Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Izabela124.'] Wcale nie codziennie:eviltong:[/quote] [B][I]to co 2 dzień , ale za to z podwoją siłą :evil_lol:[/I][/B] Quote
Izabela124. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]to co 2 dzień , ale za to z podwoją siłą :evil_lol:[/I][/B][/quote]Z potrojona:evil_lol::eviltong: Quote
olekg89 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No widzisz:)Ale lepsza izabela niż 14letnie plastikgirl :P heheh Quote
baffi2 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']No tak :lol: A przynajmniej mam taką nadzieję :cool3:[/quote] To juz nie jestes z nami w domku? To nam sie calkiem domek rozpada... Quote
Asia & Ginger Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='M&T']to kto z was będzie juz w niedzielę? :hmmmm: [Karolinko, kochana, wiem, że ty będziesz już wtedy xD[/quote] O jaką Karolinkę chodzi? :cool3: [quote name='Mada:)']Być może tyska ekipa wybierze się na zlot już z soboty na niedzielę, ale to narazie tylko takie przypuszczenia. Wieczorem chyba dam ostateczną odpowiedź. [B]Czy jeśli zdecydujemy się na ten dzień dłużej, to od której godziny domek dla nas byłby wolny? Na miejscu bylibyśmy wczesnym ranem...[/B] [B]Do domku będzie nas 5 osób.[/B][/quote] To czekam w takim razie na decyzję. ;) [quote name='M&T']To chyba trzeba wynająć 2 domki bo nas też chyba 5 będzie :eviltong:[/quote] [quote name='rose']Ja też Jedziemy?:evil_lol: I mam takie jeszcze pytanko ile osób w niedziele jedzie? Bo ja z Sandrą też bym pojechała, bo nie wiem czy w samochodzie byśmy się pomieścili wszyscy, a tak to moja siostra nas zawiezie trzeba zadzwonić do ośrodka i im dać znać tak Asiu?[/quote] Dzwoniłam, zamówiłam na razie 2 domki (dla Was i M&T i reszty) i pokój 1-osobowy (dla mamy Asi&gordonisko), ale jakby coś, to mogę jeszcze domówić. ;) [quote name='Karilka']A my? A my? Szukam ciapąga z soboty na niedziele albo na niedziele ale na razie najfajniejszy jest w poniedziałek- do Wronek (a tam cos jeździ do Sierakowa?:roll:)[/quote] Do Sierakowa pociągi niestety nie jeżdżą. :shake: [quote name='Karilka']Czy SIERAKÓW RYNEK jest daleko od ....naszego el dorado? Albo SIERAKÓW OŚRODEK ZDROWIA Lub też SIERAKÓW WYB. cokolwiek znaczy to WYB.:diabloti:[/quote] Pewnie niedaleko, bo to nieduża mieścina. ;) [quote name='Asia&gordonisko']No to jak z tą niedzielą? Prosiłabym o informacje czy z tym domkiem i pokojem załatwione, bo moi rodzice strasznie się denerwują Mój tata ma w poniedziałek nawał pracy... tylko niedziela mu pasuje Proszę ładniutko :grins: bo co chwilę jestem pytana, czy to już w 100% załatwione[/quote] Asiu, pokój załatwiony, domek też. :p [quote name='M&T']właśnie! :eviltong: a ja w końu mam L-kę czy XL-kę? xD[/quote] M&T, masz taką koszulkę, jak jest napisane na pierwszej stronie, ponieważ jak już pisałam, ff_koszulki, to były już one zrobione. :roll: [quote name='rose']Pytam się ponownie ile osób na 100% jedzie w niedziele? i czy już ktoś dzwonił tam i się umawiał, czy ja mam to zrobić?czy może Asia miała dzwonić, bo ja już nic nie wiem:eviltong:[/quote] No właśnie, czy ktoś chce jeszcze przyjechać w niedzielę? :cool3: [quote name='M&T']ja jadę w ndz i Asia już dzwoniła podobno :)[/quote] Zgadza się. :p [quote name='Rinuś'][B][I]Komar zrób fotki i pokaŻ JAK wyszły :evil_lol:[/I][/B] [B][I]to ja z Esterą dojeżdżam w czwartek wieczorem...ale tylko do Wronek...odbierze nas ktoś z Wronek?[/I][/B][/quote] No w ostateczności. :evil_lol: [quote name='rose']A właśnie co do tych domków to mamy sobie jeden wziąć na tą niedziele, czy jak?:eviltong: bo ja np. wolałabym już być w swoim domku, żeby potem sie nie przenosić:eviltong:[/quote] Zamówiłam Wam domek nr 9. Może być? :p Quote
Asia & Ginger Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='baffi2']To juz nie jestes z nami w domku? To nam sie calkiem domek rozpada...[/quote] Jest, tylko przyjeżdża dzień wcześniej i tą jedną noc będzie w innym domku. ;) Quote
rose Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Tak Tak może być 9 tylko chodzi o to czy ja już w niedziele bym mogła do tej 9tki sie wprowadzić z Sandra?:eviltong: na 100% przyjadę w niedziele;) Quote
Okamia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Asia & Ginger']O jaką Karolinkę chodzi? :cool3: Dzwoniłam, zamówiłam na razie 2 domki (dla Was i M&T i reszty) i pokój 1-osobowy (dla mamy Asi&gordonisko), ale jakby coś, to mogę jeszcze domówić. ;)[/quote] O mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyli możemy spokojnie przyjeżdżać w niedzielę :lol:?? Quote
baffi2 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Jest, tylko przyjeżdża dzień wcześniej i tą jedną noc będzie w innym domku. ;)[/quote] ooo i jeszcze sweetgirl przyjedzie, no to fajnie ;) Quote
