KaRa_ Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]zajmę się zajjmę :evil_lol: ale ja lubię mieć różnorodność:diabloti:[/I][/B][/quote] niestety mój braciszek nie lubi różnorodności:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']Asiu, w którym my domku z MAcho będziemy?[/quote] W domku nr 11. Na razie same jesteście. ;) Ale na zlocie możecie się przemeldować, jak będziecie chciały. ;) [quote name='KaRa_']niestety mój braciszek nie lubi różnorodności:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rinuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [CENTER]:drink1:[/CENTER] [LEFT]:cunao: [B] [SIZE=7][COLOR=yellow]19 :cunao:[/COLOR][/SIZE][/B][/LEFT] [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=#ffff00]:drink1:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Rinuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [B][I]hhahahaa nie wyszło tak jak miało być :roflt::roflt:[/I][/B] Quote
Agnisia =) Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='olekg18']Pociąg ,PKS i z buta[/quote] A właśnie, orientuje się ktoś ile tam jest tego "z buta". żeby dostać się z pks'u do ośrodka? Quote
Okamia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Nie wiem:evil_lol: ale mogę zobaczyć bo mam jechać w niedzielę do Sierakowa :evil_lol: o ile mamuśka sie zgodzi :roll: Quote
Asia & Ginger Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Asiu, czy pieniądze dotarły :) ?[/quote] Tak dotarły. :p Poza tym dotarły jeszcze pieniądze za koszulkę od Okamii i pieniądze od Dobci za zlot. :p [quote name='Agnisia =)']A właśnie, orientuje się ktoś ile tam jest tego "z buta". żeby dostać się z pks'u do ośrodka?[/quote] Zaraz przy ośrodkach jest przystanek i prawdopodobnie tam zatrzymuje się autobus. Ale jakby był jakiś problem, to zawsze może ktoś po Was podskoczyć (za zwrot paliwa). ;) Przed zlotem podam swój numer telefonu na pierwszej stronie wątku, żeby w razie jakichkolwiek problemów z dostaniem się do ośrodka, można się było z nami skontaktować. ;) Quote
rose Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [CENTER]A Oluś ma dziś urodziny:eviltong: :cunao::new-bday::BIG::new-bday::cunao: :tort::tort::tort: [/CENTER] Quote
Ana_Zbyska Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Asia & Ginger']W domku nr 11. Na razie same jesteście. ;) Ale na zlocie możecie się przemeldować, jak będziecie chciały. ;) [/quote] Dzięki, bo już myślałyśmy, że domku dla nas zabrakło:eviltong: Quote
Rinuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='rose'][CENTER]A Oluś ma dziś urodziny:eviltong: :cunao::new-bday::BIG::new-bday::cunao: :tort::tort::tort:[/CENTER] [/quote] [B][I]haha a ja bylAM PIERWSZA!![/I][/B] [B][I]I oLEK JEST NA Wasz obrazony :diabloti:[/I][/B] Quote
rose Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]haha a ja bylAM PIERWSZA!![/I][/B] [B][I]I oLEK JEST NA Wasz obrazony :diabloti:[/I][/B][/quote] No to co, że byłaś pierwsza, ale ja za to to ogłosiłam wszem i wobec:eviltong: i Olusiowi humor poprawiłam:eviltong: Quote
Okamia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Tak dotarły. :p Poza tym dotarły jeszcze pieniądze za koszulkę od Okamii i pieniądze od Dobci za zlot. :p[/quote] A już się martwiłam :p Quote
rose Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='olekg18']Kochana Aniusia:)[/quote] Widzisz Rinuś to ja jestem ta kochana:loveu: Quote
olekg89 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Bo Rinuś mówie ,że jest kochana codziennie:P A tobie Anusiu co jakiś czas:) Quote
Rinuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='olekg18']Kochana Aniusia:)[/quote] [I][B]pffff w******e !!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/I] Quote
Asia & Ginger Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Oluś 100 lat!!! :loveu: :multi: :BIG: :new-bday: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao::laola: Quote
olekg89 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kasiu nikt się inny oprócz ciebie nie liczy.Nie ufasz mi? Wszystkie inne to tylko próba zapomnienia o tym co do Ciebie czuje:* Quote
Rinuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='olekg18']Kasiu nikt się inny oprócz ciebie nie liczy.Nie ufasz mi? Wszystkie inne to tylko próba zapomnienia o tym co do Ciebie czuje:*[/quote] [I][B]Ale miłości do mnie na forum nie musisz ogłaszać... :cool3: a czemu chcesz zapomnieć? przecież wiesz, że Cię kocham gupolu :loveu:[/B][/I] Quote
olekg89 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Jak wszystkie się dowiedzą ,że są bez szans to dadzą mi spokój:)I nie będziesz musiala się denerwować:) jak słodko:) Quote
Basia i Barni Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ale piękna miłość internetowa:diabloti: olek zdrowia i szczescia :multi: Quote
Rinuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Basia i Barni']ale piękna miłość internetowa:diabloti: olek zdrowia i szczescia :multi:[/quote] [I][B]na zlocie skonsumujemy naszą miłość :loveu::diabloti:[/B][/I] Quote
Recommended Posts