rose Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ostatni raz, bo jutro już nie będę miała czasu:eviltong: [CENTER][COLOR=Blue][B][SIZE=7]33[/SIZE][/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [quote name='M&T']Dzięki jeszcze raz :evil_lol::evil_lol: a ja się z wami żegnam na 18 dni, bo jadę sobie na obóz :evil_lol: za koszulkę zapłacę jak wrócę, czyli 20 lipca :) papa! :buzi:[/quote] [B]M&T, pieniążki za koszulki trzeba wpłacić do 15 lipca.[/B] Dopiero jak kasa będzie na koncie Pana od koszulek, zacznie się produkcja koszulek, a potrzeba na to ok. 2 tygodnie. Może poproś rodziców albo koleżankę żeby wpłacili za Ciebie? :cool3: [quote name='Mysia_']a za koszulki to na jakiego konto przelewać? :eviltong:[/quote] [quote name='Okamia']Życie :evil_lol: Właśnie... Do kogo za koszulki ??[/quote] Za koszulki do mnie. :p A ja później całą kwotę wpłacę na konto ff_koszulki. Quote
Rinuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [B][I]Aż dziwne, że Komara tutaj nie było po północy :diabloti:[/I][/B] [B][I]jejku a ja się wczoraj dowiedziałam że w ten weekend co mam dojechać do Was mój kumpel robi urodziny nad jeziorem :angryy: ale poproszę go żeby przełożył tą imprezę na tydzień wcześniej albo tydzień później...[/I][/B] Quote
Mysia_ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No to w takim razie czekam na numer konta Asi, żeby zapłacic za koszulke ;) Chyba, że już gdzieś tu był? :oops: Quote
baffi2 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A Ci co jadą z Warszawy to nie łaska się na wątku odezwać :mad: Quote
Agnisia =) Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='olekg18']Ale jeśli jedzie z wami jeszcze ktoś .To ten ktoś też powinien wpłacić 180zł. P.S.Wygrałem czy przegrałem Bolsika?Bo słyszalem ,że Axa już u kogoś jest.[/quote] No jasne, że zapłaci za siebie. Jak by to mogło funkcjonować inaczej? W sumie to właśnie teraz będzie płacić. A z tym Bolsem, to cieżka sprawa, bo najpierw go przegrałeś, ale teraz wygląda na to, że należy Ci się z powrotem. :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Mada co się denerwujesz wy jesteście śliczną dzieciarnią:loveu: a jak będziecie mieli dowody to wtedy będę mówić że nie jesteście dzieciarnią:PP A Ty jak chcesz sobie Dawidka pilnować to jedź pociągiem a nie zostawiaj go na pastwę losu:PP A co do koszulek to ja zaraz sobie lecę zamówić dogomaniacka, mam już 2 zlotowe i 3 nie chcę a tak będe miała jedną uniwersalną dogomaniacką:) Quote
Mada:) Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Patikujek']Mada co się denerwujesz wy jesteście śliczną dzieciarnią:loveu: a jak będziecie mieli dowody to wtedy będę mówić że nie jesteście dzieciarnią:PP A Ty jak chcesz sobie Dawidka pilnować to jedź pociągiem a nie zostawiaj go na pastwę losu:PP A co do koszulek to ja zaraz sobie lecę zamówić dogomaniacka, mam już 2 zlotowe i 3 nie chcę a tak będe miała jedną uniwersalną dogomaniacką:)[/quote] Oj, uparta Ty dorosła!! :mad: A Dawidka pilnować mi będzie mój brat! :mad: :razz: Quote
olekg89 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Agnisia a kto jedzie?seter z autyzmem?:P Noo to 0,5l Bolsa się należy na zlocie niestety:)odezwij się na gg i zdaj sprawozdanie co z moim ulubionym Labem się dzieje:)Którego uczyłem aportować:P Quote