M&T Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Asia & Ginger']O jaką Karolinkę chodzi? :cool3:[/quote] O Okamię :evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']M&T, masz taką koszulkę, jak jest napisane na pierwszej stronie, ponieważ jak już pisałam, ff_koszulki, to były już one zrobione. :roll:[/quote] ok, spoko :lol: gorzej by było, gdyby była za mała, a tak to się nie mam co martwić :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='rose']Tak Tak może być 9 tylko chodzi o to czy ja już w niedziele bym mogła do tej 9tki sie wprowadzić z Sandra?:eviltong: na 100% przyjadę w niedziele;)[/quote] Tak, tak, 9 Wam zamówiłam na niedzielę. ;) Aniu, a czy byłyby taka możliwość, żebym przyjechała w niedzielę do Poznania i mogła zabrać się dalej z Wami? :roll: Czy już nie będzie miejsca w samochodzie? Wtedy przyjadę w poniedziałek. ;) Wiem, kombinuję jak koń pod górę. :evil_lol: Ale samochodem raczej nie będę mogła przyjechać. :roll: [quote name='Okamia']O mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyli możemy spokojnie przyjeżdżać w niedzielę :lol:??[/quote] Aha. ;) Przyjeżdżajcie w niedzielę. :multi: Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [B][I]Przez Was już sie pogubiłam kto kiedy przyjeżdzą :evil_lol:[/I][/B] [B][I]ja będę w czwartek i mam nadzieję, że się ucieszycie jak nas zobaczycie :diabloti:[/I][/B] Quote
M&T Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Przez Was już sie pogubiłam kto kiedy przyjeżdzą :evil_lol:[/I][/B] [B][I]ja będę w czwartek i mam nadzieję, że się ucieszycie jak nas zobaczycie :diabloti:[/I][/B][/quote] Niieee! Wygonimy was :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
komar Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 mysle że (bynajmniej z mej strony) dałoby rade bo Ania jedzie osobno w niedziele z Sandrą:) a ja przyjade w niedziele do poznania albo w sobote i w poniedzialek jedziemy do sierakowa... a moze i nawet w niedziele wieczorem??:D Quote
Mysia_ Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Przez Was już sie pogubiłam kto kiedy przyjeżdzą :evil_lol:[/I][/B] [B][I]ja będę w czwartek i mam nadzieję, że się ucieszycie jak nas zobaczycie :diabloti:[/I][/B][/quote] ojjjj... chyba nieeeeee :diabloti: Quote
rose Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Tak, tak, 9 Wam zamówiłam na niedzielę. ;) Aniu, a czy byłyby taka możliwość, żebym przyjechała w niedzielę do Poznania i mogła zabrać się dalej z Wami? :roll: Czy już nie będzie miejsca w samochodzie? Wtedy przyjadę w poniedziałek. ;) Wiem, kombinuję jak koń pod górę. :evil_lol: Ale samochodem raczej nie będę mogła przyjechać. :roll: . [/quote] Ja bardzo chętnie tylko, że ze mną w niedziele jedzie pół rodziny, bo chcą pozwiedzać:eviltong: więc nie będzie miejsca:-( a jeszcze jedno pytanie mam apropo wolnych domków.. został jeszcze jakiś wolny? Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='M&T']Niieee! Wygonimy was :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [quote name='Mysia_']ojjjj... chyba nieeeeee :diabloti:[/quote] [B][I]ale jesteście :diabloti::diabloti:[/I][/B] [B][I]Komarku przyjedziesz po mnie i Estere do Wronek ? :cool3:[/I][/B] [B][I]zapłacimy w naturze :diabloti:[/I][/B] Quote
Mysia_ Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]ale jesteście :diabloti::diabloti:[/I][/B] [B][I]Komarku przyjedziesz po mnie i Estere do Wronek ? :cool3:[/I][/B] [B][I]zapłacimy w naturze :diabloti:[/I][/B][/quote] teraz komar już na pewno po Was nie przyjedzie :shake: :evil_lol: Quote
komar Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 oj wy tu nie piszcioe w czym zapłacicie bo sie Ania fochnie:mad::cool3: Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='komar']oj wy tu nie piszcioe w czym zapłacicie bo sie Ania fochnie:mad::cool3:[/quote] [B][I]uuppopssss too ciiiisza :diabloti:[/I][/B] [B][I][SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]ale przyjedziesz?:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/I][/B] Quote
Ana_Zbyska Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Nie wiecie, jak daleko są jakieś sklepy? i czym zamierzacie karmić psiaki? Quote
Mysia_ Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']Nie wiecie, jak daleko są jakieś sklepy? i czym zamierzacie karmić psiaki?[/quote] sklepy są podobno blisko :eviltong: Quote
rose Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]ale jesteście :diabloti::diabloti:[/I][/B] [B][I]Komarku przyjedziesz po mnie i Estere do Wronek ? :cool3:[/I][/B] [B][I]zapłacimy w naturze :diabloti:[/I][/B][/quote] [COLOR=Red][B]NIE PRZYJEDZIE[/B][/COLOR]!!!!! [quote name='Mysia_']sklepy są podobno blisko :eviltong:[/quote] a nawet rzekłabym, bardzo blisko:eviltong: Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='rose'][COLOR=red][B]NIE PRZYJEDZIE[/B][/COLOR]!!!!! [/quote] [B][I]będziesz pijana i nier zauważysz, że go nie ma :evil_lol:[/I][/B] Quote
Recommended Posts