Sweet Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 dziekuje:):) jako jedyna jestem na niebiesko na stronie pierwszej:D wyróżniam sie;D Quote
M&T Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Pewnie jest taka mozliwość, ale nie wiem jeszcze jak to zorganizować, poniważ płaci się za wynajęcie całego domku, a nie za osobę. No chyba, że wziełybyście jeden z pokoi koło recepcji. :roll: Pomyślę jeszcze. ;) A co z tą dodatkową osóbką? ;) [/quote] może być nawet kanapa w jakimś saloniku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jeśli chodzi o tą dodatkową osobę to już jej mama się zgodziła, ale nie mogę się dodzwonić do niej po ostateczne potwierdzenie, że jedzie, a nie chcę robić tak, że najpierw napisze tu, że jedzie, a później nagle odwoływać ^^'' ale już pisałam do niej i dzwoniłam i wszystko, co możliwe, więc pewnie jutro rano dostanę ostateczną odpowiedź ;) Quote
Asia & Ginger Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='M&T']może być nawet kanapa w jakimś saloniku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jeśli chodzi o tą dodatkową osobę to już jej mama się zgodziła, ale nie mogę się dodzwonić do niej po ostateczne potwierdzenie, że jedzie, a nie chcę robić tak, że najpierw napisze tu, że jedzie, a później nagle odwoływać ^^'' ale już pisałam do niej i dzwoniłam i wszystko, co możliwe, więc pewnie jutro rano dostanę ostateczną odpowiedź ;)[/quote] W takim razie czekam na wieści. ;) [quote name='Okamia']Czy reszta moich pieniędzy już dotarła??[/quote] Tak, dotarło 80 zł. :p Zaczerwieniam Cię. ;) Quote
rose Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='M&T']1. Rose, wywnioskowałam, ze dziś masz urodziny [ahh wiem, intelidżentna jestem :cool3:], więc wszystkiego najlepszego!! :cool3: :buzi: [/quote] Dziękuję bardzo, ale dziś tzn wczoraj miałam imieninki nie urodzinki:evil_lol: [CENTER][SIZE=7][COLOR=Cyan][B]9[/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='rose']Dziękuję bardzo, ale dziś tzn wczoraj miałam imieninki nie urodzinki:evil_lol: [/quote] Kurcze, blisko byłam xD A co do mojej drugiej osoby towarzyszącej, to dobrze, że nie pisałam za wczasu, że jedzie, bo jej sunia cieczkę dostała, a ona w domu ma jeszcze psy i nie może suni zostawić, więc nie jedzie :(:(:cry: a ja czekam na info jak z tą niedzielą ;) Quote
Rahl Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Wiesz co M&T, ja też bym przyjechała w niedzielę;) Ale tą niedzielną sprawę to trza załatwić na własną rękę, tak Asiu? ;) Jeśli tak, to proszę, podaj mi numer do ośrodka :) Quote
KaRa_ Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Asia ten domek oddali w trawce ten co koło niego na drzewko panowie wchodzili to była czwórka? jeśli tak to tego bierzemy :evil_lol: Quote
rose Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='KaRa_']Asia ten domek oddali w trawce ten co koło niego na drzewko panowie wchodzili to była czwórka? jeśli tak to tego bierzemy :evil_lol:[/quote] Jak jest w oddali to będzie dobry, moja Sandra będzie przynajmniej mogła się wyspać:evil_lol: Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Tak, dotarło 80 zł. :p Zaczerwieniam Cię. ;)[/quote] Ok :razz: Jeżeli wy przyjeżdżacie w niedzielę to może i ja przyjadę :cool3: bo chyba nie wytrzymam do poniedziałku 15 mając świadomość że Wy już tam będziecie :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='M&T']a ja czekam na info jak z tą niedzielą ;)[/quote] [quote name='Asia&gordonisko']Wiesz co M&T, ja też bym przyjechała w niedzielę;) Ale tą niedzielną sprawę to trza załatwić na własną rękę, tak Asiu? ;) Jeśli tak, to proszę, podaj mi numer do ośrodka :)[/quote] [quote name='Okamia']Ok :razz: Jeżeli wy przyjeżdżacie w niedzielę to może i ja przyjadę :cool3: bo chyba nie wytrzymam do poniedziałku 15 mając świadomość że Wy już tam będziecie :evil_lol:[/quote] No wiecie co, bo jeszcze się zachęcę i sama przyjadę w niedzielę. :evil_lol: Ale widzę, że już kilka osób się nazbiera, to może sobie wynajmiecie jednak cały domek. ;) [quote name='KaRa_']Asia ten domek oddali w trawce ten co koło niego na drzewko panowie wchodzili to była czwórka? jeśli tak to tego bierzemy :evil_lol:[/quote] [quote name='rose']Jak jest w oddali to będzie dobry, moja Sandra będzie przynajmniej mogła się wyspać:evil_lol:[/quote] Nie pamiętam teraz numeru tego domku, muszę spojrzeć na mój piękny rysunek rozkładu domków i sobie zaznaczę, że ten domek to dla Was. ;) Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Asia & Ginger']No wiecie co, bo jeszcze się zachęcę i sama przyjadę w niedzielę. :evil_lol: Ale widzę, że już kilka osób się nazbiera, to może sobie wynajmiecie jednak cały domek. ;)[/quote] Przyjeżdżaj :evil_lol: Więc jakby co to dajcie znać co i jak :cool3: ew. ja się piszę :lol: Quote
KaRa_ Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [IMG]http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/sierakow/wy23.jpg[/IMG] Ten z tyłu nasz jeśli to była 4:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='KaRa_']ale ten domek był 4?[/quote] Nie, czwórka, to domek na lewo od recepcji. Są dwa domki przy drzewach 8 (bliżej recepcji) i 9 (bliżej płotu). EDIT: To Wasza jest 9. ;) Blisko mnie. :multi: Quote
rose Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Nie, czwórka, to domek na lewo od recepcji. Są dwa domki przy drzewach 8 (bliżej recepcji) i 9 (bliżej płotu). EDIT: To Wasza jest 9. ;) Blisko mnie. :multi:[/quote] 9 mówisz? no nie podoba mi się ta cyferka no ale dobrze niech będzie:eviltong: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Asia & Ginger']No wiecie co, bo jeszcze się zachęcę i sama przyjadę w niedzielę. :evil_lol: Ale widzę, że już kilka osób się nazbiera, to może sobie wynajmiecie jednak cały domek. ;) [/quote] Haha, i okaże się, że nagle wszyscy przyjadą w niedzielę xD a tak serio to jeśli tyle nas przyjedzie, to może rzeczywiście wynajmijmy sobie domek? :) Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='M&T']Haha, i okaże się, że nagle wszyscy przyjadą w niedzielę xD a tak serio to jeśli tyle nas przyjedzie, to może rzeczywiście wynajmijmy sobie domek? :)[/quote] Spoko tylko kto się kontaktuje?? Quote
Macho Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Mysia_']Ślązacy będą rano :cool3:[/QUOTE] To zależy, którzy ślązacy :eviltong: ja mam pociąg o 7 rano i na miejscu będę ok. 13 ;) Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 a powiedzcie mi jeszcze, jakie będą koszty wynajęcia tego domku i ile osób będzie w nim? ^^ Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 koszt wynajęcia domku to 125 złotych na dobę ;) Quote
diabelkowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ALLELUJA ALLELUJA OGLOSZENIE DUSZPASTERSKIE :-) wczoraj jak jechalam na impreze ciuf ciufem to akurat w trojke jechalismy i okazalo sie ze ta promocja ze 2 osoby placa taniej a 1 normalnie dotyczy TYLKO biletow nie objetych ulga. AMEN. :-) Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Okamia']koszt wynajęcia domku to 125 złotych na dobę ;)[/quote] A znajdzie się 5 osób do tego domku? Czy to są 4-osobowe? jeśli 4-o, to znajdą się 4 osoby? Bo wtedy jak podzielimy się kosztami to wyjdzie ok. 30 zł od osoby :) Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='M&T']A znajdzie się 5 osób do tego domku? Czy to są 4-osobowe? jeśli 4-o, to znajdą się 4 osoby? Bo wtedy jak podzielimy się kosztami to wyjdzie ok. 30 zł od osoby :)[/quote] Na razie są 3 ze mną ... Szukamy jeszcze 1 lub dwóch osób które chcą przyjechać w niedzielę :evil_lol: PS. Zaraz nad jezioro jade xD zgadnijcie gdzie?? Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ej chwila xD przecież ja mam osobę towarzyszącą ze sobą xD więc loozik :cool3: P.S. Tylko nie mów, że do Sierakowa :evil_lol: Quote
Recommended Posts