Asia & Ginger Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [quote name='Mysia_']No to w takim razie czekam na numer konta Asi, żeby zapłacic za koszulke ;) Chyba, że już gdzieś tu był? :oops:[/quote] Jeszcze nie było, zaraz podam tu i na pierwszej stronie. ;) [quote name='Agnisia =)']No jasne, że zapłaci za siebie. Jak by to mogło funkcjonować inaczej? W sumie to właśnie teraz będzie płacić.[/quote] Agnisia, proszę, żeby ta osóbka wpłaciła pieniążki na moje konto (bo Ania wyjeżdża i nie będziemy wiedzieli czy pieniążki dotarły). Zaraz podam nr konta. ;) [quote name='Patikujek']A Ty jak chcesz sobie Dawidka pilnować to jedź pociągiem a nie zostawiaj go na pastwę losu:PP[/quote] A dokładniej to na pastwę Pati. :evil_lol: [quote name='Patikujek']A co do koszulek to ja zaraz sobie lecę zamówić dogomaniacka, mam już 2 zlotowe i 3 nie chcę a tak będe miała jedną uniwersalną dogomaniacką:)[/quote] Ja też mam zlotową i dogomaniacko-spanielową, ale chyba sobie jeszcze zamówię jedną zlotową na pamiątkę. :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja mam już 2 zlotowe i teraz zamierzam kupić dogomaniacką:) Quote
Mada:) Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']A dokładniej to na pastwę Pati. :evil_lol:[/quote] Domyśliłam się! :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [B][SIZE=4][COLOR=blue][U]Podaję numer konta do wpłat za koszulki i za zlot:[/U][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]mBank[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=5][COLOR=red][B]53 1140 2004 0000 3702 5040 3693[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=5][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Joanna Pieciukiewicz[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Zbaków Górny 8[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]56-210 Wąsosz[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Mysia_ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Patikujek']Mada co się denerwujesz wy jesteście śliczną dzieciarnią:loveu: a jak będziecie mieli dowody to wtedy będę mówić że nie jesteście dzieciarnią:PP [/quote] nie wiek decyduje o tym czy ktoś jest dorosły czy nie, a to co kto ma w głowie :eviltong: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 no właśnie! Słuchajcie Mysi, bo dobrze mówi :cool3: Quote
Rinuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='olekg18']Agnisia a kto jedzie?seter z autyzmem?:P Noo to 0,5l Bolsa się należy na zlocie niestety:)odezwij się na gg i zdaj sprawozdanie co z moim ulubionym Labem się dzieje:)Którego uczyłem aportować:P[/quote] [I][B]Od zlotu Brutus będzie Twoim ulubionym Labem :diabloti:[/B][/I] Quote
Mysia_ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='basia bonnie']no właśnie! Słuchajcie Mysi, bo dobrze mówi :cool3:[/quote] Mysia zawsze dobrze mówi :cool3: Moja kasa za koszulkę już poszła ;) Quote
rose Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ale w dziwnej miejscowości mieszkasz Asiu:evil_lol: aż trudno wymówić:eviltong: Quote
Okamia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Moje zgłoszenie na koszulkę XD classic damska - XL - czarna - Koli Quote
Mysia_ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='rose']Pieniądze za osobę towarzysząca Agnisi=) doszły;)[/quote] Rose, a co Ty w ogóle tu jeszcze robisz? :evil_lol: Nie miałaś gdzies jechać czasami? :eviltong: Quote
rose Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Mysia_']Rose, a co Ty w ogóle tu jeszcze robisz? :evil_lol: Nie miałaś gdzies jechać czasami? :eviltong:[/quote] A co już mnie wyganiasz?:mad: Jutro już mnie nie będzie:placz: jeszcze za mną zatęsknisz, zobaczysz:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [quote name='rose']Ale w dziwnej miejscowości mieszkasz Asiu:evil_lol: aż trudno wymówić:eviltong:[/quote] Oj, nie przesadzaj, nazwa miejscowości pochodzi od bakania. :evil_lol: [quote name='Okamia']Moje zgłoszenie na koszulkę XD classic damska - XL - czarna - Koli[/quote] Ok, zapisuję. [quote name='rose']Pieniądze za osobę towarzysząca Agnisi=) doszły;)[/quote] Dodają osóbkę do osób towarzyszących Agnisi i tworzę im domek 4-osobowy. ;) Quote
Recommended Posts