baffi2 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='magda_drakkar']Czy agility zlotowe jest wciąż aktualne? Bo nie wiem czy mam brać hopkę, a nikt nie pisze w tej sprawie;)[/quote] jasne że aktualne:cool3: [SIZE=5][COLOR=Lime][B]CZY KTOŚ JESZCZE MÓGŁBY WZIĄĆ NA ZLOT JAKIEŚ PRZESZKODY DO AGILITY??[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][B] A może ktoś ma po prostu kilka kijków? Bardzo by się przydały do slalomu[/B][/SIZE] Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='magda_drakkar']Czy agility zlotowe jest wciąż aktualne? Bo nie wiem czy mam brać hopkę, a nikt nie pisze w tej sprawie;)[/quote] ma być agility? :multi::multi: to my chcemy też się w to pobzwić ,noale my tylko w weekend...będziecie czekać na nas? :cool3: Quote
Rawa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Nie mają, a muszą być! :mad: Rinuś, będziemy czekać z utęsknieniem... :loveu::diabloti: A Olkowi wypatrywanie Ciebie na pewno będzie spędzać sen z powiek. :evil_lol: Quote
Magot Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='baffi2']jasne że aktualne:cool3: [SIZE=5][COLOR=Lime][B]CZY KTOŚ JESZCZE MÓGŁBY WZIĄĆ NA ZLOT JAKIEŚ PRZESZKODY DO AGILITY??[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][B] A może ktoś ma po prostu kilka kijków? Bardzo by się przydały do slalomu[/B][/SIZE][/quote] A kijki od miotły mogą być (mam 3)?:diabloti: Aha, zaszły pewne zmiany i na zlocie jesteśmy do soboty;) Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Rawa']Nie mają, a muszą być! :mad: Rinuś, będziemy czekać z utęsknieniem... :loveu::diabloti: A Olkowi wypatrywanie Ciebie na pewno będzie spędzać sen z powiek. :evil_lol:[/quote] [B][I]to bardzo się ciesze :loveu:[/I][/B] [B][I]eee Olek zapomni o mnie i przypomni mu się dopiero jak nas zobaczy :evil_lol:[/I][/B] Quote
Mada:) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='baffi2']jasne że aktualne:cool3: [SIZE=5][COLOR=lime][B]CZY KTOŚ JESZCZE MÓGŁBY WZIĄĆ NA ZLOT JAKIEŚ PRZESZKODY DO AGILITY??[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][B]A może ktoś ma po prostu kilka kijków? Bardzo by się przydały do slalomu[/B][/SIZE][/quote] Ja mam mini tunelik z royala... :evil_lol: Wprawdzie to koci tunel i szeleści bardzo... Biere ktoś kota na zlot? Albo psa kociego rozmiaru? :cool3: :evil_lol: Moje nie lubią tego tuneliku, a szkoda. :mad: Quote
Basia i Barni Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ciekawe jakie tam powietrze jest -zdazało mi sie wypic i miec kaca rano na śląsku - no ale tam same kopalnie są - a jak jestem w górach no to elegancka główka :diabloti: Quote
olekg89 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Rawa ty nie bądź taka mądra:P Rinuś-ale oczywiście ,że bd cie wypatrywał :) Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Basia i Barni']ciekawe jakie tam powietrze jest -zdazało mi sie wypic i miec kaca rano na śląsku - no ale tam same kopalnie są - a jak jestem w górach no to elegancka główka :diabloti:[/quote] [B][I]a sklepy tam są ? :evil_lol: bo najleposza tpo jest vodka z red bullem :diabloti:[/I][/B] Quote
Basia i Barni Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]a sklepy tam są ? :evil_lol: bo najleposza tpo jest vodka z red bullem :diabloti:[/I][/B][/quote] sklep jakisjest jo pija ino piwsko :loveu::diabloti: Quote
olekg89 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 vodka jest dobra z Tigerem z biedronki mniam:)To w sumie to samo co red bull.A sklepy są nawet biedrona jest Quote
Okamia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Basia i Barni']ciekawe jakie tam powietrze jest -zdazało mi sie wypic i miec kaca rano na śląsku - no ale tam same kopalnie są - a jak jestem w górach no to elegancka główka :diabloti:[/quote] Powietrze fajne jest :cool3: a jezioro gdy jest ciepłe jest boskie :loveu: Dzisiaj była u mojej mamy znajoma z Sierakowa i mniej więcej tłumaczyła jej gdzie to :lol: Quote
Basia i Barni Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Okamia']Powietrze fajne jest :cool3: a jezioro gdy jest ciepłe jest boskie :loveu: Dzisiaj była u mojej mamy znajoma z Sierakowa i mniej więcej tłumaczyła jej gdzie to :lol:[/quote] zimne piwo i ciepłe jezioro ołłłłł yeaaahhh :razz: Quote
Okamia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Basia i Barni']zimne piwo i ciepłe jezioro ołłłłł yeaaahhh :razz:[/quote] Popieram :cool3: Jeżeli pogoda dopisze to będzie super :evil_lol: Quote
Paulina87 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Z Poznania PKSy jeżdzą bezpośrednio do Sierakowa Letniska (nie so Sierakowa jako miejscowości) i przystanek jest zaraz przy ośrodkach. ;). ;)[/quote] Wow to super :multi: Quote
M&T Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 na 80% pojedzie ze mną jeszcze jedna osoba, ale bez psa. Znajdzie się dla niej jeszcze miejsce w naszym domku? :) do piątku napisze czy na pewno jedzie, czy nie [ale raczej tak :multi:]^^ Quote
Asia & Ginger Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [quote name='Marlena:)']Kurcze a ja tak marzyłam o tym,zeby Was wkońcu poznać.. a tutaj taki pech. Toffik najprawdopodobniej jutro będzie operowany. Ma straszne problemy z sercem i stany przedpadaczkowe (?). Nie damy rady. Teraz najważniejszy jest Toffik :-(. Trzymajcie za niego kciuki.[/quote] Ja też trzymam kciuki za zdrówko Toffika. :kciuki: :kciuki: [quote name='magda_drakkar']Czy agility zlotowe jest wciąż aktualne? Bo nie wiem czy mam brać hopkę, a nikt nie pisze w tej sprawie;)[/quote] Jasne, że bierz hopkę. :p [quote name='baffi2']jasne że aktualne:cool3: [SIZE=5][COLOR=lime][B]CZY KTOŚ JESZCZE MÓGŁBY WZIĄĆ NA ZLOT JAKIEŚ PRZESZKODY DO AGILITY??[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][B]A może ktoś ma po prostu kilka kijków? Bardzo by się przydały do slalomu[/B][/SIZE][/quote] Ja w zależności od tego czym pojadę na zlot może mogłabym wykombinować kilka kijków. Tylko, ze jeszcze nie wiem, czy pojadę pociągiem, sama samochodem, czy ktoś mnie przywiezie. :roll: [quote name='M&T']na 80% pojedzie ze mną jeszcze jedna osoba, ale bez psa. Znajdzie się dla niej jeszcze miejsce w naszym domku? :) do piątku napisze czy na pewno jedzie, czy nie [ale raczej tak :multi:]^^[/quote] Ok, to w takim razie proszę o jakieś info, ponieważ muszę zaplanować, w jakim domku będzie Macho i Ana_Zbyska. ;) Quote
M&T Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Ok, to w takim razie proszę o jakieś info, ponieważ muszę zaplanować, w jakim domku będzie Macho i Ana_Zbyska. ;)[/quote] A nie da się, żebyśmy były wszystkie razem? ^^' Quote
diabelkowa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 a czy zamiast tych miotel nie moga byc badyle z lasu? Quote
rose Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Rawa'] Rinuś, będziemy czekać z utęsknieniem... :loveu::diabloti:[/quote] Taa ja szczególnie:diabloti: skończą się dni beztroski i mój dobry humor..:diabloti: Quote
baffi2 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='diabelkowa']a czy zamiast tych miotel nie moga byc badyle z lasu?[/quote] a znajdziesz w lesie 12 idealnie prostych, gładkich patyków, odpowiedniej i jednakowej szer i wys? i wbijesz takie badyle w ziemię? :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [quote name='M&T']A nie da się, żebyśmy były wszystkie razem? ^^'[/quote] To trochę sporo by Was było w jednym domku, zobaczymy jeszcze jak się sprawa rozwinie. ;) Quote
basia bonnie Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Wiecie co, musimy sobie w tym roku zrobić wspólne zdjęcie zlotowe :cool3: wszyscy razem:) co o tym myslicie? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Basia i Barni Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='basia bonnie']Wiecie co, musimy sobie w tym roku zrobić wspólne zdjęcie zlotowe :cool3: wszyscy razem:) co o tym myslicie? :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] fajny pomysł - i znaszymi psami :diabloti:a pozniej nasza sława bedzie wielka w "moj pies " :cool3: Quote
basia bonnie Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Basia i Barni']fajny pomysł - i znaszymi psami :diabloti:a pozniej nasza sława bedzie wielka w "moj pies " :cool3:[/quote] jasne,że z psami :) haha raczej w "psychole" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no kto by pomyślal jechać na zlot gdzie będzie dużo ludzi i tyle samo psów..:diabloti::loveu: Quote
Recommended Posts