.:diabloti:[/quote]
Pewnie niedaleko, bo to nieduża mieścina. ;)

[quote name='Asia&gordonisko']No to jak z tą niedzielą?
Prosiłabym o informacje czy z tym domkiem i pokojem załatwione, bo moi rodzice strasznie się denerwują Mój tata ma w poniedziałek nawał pracy... tylko niedziela mu pasuje Proszę ładniutko :grins: bo co chwilę jestem pytana, czy to już w 100% załatwione[/quote]
Asiu, pokój załatwiony, domek też. :p

[quote name='M&T']właśnie! :eviltong: a ja w końu mam L-kę czy XL-kę? xD[/quote]
M&T, masz taką koszulkę, jak jest napisane na pierwszej stronie, ponieważ jak już pisałam, ff_koszulki, to były już one zrobione. :roll:

[quote name='rose']Pytam się ponownie ile osób na 100% jedzie w niedziele? i czy już ktoś dzwonił tam i się umawiał, czy ja mam to zrobić?czy może Asia miała dzwonić, bo ja już nic nie wiem:eviltong:[/quote]
No właśnie, czy ktoś chce jeszcze przyjechać w niedzielę? :cool3:

[quote name='M&T']ja jadę w ndz i Asia już dzwoniła podobno :)[/quote]
Zgadza się. :p

[quote name='Rinuś'][B][I]Komar zrób fotki i pokaŻ JAK wyszły :evil_lol:[/I][/B]

[B][I]to ja z Esterą dojeżdżam w czwartek wieczorem...ale tylko do Wronek...odbierze nas ktoś z Wronek?[/I][/B][/quote]
No w ostateczności. :evil_lol:

[quote name='rose']A właśnie co do tych domków to mamy sobie jeden wziąć na tą niedziele, czy jak?:eviltong: bo ja np. wolałabym już być w swoim domku, żeby potem sie nie przenosić:eviltong:[/quote]
Zamówiłam Wam domek nr 9. Może być? :p

Posted

Tak Tak może być 9 tylko chodzi o to czy ja już w niedziele bym mogła do tej 9tki sie wprowadzić z Sandra?:eviltong: na 100% przyjadę w niedziele;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']O jaką Karolinkę chodzi? :cool3:

Dzwoniłam, zamówiłam na razie 2 domki (dla Was i M&T i reszty) i pokój 1-osobowy (dla mamy Asi&gordonisko), ale jakby coś, to mogę jeszcze domówić. ;)[/quote]

O mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czyli możemy spokojnie przyjeżdżać w niedzielę :lol:??

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Jest, tylko przyjeżdża dzień wcześniej i tą jedną noc będzie w innym domku. ;)[/quote]
ooo i jeszcze sweetgirl przyjedzie, no to fajnie ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']O jaką Karolinkę chodzi? :cool3:[/quote]

O Okamię :evil_lol:

[quote name='Asia & Ginger']M&T, masz taką koszulkę, jak jest napisane na pierwszej stronie, ponieważ jak już pisałam, ff_koszulki, to były już one zrobione. :roll:[/quote]

ok, spoko :lol: gorzej by było, gdyby była za mała, a tak to się nie mam co martwić :evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Tak Tak może być 9 tylko chodzi o to czy ja już w niedziele bym mogła do tej 9tki sie wprowadzić z Sandra?:eviltong: na 100% przyjadę w niedziele;)[/quote]
Tak, tak, 9 Wam zamówiłam na niedzielę. ;)
Aniu, a czy byłyby taka możliwość, żebym przyjechała w niedzielę do Poznania i mogła zabrać się dalej z Wami? :roll: Czy już nie będzie miejsca w samochodzie? Wtedy przyjadę w poniedziałek. ;) Wiem, kombinuję jak koń pod górę. :evil_lol: Ale samochodem raczej nie będę mogła przyjechać. :roll:

[quote name='Okamia']O mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czyli możemy spokojnie przyjeżdżać w niedzielę :lol:??[/quote]
Aha. ;)
Przyjeżdżajcie w niedzielę. :multi:

Posted

[B][I]Przez Was już sie pogubiłam kto kiedy przyjeżdzą :evil_lol:[/I][/B]

[B][I]ja będę w czwartek i mam nadzieję, że się ucieszycie jak nas zobaczycie :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Przez Was już sie pogubiłam kto kiedy przyjeżdzą :evil_lol:[/I][/B]

[B][I]ja będę w czwartek i mam nadzieję, że się ucieszycie jak nas zobaczycie :diabloti:[/I][/B][/quote]

Niieee! Wygonimy was :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

mysle że (bynajmniej z mej strony) dałoby rade bo Ania jedzie osobno w niedziele z Sandrą:) a ja przyjade w niedziele do poznania albo w sobote i w poniedzialek jedziemy do sierakowa... a moze i nawet w niedziele wieczorem??:D

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Przez Was już sie pogubiłam kto kiedy przyjeżdzą :evil_lol:[/I][/B]

[B][I]ja będę w czwartek i mam nadzieję, że się ucieszycie jak nas zobaczycie :diabloti:[/I][/B][/quote]

ojjjj... chyba nieeeeee :diabloti:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Tak, tak, 9 Wam zamówiłam na niedzielę. ;)
Aniu, a czy byłyby taka możliwość, żebym przyjechała w niedzielę do Poznania i mogła zabrać się dalej z Wami? :roll: Czy już nie będzie miejsca w samochodzie? Wtedy przyjadę w poniedziałek. ;) Wiem, kombinuję jak koń pod górę. :evil_lol: Ale samochodem raczej nie będę mogła przyjechać. :roll:
. [/quote]

Ja bardzo chętnie tylko, że ze mną w niedziele jedzie pół rodziny, bo chcą pozwiedzać:eviltong: więc nie będzie miejsca:-(
a jeszcze jedno pytanie mam apropo wolnych domków.. został jeszcze jakiś wolny?

Posted

[quote name='M&T']Niieee! Wygonimy was :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

[quote name='Mysia_']ojjjj... chyba nieeeeee :diabloti:[/quote]
[B][I]ale jesteście :diabloti::diabloti:[/I][/B]

[B][I]Komarku przyjedziesz po mnie i Estere do Wronek ? :cool3:[/I][/B]

[B][I]zapłacimy w naturze :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]ale jesteście :diabloti::diabloti:[/I][/B]

[B][I]zapłacimy w naturze :diabloti:[/I][/B][/quote]

teraz komar już na pewno po Was nie przyjedzie :shake:

:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']oj wy tu nie piszcioe w czym zapłacicie bo sie Ania fochnie:mad::cool3:[/quote]
[B][I]uuppopssss too ciiiisza :diabloti:[/I][/B]

[B][I][SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]ale przyjedziesz?:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]ale jesteście :diabloti::diabloti:[/I][/B]

[B][I]zapłacimy w naturze :diabloti:[/I][/B][/quote]

[COLOR=Red][B]NIE PRZYJEDZIE[/B][/COLOR]!!!!!

[quote name='Mysia_']sklepy są podobno blisko :eviltong:[/quote]

a nawet rzekłabym, bardzo blisko:eviltong: