Asia & Ginger Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='rose']A teraz mam taki pomysł..:evil_lol: Co byście powiedziały na to jakbym zabrała ze sobą swoja 11letnia córkę?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ale ta córka to chyba z nieprawego łoża jest? :-o [quote name='rose']Asiu najprawdopodobniej Sandra jedzie ze mną;)[/quote] A nie będzie się bała tylu psów? ;) [quote name='Izabela124.']W związku, że [B]McDzik [/B]nie jedzie, w domku nr 6 jest jedno wolne miejsce?[/quote] Tak. ;) [quote name='Izabela124.']Byc może sweetgirl pojedzie na zlot to może byśmy ją przygarneły, ale to jeszcze na 100% nie jest pewne;)[/quote] Super! :multi: [quote name='xxSweetGirl93xx']Ja sie chce zapisać:) do domku nr.6 zamiast McDzik'a tylko że moja mama chciałaby sie skontaktowac z organizatorka wiec jesli bym mogła prosic o numer to wieczorem by zadzwoniła;)[/quote] Aaaaa... jak ja nie lubię rozmawiać z rodzicami... :smhair2: :nerwy: :diabloti: Wysyłam PW. ;) Quote
Basia i Barni Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 kochani odezwie sie we wtorek - zaraz mi beda za drzwiami muszle klozetowe trzaskac :diabloti: i musze to pozbierac a jutro biore slub - wiec zegnajcie :placz: MYSIA I LEPEIJ ZEBY TE AUTO Z SCHRONISKA PRZYJECHAłO POD KOSCIół BO PODOBNO TROCHA TEJ KARMY JEST :crazyeye:...ale nie obiecuje :shake::oops::p Quote
rose Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Rose wszystkiego naj :loveu::loveu::loveu: dam Ci buzi na zlocie :evil_lol:[/B][/I][/quote] Nie nie, ja jednak podziękuję za buziaka:eviltong: [quote name='diabelkowa']Rinus fuuuuuj mnie nawet nie probuj calowac to takie niehigieniczne :P Wszystkiego naaj :-)[/quote] Dzięki;) [quote name='Asia & Ginger']Ale ta córka to chyba z nieprawego łoża jest? :-o A nie będzie się bała tylu psów? ;) [/quote] Się wydało no:eviltong: Co Ty ona lubi psy:p się nudzi w domu i mi marudzi, że ja mam zabrać:eviltong: Nie będzie przeszkadzać, a jeśli nawet to ja się gdzieś w szafie zamknie:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='rose']Się wydało no:eviltong: Co Ty ona lubi psy:p się nudzi w domu i mi marudzi, że ja mam zabrać:eviltong: Nie będzie przeszkadzać, a jeśli nawet to ja się gdzieś w szafie zamknie:evil_lol:[/quote] Spoko, spoko, jeśli się nie boi, to bierta ją. :evil_lol: Biędzie nam psów pilnować, gdy już sami nie będziemy w stanie. :evil_lol: Nie no żart! :diabloti: Quote
Macho Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 A ja mam pytanie ;) My z Ana_Zbyska będziemy we Wronkach ok. 13:30(czy jakoś tak ;) ) czy ktoś dałby radę po nas wpaść ? ;) Quote
Asia & Ginger Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Macho']A ja mam pytanie ;) My z Ana_Zbyska będziemy we Wronkach ok. 13:30(czy jakoś tak ;) ) czy ktoś dałby radę po nas wpaść ? ;)[/quote] Na pewno ktoś po Was wleci. Przed samym zlotem podam na pierwszej stronie tego wątku, mój nr telefonu, żeby się ze mną skontaktować, jak już będziecie dojeżdżały do Wronek. ;) Quote
rose Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Spoko, spoko, jeśli się nie boi, to bierta ją. :evil_lol: Biędzie nam psów pilnować, gdy już sami nie będziemy w stanie. :evil_lol: Nie no żart! :diabloti:[/quote] Własnie z myślą o Was i o Waszych psach ja biorę:evil_lol: Quote
Okamia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Kelli i Bobi to chyba rodzeńswto:loveu::evil_lol::diabloti:[/quote] tak a jakie podobne do siebie :loveu::loveu::loveu: [quote name='xxSweetGirl93xx']to ja juz sie boje ile tego jedzenia bede musiała wziąść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie no cos sie kupi dla psiaków:cool3:[/quote] Ja kupie chyba z 50 dag ciastek dla psów żeby każdy mnie lubił :evil_lol: Quote
Mada:) Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Okamia']Ja kupie chyba z 50 dag ciastek dla psów żeby każdy mnie lubił :evil_lol:[/quote] Mój Chico jest wybredny i do ludzi i do żarcia! HA! :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Więcej nie dało się napisać :eviltong: aż nie chce mi się nadrabiać :oops: Basiu, to Ty dzwoniłas dzisiaj? Bo się już pogubiłam :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Okamia']Ja kupie chyba z 50 dag ciastek dla psów żeby każdy mnie lubił :evil_lol:[/quote] A ja biorę dwie duże paczki psich dropsów. :cool3: [B][SIZE=3]Acha, dzwoniłam przed chwilą do ośrodka i doba hotelowa zaczyna się koło południa, ale część domków będzie już wolna w niedzielę.[/SIZE][/B] [B][/B] [B][SIZE=3]Także proszę powiedzieć Pani Grażynie9915, że jak przyjedzie o 6 czy 7, to spokojnie będzie mogła sobie odpocząć w domku. ;)[/SIZE][/B] [B][/B] [B][SIZE=3]Mam też prośbę do osób, które przyjadą na zlot przed południem, żeby dać mi znać (pisać tutaj na wątku), bo mam zadzwonić w sobotę i powiedzieć, które domki mają być posprzątane wcześniej. :p[/SIZE][/B] [B][/B] [B][SIZE=3]I jeszcze jedna dobra wiadomość, ludzie którzy mieli ten jeden domek wynajęty do 6 sierpnia wyjeżdżają jednak 3. :multi: :evil_lol:[/SIZE][/B] Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 o to fajnie:) my pewnie gdzieś koło 12,13 wyjedziemy to najpóźniej po 14 będziemy:) Pieniądze jutro wpłacę:) Quote
Okamia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Je niestety będę dopiero przed 15 bo mama o 14 kończy prace ;) Quote
Mada:) Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Asia & Ginger'][B][SIZE=3]Acha, dzwoniłam przed chwilą do ośrodka i doba hotelowa zaczyna się koło południa, ale część domków będzie już wolna w niedzielę.[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Także proszę powiedzieć Pani Grażynie9915, że jak przyjedzie o 6 czy 7, to spokojnie będzie mogła sobie odpocząć w domku. ;)[/SIZE][/B][/quote] Ja powiem. Ale nie tylko ona sobie odpocznie! Ja też! :eviltong: :evil_lol: No i reszta Tyszan... :cool3: Swoją drogą... My - Ślązacy mamy chyba największy kawał drogi, a pierwsi będziemy! :D Ciekawe, czyż nie? Quote
Mada:) Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Mysia_']bo ślązacy są najlepsi :loveu::cool3:[/quote] No baaa...!! :razz: :loveu: My już wszystko obadamy, a psiaki zaznaczą swoje terytorium! HA :D Quote
basia bonnie Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ślązacy rządzą! :diabloti: Hehe a my z Dobcią dziś ćwiczyłyśmy psy w pociągu... :evil_lol: hehe będzie ok:) Quote
M&T Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 1. Rose, wywnioskowałam, ze dziś masz urodziny [ahh wiem, intelidżentna jestem :cool3:], więc wszystkiego najlepszego!! :cool3: :buzi: 2. Czy byłaby możliwość, żebym przyjechała w niedzielę? Jeśli tak to ile bym miała dopłacić i czy ktoś też w niedzielę przyjeżdża? 3. Ja chcę już zlot!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Mada:) Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='M&T']2. Czy byłaby możliwość, żebym przyjechała w niedzielę? Jeśli tak to ile bym miała dopłacić i czy ktoś też w niedzielę przyjeżdża? [/quote] Jeee, M&T chce być lepsza / szybsza od Ślązaków! :diabloti: :mad: :evil_lol: Quote
M&T Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Mada:)']Jeee, M&T chce być lepsza / szybsza od Ślązaków! :diabloti: :mad: :evil_lol:[/quote] No wiesz, pomorzanie są szybsi :evil_lol::evil_lol: a tak serio to moi rodzice wymyślili wyjazd w Polskę [na Śląsk :cool3:] i chcą sie wybrać w ndz, a powiedzieli, że nas podwiozą^^ Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ja chcialabym zostac zapisana na liste zlotowiczów:evil_lol: i do domku Jutro tata wpłaci kase za zlot... 180zł tak? Quote
Asia & Ginger Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='M&T']Czy byłaby możliwość, żebym przyjechała w niedzielę? Jeśli tak to ile bym miała dopłacić i czy ktoś też w niedzielę przyjeżdża?[/quote] [quote name='M&T']No wiesz, pomorzanie są szybsi :evil_lol::evil_lol: a tak serio to moi rodzice wymyślili wyjazd w Polskę [na Śląsk :cool3:] i chcą sie wybrać w ndz, a powiedzieli, że nas podwiozą^^[/quote] Pewnie jest taka mozliwość, ale nie wiem jeszcze jak to zorganizować, poniważ płaci się za wynajęcie całego domku, a nie za osobę. No chyba, że wziełybyście jeden z pokoi koło recepcji. :roll: Pomyślę jeszcze. ;) A co z tą dodatkową osóbką? ;) [quote name='xxSweetGirl93xx']Ja chcialabym zostac zapisana na liste zlotowiczów:evil_lol: i do domku Jutro tata wpłaci kase za zlot... 180zł tak?[/quote] A już zapisuję. :p Tak 180 zł. ;) Quote
Recommended Posts